Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #AgentFulltime

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JolyPic Recommendation:

Use #AgentFulltime to get seen now

3.8
average comments
691
hashtag reach
155.3
average likes

Best hashtags for #AgentFulltime

#AgentFulltime
#work
#follow
#fun
#inspiration
#foodporn
#instagood
#art
#beauty
#sea
#lifestyle
#f4f
#sky
#tbt
#style
#cute
#pink
#selfie
#vscocam
#pretty
#likeforlike
#photography
#happy
#london
#me
#workout
#instagram
Posts using this hashtag
691

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 20 hashtags used with #AgentFulltime

Percentage of hashtags used with #AgentFulltime on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, AgentFulltime hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram AgentFulltime hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top AgentFulltime hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for AgentFulltime to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram AgentFulltime hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for AgentFulltime, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


AgentFulltime instagram hashtag profile picture

#AgentFulltime photos & videos

691 Instagram Posts using #AgentFulltime hashtag

Advertisements

Top AgentFulltime Posts

Exclusive dinner with CEO Prudential Indonesia and FP One Agency. Thank God can be part of it. ❤️
.
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Exclusive dinner with CEO Prudential Indonesia and FP One Agency. Thank God can be part of it. ❤️ . . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Recognition night central 3
Alhamdulilah Achievers 😍
#takafulbsn #prudential #agentfulltime

Recognition night central 3 Alhamdulilah Achievers 😍 #takafulbsn #prudential #agentfulltime

More Free.. Siapa nk Free bag nie, Just referred to me ur Friends with Min premium rm 150, and this Bags Will Be Yours.. Cepat2 Contact i, #contactMe0136443544 #JomTakaful #AgentFullTime

More Free.. Siapa nk Free bag nie, Just referred to me ur Friends with Min premium rm 150, and this Bags Will Be Yours.. Cepat2 Contact i, #contactMe0136443544 #JomTakaful #AgentFullTime

Simpan 5 years sahaja.
Cover panjang.
Pampasan yg tinggi.
Ramai kawan2 sy menabung dgn saya. Anda bila lagi?
Prubsn Takaful.
Company yg diakui antara yg terbaik.
Syariah compliance.
#cashvaluetinggi
#pampasantinggi
#takdematang
#agentfulltime
#10tahunjadiagentsdah
#mdrt2019
#ansari4all
#awa769
#prubsncompanyno1
#retirement

Simpan 5 years sahaja. Cover panjang. Pampasan yg tinggi. Ramai kawan2 sy menabung dgn saya. Anda bila lagi? Prubsn Takaful. Company yg diakui antara yg terbaik. Syariah compliance. #cashvaluetinggi #pampasantinggi #takdematang #agentfulltime #10tahunjadiagentsdah #mdrt2019 #ansari4all #awa769 #prubsncompanyno1 #retirement

ootd with gf arini..😍😘
#pmmeformedicalcarf
#prubsntakaful
#hibah
#contactme
#carokokre
#agentfulltime
Alhamdulillah hari ni kita berhijrah sekejap ke prudential seremban. Nak jumpa orang-orang di seremban untuk saya berkongsi dan sebarkan ilmu2 berkenaan takaful/insurans dan kepentingannya dalam kehidupan dan juga perancawangan kewangan untuk jangka masa panjang. .
.
Jom dapat kan quotation dan consultation sekarang secara percuma. .
.
Untuk penerangan lanjut berkenaan takaful/insurans, medical card, hibah, income protection, life protection dan business protection, boleh hubungi saya di nombor ..
.
+60182221816
+60182221816
+60182221816
.
Hazwan dohadi
Certified Prudential wealth planner
Your life protector
Your trusted fulltime agent
Your gorgeous takafulman
.
.
#prudential #prudentialseremban #prudentialbsntakaful #prubsnseremban #prubsnnegerisembilan #medicalcardmurah #medicalcardterbaik #kosrawatanhospital #kerjakosong #kekedoyoulovemechallenge #prubsntakaful #incomeprotection #hibahtakaful #kerjasendiri #kerjaparttime #princecourtmedicalcentre #gleneagles #takafulagent #agentprudentialbsntakaful #agentfulltime #agentinsurance #allah

Alhamdulillah hari ni kita berhijrah sekejap ke prudential seremban. Nak jumpa orang-orang di seremban untuk saya berkongsi dan sebarkan ilmu2 berkenaan takaful/insurans dan kepentingannya dalam kehidupan dan juga perancawangan kewangan untuk jangka masa panjang. . . Jom dapat kan quotation dan consultation sekarang secara percuma. . . Untuk penerangan lanjut berkenaan takaful/insurans, medical card, hibah, income protection, life protection dan business protection, boleh hubungi saya di nombor .. . +60182221816 +60182221816 +60182221816 . Hazwan dohadi Certified Prudential wealth planner Your life protector Your trusted fulltime agent Your gorgeous takafulman . . #prudential #prudentialseremban #prudentialbsntakaful #prubsnseremban #prubsnnegerisembilan #medicalcardmurah #medicalcardterbaik #kosrawatanhospital #kerjakosong #kekedoyoulovemechallenge #prubsntakaful #incomeprotection #hibahtakaful #kerjasendiri #kerjaparttime #princecourtmedicalcentre #gleneagles #takafulagent #agentprudentialbsntakaful #agentfulltime #agentinsurance #allah

Latest AgentFulltime Posts

Emmm.. Sedapnye bau baby? Ngam x no 4???🤣😂
.
Mak baby dah sign up polisi untuk baby Azim 30days.
.
Bijak kan Mak Azim sebab dapat buat Long Plan untuk Azim.
.
Plan ada saving+edu+protection
.
Korang nak?
.
Meh Roger.
http://wasap.my/60176184263/bookingslot
#greateasterntakaful#agentfulltime#medicalcard#hibah#eduplan#longplan#murahje

