Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #MencariRahmat

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JolyPic Recommendation:

Use #MencariRahmat to get seen now

6.8
average comments
0.9K
hashtag reach
226
average likes

Best hashtags for #MencariRahmat

#MencariRahmat
#fun
#photographer
#follow
#일상
#travel
#sky
#gym
#pink
#instagram
#instamood
#selfie
#f4f
#dog
#l4l
#igers
#healthy
#family
#fit
#happy
#bestoftheday
#followme
#dogsofinstagram
#style
#follow4follow
#instadaily
#makeup
Posts using this hashtag
947

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 20 hashtags used with #MencariRahmat

Percentage of hashtags used with #MencariRahmat on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, MencariRahmat hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram MencariRahmat hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top MencariRahmat hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for MencariRahmat to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram MencariRahmat hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for MencariRahmat, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


MencariRahmat instagram hashtag profile picture

#MencariRahmat photos & videos

947 Instagram Posts using #MencariRahmat hashtag

Advertisements

Top MencariRahmat Posts

Sunday screening of @mencarirahmatmovie written & directed by the super talented Al Jeffree Mohd Yusop at @ilhamgallerykl . Love it so much !
I grew up reading the works of Oscar Wilde . And this adaptation of The Importance of Being Ernest is awesome ! What great relevance even til today.
Superb acting from the stellar cast. Everybody was freakin good !
@_nam_ron_
@amerul_affendi
@missnadiaaqilah
@sharifah_amani
@adibah_noor
@fauziahnawi
I might be bias but seriously the female cast freakin rock da house !
P.s : I macam tak boleh percaya that I'd finally got to meet the great #namron
No wonder semua orang kata kena kerja dengan dia ! #inspired
To @madnorkassim
Love your camerawork ! Suka gila ! @abrollsb
@superctna @zuliguli , big round of applause ! Well done !
Kepada rakyat Malaysia, please support this film ! Check out their IG @mencarirahmatmovie to find out the details.
#mencarirahmat #film
#aljeffreemdyusop
#abroll
#madeinmalaysia

Sunday screening of @mencarirahmatmovie written & directed by the super talented Al Jeffree Mohd Yusop at @ilhamgallerykl . Love it so much ! I grew up reading the works of Oscar Wilde . And this adaptation of The Importance of Being Ernest is awesome ! What great relevance even til today. Superb acting from the stellar cast. Everybody was freakin good ! @_nam_ron_ @amerul_affendi @missnadiaaqilah @sharifah_amani @adibah_noor @fauziahnawi I might be bias but seriously the female cast freakin rock da house ! P.s : I macam tak boleh percaya that I'd finally got to meet the great #namronNo wonder semua orang kata kena kerja dengan dia ! #inspired To @madnorkassim Love your camerawork ! Suka gila ! @abrollsb @superctna @zuliguli , big round of applause ! Well done ! Kepada rakyat Malaysia, please support this film ! Check out their IG @mencarirahmatmovie to find out the details. #mencarirahmat #film #aljeffreemdyusop #abroll #madeinmalaysia

Last screening for #mencarirahmat semalam di Unimas, thank you everyone for being such a sport and to experience how you guys were so engaged to the film was really nice, macam tengok theatre 🙈
.
.
#mencarirahmat will be out in the cinemas next year, InsyaAllah 💋 .
.
Love,
Rose 💋

Last screening for #mencarirahmat semalam di Unimas, thank you everyone for being such a sport and to experience how you guys were so engaged to the film was really nice, macam tengok theatre 🙈 . . #mencarirahmat will be out in the cinemas next year, InsyaAllah 💋 . . Love, Rose 💋

Scriptreading with these weirdos 💋 #mencarirahmat

Scriptreading with these weirdos 💋 #mencarirahmat

Tayangan filem mandiri #MencariRahmat di #KABO.
Dibawakan khas oleh AB Roll Sdn. Bhd. dan Majlis Pengkritik Filem Kuala Lumpur dengan kerjasama Legasi Oakheart.
cc: @kabobangi, @legasioakheart
#legasioakheart #kafebukuoakheart #kafebuku #bookcafe #tayangfilem #wayang #filem #filemmandiri #filemindie #indiefilm #film #rahmatdatang #MPFKLxLegasiOakheart

Tayangan filem mandiri #MencariRahmat di #KABO.Dibawakan khas oleh AB Roll Sdn. Bhd. dan Majlis Pengkritik Filem Kuala Lumpur dengan kerjasama Legasi Oakheart. cc: @kabobangi , @legasioakheart #legasioakheart #kafebukuoakheart #kafebuku #bookcafe #tayangfilem #wayang #filem #filemmandiri #filemindie #indiefilm #film #rahmatdatang #MPFKLxLegasiOakheart

Sampai hari ini , masih ada orang lagi yang tanya I pasal Spinning Gasing .
This is a fact. In case you dont know.
Lagu P.Ramlee , Kisah Rumah Tangga yang I kena nyanyi dalam filem tu bukan suara I ok .
I penyanyi tipu . I mimic je.
Penyanyi yang sebenar ialah
the super incredibly talented lady @adibah_noor . She made me look good & I have been waiting to thank her all these years . 😍
And today , after watching her performance in @mencarirahmatmovie , I feel so priviledged to have met her. What an honour !
She is freakin awesome in the film !
Please go check it out @mencarirahmatmovie
#mencarirahmat #adibahnoor #pelakonhandal
#screening #ilhamgallerykl
#film #adaptation #importanceofbeingearnest
#abroll #madeinmalaysia

Sampai hari ini , masih ada orang lagi yang tanya I pasal Spinning Gasing . This is a fact. In case you dont know. Lagu P.Ramlee , Kisah Rumah Tangga yang I kena nyanyi dalam filem tu bukan suara I ok . I penyanyi tipu . I mimic je. Penyanyi yang sebenar ialah the super incredibly talented lady @adibah_noor . She made me look good & I have been waiting to thank her all these years . 😍 And today , after watching her performance in @mencarirahmatmovie , I feel so priviledged to have met her. What an honour ! She is freakin awesome in the film ! Please go check it out @mencarirahmatmovie #mencarirahmat #adibahnoor #pelakonhandal #screening #ilhamgallerykl #film #adaptation #importanceofbeingearnest #abroll #madeinmalaysia

#syukursenantiasa Drama pentas The Importance of Being Earnest (1895) oleh Oscar Wilde diangkat semula dengan baik oleh pengarah merangkap penulis skrip, Al Jefree Md Yusop dalam bentuk filem indie, bertajuk Mencari Rahmat, terbitan AB Roll Sdn Bhd. Sebelum ini, Mencari Rahmat pernah dipentaskan di Actors Studio (2001). Satu usaha yang 'gila', menurut salah seorang pelakonnya, Ibu Fauziah Nawi. Semoga karya ini sampai ke khalayak yang lebih meluas, insyaAllah. Tahniah kepada semua yang terlibat.
#mencarirahmat #theimportanceofbeingearnest
#karyaadaptasi #filemindie #indiefilm #abrollsdnbhd #filmindustry #industrifilem #creativeindustry #industrikreatif

