Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #ScammerOnline

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JolyPic Recommendation:

Use #ScammerOnline to get seen now

5.8
average comments
231
hashtag reach
37
average likes

Best hashtags for #ScammerOnline

#ScammerOnline
#life
#christmas
#followforfollow
#photo
#l4l
#amazing
#party
#handmade
#smile
#instafood
#love
#pretty
#sun
#instalike
#blue
#fashion
#wedding
#music
#nature
#moda
#healthy
#black
#like4like
#followme
#inspiration
#workout
Posts using this hashtag
231

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 10 hashtags used with #ScammerOnline

Percentage of hashtags used with #ScammerOnline on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, ScammerOnline hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram ScammerOnline hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top ScammerOnline hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for ScammerOnline to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram ScammerOnline hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for ScammerOnline, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


ScammerOnline instagram hashtag profile picture

#ScammerOnline photos & videos

231 Instagram Posts using #ScammerOnline hashtag

Advertisements

Top ScammerOnline Posts

🚫 SCAMMER ALERT 🚫
@customcase.kl
@customcase.kl
Shop ni dah tipu banyak org termasuk saya, kononnya jual phonecase murah tapi apapun tak sampai
Cerita dia mcm ni, saya order 3 phone case dari shop ni dari bulan 5 , sebelum bank in duit laju je dia reply cht, but lepas payment terus senyap, katanya boleh check tracking number dekat link website yang dia bagi tu, tapi bila check satu tracking number pun tak ada
So saya pun positif jelah mungkin barang blm sampai, but bila dah hampir sebulan, kita chat dia x reply, tanya tracking pun dia tak balas, so saya ttp sabar tunggu
Masuk 2 bulan, masih sama dia still tak reply chat atau bagi kepastian pasal barang, so saya pun dm kat ig, pun sama dia x reply, malah dia block ig saya
Saya comment kat dia punya post, dia delete comment, smua comment negatif atau comment pasal customer yg tanya soal barang mesti dia akan delete, sebab tu feed dia nmpak bersih je
Sampai ke hari ini dah berapa bulan hah! Dia still x reply jugak chat atau update tracking number yg kononnya boleh check selepas 6 hari tu, DASAR PENIPU
sblm ni pun saya ada dm customer dia yg kena scam jugak, bila lepas payment terus senyap, bila dm kat ig langsung dia block
Tapi dia rajin je update feedback, tapi knapa saya punya barang tak ada, dan dia tak reply chat
TOLONG HATI2 UNTUK SESAPE YG NAK BELI KAT SHOP NI, WALAU MURAH MACAM MANA PUN, MAKE SURE SHOP TU TRUSTED
AND TOLONG REPORT ACCOUNT DIA TU, SUPAYA TAK TIPU RAMAI ORG LAGI
#scammer #scam #penipu #scammeronline

🚫 SCAMMER ALERT 🚫 @customcase .kl @customcase .kl Shop ni dah tipu banyak org termasuk saya, kononnya jual phonecase murah tapi apapun tak sampai Cerita dia mcm ni, saya order 3 phone case dari shop ni dari bulan 5 , sebelum bank in duit laju je dia reply cht, but lepas payment terus senyap, katanya boleh check tracking number dekat link website yang dia bagi tu, tapi bila check satu tracking number pun tak ada So saya pun positif jelah mungkin barang blm sampai, but bila dah hampir sebulan, kita chat dia x reply, tanya tracking pun dia tak balas, so saya ttp sabar tunggu Masuk 2 bulan, masih sama dia still tak reply chat atau bagi kepastian pasal barang, so saya pun dm kat ig, pun sama dia x reply, malah dia block ig saya Saya comment kat dia punya post, dia delete comment, smua comment negatif atau comment pasal customer yg tanya soal barang mesti dia akan delete, sebab tu feed dia nmpak bersih je Sampai ke hari ini dah berapa bulan hah! Dia still x reply jugak chat atau update tracking number yg kononnya boleh check selepas 6 hari tu, DASAR PENIPU sblm ni pun saya ada dm customer dia yg kena scam jugak, bila lepas payment terus senyap, bila dm kat ig langsung dia block Tapi dia rajin je update feedback, tapi knapa saya punya barang tak ada, dan dia tak reply chat TOLONG HATI2 UNTUK SESAPE YG NAK BELI KAT SHOP NI, WALAU MURAH MACAM MANA PUN, MAKE SURE SHOP TU TRUSTED AND TOLONG REPORT ACCOUNT DIA TU, SUPAYA TAK TIPU RAMAI ORG LAGI #scammer #scam #penipu #scammeronline