Emmm.. Sedapnye bau baby? Ngam x no 4???🤣😂 . Mak baby dah sign up polisi untuk baby Azim 30days. . Bijak kan Mak Azim sebab dapat buat Long Plan untuk Azim. . Plan ada saving+edu+protection . Korang nak? . Meh Roger. http://wasap.my/60176184263/bookingslot #greateasterntakaful #agentfulltime #medicalcard #hibah #eduplan #longplan #murahje

Ada yang mencari Education Plan untuk anak (Jantung Hati) anda?
Saksikan Video ini.
Berminat boleh direct PM Syira 📞 017 7377859
📞 017 7377859
#syiratakaful #prubsntakaful #shasyasyira #agenttakaful #agentfulltime

Ada yang mencari Education Plan untuk anak (Jantung Hati) anda? Saksikan Video ini. Berminat boleh direct PM Syira 📞 017 7377859 📞 017 7377859 #syiratakaful #prubsntakaful #shasyasyira #agenttakaful #agentfulltime

Gara² nak jimat parking RM5, kita pun parking tepi jalan dengan alasan parking kejap je,membazir byr RM5. Tiba² polis datang saman RM100.
Pernah kena?
Gara² nk jimat RM150 sebulan bayar takaful dengan alasan membazir, baik beli benda lain, last² kena RM15K untuk bil hospital.
Pernah kena?
Kalau belum, apply takaful cepat.
Saidatul Liyana Zamhuri
011-11235223
#CikDatyourtrustedagent #AgentFulltime #AgentPuchong #PrudentialBSNTakaful

Gara² nak jimat parking RM5, kita pun parking tepi jalan dengan alasan parking kejap je,membazir byr RM5. Tiba² polis datang saman RM100. Pernah kena? Gara² nk jimat RM150 sebulan bayar takaful dengan alasan membazir, baik beli benda lain, last² kena RM15K untuk bil hospital. Pernah kena? Kalau belum, apply takaful cepat. Saidatul Liyana Zamhuri 011-11235223 #CikDatyourtrustedagent #AgentFulltime #AgentPuchong #PrudentialBSNTakaful

[ ] Malu jadi agent asuransi. [ ] Gengsi harus ketemu orang nawarin asuransi. [ ] Males harus urusin claim orang [ ] Ga pinter jualan atau jadi marketing - [ ] Udah jadi agent tapi ga jalanin serius
Sering banget denger ucapan diatas, atau kamu salah satu Yang pernah bilang itu ? [ ]
Tapi aku salut banget sama Koko satu ini. Dia Owner “Ranch Market” dan “Owner beberapa Hotel” di Jakarta dan tetap Bangga jadi agent loh. [ ]
Mau Tahu Kenapa ?? [ ]
#jalaninbareng .
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

[ ] Malu jadi agent asuransi. [ ] Gengsi harus ketemu orang nawarin asuransi. [ ] Males harus urusin claim orang [ ] Ga pinter jualan atau jadi marketing - [ ] Udah jadi agent tapi ga jalanin serius Sering banget denger ucapan diatas, atau kamu salah satu Yang pernah bilang itu ? [ ] Tapi aku salut banget sama Koko satu ini. Dia Owner “Ranch Market” dan “Owner beberapa Hotel” di Jakarta dan tetap Bangga jadi agent loh. [ ] Mau Tahu Kenapa ?? [ ] #jalaninbareng . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Dalam hidup ada 3 jenis orang :
1. Menyadari pentingnya asuransi sebelum terjadi resiko
2. Terkena resiko baru cari asuransi
3. Ga tau Asuransi itu apa ? 😅
Koko diatas adalah jenis orang nomer 1. Kalo kamu termasuk nomer berapa ? .
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Dalam hidup ada 3 jenis orang : 1. Menyadari pentingnya asuransi sebelum terjadi resiko 2. Terkena resiko baru cari asuransi 3. Ga tau Asuransi itu apa ? 😅 Koko diatas adalah jenis orang nomer 1. Kalo kamu termasuk nomer berapa ? . . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Alhamdulillah dapat bantu 1keluarga sediakan Takaful. Kami kenal melalui FB sehingga rapat macam kenalan lama.
Terima Kasih Eyka & Adam percayakan Syira as Agent Takaful awak 1keluarga.
#syiratakaful #agenttakaful #agentfulltime #prubsntakaful #mgjb #hibahtakaful #medicalprotection

Alhamdulillah dapat bantu 1keluarga sediakan Takaful. Kami kenal melalui FB sehingga rapat macam kenalan lama. Terima Kasih Eyka & Adam percayakan Syira as Agent Takaful awak 1keluarga. #syiratakaful #agenttakaful #agentfulltime #prubsntakaful #mgjb #hibahtakaful #medicalprotection

Jom Viralkan!!! 😱
Kasi Share... Meh Scan QR code bags yang nak tahu HIBAH or Medical Card. 🤗
#syiratakaful #agentfulltime #prubsntakaful

Jom Viralkan!!! 😱 Kasi Share... Meh Scan QR code bags yang nak tahu HIBAH or Medical Card. 🤗 #syiratakaful #agentfulltime #prubsntakaful

Assalammualaikum...
.
Sudahkah anda membuat perancangan Harta? Fikir-fikirkan...
.
Sebarang pertanyaan, sila hubungi syeera 01165608185 atau wassup 0177828185...
.
#prubsnwarisanplus #hibah #PruBSNTakaful #prudential #alisra #alisrajdt1 #agentfulltime

Assalammualaikum... . Sudahkah anda membuat perancangan Harta? Fikir-fikirkan... . Sebarang pertanyaan, sila hubungi syeera 01165608185 atau wassup 0177828185... . #prubsnwarisanplus #hibah #PruBSNTakaful #prudential #alisra #alisrajdt1 #agentfulltime

Throwback training...dalam pencarian cpd hour serta penambahan ilmu...#agentfulltime @fadhilala86 tanpa handphone nya mmg xdela gambar 🤗tqsm sister...

Throwback training...dalam pencarian cpd hour serta penambahan ilmu... #agentfulltime @fadhilala86 tanpa handphone nya mmg xdela gambar 🤗tqsm sister...