#syukursenantiasa Drama pentas The Importance of Being Earnest (1895) oleh Oscar Wilde diangkat semula dengan baik oleh pengarah merangkap penulis skrip, Al Jefree Md Yusop dalam bentuk filem indie, bertajuk Mencari Rahmat, terbitan AB Roll Sdn Bhd. Sebelum ini, Mencari Rahmat pernah dipentaskan di Actors Studio (2001). Satu usaha yang 'gila', menurut salah seorang pelakonnya, Ibu Fauziah Nawi. Semoga karya ini sampai ke khalayak yang lebih meluas, insyaAllah. Tahniah kepada semua yang terlibat. #mencarirahmat #theimportanceofbeingearnest #karyaadaptasi #filemindie #indiefilm #abrollsdnbhd #filmindustry #industrifilem #creativeindustry #industrikreatif

Throwback to when our amazing Chief Content Officer @sanadt_kumar met Al Jafree Md Yusop, Nam Ron and Mad Nor Kassim , some famous Malaysian film directors and producers as well as other famous directors, producers and more at the special screening of Mencari Rahmat, an independent Malaysian art film and got to share his work with them. Proud of you bro and keep soaring high!
#ETIdeas #Ascendance #MencariRahmat #CCO #film #Malaysia #Sanadt #GenZ #filmmaker #goals #hope #inspiringinnovation

Throwback to when our amazing Chief Content Officer @sanadt_kumar met Al Jafree Md Yusop, Nam Ron and Mad Nor Kassim , some famous Malaysian film directors and producers as well as other famous directors, producers and more at the special screening of Mencari Rahmat, an independent Malaysian art film and got to share his work with them. Proud of you bro and keep soaring high! #ETIdeas #Ascendance #MencariRahmat #CCO #film #Malaysia #Sanadt #GenZ #filmmaker #goals #hope #inspiringinnovation

Lokasi Kembara #TARIPASARPEREMPUAN ahad ini, di Pantai Tok Jembal, Uptown Kontena Kuala Terengganu.Tapi malam tadi aku menonton filem Superb Bagus #MencariRahmat dulu.

Lokasi Kembara #TARIPASARPEREMPUAN ahad ini, di Pantai Tok Jembal, Uptown Kontena Kuala Terengganu.Tapi malam tadi aku menonton filem Superb Bagus #MencariRahmat dulu.

2017 mission: Gotta take more decent pictures. Found this pic taken during our #mencarirahmat shoot I think. Happy birthday B. Dream big you and I, macam biasa. You my hobsh and you know it 🐇
.
@sharifah_amani birthday ke nyehhhhhh.
#fringesenget #duck2017

2017 mission: Gotta take more decent pictures. Found this pic taken during our #mencarirahmat shoot I think. Happy birthday B. Dream big you and I, macam biasa. You my hobsh and you know it 🐇 . @sharifah_amani birthday ke nyehhhhhh. #fringesenget #duck2017

Latest MencariRahmat Posts

Bersyukurlah wahai saudariku para wanita muslimah. Karena seorang wanita shalihah adalah perhiasan terbaik di dunia. Sebagaimana sabda Rasulullah shalallahu'alaihi wa sallam :
اَلدُّنْيَا مَتَاعٌ وَخَيْرُ مَتَاعِ الدُّنْيَا الْمَرْأَةُ الصَّالِحَةُ.
.
'Dunia adalah perhiasan, dan sebaik baik perhiasan adalah wanita shalihah'
(HR. Muslim no 1467)
.
.
.
.
.
#merantaumasa #banggajadimuslimah #wanitasoleha #mencarirahmat #rahmatanlilalamin#islamicloversquotes

Bersyukurlah wahai saudariku para wanita muslimah. Karena seorang wanita shalihah adalah perhiasan terbaik di dunia. Sebagaimana sabda Rasulullah shalallahu'alaihi wa sallam : اَلدُّنْيَا مَتَاعٌ وَخَيْرُ مَتَاعِ الدُّنْيَا الْمَرْأَةُ الصَّالِحَةُ. . 'Dunia adalah perhiasan, dan sebaik baik perhiasan adalah wanita shalihah' (HR. Muslim no 1467) . . . . . #merantaumasa #banggajadimuslimah #wanitasoleha #mencarirahmat #rahmatanlilalamin #islamicloversquotes

Sebelum melakukan aktiviti harian...kite mulakan dengan amalan ini dahulu... #rezekidipagihari #rezekiallah #mencarirahmat #mencarirahmatdanbarokah

Sebelum melakukan aktiviti harian...kite mulakan dengan amalan ini dahulu... #rezekidipagihari #rezekiallah #mencarirahmat #mencarirahmatdanbarokah

Saja je nak share sekali lagi.
Razak: Bagi aku, cara terbaik melayan wanita ialah dengan tidak berlaku jujur terhadapnya.
Azman: Bagi aku pula, cara terbaik melayan wanita ialah berasmara dengannya jika dia cantik, berasmara dengan orang lain jika dia tidak cantik lagi.
#MencariRahmat

Saja je nak share sekali lagi. Razak: Bagi aku, cara terbaik melayan wanita ialah dengan tidak berlaku jujur terhadapnya. Azman: Bagi aku pula, cara terbaik melayan wanita ialah berasmara dengannya jika dia cantik, berasmara dengan orang lain jika dia tidak cantik lagi. #MencariRahmat

Dalam filem #MencariRahmat pun ada tribute superhero.

Dalam filem #MencariRahmat pun ada tribute superhero.

...
Peluang BISNIS DAHSYAT
dari Salim Group
pendiri BCA
meNABUNG dan meNAGAJAK teman meNABUNG
bisa mendapatkan INCOME tanpa BATAS..
.
jutaan, puluhan juta, ratusan juta berULANG SETIAP BULAN...
.
hanya menabung 12ribu perHari
bukan beli produk..
Bisnis ANTI GAGAL.
BISNIS SEDERHANA, MUDAH, TERUJI dan TERBUKTI
Daftar hari ini dan daftar tahun depan,
tidak ada bedanya.
yang berBEDA hanya keSUKSESan yang terTUNDA
Pendaftaran
hubungi Rizza
0821.2051.6488 (WA)
http://bit.ly/Daftar-Nabung
website:
http://bit.ly/nabung-dahsyat
.
.
#mencari #mencariqiblat #sctvmencaribintang #mencarijodoh #mencarizinnirah #mencariilmu #mencaricintasejati #mencariridhoallah #mencaricinta #mencaribakat #mencaripenggantijokowi #mencarialasan #mencariredhaallah #mencaripemimpin #mencarirezeki #mencaridropship #mencarikerja #mencarinafkah #mencarihidayah #mencariberkah #mencarijatidiri #mencariagent #mencariketenangan #mencarijalanpulang #mencarisurga #mencaridanmenyelamatkan #mencarirahmat