Alhamdulillah sekarang dh boleh semak online utk no akaun penjenayah,23 report dh dibuat ke atas pemilik akaun mohd asyraf ahmad azhar ni,bila nak tangkap???Ini yg pergi report dkt balai polis, tpi yg ngadu dkt saya tpi tak buat report pun bnyk.Pls pls pls abang dan akak polis tangkap penjenayah niii.Sbb saya takde kuasa mcm anda,saya xleh brtindak suka hati hanya minta jasa baik korang yg ada kuasa utk lawan penjenayah ni πŸ˜‘πŸ˜‘
@pdrmsia_official @banknegaramalaysia
#mohdasyrafbinahmadazhar #scammeronline #penipuonline
#penjenayahonline @mykpdnkk

Alhamdulillah sekarang dh boleh semak online utk no akaun penjenayah,23 report dh dibuat ke atas pemilik akaun mohd asyraf ahmad azhar ni,bila nak tangkap???Ini yg pergi report dkt balai polis, tpi yg ngadu dkt saya tpi tak buat report pun bnyk.Pls pls pls abang dan akak polis tangkap penjenayah niii.Sbb saya takde kuasa mcm anda,saya xleh brtindak suka hati hanya minta jasa baik korang yg ada kuasa utk lawan penjenayah ni πŸ˜‘πŸ˜‘ @pdrmsia_official @banknegaramalaysia #mohdasyrafbinahmadazhar #scammeronline #penipuonline #penjenayahonline @mykpdnkk

Dah 3 number sy dia block . Smlm rasa tak sedap hati sgt try google nama acc dia. Ya Allah rupa2nya bukan sy sorg yg kena tipu ni.. Tolong la viral. Nama dia Nastashah Hasan. IG dia @kayy_kate . Beratus duit sy yg dia tipu 😭😭😭😭😭😭 nama akaun NASTASHAH HASAN
no wsp 0173263877
MBB
1040 - 6831 - 6710
Sape2 ada info pasal dia please bagitahu sy 😭
#scammeronline
#sellerpenipu
#NastashahHasan
#SemogaAllahMembalasSegalaKejahatannya

Dah 3 number sy dia block . Smlm rasa tak sedap hati sgt try google nama acc dia. Ya Allah rupa2nya bukan sy sorg yg kena tipu ni.. Tolong la viral. Nama dia Nastashah Hasan. IG dia @kayy_kate . Beratus duit sy yg dia tipu 😭😭😭😭😭😭 nama akaun NASTASHAH HASAN no wsp 0173263877 MBB 1040 - 6831 - 6710 Sape2 ada info pasal dia please bagitahu sy 😭 #scammeronline #sellerpenipu #NastashahHasan #SemogaAllahMembalasSegalaKejahatannya

Kronologi penipu cuba mengelat. DRAMA TV 3 JAM 7 pun bermula di sms since waktu ni dia da 4 hari block whatsapp pssue slps kantoi resit edit.
Masa ni hp hilang lah, dan baiknya driver bus tlg replykan. Tp bila kami whatsapp dia guna no lain ELOK JE REPLY😁
Bukan nak AIB Kan tapi NAK BG PENGAJARAN UTK SEMUA ORG.
Budak ni mmg panjanggg akal. Mmg pakar kot bab2 menipu orang. Jd anda diluar sana SILA BERHATI HATI.
JGN IGT BERPURDAH , BERJUBAH BAGAI, HATI TU SUCI SGT.PAKAIAN TIDAK MELAMBANGKAN PERANGAI SESEORANG.
Alhamdulillah nasib baik kwn2 admin yg berpurdah semuanya perangai molek dan takot akan allah.
#AINADZULKIFLEEPENIPU #SCAMMERONLINE #UUM

Kronologi penipu cuba mengelat. DRAMA TV 3 JAM 7 pun bermula di sms since waktu ni dia da 4 hari block whatsapp pssue slps kantoi resit edit. Masa ni hp hilang lah, dan baiknya driver bus tlg replykan. Tp bila kami whatsapp dia guna no lain ELOK JE REPLY😁 Bukan nak AIB Kan tapi NAK BG PENGAJARAN UTK SEMUA ORG. Budak ni mmg panjanggg akal. Mmg pakar kot bab2 menipu orang. Jd anda diluar sana SILA BERHATI HATI. JGN IGT BERPURDAH , BERJUBAH BAGAI, HATI TU SUCI SGT.PAKAIAN TIDAK MELAMBANGKAN PERANGAI SESEORANG. Alhamdulillah nasib baik kwn2 admin yg berpurdah semuanya perangai molek dan takot akan allah. #AINADZULKIFLEEPENIPU #SCAMMERONLINE #UUM