Kalo Bisnes is Fun ya harus cari lingkungan yang Fun juga. Selain Fun, Lingkungan yang positive itu sangat penting. -Show your friend and i can Tell your Future-
#jalaninbareng #mdrt
.
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Kalo Bisnes is Fun ya harus cari lingkungan yang Fun juga. Selain Fun, Lingkungan yang positive itu sangat penting. -Show your friend and i can Tell your Future- #jalaninbareng #mdrt. . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

The Best Team!! Jom join us.. #711PrestigeClub
#Agentfulltime

The Best Team!! Jom join us.. #711PrestigeClub #Agentfulltime

Assalamualaikum, selamat Jumaat.. Pagi ni aktiviti Direct Approach di kedai makan.. #agentfulltime
#husnatakaful
#prubsntakaful

Assalamualaikum, selamat Jumaat.. Pagi ni aktiviti Direct Approach di kedai makan.. #agentfulltime #husnatakaful #prubsntakaful

Kalo insurance bisa cover travel therapy.. pasti laris manis yaaa. Wkwkkw. 😂😂😂 .
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring
Jika anda ingin mendengar tentang insurans prudential takaful... Sy boleh membantu sharing dengan anda... Free shaja... Xperlu bayaran... Tell story drink coffee.... Hehehee berminat boleh roger2 sy... Whatsapp 0139075057.... Terima kasih... #abamgshocktakaful
#agentfulltime
#warithassociates
#prubsntakaful

Jika anda ingin mendengar tentang insurans prudential takaful... Sy boleh membantu sharing dengan anda... Free shaja... Xperlu bayaran... Tell story drink coffee.... Hehehee berminat boleh roger2 sy... Whatsapp 0139075057.... Terima kasih... #abamgshocktakaful #agentfulltime #warithassociates #prubsntakaful

Exclusive dinner with CEO Prudential Indonesia and FP One Agency. Thank God can be part of it. ❤️
.
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Exclusive dinner with CEO Prudential Indonesia and FP One Agency. Thank God can be part of it. ❤️ . . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Mari kita ramai2 kunjungi Sambutan Jubli Perak ke 25 di RTM Johor Bahru... Kami agent Prudential BSN Takaful ada bersama-sama di sini... #rtm #jubliperak25rtm #prudential #PruBSNTakaful #agentfulltime

Mari kita ramai2 kunjungi Sambutan Jubli Perak ke 25 di RTM Johor Bahru... Kami agent Prudential BSN Takaful ada bersama-sama di sini... #rtm #jubliperak25rtm #prudential #PruBSNTakaful #agentfulltime

BOP bersama Puan Umira.. Dari seorang surirumah, ke District Manager.. Hebat woooooowwww.. Best point dalam setiap apa yang disampaikan.. Memang rugi sapa tak join malam! Bukan je untuk agent lans tapi untuk permulaan nak bina kerja dalam bidang Takaful ada Skim terbaru tau!
#aiatakaful #aiaelite #01161193118 #agentfulltime

BOP bersama Puan Umira.. Dari seorang surirumah, ke District Manager.. Hebat woooooowwww.. Best point dalam setiap apa yang disampaikan.. Memang rugi sapa tak join malam! Bukan je untuk agent lans tapi untuk permulaan nak bina kerja dalam bidang Takaful ada Skim terbaru tau! #aiatakaful #aiaelite #01161193118 #agentfulltime

*RUMAHKU SYURGAKU*
.
Hutang paling besar bagi ramai orang semasa hayat biasanya adalah hutang pembelian rumah!! .
Kebanyakannya menjangkau sehingga 35 tahun 😱
.
Masa nak beli kena sediakan
10% deposit, lawyer fees, MOT fees, Morgage coverage dll
.
Dah siap, dah dapat kunci nak kena stanby pulak cost buat grill, pagar, utilities, perabot, dengan reno dapur dan lain-lain!
.
Pheww.. banyaknya!
Nak tahu mcm mana boleh jimat?
Hubungi Faiz cepat!!!! -
Tinggal 8 Hari lagi! .
#muqmeengroup #MG10dayswarisancampaign.
#prubsnwarisan #thebesthibah #hibah #takaful #prubsn #prudential #agenretisanda #agentfulltime

*RUMAHKU SYURGAKU* . Hutang paling besar bagi ramai orang semasa hayat biasanya adalah hutang pembelian rumah!! . Kebanyakannya menjangkau sehingga 35 tahun 😱 . Masa nak beli kena sediakan 10% deposit, lawyer fees, MOT fees, Morgage coverage dll . Dah siap, dah dapat kunci nak kena stanby pulak cost buat grill, pagar, utilities, perabot, dengan reno dapur dan lain-lain! . Pheww.. banyaknya! Nak tahu mcm mana boleh jimat? Hubungi Faiz cepat!!!! - Tinggal 8 Hari lagi! . #muqmeengroup #MG10dayswarisancampaign. #prubsnwarisan #thebesthibah #hibah #takaful #prubsn #prudential #agenretisanda #agentfulltime

hari ni teman client medikal checkup.. harap semua dipermudahkan dan berjalan lancar.. nak dapat perlindungan bukan senang tau.. #medikalkad #greateasterntakaful #agentfulltime

hari ni teman client medikal checkup.. harap semua dipermudahkan dan berjalan lancar.. nak dapat perlindungan bukan senang tau.. #medikalkad #greateasterntakaful #agentfulltime

Jom apply Hibah sekarang! Wassap details, Cikdat kirakan dulu quotation 🔥🔥🔥 Your Takaful Advisor,
Saidatul Liyana Zamhuri
www.wasap.my/01111235223
#hibahtunai
#AsetCair
#prudentialbsntakaful
#PelanPenggantianPendapatan
#AgentFulltime

Jom apply Hibah sekarang! Wassap details, Cikdat kirakan dulu quotation 🔥🔥🔥 Your Takaful Advisor, Saidatul Liyana Zamhuri www.wasap.my/01111235223 #hibahtunai #AsetCair #prudentialbsntakaful #PelanPenggantianPendapatan #AgentFulltime

