Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #SATAYikan

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JolyPic Recommendation:

Use #SATAYikan to get seen now

6
average comments
3.3K
hashtag reach
90
average likes

Best hashtags for #SATAYikan

#SATAYikan
#instagram
#gym
#flowers
#motivation
#pink
#yummy
#smile
#beauty
#instadaily
#model
#photography
#igers
#dogsofinstagram
#artist
#sea
#foodie
#vscocam
#music
#amazing
#design
#photooftheday
#party
#black
#workout
#beautiful
#nature
Posts using this hashtag
3,275

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 20 hashtags used with #SATAYikan

Percentage of hashtags used with #SATAYikan on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, SATAYikan hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram SATAYikan hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top SATAYikan hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for SATAYikan to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram SATAYikan hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for SATAYikan, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


SATAYikan instagram hashtag profile picture

#SATAYikan photos & videos

3,275 Instagram Posts using #SATAYikan hashtag

Advertisements

Top SATAYikan Posts

Satay Ikan,mesti semua penah makan masa kecik2 dlu kan?Sekarang pn still xleh move on 😜
.
1 pek 12 cucuk RM2
.
#kelantan_grocer #satayikan

Satay Ikan,mesti semua penah makan masa kecik2 dlu kan?Sekarang pn still xleh move on 😜 . 1 pek 12 cucuk RM2 . #kelantan_grocer #satayikan

Bukan semua orang tau makanan legend ni 😂 Feberet masa kecik dulu ni, sampai sekarang 😍Sape nak try or mungkin ada yang nak mengimbas kenangan kecik kecik dulu, boleh pm Huda okey? Rm2 je 1pck 😋 #sateikan #satayikan #satayjellyfish #fishsnack #driedfish

Bukan semua orang tau makanan legend ni 😂 Feberet masa kecik dulu ni, sampai sekarang 😍Sape nak try or mungkin ada yang nak mengimbas kenangan kecik kecik dulu, boleh pm Huda okey? Rm2 je 1pck 😋 #sateikan #satayikan #satayjellyfish #fishsnack #driedfish

🐟沙爹魚 零嘴🐟 。邦咯島人民靠漁業、海洋產品及造船工和旅遊業為生
。Ikan Satay沙爹魚,真空獨立包裝,拿取頗為方便且衛生
。新鮮海魚所烘焙而成,裹上獨門香辣沙嗲醬,香香酥酥的獨特口感,超級涮嘴,讓人欲罷不能
。使用新鮮魚隻製作,小魚富含鈣質,充滿營養
。給小朋友當零嘴吃,爸媽可以很放心 **飛飛從小吃到大
**一天絕對可以解決一包😜😜 【臺灣的朋友10月取貨哦】
#沙爹魚 #satayikan #satay #pulaupangkor #邦咯島 #馬來西亞土產 #馬來西亞代購 #馬來西亞 #台灣 #飛行工藝 #flyingcraft

🐟沙爹魚 零嘴🐟 。邦咯島人民靠漁業、海洋產品及造船工和旅遊業為生 。Ikan Satay沙爹魚,真空獨立包裝,拿取頗為方便且衛生 。新鮮海魚所烘焙而成,裹上獨門香辣沙嗲醬,香香酥酥的獨特口感,超級涮嘴,讓人欲罷不能 。使用新鮮魚隻製作,小魚富含鈣質,充滿營養 。給小朋友當零嘴吃,爸媽可以很放心 **飛飛從小吃到大 **一天絕對可以解決一包😜😜 【臺灣的朋友10月取貨哦】 #沙爹魚 #satayikan #satay #pulaupangkor #邦咯島 #馬來西亞土產 #馬來西亞代購 #馬來西亞 #台灣 #飛行工藝 #flyingcraft

Lokching (Satay Ikan), Sotong Bakar & Kerabu Suhun. Bagi aku dekat sini biasa jelah tak ada lah sedap sangat (lagi sedap Bemar RP kot?). Sotong Bakar tak semua orang boleh makan sebab dia lembik, kalau first try ambik satu dulu ok!
.
Orang cakap kedai sebelah tu pekerja dia melayu but orang dekat dapur Siam which is Buddha lah. So aku tak berani nak makan dekat situ even orang Malaysia ramai.
.
📍; Depan Taman Sungai Kolok, Thailand
💸; RM 42 + 290 Baht

Lokching (Satay Ikan), Sotong Bakar & Kerabu Suhun. Bagi aku dekat sini biasa jelah tak ada lah sedap sangat (lagi sedap Bemar RP kot?). Sotong Bakar tak semua orang boleh makan sebab dia lembik, kalau first try ambik satu dulu ok! . Orang cakap kedai sebelah tu pekerja dia melayu but orang dekat dapur Siam which is Buddha lah. So aku tak berani nak makan dekat situ even orang Malaysia ramai. . 📍; Depan Taman Sungai Kolok, Thailand 💸; RM 42 + 290 Baht