17/06/2019 - harini dapat tahu melalui customer dari Kuantan yang kena tipu beli tilam terlampau murah, ingatkan beli dari agent kedai kita, bila disiasat tiada kena mengena dengan kedai #LittleMaira
scammer@penipu tersebut yang menggunakan nama Farah telah guna gambar, maklumat kedai dan testimoni customer kedai untuk menipu jual tilam terlampau murah. Pakat sebarkan!!!
.
Untuk keselamatan kami telah membuat report polis. Diharapkan pihak yang terkena tipu jugak@mangsa turut membuat laporan supaya si penipu dapat dikesan!! .
AWAS DENGAN SI PENIPU!! SCAMMER JUAL TILAM TERLAJAK MURAH!!
.
Perhatian πŸ“’πŸ“’
Kami telah dimaklumkan oleh customer dan jugak beberapa seller lain yang pemilik akaun di bawah berkemungkinan besar adalah scammer! .
Seller ni telah posting iklan dibanyak group termasuklah menjual di wall beliau sendiri!!Namun sejam yang lepas, semua postingnya telah dihapuskan!! .
Untuk perhatian semua !!! Seller tersebut telah menggunakan keseluruhan gambar kami dan ada jugak gambar dari seller lain dalam iklannya!! .
Hati2 dengan tawaran harga terlajak murah!!(hanya seller sebenar tahu brapa kos untuk tilam tersebut) beliau tawarkan harga gila2 murah! Tapi beringat! Apabila terjumpa harga terlajak murah anda boleh stalk dahulu! Baik jadi makcik pakcik bawang dulu la, bukan ape takut tertipu! πŸ˜₯πŸ˜₯
.
Okey kami dah jalankan tanggungjawab supaya anda tidak tertipu! Bantu kami share beramai2 supaya tidak ada lagi yang tertipu dan perkara seperti ni boleh burukkan periuk nasik peniaga online lain. .
Yang mana dah tertipu boleh report terus ke pihak berkuasa. Bersama hapuskan scammer internet!! .
Disclaimer :
Seller ini bukanlah dropship mahupun agent #teamkekabuaslicollection. Sebarang pembelian ataupun urusan dengan beliau takde kena mengena dengan kami!! .
Kami adalah trusted seller!! Jom stalk kami harga murah berpatutan dan sudah berpengalaman lebih 10 tahun dalam jualan tilam, bantal kekabu dan tilam gebooo!! .
www.wasap.my/601133215767
.
#scammer #scammerjualtilam #scammermalaysia #scammertilam #scammerfb #scammeronline

17/06/2019 - harini dapat tahu melalui customer dari Kuantan yang kena tipu beli tilam terlampau murah, ingatkan beli dari agent kedai kita, bila disiasat tiada kena mengena dengan kedai #LittleMairascammer @penipu tersebut yang menggunakan nama Farah telah guna gambar, maklumat kedai dan testimoni customer kedai untuk menipu jual tilam terlampau murah. Pakat sebarkan!!! . Untuk keselamatan kami telah membuat report polis. Diharapkan pihak yang terkena tipu jugak @mangsa turut membuat laporan supaya si penipu dapat dikesan!! . AWAS DENGAN SI PENIPU!! SCAMMER JUAL TILAM TERLAJAK MURAH!! . Perhatian πŸ“’πŸ“’ Kami telah dimaklumkan oleh customer dan jugak beberapa seller lain yang pemilik akaun di bawah berkemungkinan besar adalah scammer! . Seller ni telah posting iklan dibanyak group termasuklah menjual di wall beliau sendiri!!Namun sejam yang lepas, semua postingnya telah dihapuskan!! . Untuk perhatian semua !!! Seller tersebut telah menggunakan keseluruhan gambar kami dan ada jugak gambar dari seller lain dalam iklannya!! . Hati2 dengan tawaran harga terlajak murah!!(hanya seller sebenar tahu brapa kos untuk tilam tersebut) beliau tawarkan harga gila2 murah! Tapi beringat! Apabila terjumpa harga terlajak murah anda boleh stalk dahulu! Baik jadi makcik pakcik bawang dulu la, bukan ape takut tertipu! πŸ˜₯πŸ˜₯ . Okey kami dah jalankan tanggungjawab supaya anda tidak tertipu! Bantu kami share beramai2 supaya tidak ada lagi yang tertipu dan perkara seperti ni boleh burukkan periuk nasik peniaga online lain. . Yang mana dah tertipu boleh report terus ke pihak berkuasa. Bersama hapuskan scammer internet!! . Disclaimer : Seller ini bukanlah dropship mahupun agent #teamkekabuaslicollection. Sebarang pembelian ataupun urusan dengan beliau takde kena mengena dengan kami!! . Kami adalah trusted seller!! Jom stalk kami harga murah berpatutan dan sudah berpengalaman lebih 10 tahun dalam jualan tilam, bantal kekabu dan tilam gebooo!! . www.wasap.my/601133215767 . #scammer #scammerjualtilam #scammermalaysia #scammertilam #scammerfb #scammeronline