Jom apply Hibah sekarang, sebelum plan ini tamat. Wassap details sis kirakan dulu quotation 🔥🔥🔥 Your Takaful Advisor,
NAJHA JOHARI
www.wasap.my/0122078224
#hibahtunai
#AsetCair
#prudentialbsntakaful
#PelanPenggantianPendapatan
#AgentFulltime

Jom apply Hibah sekarang, sebelum plan ini tamat. Wassap details sis kirakan dulu quotation 🔥🔥🔥 Your Takaful Advisor, NAJHA JOHARI www.wasap.my/0122078224 #hibahtunai #AsetCair #prudentialbsntakaful #PelanPenggantianPendapatan #AgentFulltime

Kamu yang udah punya insurance yang nilai nya cukup untuk masa sekarang sampai 5 tahun ke depan, kamu pasti orang orang yang hidup nya punya prinsip mandiri dan ‘gak mau repotin orang lain’. Salut 👍👍👍. .
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Kamu yang udah punya insurance yang nilai nya cukup untuk masa sekarang sampai 5 tahun ke depan, kamu pasti orang orang yang hidup nya punya prinsip mandiri dan ‘gak mau repotin orang lain’. Salut 👍👍👍. . . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Berdampak dan menjadi berkat. Menjadi agen asuransi adalah kebanggaan kmi, dimana kmi bisa membantu byk nasabah kmi, banyak hal yg kmi sdh lalui selama 7 thn di dunia asuransi, disini kmi belajar banyak ttg seni kehidupan. Belajar rendah hati, menerima, memimpin dan msh banyak lagi. Disinilah kmi berproses menjadi lebih baik lagi, banyak hal luar biasa yg terjadi dlm hidup kami. Semua krn kmi bergelut di bidang ini. Tengkyu buat org2 yg terlibat dlm hidup kami, dimana ada baik dan buruk. Yg pasti semuanya membuat kmi lebih baik lagi.
#prudential #insurance #work #fpone #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Berdampak dan menjadi berkat. Menjadi agen asuransi adalah kebanggaan kmi, dimana kmi bisa membantu byk nasabah kmi, banyak hal yg kmi sdh lalui selama 7 thn di dunia asuransi, disini kmi belajar banyak ttg seni kehidupan. Belajar rendah hati, menerima, memimpin dan msh banyak lagi. Disinilah kmi berproses menjadi lebih baik lagi, banyak hal luar biasa yg terjadi dlm hidup kami. Semua krn kmi bergelut di bidang ini. Tengkyu buat org2 yg terlibat dlm hidup kami, dimana ada baik dan buruk. Yg pasti semuanya membuat kmi lebih baik lagi. #prudential #insurance #work #fpone #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Assalammualaikum..
.
Tahukah anda, Medical Card ni penting?Tahukah anda, Medical Card sgt2 berguna apabila anda sakit atau ditimpa kemalangan atau kecemasan?
.
Saya nk kenalkan adik comel ni, nama Sakura, anak kwn sy..Sy nk ceritakan pengalaman berlaku pd sy,mak Sakura dan adik Sakura ni 1tahun lalu iaitu pd 29/5/2018...waktu ni, saya belum lg jadi agent Insurance..
.
Mak Sakura Officemate sy..pd hari tersebut, adik Sakura demam n maknya bawa adik Sakura ke office sbb nk bw Sakura ke Klinik. Di klinik,Doktor bg ubat demam, antibiotik dll..slps mkn ubat, demam Sakura dah kebah.
.
Apabila ptg, demam Sakura kembali..maka ptg slps balik dr kerja, Mak Sakura mahu bw ke Klinik semula.
.
Kami konvoi 2 kereta..otw kami balik dr kerja dari Kota Masai 2 ke Lima kedai, dipertengahan jln, kira2 berdekatan dgn CIQ, berlaku perkara yg mengejutkan, adik Sakura kene sawan, sbb badan dia terlalu panas..kami berhenti di sebuah pam minyak Petronas berdekatan kubur Mahmoodiah.
.
Di petronas, sy panik, mak Sakura juga panik..sy ternampak Ambulance parking di pam minyak tersebut..sy minta tlg pd Driver Ambulance..dia basahkan kepala dan badan adik Sakura dgn air Mineral yg ada dlm kereta..dia minta kami hantar terus ke Hospital berdekatan..
.
Sy pandu kereta, baru nk mulakan perjalanan, sy tanya, nk bw Hospital mana? HSA atau KPJ? Mak Sakura bingung..jd sy tanya, adik Sakura ada Insurance Medical Card tak? Dia jwb ADA?
Sy tnya lg, HSA @ KPJ? Dia jwb KPJ...Sy terus press minyak dgn lajunya ke KPJ, Jln Abdul Samad ikut jln short cut.
.
Di Emergency KPJ, Adik Sakura di sahkan demam Virus Influanza..Alhamdulillah..adik Sakura sembuh selepas menerima rawatan..bill hospital semua Insurance bayar..Iye Insurance BAYAR.
.
Dari pengalaman ini,ia beri inspirasi sy utk membantu anda semua..sy tukar bidang kerja sy dari seorg Accountant kpd seorg Agent Insurance.
.
Kita tidak tahu bila kemalangan akan berlaku..kita tak tahu bila Medical Card di perlukan..tetapi kita boleh merancangnya bermula harini.
.
Keselamatan dan Kesihatan Anda, Adalah Tanggungjawab Saya.
.
Sebarang pertanyaan, boleh call sy di 01165608185 atau wassup 0177828185..
#prudential #PruBSNTakaful #takaful #alisra #agentfulltime