Satay ikan Giant Bayan baru surrrrrrr kariiii walaaaahhh! #satay #satayikan #kuahpedas #pedaih #dapemmm

Satay ikan Giant Bayan baru surrrrrrr kariiii walaaaahhh! #satay #satayikan #kuahpedas #pedaih #dapemmm

Sejenis kudap2 harian.... Sementara tunggu loceng sekolah berbunyik..... Mak bedal la kan.... Sedap weiii...korang makan ke benda ni... #satayikan
#lokcing
#sedap
#bakotepijalan

Sejenis kudap2 harian.... Sementara tunggu loceng sekolah berbunyik..... Mak bedal la kan.... Sedap weiii...korang makan ke benda ni... #satayikan #lokcing #sedap #bakotepijalan

Alhamdulillah katering aiskrim kon n roti n lokcing di pasir pekan 14aug2019 meraikan Farhan & Amalin. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #Aiskrimroti #AiskrimRotibySnekLazat #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . .#SatayIkan #Lokcing
#LokcingbySnekLazat
.
.
#ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim kon n roti n lokcing di pasir pekan 14aug2019 meraikan Farhan & Amalin. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #Aiskrimroti #AiskrimRotibySnekLazat #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . #SatayIkan #Lokcing #LokcingbySnekLazat. . #ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Hi Asssalamualaikum..kami kembali untuk menepati citarasa anda. 6 tahun beroperasi
📢,Satayikan frozen
📢sosej thai frozen
📢menerima tempahan hari terbuka
📢majlis keraian
📢harga borong untuk peniaga
#lokching #satayikan #kotadamansara #damansaradamai #sungaibuluh #kelantanfood

Hi Asssalamualaikum..kami kembali untuk menepati citarasa anda. 6 tahun beroperasi 📢,Satayikan frozen 📢sosej thai frozen 📢menerima tempahan hari terbuka 📢majlis keraian 📢harga borong untuk peniaga #lokching #satayikan #kotadamansara #damansaradamai #sungaibuluh #kelantanfood

Latest SATAYikan Posts

Satay ikan @ fish satay. Favourite food masa kanak-kanak dulu. Confirm throwback kalau makan ni.. Dulu RM1 boleh dapat 10. Sekarang berapa boleh dapat agak2 dgn RM1?
.
.
#satayikan #fishsatay #throwbackfood #malaysiansnack #kuahpedas ke #kuahmanis #malaysiastreetfood #whattoeat #foodiegram #foodstagram #happytummy #igfood #instafood #comfortfood #eateateat #makanmakan #jalanjalancarimakan #malaysianeat #goodfood #halalfood #foodlife #foodie #foodiesofinstagram #foodoftheday

Satay ikan @ fish satay. Favourite food masa kanak-kanak dulu. Confirm throwback kalau makan ni.. Dulu RM1 boleh dapat 10. Sekarang berapa boleh dapat agak2 dgn RM1? . . #satayikan #fishsatay #throwbackfood #malaysiansnack #kuahpedas ke #kuahmanis #malaysiastreetfood #whattoeat #foodiegram #foodstagram #happytummy #igfood #instafood #comfortfood #eateateat #makanmakan #jalanjalancarimakan #malaysianeat #goodfood #halalfood #foodlife #foodie #foodiesofinstagram #foodoftheday

#Lokcing #satayikan laagiii 😋😋😋

#Lokcing #satayikan laagiii 😋😋😋

Penuh muatan harini. Dalam perjalanan utk COD ke Nadi Ayam (Gunong), Bachok & Pasir Puteh. Kalau ada yg nk order dgn kita boleh pm terus ke www.wasap.my/601155018518
#lokcingsuri #lokcingsalor #surilokcing #lokcing #sateikan #satayikan #lokcingpasirmas #lokcingkotabharu #lokching

Penuh muatan harini. Dalam perjalanan utk COD ke Nadi Ayam (Gunong), Bachok & Pasir Puteh. Kalau ada yg nk order dgn kita boleh pm terus ke www.wasap.my/601155018518 #lokcingsuri #lokcingsalor #surilokcing #lokcing #sateikan #satayikan #lokcingpasirmas #lokcingkotabharu #lokching

Never let this opportunity just pass away.. Aummm..
#SatayIkan

Never let this opportunity just pass away.. Aummm.. #SatayIkan

Mari mari petang Taman Riang Rimba Seksyen 9 #kotadamansara #satayikan #lokching

Mari mari petang Taman Riang Rimba Seksyen 9 #kotadamansara #satayikan #lokching

MASAK SENDIRI UNTUK ANDA
BARU PUAS HATI NAK CELUP.
1 TAHUN SAYA BELAJAR ALHAMDULILLAH AKHIRNYA BOLEH LA HOMEMADE UNTUK ANDA
YG PENTING TANPA SERBUK PERASA
#SOSLOKCHING #lokching #satayikan