... Peluang BISNIS DAHSYAT dari Salim Group pendiri BCA meNABUNG dan meNAGAJAK teman meNABUNG bisa mendapatkan INCOME tanpa BATAS.. . jutaan, puluhan juta, ratusan juta berULANG SETIAP BULAN... . hanya menabung 12ribu perHari bukan beli produk.. Bisnis ANTI GAGAL. BISNIS SEDERHANA, MUDAH, TERUJI dan TERBUKTI Daftar hari ini dan daftar tahun depan, tidak ada bedanya. yang berBEDA hanya keSUKSESan yang terTUNDA Pendaftaran hubungi Rizza 0821.2051.6488 (WA) http://bit.ly/Daftar-Nabung website: http://bit.ly/nabung-dahsyat . . #mencari #mencariqiblat #sctvmencaribintang #mencarijodoh #mencarizinnirah #mencariilmu #mencaricintasejati #mencariridhoallah #mencaricinta #mencaribakat #mencaripenggantijokowi #mencarialasan #mencariredhaallah #mencaripemimpin #mencarirezeki #mencaridropship #mencarikerja #mencarinafkah #mencarihidayah #mencariberkah #mencarijatidiri #mencariagent #mencariketenangan #mencarijalanpulang #mencarisurga #mencaridanmenyelamatkan #mencarirahmat

Ni maksud aku. Inspirasi scene Razak dan Azman ni adalah dari imej Miles Davis dan John Coltrane.
#MencariRahmat

Ni maksud aku. Inspirasi scene Razak dan Azman ni adalah dari imej Miles Davis dan John Coltrane. #MencariRahmat

Ramai yang dah tonton #mencarirahmat kata - “jahat sungguh Director ni.” Aku bukan jahat, cuma nakal sikit aje.

Ramai yang dah tonton #mencarirahmat kata - “jahat sungguh Director ni.” Aku bukan jahat, cuma nakal sikit aje.

Banyak yg bilang jgn menoleh kebelakang untuk meneruskan perjalanan ini, tapi sebenarnya melihat kebelakang sangat diperlukan untuk pencapaian kehidupan kedepan yg lebih baik.#filosofikopi #filosofihidup #kenikmatanyanghakiki #potretkehidupan #potretjalanan #mencariqiblat #mencariridhoallah #mencariredhaallah #mencarihidayah #mencarirahmat #mencarijatidiri #mencariinspirasi #mencarikebahagiaan #petualanganku #petualanganmimpi #pemimpi

Banyak yg bilang jgn menoleh kebelakang untuk meneruskan perjalanan ini, tapi sebenarnya melihat kebelakang sangat diperlukan untuk pencapaian kehidupan kedepan yg lebih baik. #filosofikopi #filosofihidup #kenikmatanyanghakiki #potretkehidupan #potretjalanan #mencariqiblat #mencariridhoallah #mencariredhaallah #mencarihidayah #mencarirahmat #mencarijatidiri #mencariinspirasi #mencarikebahagiaan #petualanganku #petualanganmimpi #pemimpi

alhamdullilah segala puji bagi ALLAH SWT
alhamdullilah atas segala nikmatMU YA ALLAH
kami dari team 'MENCARI RAHMAT ALLAH' first projek kami beli 300 lampu LED T8 utk kami WAKAFKAN kepada 3 masjid slepas berbincang dgn pegawai2 masjid dan mendapat persetujuan
masjid zoo road 120pcs
masjid hashim yahya 160pcs
masjid kebun lama 10pcs
bukan niat kami disini nak menunjuk riak ataw menunjuk sumbangan kami yg x seberapa nie TAPI niat kami nak panjangkan lagi usaha kami utk WAKAFKAN pada masjid2 lain yg mana memerlukan lagi lampu LED T8 utk jimatkan BIL ELEKTRIK MASJID serta penerimaan cahaya yg lebih terang untuk dewan solat serta kecepatan penyalaan daripada lampu kalimantang biasa
jika ada antara kawan2 ataw sesiapa sahaja yg hendak menyumbang dana utk mencari saham akhirat dan bersama team kami 'MENCARI RAHMAT ALLAH' walaupun dengan hanya RM1 kami menerimanya dengan seikhlas hati kerna tangan yg memberi lebih baik dari tangan yg menerima
boleh hubungi
saya Ales Rizal 012-4017575
saudara Firdaus Eusope 016-4807777
saudara Nizar Nazer 016-4003434
saudara Mistarenzo Malique 016-4218843
#mencarirahmat
#mencarirahmatallah
#teammencarirahmatalllah
#infak
#ledtube
#ledlights
#bazarpaknil

alhamdullilah segala puji bagi ALLAH SWT alhamdullilah atas segala nikmatMU YA ALLAH kami dari team 'MENCARI RAHMAT ALLAH' first projek kami beli 300 lampu LED T8 utk kami WAKAFKAN kepada 3 masjid slepas berbincang dgn pegawai2 masjid dan mendapat persetujuan masjid zoo road 120pcs masjid hashim yahya 160pcs masjid kebun lama 10pcs bukan niat kami disini nak menunjuk riak ataw menunjuk sumbangan kami yg x seberapa nie TAPI niat kami nak panjangkan lagi usaha kami utk WAKAFKAN pada masjid2 lain yg mana memerlukan lagi lampu LED T8 utk jimatkan BIL ELEKTRIK MASJID serta penerimaan cahaya yg lebih terang untuk dewan solat serta kecepatan penyalaan daripada lampu kalimantang biasa jika ada antara kawan2 ataw sesiapa sahaja yg hendak menyumbang dana utk mencari saham akhirat dan bersama team kami 'MENCARI RAHMAT ALLAH' walaupun dengan hanya RM1 kami menerimanya dengan seikhlas hati kerna tangan yg memberi lebih baik dari tangan yg menerima boleh hubungi saya Ales Rizal 012-4017575 saudara Firdaus Eusope 016-4807777 saudara Nizar Nazer 016-4003434 saudara Mistarenzo Malique 016-4218843 #mencarirahmat #mencarirahmatallah #teammencarirahmatalllah #infak #ledtube #ledlights #bazarpaknil

Semoga kita selalu mendekatkan diri kepada Allah.. #renunganislam #mencarirahmat
#dzikir

Semoga kita selalu mendekatkan diri kepada Allah.. #renunganislam #mencarirahmat #dzikir

2 tahun lepas hari ini, filem indie #MencariRahmat memulakan penggambarannya selama 10 hari di KL dan Seremban.

2 tahun lepas hari ini, filem indie #MencariRahmat memulakan penggambarannya selama 10 hari di KL dan Seremban.

#MencariRahmat ialah sebuah ‘satirical dark comedy’ atau ‘black comedy’. Skripnya ditulis dengan tujuan supaya korang gelak tak ingat dunia. Genre kegemaran aku sejak dari menonton M.A.S.H. dan Harold and Maude.

#MencariRahmat ialah sebuah ‘satirical dark comedy’ atau ‘black comedy’. Skripnya ditulis dengan tujuan supaya korang gelak tak ingat dunia. Genre kegemaran aku sejak dari menonton M.A.S.H. dan Harold and Maude.