Assalammualaikum.. . Tahukah anda, Medical Card ni penting?Tahukah anda, Medical Card sgt2 berguna apabila anda sakit atau ditimpa kemalangan atau kecemasan? . Saya nk kenalkan adik comel ni, nama Sakura, anak kwn sy..Sy nk ceritakan pengalaman berlaku pd sy,mak Sakura dan adik Sakura ni 1tahun lalu iaitu pd 29/5/2018...waktu ni, saya belum lg jadi agent Insurance.. . Mak Sakura Officemate sy..pd hari tersebut, adik Sakura demam n maknya bawa adik Sakura ke office sbb nk bw Sakura ke Klinik. Di klinik,Doktor bg ubat demam, antibiotik dll..slps mkn ubat, demam Sakura dah kebah. . Apabila ptg, demam Sakura kembali..maka ptg slps balik dr kerja, Mak Sakura mahu bw ke Klinik semula. . Kami konvoi 2 kereta..otw kami balik dr kerja dari Kota Masai 2 ke Lima kedai, dipertengahan jln, kira2 berdekatan dgn CIQ, berlaku perkara yg mengejutkan, adik Sakura kene sawan, sbb badan dia terlalu panas..kami berhenti di sebuah pam minyak Petronas berdekatan kubur Mahmoodiah. . Di petronas, sy panik, mak Sakura juga panik..sy ternampak Ambulance parking di pam minyak tersebut..sy minta tlg pd Driver Ambulance..dia basahkan kepala dan badan adik Sakura dgn air Mineral yg ada dlm kereta..dia minta kami hantar terus ke Hospital berdekatan.. . Sy pandu kereta, baru nk mulakan perjalanan, sy tanya, nk bw Hospital mana? HSA atau KPJ? Mak Sakura bingung..jd sy tanya, adik Sakura ada Insurance Medical Card tak? Dia jwb ADA? Sy tnya lg, HSA @ KPJ? Dia jwb KPJ...Sy terus press minyak dgn lajunya ke KPJ, Jln Abdul Samad ikut jln short cut. . Di Emergency KPJ, Adik Sakura di sahkan demam Virus Influanza..Alhamdulillah..adik Sakura sembuh selepas menerima rawatan..bill hospital semua Insurance bayar..Iye Insurance BAYAR. . Dari pengalaman ini,ia beri inspirasi sy utk membantu anda semua..sy tukar bidang kerja sy dari seorg Accountant kpd seorg Agent Insurance. . Kita tidak tahu bila kemalangan akan berlaku..kita tak tahu bila Medical Card di perlukan..tetapi kita boleh merancangnya bermula harini. . Keselamatan dan Kesihatan Anda, Adalah Tanggungjawab Saya. . Sebarang pertanyaan, boleh call sy di 01165608185 atau wassup 0177828185.. #prudential #PruBSNTakaful #takaful #alisra #agentfulltime

Thanks ,kak Diana & family sebab pilih Nurul sbg perunding takaful dan Prubsn sbg syarikat pilihan utk mendptkan polisi takaful....🥰
.
.
Alhamdulillahhhh, syukur sbb parent Raniyya sediakan akaun takaful buat Raniyya since lps lahir lagi...So, kesimpulannya apply takaful seawal mungkin dlm keadaan masih sihat..😊
.
.
Policy dia lebih kurang 6bulan lebih, baru mencarum sbyk RM 840.00 ..terima kasih kpd penyumbang tabarru’ fund yg lain kerana dana kita bersama dpt membantu peserta takaful yg memerlukan...dlm masa sama kita dh buat pahala tnpa kita sedari..Esok2 kita sakit,susah, org lain pulak tolong kita...😚😚
.
.
Jangan risau jika anda berada luar dr kwsn Ipoh, saya sedia membantu utk permudahkan segala urusan anda...sebaik-baik alasan tetap alasan..gitewww😚
.
.
Takaful adalah satu ikhtiar kewangan, Ikhtiar dulu baru Tawakal😘
.
.
Sebarang soalan or pertanyaan blh pm saya ⤵️
http://wasap.my/60175149869/Saya+nak+Takaful
#medicalcard#prubsnipoh#agentfulltime#hibah#hibahtakaful#bossku#incomereplacement#ipoh#agentipoh#trustedagenttakafulprubsn#nurulprubsntakafulipoh

Thanks ,kak Diana & family sebab pilih Nurul sbg perunding takaful dan Prubsn sbg syarikat pilihan utk mendptkan polisi takaful....🥰 . . Alhamdulillahhhh, syukur sbb parent Raniyya sediakan akaun takaful buat Raniyya since lps lahir lagi...So, kesimpulannya apply takaful seawal mungkin dlm keadaan masih sihat..😊 . . Policy dia lebih kurang 6bulan lebih, baru mencarum sbyk RM 840.00 ..terima kasih kpd penyumbang tabarru’ fund yg lain kerana dana kita bersama dpt membantu peserta takaful yg memerlukan...dlm masa sama kita dh buat pahala tnpa kita sedari..Esok2 kita sakit,susah, org lain pulak tolong kita...😚😚 . . Jangan risau jika anda berada luar dr kwsn Ipoh, saya sedia membantu utk permudahkan segala urusan anda...sebaik-baik alasan tetap alasan..gitewww😚 . . Takaful adalah satu ikhtiar kewangan, Ikhtiar dulu baru Tawakal😘 . . Sebarang soalan or pertanyaan blh pm saya ⤵️ http://wasap.my/60175149869/Saya+nak+Takaful #medicalcard #prubsnipoh #agentfulltime #hibah #hibahtakaful #bossku #incomereplacement #ipoh #agentipoh #trustedagenttakafulprubsn #nurulprubsntakafulipoh

Kenapa nak tinggalkan hutang kalau boleh tinggalkan wang? 🤔
.
Hibah RM250,000 hanya perlu bayar RM100.. Ok ke ok? .
Whatsapp sis 011-27379123 (Fatin Rahmat)
#FatinRahmatPrudential
#AgentFullTime

Kenapa nak tinggalkan hutang kalau boleh tinggalkan wang? 🤔 . Hibah RM250,000 hanya perlu bayar RM100.. Ok ke ok? . Whatsapp sis 011-27379123 (Fatin Rahmat) #FatinRahmatPrudential #AgentFullTime