MASAK SENDIRI UNTUK ANDA BARU PUAS HATI NAK CELUP. 1 TAHUN SAYA BELAJAR ALHAMDULILLAH AKHIRNYA BOLEH LA HOMEMADE UNTUK ANDA YG PENTING TANPA SERBUK PERASA #SOSLOKCHING #lokching #satayikan

Misi Utk Bawak Balik KL Satay Ikan Aka Lok Ceng GAGAL 😂🙏
Rushing Nak Balik & X Sempat Nak Tunggu Stok FRESH Satay Ikan, Insya Allah Kita Bawa Balik Next Time 😂😅
.
Masya Allah ..
Rasanya Masih Sama & Sedappp 😋🤤😂
Siapa SUKA,Ingat & Still Mkn Benda Ni #KitaGeng 😍
.
.
@biendalovers
#Bienda #BiendaLavienda #SatayIkan #LokCing #JalanJalanCariMakan #JaleJaleCariMake #KampungAmbo #Tumpat #Kelantan #Kelate #Hometown #BiendaLovers💋

Misi Utk Bawak Balik KL Satay Ikan Aka Lok Ceng GAGAL 😂🙏 Rushing Nak Balik & X Sempat Nak Tunggu Stok FRESH Satay Ikan, Insya Allah Kita Bawa Balik Next Time 😂😅 . Masya Allah .. Rasanya Masih Sama & Sedappp 😋🤤😂 Siapa SUKA,Ingat & Still Mkn Benda Ni #KitaGeng 😍 . . @biendalovers #Bienda #BiendaLavienda #SatayIkan #LokCing #JalanJalanCariMakan #JaleJaleCariMake #KampungAmbo #Tumpat #Kelantan #Kelate #Hometown #BiendaLovers💋

Alhamdulillah katering aiskrim kon dan lokcing di kg nelayan kandis 15aug2019 meraikan sakirin dan adlina. Semoga ikatan yang terjalin hingga jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #Aiskrimroti #AiskrimRotibySnekLazat #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . .#SatayIkan #Lokcing
#LokcingbySnekLazat
.
.
#ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim kon dan lokcing di kg nelayan kandis 15aug2019 meraikan sakirin dan adlina. Semoga ikatan yang terjalin hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #Aiskrimroti #AiskrimRotibySnekLazat #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . #SatayIkan #Lokcing #LokcingbySnekLazat. . #ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim kon dan lokcing di kg nelayan kandis 15aug2019 meraikan sakirin dan adlina. Semoga ikatan yang terjalin hingga jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #Aiskrimroti #AiskrimRotibySnekLazat #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . .#SatayIkan #Lokcing
#LokcingbySnekLazat
.
.
#ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim kon dan lokcing di kg nelayan kandis 15aug2019 meraikan sakirin dan adlina. Semoga ikatan yang terjalin hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #Aiskrimroti #AiskrimRotibySnekLazat #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . #SatayIkan #Lokcing #LokcingbySnekLazat. . #ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim kon n roti n lokcing di pasir pekan 14aug2019 meraikan Farhan & Amalin. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #Aiskrimroti #AiskrimRotibySnekLazat #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . .#SatayIkan #Lokcing
#LokcingbySnekLazat
.
.
#ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim kon n roti n lokcing di pasir pekan 14aug2019 meraikan Farhan & Amalin. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #Aiskrimroti #AiskrimRotibySnekLazat #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . #SatayIkan #Lokcing #LokcingbySnekLazat. . #ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering lokcing di Kerian Valley 14Aug2019 meraikan wawa dan pasangan. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . .#SatayIkan #Lokcing
#LokcingbySnekLazat
.
.
#ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering lokcing di Kerian Valley 14Aug2019 meraikan wawa dan pasangan. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . #SatayIkan #Lokcing #LokcingbySnekLazat. . #ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah.. Majlis kesyukuran dan rumah terbuka Aidiladha 1440.. Di kediaman.. Ahli Parlimen Tumpat,
YB Dato' Hj. Che Abdullah Bin Mat Nawi.. #MajlisTahlil #HariLahir
#SatayIkan #SateIkan #Lokcing #HARINA
#SayaBuatSayaMakanSayaJual #BuatanBumiputera #ProdukMuslim #KateringSatayIkan #KateringSateIkanLokcingdibesut #Besut #Jerteh #PasirPuteh #Terengganu

Alhamdulillah.. Majlis kesyukuran dan rumah terbuka Aidiladha 1440.. Di kediaman.. Ahli Parlimen Tumpat, YB Dato' Hj. Che Abdullah Bin Mat Nawi.. #MajlisTahlil #HariLahir #SatayIkan #SateIkan #Lokcing #HARINA #SayaBuatSayaMakanSayaJual #BuatanBumiputera #ProdukMuslim #KateringSatayIkan #KateringSateIkanLokcingdibesut #Besut #Jerteh #PasirPuteh #Terengganu