Semalam aku berbual (ditelefon) dengan sahabat aku Fauziah Nawi. Kami berbincang tentang betapa indahnya mendengar individu yang bercakap dengan Bahasa Melayu yang cantik atau bahasa baku. Aku teringat semasa berjumpa Arwah Usman Awang ketika aku menulis terjemahan Uda dan Dara pada 2001. Dia (Fauziah) teringat akan cara Arwah Mustafa Noor bertutur. Sungguh indah dan jarang dapat kita nikmati sekarang kecuali jika dapat berbual dengan Sasterawan Negara Pak Samad Said. Alhamdulillah aku dapat abadikan cara bertutur itu dalam filem indie #MencariRahmat. Bagi yang telah berpeluang menonton mereka akan faham.

Semalam aku berbual (ditelefon) dengan sahabat aku Fauziah Nawi. Kami berbincang tentang betapa indahnya mendengar individu yang bercakap dengan Bahasa Melayu yang cantik atau bahasa baku. Aku teringat semasa berjumpa Arwah Usman Awang ketika aku menulis terjemahan Uda dan Dara pada 2001. Dia (Fauziah) teringat akan cara Arwah Mustafa Noor bertutur. Sungguh indah dan jarang dapat kita nikmati sekarang kecuali jika dapat berbual dengan Sasterawan Negara Pak Samad Said. Alhamdulillah aku dapat abadikan cara bertutur itu dalam filem indie #MencariRahmat. Bagi yang telah berpeluang menonton mereka akan faham.

Setakat 2018, inilah semua karya-karya arahan aku. Aku puashati setakat ni. Tak pasti lagi apa yang akan terhasil pada 2019 ni. #MencariRahmat akan menemui penonton tahun ini.
#MelurVsRajawali
#KembaraNakDara
#GhahimTakutNakAzan
#LaksaDiAmbangWati

Setakat 2018, inilah semua karya-karya arahan aku. Aku puashati setakat ni. Tak pasti lagi apa yang akan terhasil pada 2019 ni. #MencariRahmat akan menemui penonton tahun ini. #MelurVsRajawali #KembaraNakDara #GhahimTakutNakAzan #LaksaDiAmbangWati

Pada 2018, filem arahan aku yang pertama, #MencariRahmat telah ditayangkan secara eksklusif di lokasi merata Negara. Sambutan sangat bagus dan aku dapat berkenalan dengan sahabat sahabat baru dari seluruh Malaysia. Terima kasih kerana menyokong kami. Mencari Rahmat akan menemui penonton pada tahun ini.

Pada 2018, filem arahan aku yang pertama, #MencariRahmat telah ditayangkan secara eksklusif di lokasi merata Negara. Sambutan sangat bagus dan aku dapat berkenalan dengan sahabat sahabat baru dari seluruh Malaysia. Terima kasih kerana menyokong kami. Mencari Rahmat akan menemui penonton pada tahun ini.

Thank you @tirahmatya for sharing this photo with us 💓. This the photo of second wave #tembakdinding #mencarirahmat 15disember lalu. Kalau ada sesiapa yang ada gambar boleh tag kami pada post/ig story atau dm kami di ig/twitter 🙌🏾

Thank you @tirahmatya for sharing this photo with us 💓. This the photo of second wave #tembakdinding #mencarirahmat 15disember lalu. Kalau ada sesiapa yang ada gambar boleh tag kami pada post/ig story atau dm kami di ig/twitter 🙌🏾

“Filem ini seperti perangkap alam bunian. Halus. Berupaya mengumpan dan memerangkap penonton untuk duduk dan bermain dalam dimensinya. Sebuah satira politikal yang memberikan sesuatu.” Johnny Nepp
#MencariRahmat akan menemui korang semua di pawagam 2019!

“Filem ini seperti perangkap alam bunian. Halus. Berupaya mengumpan dan memerangkap penonton untuk duduk dan bermain dalam dimensinya. Sebuah satira politikal yang memberikan sesuatu.” Johnny Nepp #MencariRahmat akan menemui korang semua di pawagam 2019!

Tak sabar nak tengok Mencari Rahmat? Boleh dapatkan buku Di sebalik lensa. Ada skrip filem ini, storyboard animasi dan perjalanan bagaimana naskah teater ini diadaptasi ke filem.
.
RM57.90 sahaja.
.
PM untuk maklumat lanjut.
#MencariRahmat

Tak sabar nak tengok Mencari Rahmat? Boleh dapatkan buku Di sebalik lensa. Ada skrip filem ini, storyboard animasi dan perjalanan bagaimana naskah teater ini diadaptasi ke filem. . RM57.90 sahaja. . PM untuk maklumat lanjut. #MencariRahmat

4 bulan kebelakangan ni memang aku terasa macam ‘rockstar’. Nasib baik tayangan eksklusif #MencariRahmat dah berakhir.

4 bulan kebelakangan ni memang aku terasa macam ‘rockstar’. Nasib baik tayangan eksklusif #MencariRahmat dah berakhir.

Last screening for #mencarirahmat semalam di Unimas, thank you everyone for being such a sport and to experience how you guys were so engaged to the film was really nice, macam tengok theatre 🙈
.
.
#mencarirahmat will be out in the cinemas next year, InsyaAllah 💋 .
.
Love,
Rose 💋

Last screening for #mencarirahmat semalam di Unimas, thank you everyone for being such a sport and to experience how you guys were so engaged to the film was really nice, macam tengok theatre 🙈 . . #mencarirahmat will be out in the cinemas next year, InsyaAllah 💋 . . Love, Rose 💋

Tamat sudah tayangan ekslusif Mencari Rahmat di Unimas dan untuk tahun 2018.
.
Terima kasih kepada semua yang terlibat, membantu menguruskan, mempromosikan dan menyusun atur setiap jelajah kami di kawasan anda.
.
Tak lupa juga kepada semua penonton yang menyokong dan terhibur dengan filem kami. .
Semoga #MencariRahmat mendapat ruang di pawagam tanahair dalam masa terdekat ini.
.
Terima kasih sekali lagi.

Tamat sudah tayangan ekslusif Mencari Rahmat di Unimas dan untuk tahun 2018. . Terima kasih kepada semua yang terlibat, membantu menguruskan, mempromosikan dan menyusun atur setiap jelajah kami di kawasan anda. . Tak lupa juga kepada semua penonton yang menyokong dan terhibur dengan filem kami. . Semoga #MencariRahmat mendapat ruang di pawagam tanahair dalam masa terdekat ini. . Terima kasih sekali lagi.

Maka berakhirlah road tour tayangan eksklusif #MencariRahmat di seluruh Negara. Thank you Unimas! Jumpa di pawagam 2019!
Foto oleh Sazrul Yacub.

Maka berakhirlah road tour tayangan eksklusif #MencariRahmat di seluruh Negara. Thank you Unimas! Jumpa di pawagam 2019! Foto oleh Sazrul Yacub.