@desarucoastwaterpark.my @desarucoastmalaysia
#FatinRahmatPrudential
#AgentFullTime
wasap.my/601127379123/freequotation
Visit Client dlm kecemasan dan dalam wad. semoga permudahkan urusan. #agentfulltime
#sunmed
#sunmedbest
#agenttakaful
#prudential
#prubsntakaful

Visit Client dlm kecemasan dan dalam wad. semoga permudahkan urusan. #agentfulltime #sunmed #sunmedbest #agenttakaful #prudential #prubsntakaful

GL Direject dua kali oleh Prubsn !!!!Masih boleh senyum pakcik.
............................................................................
Setiap masalah pasti ada penyelesaian,dari hari sabtu saya berurusan dengan pihak hospital Kpj ipoh dan pihak prubsn.Dan saya minta doktor appeal sampai dua kali untuk client nasib doktor kalidasan pon ok walau saya tahu doktor agak busy dengan pesakit ramai lagi.Tq doktor.Pihak MCO kpj pon sampai kenal nama client saya bila kerap saya datang ke bilik MCO untuk suruh mereka submit ke portal prubsn.Tapi tetap direject appeal kali kedua bagi client atas sebab tertentu.Kemudian saya terduduk sekejap memikir camne nak buat lagi dalam masa tu sempat berdoalah semoga dipermudahkn urusan selang 1 jam pihak claim minta saya appeal untuk kali ketiga sebab pihak claim nak rujuk semula.Alhamdulillah kali ketiga tidak direject tetapi keluar requimnt untuk doktr isi dan client isi.Sekali lagi dr kalidasan bagi kerjasama .Dan pada jam 1:01 ptg arini initial gl dah lulus.Semua berkat doa rakan agent dan doa rakan fb saya.Terima kasih guys.
“Nak ambik takaful bukan survey company mane paling murah tapi survey agent mana yang boleh bagi masa untuk anda”. #R2SGroup
#prubsntakaful#claimlulus
#agentfulltime
#pruglobal

GL Direject dua kali oleh Prubsn !!!!Masih boleh senyum pakcik. ............................................................................ Setiap masalah pasti ada penyelesaian,dari hari sabtu saya berurusan dengan pihak hospital Kpj ipoh dan pihak prubsn.Dan saya minta doktor appeal sampai dua kali untuk client nasib doktor kalidasan pon ok walau saya tahu doktor agak busy dengan pesakit ramai lagi.Tq doktor.Pihak MCO kpj pon sampai kenal nama client saya bila kerap saya datang ke bilik MCO untuk suruh mereka submit ke portal prubsn.Tapi tetap direject appeal kali kedua bagi client atas sebab tertentu.Kemudian saya terduduk sekejap memikir camne nak buat lagi dalam masa tu sempat berdoalah semoga dipermudahkn urusan selang 1 jam pihak claim minta saya appeal untuk kali ketiga sebab pihak claim nak rujuk semula.Alhamdulillah kali ketiga tidak direject tetapi keluar requimnt untuk doktr isi dan client isi.Sekali lagi dr kalidasan bagi kerjasama .Dan pada jam 1:01 ptg arini initial gl dah lulus.Semua berkat doa rakan agent dan doa rakan fb saya.Terima kasih guys. “Nak ambik takaful bukan survey company mane paling murah tapi survey agent mana yang boleh bagi masa untuk anda”. #R2SGroup #prubsntakaful #claimlulus #agentfulltime #pruglobal

Takaful Appoinment..
.
Sediakan payung sebelum hujan..Yg blm ada payung @ perlindungan cepat2 PM sy..bole dpt payung free 😘😘
.
#medicalcard #prudential #prubsntakaful #AgentFullTime #takafuladvisor
.
Lady Takaful
Nor Asmahan Othman
0125099141

Takaful Appoinment.. . Sediakan payung sebelum hujan..Yg blm ada payung @ perlindungan cepat2 PM sy..bole dpt payung free 😘😘 . #medicalcard #prudential #prubsntakaful #AgentFullTime #takafuladvisor. Lady Takaful Nor Asmahan Othman 0125099141

Feeling so grateful, terima kasih buat Leader kami Denny & Ivone, Tim, dan nasabah yg semakin mempercayakan perlindungan asuransinya kepada kmi.
#prudential #insurance #fpone #sharing #caring #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agentfulltime #lovemyjob

Feeling so grateful, terima kasih buat Leader kami Denny & Ivone, Tim, dan nasabah yg semakin mempercayakan perlindungan asuransinya kepada kmi. #prudential #insurance #fpone #sharing #caring #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agentfulltime #lovemyjob

selama 10tahun bekerja, berapa juta dah kita simpan utk yang tersayang?
untuk wife? untuk anak2?
10thn akan datang bagaimana? jika berlaku semalam, berapa juta suami tinggalkan untuk isteri dan anak2?? saya ada caranya.. jom jumpa 😉
#hibahtakafuloneofsolution
#prudentialbsntakaful
#agentfulltime

selama 10tahun bekerja, berapa juta dah kita simpan utk yang tersayang? untuk wife? untuk anak2? 10thn akan datang bagaimana? jika berlaku semalam, berapa juta suami tinggalkan untuk isteri dan anak2?? saya ada caranya.. jom jumpa 😉 #hibahtakafuloneofsolution #prudentialbsntakaful #agentfulltime

Selamat Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1440 H. Mohon maaf lahir dan bathin. 🙏🙏🙏
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring
Happy banget, menikmati kebaikan org2 yg hadir dan mengasihi kami. Tengkyu buat tim, nasabah yg selalu baik😍🤗🤗🤗😘#prudential #insurance #work# #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Happy banget, menikmati kebaikan org2 yg hadir dan mengasihi kami. Tengkyu buat tim, nasabah yg selalu baik😍🤗🤗🤗😘 #prudential #insurance #work# #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Puji Tuhan, mgu ini bs menjadi Top Agen dn Top Leader, ini kerjasama tim dan berkat kepercayaan Nasabah kepada kami.
#prudential #insurance #work #fpone #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring #delivering