Alhamdulillah katering aiskrim dan lokcing 13aug2019 di Felda Kemahang 3 meraikan ayu dan rahim. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . .#SatayIkan #Lokcing
#LokcingbySnekLazat
.
.
#ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim dan lokcing 13aug2019 di Felda Kemahang 3 meraikan ayu dan rahim. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . #SatayIkan #Lokcing #LokcingbySnekLazat. . #ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Lok ching atau satay ikan
Sedap makan ptg2 depan tv dengan family
#perotlapaofficial #perotlapagrocer #satayikan #lokching #foodporn #food #makan

Lok ching atau satay ikan Sedap makan ptg2 depan tv dengan family #perotlapaofficial #perotlapagrocer #satayikan #lokching #foodporn #food #makan

Alhamdulillah katering aiskrim kon, roti, lokcing, cendol dan abc di k castle telipot meraikan hidayan dan wan. Semoga ikatan yang terjalin kekal hinggan jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . . #Lokcing
#SatayIkan #LokcingbySnekLazat #cendol #CendolbySnekLazat #Abc #abcbysneklazat
.
.
.
#ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim kon, roti, lokcing, cendol dan abc di k castle telipot meraikan hidayan dan wan. Semoga ikatan yang terjalin kekal hinggan jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . #Lokcing #SatayIkan #LokcingbySnekLazat #cendol #CendolbySnekLazat #Abc #abcbysneklazat. . . #ListKateringOgos2019 #listkatering2019

Singgah sini beli segala snek ikan.
#satar #lokching #satayikan #kepoklekor #jelikelapa #exoticfood #malaysianfood #terengganufood
Sos baru siap masak.
Jumpa jap lagi
#lokching #satayikan #kotadamansara

Sos baru siap masak. Jumpa jap lagi #lokching #satayikan #kotadamansara

Good feedback is the key to improvement 🌞🌞🌞 Selamat pagi, salam kejayaan ☺️ #apakatapelanggansurilokcing #lokcing #lokcingsalor #surilokcing #lokcingsuri #sateikan #satayikan #lokcingpasirmas #lokcingkotabharu #lokching

Good feedback is the key to improvement 🌞🌞🌞 Selamat pagi, salam kejayaan ☺️ #apakatapelanggansurilokcing #lokcing #lokcingsalor #surilokcing #lokcingsuri #sateikan #satayikan #lokcingpasirmas #lokcingkotabharu #lokching

Sekali sekala bagi gambar close up... Terliur ker tidokkk?
Pada para pelanggan kami, tempahan raya & slot katering masih dibuka untuk sebelum & selepas hari raya aidil adha. Jika berminat, boleh whatsapp kami yer www.wasap.my/601155018518
Jom cepat cepat order, sebelum terlambat.. #lokcing #lokcingsalor #surilokcing #lokcingsuri #sateikan #satayikan #lokching

Sekali sekala bagi gambar close up... Terliur ker tidokkk? Pada para pelanggan kami, tempahan raya & slot katering masih dibuka untuk sebelum & selepas hari raya aidil adha. Jika berminat, boleh whatsapp kami yer www.wasap.my/601155018518 Jom cepat cepat order, sebelum terlambat.. #lokcing #lokcingsalor #surilokcing #lokcingsuri #sateikan #satayikan #lokching

Sos saya masak sendiri, suami saya sendiri tidak dibenarkan adjust sos saya.Saya masak biasanya dua kali seminggu bergantung kepada jualan.
Sebagai pembekal #satayikan
Peniaga yang ambik stok dengan saya, diberi 2 liter sos secara percuma.
Selebihnya baru perlu dibayar.jom niaga #lokching

Sos saya masak sendiri, suami saya sendiri tidak dibenarkan adjust sos saya.Saya masak biasanya dua kali seminggu bergantung kepada jualan. Sebagai pembekal #satayikan Peniaga yang ambik stok dengan saya, diberi 2 liter sos secara percuma. Selebihnya baru perlu dibayar.jom niaga #lokching

SATAY IKAN 🐟
.
The Arifs Favourite. .
Lama tak makan, hari ni beli sampai 20 batang makan tepi pantai Batu Buruk. .
Lepak petang bersama keluarga tersayang sempena esok kan cuti 😊
.
#SatayIkan
#PantaiBatuBurukTerengganu
#CeritaHudaDotCom✍
#KBBA9

SATAY IKAN 🐟 . The Arifs Favourite. . Lama tak makan, hari ni beli sampai 20 batang makan tepi pantai Batu Buruk. . Lepak petang bersama keluarga tersayang sempena esok kan cuti 😊 . #SatayIkan #PantaiBatuBurukTerengganu #CeritaHudaDotCom#KBBA9

28/07/2019
Day 1
Dinner (9pm)
White Rice 3cups
Mixed Vege with Chicken 1serving
Satay Ikan 3pcs
Keropok Lekor 3pcs
cold water 4mugs
#mixedvegetables #diet #satayikan #keropoklekor #shahdnfitness