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†HATI2...DIA NIE PENIPU..TIAP KALI ADA BAJU BARU...MESTI DIA AKN KUAR IKLAN...CUSTME DAN AGEN SY BYK YG KENA TIPU...DIA XDA BRGNYE PUN
SCAMMERS NO 1 NI....
BJU YG KITA JUAL ADLH ORI DR DIRECT SUPPLIER...XDA KT MNA2 PUN..HATI2 YA BOLEH VIRALKN TKUT BYK CUSTME DITIPU DAN DLM MASA YG SAMA CANTAS HRGA KITA πŸ˜’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ #penipu #penipuan #penipuolshop #scammer #scammeronline

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†HATI2...DIA NIE PENIPU..TIAP KALI ADA BAJU BARU...MESTI DIA AKN KUAR IKLAN...CUSTME DAN AGEN SY BYK YG KENA TIPU...DIA XDA BRGNYE PUN SCAMMERS NO 1 NI.... BJU YG KITA JUAL ADLH ORI DR DIRECT SUPPLIER...XDA KT MNA2 PUN..HATI2 YA BOLEH VIRALKN TKUT BYK CUSTME DITIPU DAN DLM MASA YG SAMA CANTAS HRGA KITA πŸ˜’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ #penipu #penipuan #penipuolshop #scammer #scammeronline

Kronologi penipu cuba mengelat. DRAMA TV 3 JAM 7 pun bermula di sms since waktu ni dia da 4 hari block whatsapp pssue slps kantoi resit edit.
Masa ni hp hilang lah, dan baiknya driver bus tlg replykan. Tp bila kami whatsapp dia guna no lain ELOK JE REPLY😁
Bukan nak AIB Kan tapi NAK BG PENGAJARAN UTK SEMUA ORG.
Budak ni mmg panjanggg akal. Mmg pakar kot bab2 menipu orang. Jd anda diluar sana SILA BERHATI HATI.
JGN IGT BERPURDAH , BERJUBAH BAGAI, HATI TU SUCI SGT.PENAMPILAN TIDAK MELAMBANGKAN PERANGAI SESEORANG.
Alhamdulillah nasib baik kwn2 admin yg berpurdah semuanya perangai molek dan takot akan allah.
#AINADZULKIFLEEPENIPU #SCAMMERONLINE #UUM

Kronologi penipu cuba mengelat. DRAMA TV 3 JAM 7 pun bermula di sms since waktu ni dia da 4 hari block whatsapp pssue slps kantoi resit edit. Masa ni hp hilang lah, dan baiknya driver bus tlg replykan. Tp bila kami whatsapp dia guna no lain ELOK JE REPLY😁 Bukan nak AIB Kan tapi NAK BG PENGAJARAN UTK SEMUA ORG. Budak ni mmg panjanggg akal. Mmg pakar kot bab2 menipu orang. Jd anda diluar sana SILA BERHATI HATI. JGN IGT BERPURDAH , BERJUBAH BAGAI, HATI TU SUCI SGT.PENAMPILAN TIDAK MELAMBANGKAN PERANGAI SESEORANG. Alhamdulillah nasib baik kwn2 admin yg berpurdah semuanya perangai molek dan takot akan allah. #AINADZULKIFLEEPENIPU #SCAMMERONLINE #UUM