Penutup utk #mencarirahmat pada tahun ini.. terima kasih warga unimas.. #rahmatdatang #unimas #kuching #serawak

Penutup utk #mencarirahmat pada tahun ini.. terima kasih warga unimas.. #rahmatdatang #unimas #kuching #serawak

Today at Unimas I heard an audience describing #MencariRahmat’s ending as shocking! I’m taking that as a compliment.

Today at Unimas I heard an audience describing #MencariRahmat’s ending as shocking! I’m taking that as a compliment.

#Repost @jafreeyusop
• • • • •
Tayangan eksklusif terakhir filem indie #MencariRahmat malam ini di Unimas, Sarawak. Nantikan Mencari Rahmat di pawagam 2019!

#Repost @jafreeyusop • • • • • Tayangan eksklusif terakhir filem indie #MencariRahmat malam ini di Unimas, Sarawak. Nantikan Mencari Rahmat di pawagam 2019!

‪Malam ini tayangan eksklusif Mencari Rahmat akan ditayangkan buat terakhir di Faca Fest, Unimas.‬
‪.‬
‪Jumpa malam ini nanti.‬
‪.‬
‪#MencariRahmat‬

‪Malam ini tayangan eksklusif Mencari Rahmat akan ditayangkan buat terakhir di Faca Fest, Unimas.‬ ‪.‬ ‪Jumpa malam ini nanti.‬ ‪.‬ ‪ #MencariRahmat

Tayangan eksklusif terakhir filem indie #MencariRahmat malam ini di Unimas, Sarawak. Nantikan Mencari Rahmat di pawagam 2019!

Tayangan eksklusif terakhir filem indie #MencariRahmat malam ini di Unimas, Sarawak. Nantikan Mencari Rahmat di pawagam 2019!

Gais!!! Hari ni last kami buka booth di waterfront, kuching 😱 mari la datang utk dapatkan tiket konsert @haqiemrusli98_ , tayangan mencari rahmat @jafreeyusop @sharifah_amani , nyanyian puisi bersama @waniardy @mosyukiborhan @adiwafi jangan lepaskan peluang anda semua untuk bersama kami memeriahkan event @facafestival 💪 come on gaisss!!! 🙌🙌🙌 #FACAFest
#fsgk
#Unimas
#Samarahan
#kuching
#sarawak
#event
#haqiemrusli
#mencarirahmat
#jafreeyusop
#sharifahamani
#nadiaaqilah
#nyanianpuisi
#waniardy
#mosyukiborhan
#adiwafi

Gais!!! Hari ni last kami buka booth di waterfront, kuching 😱 mari la datang utk dapatkan tiket konsert @haqiemrusli98_ , tayangan mencari rahmat @jafreeyusop @sharifah_amani , nyanyian puisi bersama @waniardy @mosyukiborhan @adiwafi jangan lepaskan peluang anda semua untuk bersama kami memeriahkan event @facafestival 💪 come on gaisss!!! 🙌🙌🙌 #FACAFest #fsgk #Unimas #Samarahan #kuching #sarawak #event #haqiemrusli #mencarirahmat #jafreeyusop #sharifahamani #nadiaaqilah #nyanianpuisi #waniardy #mosyukiborhan #adiwafi

Esok 15 Disember 2018 Mencari Rahmat akan ditayangkan di Panggung 3D Perpustakaan Awam Pahang di Kuantan pukul 10am dan 11:45 am.
.
Dengar cerita untuk walk in limited untuk pukul 10am sahaja.
.
Hubungi +60 18-664 5603 untuk pertanyaan.
.
#MencariRahmat

Esok 15 Disember 2018 Mencari Rahmat akan ditayangkan di Panggung 3D Perpustakaan Awam Pahang di Kuantan pukul 10am dan 11:45 am. . Dengar cerita untuk walk in limited untuk pukul 10am sahaja. . Hubungi +60 18-664 5603 untuk pertanyaan. . #MencariRahmat

Script reading untuk filem indie #MencariRahmat pada December 2016. Tayangan eksklusif terakhir untuk Semenanjung Malaysia ialah di Kuantan pada Sabtu ini 15 Disember.

Script reading untuk filem indie #MencariRahmat pada December 2016. Tayangan eksklusif terakhir untuk Semenanjung Malaysia ialah di Kuantan pada Sabtu ini 15 Disember.

.
Demi kebajikan rakyat kuantan setulusnya. @sarikat.indie.timor (STim) kini membawakan anda untuk tayangan kedua #mencarirahmat yang bakal diadakan di perpustakaan awam kuantan.
Adalah digalakkan menempah tiket lebih awal kerna tempat adalah terhad.
Cerita sedap ni, tunggu apa lagi, ajak la makwe korang datang nengok. Ayoh layan filem indie!

. Demi kebajikan rakyat kuantan setulusnya. @sarikat .indie.timor (STim) kini membawakan anda untuk tayangan kedua #mencarirahmat yang bakal diadakan di perpustakaan awam kuantan. Adalah digalakkan menempah tiket lebih awal kerna tempat adalah terhad. Cerita sedap ni, tunggu apa lagi, ajak la makwe korang datang nengok. Ayoh layan filem indie!

Malam ini lepas Isyak jom lepak di Kuantan Pickers & Kedai Kopi.
Orang muda dan seni berkarya di sini tiap malam rabu.
Saya sendiri akan sembang sikit tentang dunia penulisan. Ada tip dan ilmu bakal dikongsikan free jer.
Buku pun ada bawa tapi tak banyaklah. Jika ada buku pernah beli nak minta tanda tangan pun boleh. Nak minta lukis sikit sikit pun boleh.
Jualan tiket #MencariRahmat juga bakal berlangsung malam ni. Tiket terhad tu. Saya dah tempah satu seat. Jom teman saya menonton filem tu nanti.
So.. Jom jumpa malam ni di Kuantan Pickers & Kedai Kopi. Masuk percuma tapi makan minum bayar sendiri.
Woha!
#hamkakeretamayat
#ngetehdikuburayah
#kuantanpickers

Malam ini lepas Isyak jom lepak di Kuantan Pickers & Kedai Kopi. Orang muda dan seni berkarya di sini tiap malam rabu. Saya sendiri akan sembang sikit tentang dunia penulisan. Ada tip dan ilmu bakal dikongsikan free jer. Buku pun ada bawa tapi tak banyaklah. Jika ada buku pernah beli nak minta tanda tangan pun boleh. Nak minta lukis sikit sikit pun boleh. Jualan tiket #MencariRahmat juga bakal berlangsung malam ni. Tiket terhad tu. Saya dah tempah satu seat. Jom teman saya menonton filem tu nanti. So.. Jom jumpa malam ni di Kuantan Pickers & Kedai Kopi. Masuk percuma tapi makan minum bayar sendiri. Woha! #hamkakeretamayat #ngetehdikuburayah #kuantanpickers