28/07/2019 Day 1 Dinner (9pm) White Rice 3cups Mixed Vege with Chicken 1serving Satay Ikan 3pcs Keropok Lekor 3pcs cold water 4mugs #mixedvegetables #diet #satayikan #keropoklekor #shahdnfitness

Sapo beso make satay ikan @ lokcing depe market mache.? Resipi sendiri lebih 20 tahun. Ermm. Not bad.. Dan harga pun murah sangat.
Utk video lanjut boleh clik link di bawah.
https://youtu.be/SMwDK_adLkY
#bracemen #satayikan #lokcing

Sapo beso make satay ikan @ lokcing depe market mache.? Resipi sendiri lebih 20 tahun. Ermm. Not bad.. Dan harga pun murah sangat. Utk video lanjut boleh clik link di bawah. https://youtu.be/SMwDK_adLkY #bracemen #satayikan #lokcing

🐟沙爹魚 零嘴🐟 。邦咯島人民靠漁業、海洋產品及造船工和旅遊業為生
。Ikan Satay沙爹魚,真空獨立包裝,拿取頗為方便且衛生
。新鮮海魚所烘焙而成,裹上獨門香辣沙嗲醬,香香酥酥的獨特口感,超級涮嘴,讓人欲罷不能
。使用新鮮魚隻製作,小魚富含鈣質,充滿營養
。給小朋友當零嘴吃,爸媽可以很放心 **飛飛從小吃到大
**一天絕對可以解決一包😜😜 【臺灣的朋友10月取貨哦】
#沙爹魚 #satayikan #satay #pulaupangkor #邦咯島 #馬來西亞土產 #馬來西亞代購 #馬來西亞 #台灣 #飛行工藝 #flyingcraft

🐟沙爹魚 零嘴🐟 。邦咯島人民靠漁業、海洋產品及造船工和旅遊業為生 。Ikan Satay沙爹魚,真空獨立包裝,拿取頗為方便且衛生 。新鮮海魚所烘焙而成,裹上獨門香辣沙嗲醬,香香酥酥的獨特口感,超級涮嘴,讓人欲罷不能 。使用新鮮魚隻製作,小魚富含鈣質,充滿營養 。給小朋友當零嘴吃,爸媽可以很放心 **飛飛從小吃到大 **一天絕對可以解決一包😜😜 【臺灣的朋友10月取貨哦】 #沙爹魚 #satayikan #satay #pulaupangkor #邦咯島 #馬來西亞土產 #馬來西亞代購 #馬來西亞 #台灣 #飛行工藝 #flyingcraft

Syukur Ya Allah atas segala nikmat rezeki...Alhamdulillah seharian dari pagi tengahari sampai ke malam rezeki Xputus2...semua ni bukan akk yang masak semuanya pemberian dari jiran dll...nikmat rezeki yang tiada dusta...Syukran Jazakallah ❤️
#nasiminyak
#khemokdaging
#kuihmuih
#satayikan
#buburlambukterengganu
#rezekidariAllah
#Alhamdulillah
#Syukurselalu❤️

Syukur Ya Allah atas segala nikmat rezeki...Alhamdulillah seharian dari pagi tengahari sampai ke malam rezeki Xputus2...semua ni bukan akk yang masak semuanya pemberian dari jiran dll...nikmat rezeki yang tiada dusta...Syukran Jazakallah ❤️ #nasiminyak #khemokdaging #kuihmuih #satayikan #buburlambukterengganu #rezekidariAllah #Alhamdulillah #Syukurselalu❤️

Santai petang...terima kasih Datin CT @hajarkhazani sedap sangat2 satay ike nih... 😍😋
#santaipetang
#withfamily
#lockcheng
#satayikan
#Alhamdulillah
#Syukurselalu❤️

Santai petang...terima kasih Datin CT @hajarkhazani sedap sangat2 satay ike nih... 😍😋 #santaipetang #withfamily #lockcheng #satayikan #Alhamdulillah #Syukurselalu❤️

Sedapnya MasyaAllah lama tak makan!
.
.
.
.
.
.
.
#satayikan

Sedapnya MasyaAllah lama tak makan! . . . . . . . #satayikan

Stock lokching
Yang nak berniaga ,
Boleh whatsapp
01158979628
#satayikan
#lokchingbakar
#pembekallokching

Stock lokching Yang nak berniaga , Boleh whatsapp 01158979628 #satayikan #lokchingbakar #pembekallokching

Penduduk negeri Hang Tuah dan penduduk sekitar KL dan Selangor, nntkan ye. Esok insha Allah smp. Bi iznillah. Terima Kasih utk belian 3600 batang satay ikan. #lokcing #satayikan #lokcingpower #makanansedap #viralmalaysia