Elak2 kan lah ea. Bulan2 posa ni, tak baik nak menipu bagai. Hurm. .
.
Pada yang DAH bank in/transfer. Boleh bagi bukti sama ada resit/print skrin. Or detail payment anda termasuk nama owner akaun. Mudahkan kerja orang lain, In Shaa Allah kerja kita dipermudahkan. .
.
Last postage 9 July aka 4 hari lagi. .
.
#iphone #casingiphone #instashop #bazarpaknil #jualbelicasing #murah #igshop #visitmyig #villagepeople #lenovo #samsung #onlineshop #sayajualcasing #casingmurah #testimoni #scammeronline #penipuonline #ssm #testimoni

Elak2 kan lah ea. Bulan2 posa ni, tak baik nak menipu bagai. Hurm. . . Pada yang DAH bank in/transfer. Boleh bagi bukti sama ada resit/print skrin. Or detail payment anda termasuk nama owner akaun. Mudahkan kerja orang lain, In Shaa Allah kerja kita dipermudahkan. . . Last postage 9 July aka 4 hari lagi. . . #iphone #casingiphone #instashop #bazarpaknil #jualbelicasing #murah #igshop #visitmyig #villagepeople #lenovo #samsung #onlineshop #sayajualcasing #casingmurah #testimoni #scammeronline #penipuonline #ssm #testimoni

Latest ScammerOnline Posts

🚫 SCAMMER ALERT 🚫
@customcase.kl
@customcase.kl
Shop ni dah tipu banyak org termasuk saya, kononnya jual phonecase murah tapi apapun tak sampai
Cerita dia mcm ni, saya order 3 phone case dari shop ni dari bulan 5 , sebelum bank in duit laju je dia reply cht, but lepas payment terus senyap, katanya boleh check tracking number dekat link website yang dia bagi tu, tapi bila check satu tracking number pun tak ada
So saya pun positif jelah mungkin barang blm sampai, but bila dah hampir sebulan, kita chat dia x reply, tanya tracking pun dia tak balas, so saya ttp sabar tunggu
Masuk 2 bulan, masih sama dia still tak reply chat atau bagi kepastian pasal barang, so saya pun dm kat ig, pun sama dia x reply, malah dia block ig saya
Saya comment kat dia punya post, dia delete comment, smua comment negatif atau comment pasal customer yg tanya soal barang mesti dia akan delete, sebab tu feed dia nmpak bersih je
Sampai ke hari ini dah berapa bulan hah! Dia still x reply jugak chat atau update tracking number yg kononnya boleh check selepas 6 hari tu, DASAR PENIPU
sblm ni pun saya ada dm customer dia yg kena scam jugak, bila lepas payment terus senyap, bila dm kat ig langsung dia block
Tapi dia rajin je update feedback, tapi knapa saya punya barang tak ada, dan dia tak reply chat
TOLONG HATI2 UNTUK SESAPE YG NAK BELI KAT SHOP NI, WALAU MURAH MACAM MANA PUN, MAKE SURE SHOP TU TRUSTED
AND TOLONG REPORT ACCOUNT DIA TU, SUPAYA TAK TIPU RAMAI ORG LAGI
#scammer #scam #penipu #scammeronline

🚫 SCAMMER ALERT 🚫 @customcase .kl @customcase .kl Shop ni dah tipu banyak org termasuk saya, kononnya jual phonecase murah tapi apapun tak sampai Cerita dia mcm ni, saya order 3 phone case dari shop ni dari bulan 5 , sebelum bank in duit laju je dia reply cht, but lepas payment terus senyap, katanya boleh check tracking number dekat link website yang dia bagi tu, tapi bila check satu tracking number pun tak ada So saya pun positif jelah mungkin barang blm sampai, but bila dah hampir sebulan, kita chat dia x reply, tanya tracking pun dia tak balas, so saya ttp sabar tunggu Masuk 2 bulan, masih sama dia still tak reply chat atau bagi kepastian pasal barang, so saya pun dm kat ig, pun sama dia x reply, malah dia block ig saya Saya comment kat dia punya post, dia delete comment, smua comment negatif atau comment pasal customer yg tanya soal barang mesti dia akan delete, sebab tu feed dia nmpak bersih je Sampai ke hari ini dah berapa bulan hah! Dia still x reply jugak chat atau update tracking number yg kononnya boleh check selepas 6 hari tu, DASAR PENIPU sblm ni pun saya ada dm customer dia yg kena scam jugak, bila lepas payment terus senyap, bila dm kat ig langsung dia block Tapi dia rajin je update feedback, tapi knapa saya punya barang tak ada, dan dia tak reply chat TOLONG HATI2 UNTUK SESAPE YG NAK BELI KAT SHOP NI, WALAU MURAH MACAM MANA PUN, MAKE SURE SHOP TU TRUSTED AND TOLONG REPORT ACCOUNT DIA TU, SUPAYA TAK TIPU RAMAI ORG LAGI #scammer #scam #penipu #scammeronline