Unexpected crowd at Rokewla Film Club yesterday featuring Kantoi's orang kuat @adamzainaal @ashleytongmw and Hannan K.
Nah I made a simple highlight video untuk korang yang datang semalam. Enjoy!
Part I
Follow @rokewela_ for more cool stuff yo
#kantoi #rokewelafilmclub
.
.
.
#goodstuff #goodfilm #goodfriends #friendshipgoals #momenttoremember #filmclub #johor #jb #johorean #johorbahru #sixers #sixersjb #mencarirahmat #goodvibes

Unexpected crowd at Rokewla Film Club yesterday featuring Kantoi's orang kuat @adamzainaal @ashleytongmw and Hannan K. Nah I made a simple highlight video untuk korang yang datang semalam. Enjoy! Part I Follow @rokewela_ for more cool stuff yo #kantoi #rokewelafilmclub. . . #goodstuff #goodfilm #goodfriends #friendshipgoals #momenttoremember #filmclub #johor #jb #johorean #johorbahru #sixers #sixersjb #mencarirahmat #goodvibes

Dah book ke belum? #mencarirahmat

Dah book ke belum? #mencarirahmat

#mencarirahmat second wave @ kuantan

#mencarirahmat second wave @ kuantan

saat kau merasakan ujian itu berat saat itu kau perlu tahu yang kau seorang yang terhebat dari Nya..lagi hebat hidup kau lagi hebat ujian kau..#mencariqiblat#mencarirahmat

saat kau merasakan ujian itu berat saat itu kau perlu tahu yang kau seorang yang terhebat dari Nya..lagi hebat hidup kau lagi hebat ujian kau.. #mencariqiblat #mencarirahmat

Perhatian semua, #mencarirahmat 2nd wave @ kuantan ada dua masa. 10 am & 11.45 am. Boleh pilih nak waktu mana tapi tempat adalah limited. Digalakkan register dan bayar online untuk secure seat anda. Apa pun boleh contact pic dalam poster.

Perhatian semua, #mencarirahmat 2nd wave @ kuantan ada dua masa. 10 am & 11.45 am. Boleh pilih nak waktu mana tapi tempat adalah limited. Digalakkan register dan bayar online untuk secure seat anda. Apa pun boleh contact pic dalam poster.

To those yang tinggal sekitar kuantan belum lagi tengok #mencarirahmat atau belum puas nak tengok, rasa nak tengok lagi, kami dari STiM proudly presents the 2nd wave of #mencarirahmat @ kuantan. Boleh baca details pada gambar. See you guys there!

To those yang tinggal sekitar kuantan belum lagi tengok #mencarirahmat atau belum puas nak tengok, rasa nak tengok lagi, kami dari STiM proudly presents the 2nd wave of #mencarirahmat @ kuantan. Boleh baca details pada gambar. See you guys there!

#mencarirahmat kembali di kuantan. 2nd wave! 15 dec 2018.

#mencarirahmat kembali di kuantan. 2nd wave! 15 dec 2018.

'Mencari Rahmat'
Coming Soon at Unimas this December!! 😱😱
This film will be screened exclusively on 20 December, 7:00-11:30pm at Experimental Theatre, FSGK Unimas.
The price only RM20 🎊
Faster to grab your ticket NOW!! *TICKETS ARE LIMITED*
If interested, pls contact
📞 Lai Li Ling 01126283530
📞Fatin Aisa 0104190613
Check it out our website https://facafestival.wixsite.com/facafest2018
for more information.
#facafest
#fsgk
#unimas
#kuching
#kotasamarahan
#mencarirahmat
#comingsoon
#artists
#sharifahamani
#namron
#adibahnoor
#nadiaaqilah

'Mencari Rahmat' Coming Soon at Unimas this December!! 😱😱 This film will be screened exclusively on 20 December, 7:00-11:30pm at Experimental Theatre, FSGK Unimas. The price only RM20 🎊 Faster to grab your ticket NOW!! *TICKETS ARE LIMITED* If interested, pls contact 📞 Lai Li Ling 01126283530 📞Fatin Aisa 0104190613 Check it out our website https://facafestival.wixsite.com/facafest2018 for more information. #facafest #fsgk #unimas #kuching #kotasamarahan #mencarirahmat #comingsoon #artists #sharifahamani #namron #adibahnoor #nadiaaqilah

Tayangan ke 2 #MencariRahmat di Kuantan 15 Disember ini!

Tayangan ke 2 #MencariRahmat di Kuantan 15 Disember ini!

Terima kasih kepada yang hadir ke tayangan Mencari Rahmat 🐯
Adakah anda masih ingat 'Contest Mencari Rahmat ? .
Yaaa saat yang dinanti - nantikan telah tiba 💖 Berikut adalah nama para pemenang 5 Hadiah Misteri Mencari Rahmat
.
1. @abidiismail_
2. @has_lyana
3. @ctfaizzah_
4. @ssiginz .
Tahniah kepada para pemenang dan terima kasih atas sokongan anda😊
Sila hubungi 0134264764-Suaidah untuk menuntut hadiah misteri anda🤗
#MencariRahmat
#TekunNo1
#PumpItUp
#KetekunanAsasKeunggulan

Terima kasih kepada yang hadir ke tayangan Mencari Rahmat 🐯 Adakah anda masih ingat 'Contest Mencari Rahmat ? . Yaaa saat yang dinanti - nantikan telah tiba 💖 Berikut adalah nama para pemenang 5 Hadiah Misteri Mencari Rahmat . 1. @abidiismail_ 2. @has_lyana 3. @ctfaizzah_ 4. @ssiginz . Tahniah kepada para pemenang dan terima kasih atas sokongan anda😊 Sila hubungi 0134264764-Suaidah untuk menuntut hadiah misteri anda🤗 #MencariRahmat #TekunNo1 #PumpItUp #KetekunanAsasKeunggulan

hari terakhir penang, bertemu ex lecture dan merupakan pengarah #mencarirahmat
dengan ini kami secara rasmi menubuhkan kelab futsal kaki bangku FC.
DM untuk jawatan manager dan goalkeeper.
Awesome #penang , makan sedappp hiburan sedap, rakan pon baik2.
semoga berjumpa lagi.
Balik KL, Dah boleh start diet..netizen jgn kecam okay..ni suma hasutan amerul.
#Repost @amerul_affendi (@get_repost)
・・・
Check out dari pulau perlu bertemu dulu dengan Bunyamin aka @jafreeyusop.
Semoga sihat selalu dan terus dapat menghidangkan karya-karya yang best untuk di nikmati.
#MencariRahmat

hari terakhir penang, bertemu ex lecture dan merupakan pengarah #mencarirahmatdengan ini kami secara rasmi menubuhkan kelab futsal kaki bangku FC. DM untuk jawatan manager dan goalkeeper. Awesome #penang , makan sedappp hiburan sedap, rakan pon baik2. semoga berjumpa lagi. Balik KL, Dah boleh start diet..netizen jgn kecam okay..ni suma hasutan amerul. #Repost @amerul_affendi ( @get_repost ) ・・・ Check out dari pulau perlu bertemu dulu dengan Bunyamin aka @jafreeyusop . Semoga sihat selalu dan terus dapat menghidangkan karya-karya yang best untuk di nikmati. #MencariRahmat