Penduduk negeri Hang Tuah dan penduduk sekitar KL dan Selangor, nntkan ye. Esok insha Allah smp. Bi iznillah. Terima Kasih utk belian 3600 batang satay ikan. #lokcing #satayikan #lokcingpower #makanansedap #viralmalaysia

baru COD ptg td..terus bt minum petang..tup2 dah hbis sbungkus..fuhh..berantuu.. #lokcing .#satayikan

baru COD ptg td..terus bt minum petang..tup2 dah hbis sbungkus..fuhh..berantuu.. #lokcing . #satayikan

kain batik ori terengganu.. #kainbatik
#ori
#lokcing
#kepoklekor
#satayikan

kain batik ori terengganu.. #kainbatik #ori #lokcing #kepoklekor #satayikan

Satay ikan pasar pagi Paya Jaras.
#satayikan
#pasarpagipayajaras

Satay ikan pasar pagi Paya Jaras. #satayikan #pasarpagipayajaras

abah pon suka lokcing!!! makanan universal ni..lokcing lokcing!! #kotadamansara
#lokcing
#satayikan

abah pon suka lokcing!!! makanan universal ni..lokcing lokcing!! #kotadamansara #lokcing #satayikan

haa tudia berantu... habis gitu ja tibai sorg... hahha.. #lokcing
#satayikan
#feedback

haa tudia berantu... habis gitu ja tibai sorg... hahha.. #lokcing #satayikan #feedback

director sekolah pon belii.. anak dia (abdullah) yg picky sgt bab makan.. pon terjebak suka makan lokcing... halah halah halah... memang betul2 berantu lokcing ganu nihhh bohhh... #lokcing .
#kotadamansara
#kepoklekor
#kepoklekorlover
#satayikan

director sekolah pon belii.. anak dia (abdullah) yg picky sgt bab makan.. pon terjebak suka makan lokcing... halah halah halah... memang betul2 berantu lokcing ganu nihhh bohhh... #lokcing . #kotadamansara #kepoklekor #kepoklekorlover #satayikan

Lokching lokching! Dekat Krai ni ado 3 ore hok aku beli sokmo.
1. Abe mat (legend lokching krai)
2. Depe PKT
3. Hok duk main dale bandar Krai (dale gambar)

Lokching lokching! Dekat Krai ni ado 3 ore hok aku beli sokmo. 1. Abe mat (legend lokching krai) 2. Depe PKT 3. Hok duk main dale bandar Krai (dale gambar)

Kepada follower miyamira.co jom sama2 follow akaun @luqmyra_snacks untuk mengetahui produk2 mknn yg best dari Terengganu.
#bazarpaknil #satayikan #makanansedap #ctdk #sitiaafiyahkhalid

Kepada follower miyamira.co jom sama2 follow akaun @luqmyra_snacks untuk mengetahui produk2 mknn yg best dari Terengganu. #bazarpaknil #satayikan #makanansedap #ctdk #sitiaafiyahkhalid

That childhood taste! Small surprise but sweet one to find this childhood memory food near me😋😋😋#sengkuangcalit #satayikan #childhoodmemories #happytummy

That childhood taste! Small surprise but sweet one to find this childhood memory food near me😋😋😋 #sengkuangcalit #satayikan #childhoodmemories #happytummy

600 cucuk ke lotus motorsport
#sungaipenchala
Alhamdulillah #lokching #satayikan

600 cucuk ke lotus motorsport #sungaipenchalaAlhamdulillah #lokching #satayikan

Dimana sahaja, terima je tempahan kami bakar n hantar
#satayikan #lokching
200 cucuk siap dibakar untuk majlis harijadi anak2
Seksyen 6 #kotadamansara

Dimana sahaja, terima je tempahan kami bakar n hantar #satayikan #lokching 200 cucuk siap dibakar untuk majlis harijadi anak2 Seksyen 6 #kotadamansara

alhamdulillaah... moga menjadi rezeki dan manfaat besar buat pembeli kami.. _dalam rezeki, ada rezeki orang lain_
#syukur
#kepoklekor
#kepoklekorlover
#kotadamansara
#kepokganu
#lokcing
#satayikan

alhamdulillaah... moga menjadi rezeki dan manfaat besar buat pembeli kami.. _dalam rezeki, ada rezeki orang lain_ #syukur #kepoklekor #kepoklekorlover #kotadamansara #kepokganu #lokcing #satayikan

Sedia menerima tempahan Lok Cheng untuk pelbagai majlis.
Sebarang pertanyaan sila hubungi:
Hq: 03-5511 1698
Marketing: 013-778 4950
#lokcheng #lokchengsatayikan #satayikan #kateringsatayikan #kateringsatay #kateringshahalammurah #kateringmurahshahalam

Sedia menerima tempahan Lok Cheng untuk pelbagai majlis. Sebarang pertanyaan sila hubungi: Hq: 03-5511 1698 Marketing: 013-778 4950 #lokcheng #lokchengsatayikan #satayikan #kateringsatayikan #kateringsatay #kateringshahalammurah #kateringmurahshahalam