17/06/2019 - harini dapat tahu melalui customer dari Kuantan yang kena tipu beli tilam terlampau murah, ingatkan beli dari agent kedai kita, bila disiasat tiada kena mengena dengan kedai #LittleMaira
scammer@penipu tersebut yang menggunakan nama Farah telah guna gambar, maklumat kedai dan testimoni customer kedai untuk menipu jual tilam terlampau murah. Pakat sebarkan!!!
.
Untuk keselamatan kami telah membuat report polis. Diharapkan pihak yang terkena tipu jugak@mangsa turut membuat laporan supaya si penipu dapat dikesan!! .
AWAS DENGAN SI PENIPU!! SCAMMER JUAL TILAM TERLAJAK MURAH!!
.
Perhatian πŸ“’πŸ“’
Kami telah dimaklumkan oleh customer dan jugak beberapa seller lain yang pemilik akaun di bawah berkemungkinan besar adalah scammer! .
Seller ni telah posting iklan dibanyak group termasuklah menjual di wall beliau sendiri!!Namun sejam yang lepas, semua postingnya telah dihapuskan!! .
Untuk perhatian semua !!! Seller tersebut telah menggunakan keseluruhan gambar kami dan ada jugak gambar dari seller lain dalam iklannya!! .
Hati2 dengan tawaran harga terlajak murah!!(hanya seller sebenar tahu brapa kos untuk tilam tersebut) beliau tawarkan harga gila2 murah! Tapi beringat! Apabila terjumpa harga terlajak murah anda boleh stalk dahulu! Baik jadi makcik pakcik bawang dulu la, bukan ape takut tertipu! πŸ˜₯πŸ˜₯
.
Okey kami dah jalankan tanggungjawab supaya anda tidak tertipu! Bantu kami share beramai2 supaya tidak ada lagi yang tertipu dan perkara seperti ni boleh burukkan periuk nasik peniaga online lain. .
Yang mana dah tertipu boleh report terus ke pihak berkuasa. Bersama hapuskan scammer internet!! .
Disclaimer :
Seller ini bukanlah dropship mahupun agent #teamkekabuaslicollection. Sebarang pembelian ataupun urusan dengan beliau takde kena mengena dengan kami!! .
Kami adalah trusted seller!! Jom stalk kami harga murah berpatutan dan sudah berpengalaman lebih 10 tahun dalam jualan tilam, bantal kekabu dan tilam gebooo!! .
www.wasap.my/601133215767
.
#scammer #scammerjualtilam #scammermalaysia #scammertilam #scammerfb #scammeronline

17/06/2019 - harini dapat tahu melalui customer dari Kuantan yang kena tipu beli tilam terlampau murah, ingatkan beli dari agent kedai kita, bila disiasat tiada kena mengena dengan kedai #LittleMairascammer @penipu tersebut yang menggunakan nama Farah telah guna gambar, maklumat kedai dan testimoni customer kedai untuk menipu jual tilam terlampau murah. Pakat sebarkan!!! . Untuk keselamatan kami telah membuat report polis. Diharapkan pihak yang terkena tipu jugak @mangsa turut membuat laporan supaya si penipu dapat dikesan!! . AWAS DENGAN SI PENIPU!! SCAMMER JUAL TILAM TERLAJAK MURAH!! . Perhatian πŸ“’πŸ“’ Kami telah dimaklumkan oleh customer dan jugak beberapa seller lain yang pemilik akaun di bawah berkemungkinan besar adalah scammer! . Seller ni telah posting iklan dibanyak group termasuklah menjual di wall beliau sendiri!!Namun sejam yang lepas, semua postingnya telah dihapuskan!! . Untuk perhatian semua !!! Seller tersebut telah menggunakan keseluruhan gambar kami dan ada jugak gambar dari seller lain dalam iklannya!! . Hati2 dengan tawaran harga terlajak murah!!(hanya seller sebenar tahu brapa kos untuk tilam tersebut) beliau tawarkan harga gila2 murah! Tapi beringat! Apabila terjumpa harga terlajak murah anda boleh stalk dahulu! Baik jadi makcik pakcik bawang dulu la, bukan ape takut tertipu! πŸ˜₯πŸ˜₯ . Okey kami dah jalankan tanggungjawab supaya anda tidak tertipu! Bantu kami share beramai2 supaya tidak ada lagi yang tertipu dan perkara seperti ni boleh burukkan periuk nasik peniaga online lain. . Yang mana dah tertipu boleh report terus ke pihak berkuasa. Bersama hapuskan scammer internet!! . Disclaimer : Seller ini bukanlah dropship mahupun agent #teamkekabuaslicollection. Sebarang pembelian ataupun urusan dengan beliau takde kena mengena dengan kami!! . Kami adalah trusted seller!! Jom stalk kami harga murah berpatutan dan sudah berpengalaman lebih 10 tahun dalam jualan tilam, bantal kekabu dan tilam gebooo!! . www.wasap.my/601133215767 . #scammer #scammerjualtilam #scammermalaysia #scammertilam #scammerfb #scammeronline