Check out dari pulau perlu bertemu dulu dengan Bunyamin aka @jafreeyusop.
Semoga sihat selalu dan terus dapat menghidangkan karya-karya yang best untuk di nikmati.
#MencariRahmat

Check out dari pulau perlu bertemu dulu dengan Bunyamin aka @jafreeyusop . Semoga sihat selalu dan terus dapat menghidangkan karya-karya yang best untuk di nikmati. #MencariRahmat

Terima kasih Pulau Pinang kerana telah menghiburkan hati ini.
#ShortAndSweet #MencariRahmat #WayangDiSinkeh #PulauPinang #Penang #Malaysia #Teater #Theatre #TeaterMalaysia #TheatreMalaysia #APerfectStranger
Mencari Rahmat' is the feature-length debut film by writer and director Al Jafree Md Yusop, and featuring a strong cast such as Nam Ron, Amerul Affendi, Adibah Noor and Sharifah Amani, among others.
This film is talk about the two bachelor friends, Razak and Azman take on double lives to court the attentions of the desirable Roselina and Ratna . But the gallants must then face with the uproarious consequences of their ruse and the fearsome Datin Azizah.
On 20 Dec 2018, we will gonna have a screening on this film and we are proudly to have the director Al Jafree Md Yusop and also the actress Sharifah Amani with us here to watch the film together.
So what are you waiting for? Come and grab the opportunities to buy yourself a ticket at laman seni, FSGK now or contact lai li ling:01126283530/
Fatin aisa: 0104190613
. *Tickets are limited!*
#facafest #unimas #fsgk #kuching #kotasamarahan #mencarirahmat

Mencari Rahmat' is the feature-length debut film by writer and director Al Jafree Md Yusop, and featuring a strong cast such as Nam Ron, Amerul Affendi, Adibah Noor and Sharifah Amani, among others. This film is talk about the two bachelor friends, Razak and Azman take on double lives to court the attentions of the desirable Roselina and Ratna . But the gallants must then face with the uproarious consequences of their ruse and the fearsome Datin Azizah. On 20 Dec 2018, we will gonna have a screening on this film and we are proudly to have the director Al Jafree Md Yusop and also the actress Sharifah Amani with us here to watch the film together. So what are you waiting for? Come and grab the opportunities to buy yourself a ticket at laman seni, FSGK now or contact lai li ling:01126283530/ Fatin aisa: 0104190613 . *Tickets are limited!* #facafest #unimas #fsgk #kuching #kotasamarahan #mencarirahmat

2 orang penyokong tegar aku. Nusrat Al Jafree takde sebab dia menghadiri kelas (sambung belajar). #MencariRahmat

2 orang penyokong tegar aku. Nusrat Al Jafree takde sebab dia menghadiri kelas (sambung belajar). #MencariRahmat

🌟🌟🌟🌟🌟 untuk filem ini! Jalan penceritaan yang padat dengan isu-isu semasa dan realiti masyarakat kini! They should get more awards... .
.
.
#mencari #rahmat #filem #malaysia🇲🇾 #penangisland #genre #indie #best #fivestar #excellent #movie #asian #asianguy #usm #great #pelakon #universitisainsmalaysiapenang #mpdtusm #tekun #hebat #ootd #dtsp #mencarirahmat #2018 #nature #film #malayfilm #funny

🌟🌟🌟🌟🌟 untuk filem ini! Jalan penceritaan yang padat dengan isu-isu semasa dan realiti masyarakat kini! They should get more awards... . . . #mencari #rahmat #filem #malaysia🇲🇾 #penangisland #genre #indie #best #fivestar #excellent #movie #asian #asianguy #usm #great #pelakon #universitisainsmalaysiapenang #mpdtusm #tekun #hebat #ootd #dtsp #mencarirahmat #2018 #nature #film #malayfilm #funny

Mencari Rahmat' is the feature-length debut film by writer and director Al Jafree Md Yusop, and featuring a strong cast such as Nam Ron, Amerul Affendi, Adibah Noor and Sharifah Amani, among others.
This film is talk about the two bachelor friends, Razak and Azman take on double lives to court the attentions of the desirable Roselina and Ratna . But the gallants must then face with the uproarious consequences of their ruse and the fearsome Datin Azizah.
On 20 Dec 2018, we will gonna have a screening on this film and we are proudly to have the director Al Jafree Md Yusop and also the actress Sharifah Amani with us here to watch the film together.
So what are you waiting for? Come and grab the opportunities to buy yourself a ticket at laman seni, FSGK now or contact 01126283530/0104190613. *Tickets are limited!*
#facafest #unimas #fsgk #kuching #kotasamarahan #mencarirahmat

Mencari Rahmat' is the feature-length debut film by writer and director Al Jafree Md Yusop, and featuring a strong cast such as Nam Ron, Amerul Affendi, Adibah Noor and Sharifah Amani, among others. This film is talk about the two bachelor friends, Razak and Azman take on double lives to court the attentions of the desirable Roselina and Ratna . But the gallants must then face with the uproarious consequences of their ruse and the fearsome Datin Azizah. On 20 Dec 2018, we will gonna have a screening on this film and we are proudly to have the director Al Jafree Md Yusop and also the actress Sharifah Amani with us here to watch the film together. So what are you waiting for? Come and grab the opportunities to buy yourself a ticket at laman seni, FSGK now or contact 01126283530/0104190613. *Tickets are limited!* #facafest #unimas #fsgk #kuching #kotasamarahan #mencarirahmat

Mencari Rahmat' is the feature-length debut film by writer and director Al Jafree Md Yusop, and featuring a strong cast such as Nam Ron, Amerul Affendi, Adibah Noor and Sharifah Amani, among others.
This film is talk about the two bachelor friends, Razak and Azman take on double lives to court the attentions of the desirable Roselina and Ratna . But the gallants must then face with the uproarious consequences of their ruse and the fearsome Datin Azizah.
On 20 Dec 2018, we will gonna have a screening on this film and we are proudly to have the director Al Jafree Md Yusop and also the actress Sharifah Amani with us here to watch the film together.
So what are you waiting for? Come and grab the opportunities to buy yourself a ticket at laman seni, FSGK now or contact
Lai Li Ling 01126283530
Fatin Aisa 0104190613.
*Tickets are limited!*
#facafest2018 #unimas #fsgk #kuching #kotasamarahan #mencarirahmat