🔴SATAY LOCINGGG LEGEND.MASA UMUR 8/9 tahun dah ada jual satay ni depan pagar sekolah🤤,now 2019 masih adaaa.
⚫️DI JB ADA DI KAWASAN
#depanmydinbandarbaruuda
#bustoptamandahliatampoi
#sederetkedaiecorm2@mart 🔴#sausagecheese memang padu cheese dia banyakkkk (sebatang RM1.70) 🤤🤤🤤 ⚫️#Satayikan sedap ada rasa arang (4batang RM1)
🔴SAUSAGE MERAH isi dia lembut manisss je (2batang RM1)
⚫️ADA BANYAK PILIHAN SAUSAGE DIA (pulut,lada hitam,ayam berempah,sausage sandwich yang ni sebatang rm1.50/2.00 tengok pada yang oener yang menjual tu😉😉😉
#foodfoodes
#ff
#fflover
#fflifestyle

🔴SATAY LOCINGGG LEGEND.MASA UMUR 8/9 tahun dah ada jual satay ni depan pagar sekolah🤤,now 2019 masih adaaa. ⚫️DI JB ADA DI KAWASAN #depanmydinbandarbaruuda #bustoptamandahliatampoi #sederetkedaiecorm2 @mart 🔴 #sausagecheese memang padu cheese dia banyakkkk (sebatang RM1.70) 🤤🤤🤤 ⚫️ #Satayikan sedap ada rasa arang (4batang RM1) 🔴SAUSAGE MERAH isi dia lembut manisss je (2batang RM1) ⚫️ADA BANYAK PILIHAN SAUSAGE DIA (pulut,lada hitam,ayam berempah,sausage sandwich yang ni sebatang rm1.50/2.00 tengok pada yang oener yang menjual tu😉😉😉 #foodfoodes #ff #fflover #fflifestyle

lalu sikittt... satay ikan ganu.. jemput pm untuk merasa.. :) #kepokganu
#kotadamansara
#kepoklekor
#kepoklekorlover
#kepokikantamban
#kepokikan
#lokcing
#satayikan
#ganumari

lalu sikittt... satay ikan ganu.. jemput pm untuk merasa.. :) #kepokganu #kotadamansara #kepoklekor #kepoklekorlover #kepokikantamban #kepokikan #lokcing #satayikan #ganumari

Makanan fav sape la kan ni ya.. Ramai yg suka satay ikan niii.. 😋😋😍
Satu bgkus mana cukup, saya seorng makan 2@3bgkus..😁😁
NAK? JGN LUPA PM LAJU2 YA
💢💢✨
#jellyfish#satayikan#makanankelantanthai#makananthai#thaifoodlover#foodlover#foodpornmalaysia#foodstagrammalaysia#sabah#sarawak#kedah#johorbahru#kualalumpur#shahalam#kudapkudap#sukamakan#sayasuka#kudapkelantan#junkfoods#ajimaura#terapiinstagram#jalanjalan#rayakansebulan

Makanan fav sape la kan ni ya.. Ramai yg suka satay ikan niii.. 😋😋😍 Satu bgkus mana cukup, saya seorng makan 2 @3bgkus ..😁😁 NAK? JGN LUPA PM LAJU2 YA 💢💢✨ #jellyfish #satayikan #makanankelantanthai #makananthai #thaifoodlover #foodlover #foodpornmalaysia #foodstagrammalaysia #sabah #sarawak #kedah #johorbahru #kualalumpur #shahalam #kudapkudap #sukamakan #sayasuka #kudapkelantan #junkfoods #ajimaura #terapiinstagram #jalanjalan #rayakansebulan

Childhood feveret 😋😋 #sateikan #satayikansedap #satayikan

Childhood feveret 😋😋 #sateikan #satayikansedap #satayikan

Alhamdulillah katering aiskrim dan lokcing di pengkalan chepa meraikan 2pasang terus dalam satu majlis. Semoga ikatan yang terjalin kekal hingga jannah. Terima kasih aadila sebab order ye..
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah #lokcing #sateikan #satayikan #LokcingbySnekLazat
.
.
#ListKateringJun2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim dan lokcing di pengkalan chepa meraikan 2pasang terus dalam satu majlis. Semoga ikatan yang terjalin kekal hingga jannah. Terima kasih aadila sebab order ye.. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah #lokcing #sateikan #satayikan #LokcingbySnekLazat. . #ListKateringJun2019 #listkatering2019

Assalamualaikum
Tq untuk tempahan hari raya 1000 cucuk #lokching #satayikan
Taman melawati

Assalamualaikum Tq untuk tempahan hari raya 1000 cucuk #lokching #satayikanTaman melawati

Alhamdulillah katering aiskrim dan lokcing 22june19 yang lepas di k castle telipot. Meraikan Najwa & Medhat. Semoga ikatan yang terjalin kekal hingga jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #Lokcing #SatayIkan #SateIkan #LokcingbySnekLazat #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . .
.
.
#ListKateringJun2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim dan lokcing 22june19 yang lepas di k castle telipot. Meraikan Najwa & Medhat. Semoga ikatan yang terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #Lokcing #SatayIkan #SateIkan #LokcingbySnekLazat #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . . . #ListKateringJun2019 #listkatering2019