Bought lithops seeds online, after 2 weeks they grow talllike these... I think I got scammed badly!😫
.
But I'm keeping them and we'll see how they turn out to beπŸ€”
.
.
Anyone got similar experiences? Any idea what are these babbies?
.
.
#lithopsseeds #succulents #sukulen #penipuonlineshop #onlineshoppingscams #scammeronline #succulentlove #succulentlover

Bought lithops seeds online, after 2 weeks they grow talllike these... I think I got scammed badly!😫 . But I'm keeping them and we'll see how they turn out to beπŸ€” . . Anyone got similar experiences? Any idea what are these babbies? . . #lithopsseeds #succulents #sukulen #penipuonlineshop #onlineshoppingscams #scammeronline #succulentlove #succulentlover

dh tu hilng bgtu ja . siap block lgi adoiii . bodo sungguhhh ahhahhah bengonggg . @square_palembang
#scammermalaysia #squarepalembangpenipu #scammeronline

dh tu hilng bgtu ja . siap block lgi adoiii . bodo sungguhhh ahhahhah bengonggg . @square_palembang #scammermalaysia #squarepalembangpenipu #scammeronline

JUST SHARING....
BE CAREFULL!!! 10years ACTIVE SCAMMER!!! #scammeronline #putrishareena
#Repost @kekasih_hq
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
*SCAMMER DETECTED!!!!*
.
.
Kami nak minta tolong korang semua utk sama2 bantu kami REPORT ig minah tak betul sorang ni ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
.
.
Dia adalah sorang SCAMMER yg dah buat benda terkutuk ni more than 10 years!!!! . .
Sekarang dia MENIPU lagi kononnya dia adalah STOKIS @kekasih_hq padahal satu kotak stok pun dia TAK ADA!!!!
.
.
Ramai dah jadi mangsa dia πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™, tolong kita REPORT ig dia sekarang utk elakkan ramai lagi setan ni tipu org
.
.
To @kekasihthemelvinsjb_ / @_plsdmterus_ tunggu kami TAKKAN berdiam diri, tunggu sat kami nak ajaq hg langit tu TINGGI KA RENDAH!!!!

JUST SHARING.... BE CAREFULL!!! 10years ACTIVE SCAMMER!!! #scammeronline #putrishareena #Repost @kekasih_hq β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ *SCAMMER DETECTED!!!!* . . Kami nak minta tolong korang semua utk sama2 bantu kami REPORT ig minah tak betul sorang ni ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 . . Dia adalah sorang SCAMMER yg dah buat benda terkutuk ni more than 10 years!!!! . . Sekarang dia MENIPU lagi kononnya dia adalah STOKIS @kekasih_hq padahal satu kotak stok pun dia TAK ADA!!!! . . Ramai dah jadi mangsa dia πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™, tolong kita REPORT ig dia sekarang utk elakkan ramai lagi setan ni tipu org . . To @kekasihthemelvinsjb_ / @_plsdmterus_ tunggu kami TAKKAN berdiam diri, tunggu sat kami nak ajaq hg langit tu TINGGI KA RENDAH!!!!