Puji Tuhan, mgu ini bs menjadi Top Agen dn Top Leader, ini kerjasama tim dan berkat kepercayaan Nasabah kepada kami. #prudential #insurance #work #fpone #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring #delivering

Buat kamu yang merasa muda dan energetic. Mau hidup lebih maju, belajar lebih banyak, Dan mau mandiri dalam keuangan. Come and join us !!! Contact me for more information. .
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Buat kamu yang merasa muda dan energetic. Mau hidup lebih maju, belajar lebih banyak, Dan mau mandiri dalam keuangan. Come and join us !!! Contact me for more information. . . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Ayuh cepat register plan berdua lebih baik nie (Medikal Kad + Hibah)
Last apply tepat 30 June 2019
Dm 0123905497
Masyitah Anwar
Takaful Planner
Great Eastern Takaful Berhad
Hibah•MedikalKad•LifeProtection•TakafulCareer
#MedikalKadPersonal #MedikalKad #Hibah
#HibahHarapanPlus #PlanMedikalDamai
#Takaful #HibahSebelumRebah #HibahTakaful #GreatEasternTakaful #GreatCareer #CareerAgent #AgentTakaful
#AgentFulltime #PartimeJob

Ayuh cepat register plan berdua lebih baik nie (Medikal Kad + Hibah) Last apply tepat 30 June 2019 Dm 0123905497 Masyitah Anwar Takaful Planner Great Eastern Takaful Berhad Hibah•MedikalKad•LifeProtection•TakafulCareer #MedikalKadPersonal #MedikalKad #Hibah #HibahHarapanPlus #PlanMedikalDamai #Takaful #HibahSebelumRebah #HibahTakaful #GreatEasternTakaful #GreatCareer #CareerAgent #AgentTakaful #AgentFulltime #PartimeJob

Prudential mengucapkan Selamat Hari Waisak. Semoga semua hidup berbahagia Amin. 🙏🙏🙏.
.
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring
Orang sukses adalah orang yang tidak pernah berhenti belajar Dan berusaha. ❤️
.
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring
Sharing is caring . Karena competitor agent asuransi BUKANLAH sesama agent atau perusahaan lain tetapi SAKIT PENYAKIT dan TUTUP USIA. Pastikan Anda bertemu Agent Asuransi sebelum bertemu kompetitor nya. .
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Sharing is caring . Karena competitor agent asuransi BUKANLAH sesama agent atau perusahaan lain tetapi SAKIT PENYAKIT dan TUTUP USIA. Pastikan Anda bertemu Agent Asuransi sebelum bertemu kompetitor nya. . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Assalamualaikum,salam Ramadhan😍 rumah anda dh ade penapis air ke belum? Kalau belum jom bercoway sekarang🎉 sbb ape sekarang? Sbb sekarang ade promosi 📢📢 hanya rm85 sahaja sebulan dapat bekalan air tanpa henti. Siap 3suhu sejuk panas dan biasa☺.
jom pm Umie sbb ade bnyk sngat promosi ni💕 mudahnYa bersahur dan berbuka dengan coway 💯 📲www.wasap.my./601117949410./PromosiCoway
📲www.wasap.my./601117949410./PromosiCoway
#TrustedSallerCoway
#AgentFullTime
#JomBercowaySebelumRaya
#NakBercowayPmUmie
#UmieUrusOrderSeluruhMalaysia
#MudahnyaAdaCowayTimeRayaDanPuasa

Assalamualaikum,salam Ramadhan😍 rumah anda dh ade penapis air ke belum? Kalau belum jom bercoway sekarang🎉 sbb ape sekarang? Sbb sekarang ade promosi 📢📢 hanya rm85 sahaja sebulan dapat bekalan air tanpa henti. Siap 3suhu sejuk panas dan biasa☺. jom pm Umie sbb ade bnyk sngat promosi ni💕 mudahnYa bersahur dan berbuka dengan coway 💯 📲www.wasap.my./601117949410./PromosiCoway 📲www.wasap.my./601117949410./PromosiCoway #TrustedSallerCoway #AgentFullTime #JomBercowaySebelumRaya #NakBercowayPmUmie #UmieUrusOrderSeluruhMalaysia #MudahnyaAdaCowayTimeRayaDanPuasa

Apabila Agent Takaful bergambar dgn hero pujaan malaya @fattahaminz
#prudential #Prubsntakaful #agentfulltime

Apabila Agent Takaful bergambar dgn hero pujaan malaya @fattahaminz #prudential #Prubsntakaful #agentfulltime

Welcome aboard new sahabat to LCG’s Family.
Semoga berjaya di dalam Platform Coway untuk jihad ekonomi keluarga.
.
Jika sahabatku yang lain nak cari income secara partime dan fulltime boleh pm dan wassap Huda tau.
.
Recruitment Manager,
Nurul Huda Fatah
Coway(M) Sdn Bhd
016-4114514
.
https://letscoway.com/bina-kerjaya/
.
#Coway #CowayOmbak #emmamaembong
#CowayNeo #CowayMalaysia #PromosiCoway #maluapabossku #qayyum #cowayvillaem #cowaymurah #penapisudara #penapisair #penapisaircoway #cowaybangi #cowaykedah #cowayselangor #cowaypahang #cowayterengganu #Cowaysabah #cowaysarawak #cowaykualalumpur #cowayjohor #i #hai #ctdkjunior #n #agentfulltime #agentpartime #5figureincome#kerjakosong

Welcome aboard new sahabat to LCG’s Family. Semoga berjaya di dalam Platform Coway untuk jihad ekonomi keluarga. . Jika sahabatku yang lain nak cari income secara partime dan fulltime boleh pm dan wassap Huda tau. . Recruitment Manager, Nurul Huda Fatah Coway(M) Sdn Bhd 016-4114514 . https://letscoway.com/bina-kerjaya/ . #Coway #CowayOmbak #emmamaembong #CowayNeo #CowayMalaysia #PromosiCoway #maluapabossku #qayyum #cowayvillaem #cowaymurah #penapisudara #penapisair #penapisaircoway #cowaybangi #cowaykedah #cowayselangor #cowaypahang #cowayterengganu #Cowaysabah #cowaysarawak #cowaykualalumpur #cowayjohor #i #hai #ctdkjunior #n #agentfulltime #agentpartime #5figureincome #kerjakosong