Majlis Office terbuka di seksyen 6
#kotadamansara
#Hariraya
20.6.2019
500 cucuk
#satay #satayikan #lokching

Majlis Office terbuka di seksyen 6 #kotadamansara #Hariraya20.6.2019 500 cucuk #satay #satayikan #lokching

Majlis Office terbuka di seksyen 6
#kotadamansara
#Hariraya
20.6.2019
500 cucuk
#satay #satayikan #lokching

Majlis Office terbuka di seksyen 6 #kotadamansara #Hariraya20.6.2019 500 cucuk #satay #satayikan #lokching

Proses Cucuk Mecucuk
#shahalamseksyen7
#satayikan

Proses Cucuk Mecucuk #shahalamseksyen7 #satayikan

Loching
#satayikan #makanmurah #machang #kedaitepiuitm
Alhamdulillah katering aiskrim dan lokcing 7june19 yang lepas di Tanjong Chat. Meraikan Jabbar dan Aiza. Semoga ikatan yang terjalin kekal hingga jannah.
.
.
Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292.
.
.
Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll#AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #Lokcing #SatayIkan #SateIkan #LokcingbySnekLazat #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan
#kateringaiskrimtermurah . .
.
.
#ListKateringJun2019 #listkatering2019

Alhamdulillah katering aiskrim dan lokcing 7june19 yang lepas di Tanjong Chat. Meraikan Jabbar dan Aiza. Semoga ikatan yang terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin #tunang #besdayparty #harijadi #sukansekolah #graduasi #rumahterbuka #doaselamat dll #AiskrimKon #Aiskrimroti #aiskrimsedap #AiskrimbySnekLazat #aiskrimkon #aiskrimsedap #JuaraAiskrimNDessert #Lokcing #SatayIkan #SateIkan #LokcingbySnekLazat #kateringaiskrimkotabharu #kateringaiskrimkelantan #kateringaiskrimtermurah . . . . #ListKateringJun2019 #listkatering2019

Satay ikan Giant Bayan baru surrrrrrr kariiii walaaaahhh! #satay #satayikan #kuahpedas #pedaih #dapemmm

Satay ikan Giant Bayan baru surrrrrrr kariiii walaaaahhh! #satay #satayikan #kuahpedas #pedaih #dapemmm

Tahu-2 dah nak habis puasa, tahu-2 dah nak beraya. Alhamdulillah syukur.
.
.
Abam syed buat satay delivery free untuk semua kawasan shah alam dan berdekatan nya lah ye.
.
.
Abam syed juga buat ketaring satay, live-cook dan ready-cook. Mana-2 berminat untuk dapat kan satay untuk last berbuka ni boleh cepat-2 book terus.
Okeyh, abam syed dh open slot untuk Hari Raya, tempah awal-2, senang untuk abam syed nak arrange mase, ramai dah book ni, tapi masih boleh lagi.
.
.
Klik link di bio menu dan tempahan.👌🏻😊

Tahu-2 dah nak habis puasa, tahu-2 dah nak beraya. Alhamdulillah syukur. . . Abam syed buat satay delivery free untuk semua kawasan shah alam dan berdekatan nya lah ye. . . Abam syed juga buat ketaring satay, live-cook dan ready-cook. Mana-2 berminat untuk dapat kan satay untuk last berbuka ni boleh cepat-2 book terus. Okeyh, abam syed dh open slot untuk Hari Raya, tempah awal-2, senang untuk abam syed nak arrange mase, ramai dah book ni, tapi masih boleh lagi. . . Klik link di bio menu dan tempahan.👌🏻😊

Hi Asssalamualaikum..kami kembali untuk menepati citarasa anda. 6 tahun beroperasi
📢,Satayikan frozen
📢sosej thai frozen
📢menerima tempahan hari terbuka
📢majlis keraian
📢harga borong untuk peniaga
#lokching #satayikan #kotadamansara #damansaradamai #sungaibuluh #kelantanfood

Hi Asssalamualaikum..kami kembali untuk menepati citarasa anda. 6 tahun beroperasi 📢,Satayikan frozen 📢sosej thai frozen 📢menerima tempahan hari terbuka 📢majlis keraian 📢harga borong untuk peniaga #lokching #satayikan #kotadamansara #damansaradamai #sungaibuluh #kelantanfood

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul
Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen
Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul
Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen
Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul
Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen
Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul
Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen
Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul
Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen
Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul
Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen
Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul
Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen
Berwajah baru😊

Nak jadikan koleksi.tahun kedua...kami bekalkan rasa.Alhamdulillah sales tahun lepas 60kg, tahun ni meningkat ke 200kg dngn bertawakal #siput #buahbijan #karipapmini #popiahsimpul Doakan tahun depan lagi banyak2.. Lepas raya kita back to track #lokching aka #satayikan frozen Berwajah baru😊

童年回忆
#satayikan#

童年回忆 #satayikan#