Mencari Rahmat' is the feature-length debut film by writer and director Al Jafree Md Yusop, and featuring a strong cast such as Nam Ron, Amerul Affendi, Adibah Noor and Sharifah Amani, among others. This film is talk about the two bachelor friends, Razak and Azman take on double lives to court the attentions of the desirable Roselina and Ratna . But the gallants must then face with the uproarious consequences of their ruse and the fearsome Datin Azizah. On 20 Dec 2018, we will gonna have a screening on this film and we are proudly to have the director Al Jafree Md Yusop and also the actress Sharifah Amani with us here to watch the film together. So what are you waiting for? Come and grab the opportunities to buy yourself a ticket at laman seni, FSGK now or contact Lai Li Ling 01126283530 Fatin Aisa 0104190613. *Tickets are limited!* #facafest2018 #unimas #fsgk #kuching #kotasamarahan #mencarirahmat

‪#MencariRahmat akan turun ke #Unimas pada 20 December. Hubungi nombor yang tertera untuk pembelian tiket. Jumpa di sana!‬

#MencariRahmat akan turun ke #Unimas pada 20 December. Hubungi nombor yang tertera untuk pembelian tiket. Jumpa di sana!‬

Pitri al Fateh at lokalic. Elok tshirt!
#mencarirahmat
#lokalic

Pitri al Fateh at lokalic. Elok tshirt! #mencarirahmat #lokalic

Bidadari tekun😝😝😂
#mencarirahmat
#mpdt

Bidadari tekun😝😝😂 #mencarirahmat #mpdt

Another great shot from DTSP USM, tq @mpdtekun , #GoldenScreenTime #GST18 #MencariRahmat #Mpdtekun , for a moment, i felt like im gonna miss this...for sure

Another great shot from DTSP USM, tq @mpdtekun , #GoldenScreenTime #GST18 #MencariRahmat #Mpdtekun , for a moment, i felt like im gonna miss this...for sure

Terima kaseh buat semua warga #UniversitiSainsMalaysia yang melapangkan waktu menonton #MencariRahmat di #DewanTuankuSyedPutra anjuran @mpdtekun.
Buat warga Universiti tempatan lain yang mahukan #MencariRahmat di tayangkan di Universiti sedare/sedari, sedare/sedari boleh DM tepi @abrollsb.
Gambar dan Video oleh @palyishak
#MencariRahmat

Terima kaseh buat semua warga #UniversitiSainsMalaysia yang melapangkan waktu menonton #MencariRahmat di #DewanTuankuSyedPutra anjuran @mpdtekun . Buat warga Universiti tempatan lain yang mahukan #MencariRahmat di tayangkan di Universiti sedare/sedari, sedare/sedari boleh DM tepi @abrollsb . Gambar dan Video oleh @palyishak #MencariRahmat

Ayuh Penang, Sapa kat penang?
#mencarirahmat
#Repost @amerul_affendi (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah hari ni dapat bertemu sahabat kami tuan tanah #SchoolOfArt #USM Dr.@azrulazizi.
Pukul gambaq pun dah nampak karisma seorang yang bergelar Doktor la ni.
Semoga terus mekar dan selamat menempa murid-murid mu yang punya impian serta cita-cita mereka.
#ProudOfYou
#Salute
#TeamPixel
#TeamPixel2

Ayuh Penang, Sapa kat penang? #mencarirahmat #Repost @amerul_affendi ( @get_repost ) ・・・ Alhamdulillah hari ni dapat bertemu sahabat kami tuan tanah #SchoolOfArt #USM Dr. @azrulazizi . Pukul gambaq pun dah nampak karisma seorang yang bergelar Doktor la ni. Semoga terus mekar dan selamat menempa murid-murid mu yang punya impian serta cita-cita mereka. #ProudOfYou #Salute #TeamPixel #TeamPixel2

Mencari Rahmat Is Awesome and Meaning Full nice ahh @amerul_affendi and other actor and crew terbaik teruk #mencarirahmat #usm #mpdt

Mencari Rahmat Is Awesome and Meaning Full nice ahh @amerul_affendi and other actor and crew terbaik teruk #mencarirahmat #usm #mpdt

Terima kaseh @mpdtekun kerana membawakan filem #MencariRahmat untuk di tayangkan kepada warga @usmofficial1969.
Semoga semua terhibur dan beroleh manfaat.
#MencariRahmat

Terima kaseh @mpdtekun kerana membawakan filem #MencariRahmat untuk di tayangkan kepada warga @usmofficial1969 . Semoga semua terhibur dan beroleh manfaat. #MencariRahmat

Post yg ke 1111, bersama dgn Amierul Affendi, #GoldenScreenTime #MencariRahmat, tq so much @mpdtekun , ats jemputan jd mc & moderator hari ni, apa2 pun filem ni sumpah best, lain drpd yg lain....#wajibtgk #GST18 #Mpdtekun

Post yg ke 1111, bersama dgn Amierul Affendi, #GoldenScreenTime #MencariRahmat, tq so much @mpdtekun , ats jemputan jd mc & moderator hari ni, apa2 pun filem ni sumpah best, lain drpd yg lain.... #wajibtgk #GST18 #Mpdtekun

Having a super great laugh watching #MencariRahmat yesterday! Worth gilaaaa 😂

Having a super great laugh watching #MencariRahmat yesterday! Worth gilaaaa 😂

Warga #USM jumpa kita sat lagi.
Azman datang ke Penang untuk Berseronok atau #MencariRahmat?

Warga #USM jumpa kita sat lagi. Azman datang ke Penang untuk Berseronok atau #MencariRahmat?

Terima kasih Lokalic!
#mencarirahmat
Foto oleh Dayak Savethedayak

Terima kasih Lokalic! #mencarirahmat Foto oleh Dayak Savethedayak

Terima kaseh @lokalic_ tuan tanah membawa filem #MencariRahmat untuk warga #SungaiPetani tonton beramai-ramai di tempat anda.
#TeamPixel
#TeamPixel2 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Terima kaseh @lokalic_ tuan tanah membawa filem #MencariRahmat untuk warga #SungaiPetani tonton beramai-ramai di tempat anda. #TeamPixel #TeamPixel2 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Haih laa.. senyum sepanjang masa nampaknya malam ni. Crush duduk kat belakang 😌
#MencariRahmat

Haih laa.. senyum sepanjang masa nampaknya malam ni. Crush duduk kat belakang 😌 #MencariRahmat

Di @lokalic_ #SungaiPetani tayangan #MencariRahmat.
Berjumpa kita

Di @lokalic_ #SungaiPetani tayangan #MencariRahmat.Berjumpa kita

Jumpa aku dan Amerul malam ni di Lokalic, Sg Petani. Kita sama sama #MencariRahmat.

Jumpa aku dan Amerul malam ni di Lokalic, Sg Petani. Kita sama sama #MencariRahmat.

Malam ni kita bertemu warga #SungaiPetani #SP.
#MencariRahmat

Malam ni kita bertemu warga #SungaiPetani #SP. #MencariRahmat

'Mencari Rahmat' film ticket is now on sale at Laman seni FSGK! Tikets are very limited! Come and grab your ticket now!
#mencarirahmat #ticket #film #facafest2018 #unimas

'Mencari Rahmat' film ticket is now on sale at Laman seni FSGK! Tikets are very limited! Come and grab your ticket now! #mencarirahmat #ticket #film #facafest2018 #unimas