MY TEAM MY STRENGTH .
Alhamdullilah makin hari makin ramai ahli pasukan #LetsCowayGroup. Macam-macam perangai yang ada yang penting semua punyai kelebihan masing-masing.
.
Ni adalah sebahagian dari LCG Family, walaupon tak semua yang ada dalam gambar takpe, nanti kita letak semua ahli pasukan kita dalam satu frame ya.
.
Apa-apa pon saya sayangkan ahli pasukan saya. Semuanya berkerja kuat untuk demi jihad ekonomi.
.
Jangan mudah putus asa, teruskan usaha tanpa henti, doa dan tawakal.
Ingat kenapa kita bermula💪
.
Jika ada yang berminat nak join team kami boleh klik link di bawah tau.
.
https://letscoway.com/bina-kerjaya/
.
#LetsCowayGroup
#LCGFamily #Coway #CowayOmbak #emmamaembong
#CowayNeo #CowayMalaysia #PromosiCoway #maluapabossku #qayyum #cowayvillaem #cowaymurah #penapisudara #penapisair #penapisaircoway #cowaybangi #cowaykedah #cowayselangor #cowaypahang #cowayterengganu #Cowaysabah #cowaysarawak #cowaykualalumpur #cowayjohor #i #hai #ctdkjunior #n #agentfulltime #agentpartime

MY TEAM MY STRENGTH . Alhamdullilah makin hari makin ramai ahli pasukan #LetsCowayGroup. Macam-macam perangai yang ada yang penting semua punyai kelebihan masing-masing. . Ni adalah sebahagian dari LCG Family, walaupon tak semua yang ada dalam gambar takpe, nanti kita letak semua ahli pasukan kita dalam satu frame ya. . Apa-apa pon saya sayangkan ahli pasukan saya. Semuanya berkerja kuat untuk demi jihad ekonomi. . Jangan mudah putus asa, teruskan usaha tanpa henti, doa dan tawakal. Ingat kenapa kita bermula💪 . Jika ada yang berminat nak join team kami boleh klik link di bawah tau. . https://letscoway.com/bina-kerjaya/ . #LetsCowayGroup #LCGFamily #Coway #CowayOmbak #emmamaembong #CowayNeo #CowayMalaysia #PromosiCoway #maluapabossku #qayyum #cowayvillaem #cowaymurah #penapisudara #penapisair #penapisaircoway #cowaybangi #cowaykedah #cowayselangor #cowaypahang #cowayterengganu #Cowaysabah #cowaysarawak #cowaykualalumpur #cowayjohor #i #hai #ctdkjunior #n #agentfulltime #agentpartime

Thank God sudah diberikan kesempatan perjalanan yang seru dan keren banget ke Berlin bersama Prudential. #jalaninbareng
.
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Thank God sudah diberikan kesempatan perjalanan yang seru dan keren banget ke Berlin bersama Prudential. #jalaninbareng. . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Simpan 5 years sahaja.
Cover panjang.
Pampasan yg tinggi.
Ramai kawan2 sy menabung dgn saya. Anda bila lagi?
Prubsn Takaful.
Company yg diakui antara yg terbaik.
Syariah compliance.
#cashvaluetinggi
#pampasantinggi
#takdematang
#agentfulltime
#10tahunjadiagentsdah
#mdrt2019
#ansari4all
#awa769
#prubsncompanyno1
#retirement

Simpan 5 years sahaja. Cover panjang. Pampasan yg tinggi. Ramai kawan2 sy menabung dgn saya. Anda bila lagi? Prubsn Takaful. Company yg diakui antara yg terbaik. Syariah compliance. #cashvaluetinggi #pampasantinggi #takdematang #agentfulltime #10tahunjadiagentsdah #mdrt2019 #ansari4all #awa769 #prubsncompanyno1 #retirement

Tunggu ya saya pikir pikir dulu ... Tunggu ya saya hitung hitung dulu.. Sering ucapkan Hal ini untuk asuransi?? Pada saat Bill rumah sakit muncul, yang terjadi adalah “PENYESALAN”. Jangan sampai terjadi pada Anda.
Cek polis Anda skrg
Dm me now for schedule. .
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Tunggu ya saya pikir pikir dulu ... Tunggu ya saya hitung hitung dulu.. Sering ucapkan Hal ini untuk asuransi?? Pada saat Bill rumah sakit muncul, yang terjadi adalah “PENYESALAN”. Jangan sampai terjadi pada Anda. Cek polis Anda skrg Dm me now for schedule. . . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Top Award Presentation & Gala Dinner Prudential. We had so much fun !! 😁😁😁
.
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring
Berita baik dari Prudential. Always listening always understanding and always delivering ❤️
.
.
#prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Berita baik dari Prudential. Always listening always understanding and always delivering ❤️ . . #prudential #insurance #work #workaholic #fpone #financialplanning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Puji Tuhan bisa menjadi Top Agen n Top Leader di fp one agency di bulan Febuary ini. Tengkyu all client n Team
#prudential #insurance #work #fpone #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Puji Tuhan bisa menjadi Top Agen n Top Leader di fp one agency di bulan Febuary ini. Tengkyu all client n Team #prudential #insurance #work #fpone #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Late post, ini dia Srikandi dari Semarang yg mau memperjuangkan impiannya. Semangat Bu Diah💪💪💪💪we support u
#teamwork
#bisnisPrudential
#fponeagency
#prudential #insurance #work #fpone #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring

Late post, ini dia Srikandi dari Semarang yg mau memperjuangkan impiannya. Semangat Bu Diah💪💪💪💪we support u #teamwork #bisnisPrudential #fponeagency #prudential #insurance #work #fpone #financialplaning #asset #health #claim #protection #hospital #proteksikesehatan #asuransijiwa #agent #agentfulltime #lovemyjob #sharing #caring