Salam semua hati2 dengan penipu ni. Dia tengah giat buat paid review dengan insta famous,
Lepas bayar dia block terus.
Ni kawan saya yg kena.
Dah bagi tempoh dia refund duit tapi dia block tiap kali kami DM.
Bayar review influencer tp PENIPU.
Duit dah dapat block orang.
Silap kawan sy mudah percaya dari IG REVIEW SHJ.
Penipu ni hanya beroperasi melalui DM IG.
IG DIA : @suprisedeliverybysya_
[UPDATE] SEKARANG DAH TUKAR : @dsuprisedeliverybysya_
Goyang ke tukar2 nama ig πŸ˜‚
.
No acc : 08086022209268 (BANK ISLAM) NURUL SHAHIRAπŸ‘ˆπŸ»β—
.
Kenyang makan duit haram?! PARA IG FAMOUS SEBELUM REVIEW PLEASE CHECK IG TU SAHIH KE TAK.
Mesti ramai lg akan kena tipu sbb dia bayar org utk review ig dia.
Kalau betul tak tipu kenapa perlu block lepas dapat duit?
Hanya Allah boleh balas.
Korang hati2 lah ok dgn scammer licik ni .
.
IG DIA : @suprisedeliverybysya_
[UPDATE] DIA TUKAR USERNAME IG SETIAP KALI ORANG POST PASAL DIA. TOLONG REPOST YA.
Tolong sebarkan pengecut ni
#penipu #surpriseboxmalaysia #surprisedelivermalaysia #scammeronline #scammermalaysia #scammer #igreview #paidreview #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #instareview #sayajual #surprisedeliverymalaysia #surprisemalaysia

Salam semua hati2 dengan penipu ni. Dia tengah giat buat paid review dengan insta famous, Lepas bayar dia block terus. Ni kawan saya yg kena. Dah bagi tempoh dia refund duit tapi dia block tiap kali kami DM. Bayar review influencer tp PENIPU. Duit dah dapat block orang. Silap kawan sy mudah percaya dari IG REVIEW SHJ. Penipu ni hanya beroperasi melalui DM IG. IG DIA : @suprisedeliverybysya_ [UPDATE] SEKARANG DAH TUKAR : @dsuprisedeliverybysya_ Goyang ke tukar2 nama ig πŸ˜‚ . No acc : 08086022209268 (BANK ISLAM) NURUL SHAHIRAπŸ‘ˆπŸ»β— . Kenyang makan duit haram?! PARA IG FAMOUS SEBELUM REVIEW PLEASE CHECK IG TU SAHIH KE TAK. Mesti ramai lg akan kena tipu sbb dia bayar org utk review ig dia. Kalau betul tak tipu kenapa perlu block lepas dapat duit? Hanya Allah boleh balas. Korang hati2 lah ok dgn scammer licik ni . . IG DIA : @suprisedeliverybysya_ [UPDATE] DIA TUKAR USERNAME IG SETIAP KALI ORANG POST PASAL DIA. TOLONG REPOST YA. Tolong sebarkan pengecut ni #penipu #surpriseboxmalaysia #surprisedelivermalaysia #scammeronline #scammermalaysia #scammer #igreview #paidreview #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #instareview #sayajual #surprisedeliverymalaysia #surprisemalaysia

Perhatian kengkawan semua ni...
Ni nombor #scammeronline yaa... Dia kataaa dr balai polis laa laa.. jenayah eksidenn laahh.. kat kota bahru laa insiden nye... Bila masa aku tiba kat kelantannn.. Bingai..

Perhatian kengkawan semua ni... Ni nombor #scammeronline yaa... Dia kataaa dr balai polis laa laa.. jenayah eksidenn laahh.. kat kota bahru laa insiden nye... Bila masa aku tiba kat kelantannn.. Bingai..

WASPADA YA COWOK!
Komplotan scammer ini jedok di Philipine. .
.
Tebar pesona bikin akun palsu dgn photo2 sexy. Mereka mencari korban laki laki beristri, duda, bujang. Beroperasi di medsos dan dating sites. Cakor2 cowok di giring ke LINE biar ngga usah ganti no hp. Diam2 semua kel cakor di medsos di add sm nih scammer. .
. Diajak pacaran lalu video sex yg diam2 direkam. Tak lama video diputar ulang dgn ancaman minta uang dikirim melalui WU :
NAME: PAULO
LAST NAME: PINTOR
COUNTRY: PHILIPPINES
ADDRESS: SAN FERNANDO PAMPANGA CITY
POST CODE: 2000
.
.
Pura2 mau hapus videonya kalau uang sudah dikirim. Salah satu korban sudah kirim 5 juta ternyata minta lagi. Malah makin ngancam. Korban sudah dirangkul oleh bunda. .
.
Bunda sempat bilang sm korban
.
. ' What 5 juta cuma nonton doang?? Kalau ngga takut dosa mending sama cewek bookingan. 5 juta ampe gempor. Lah ini cuma nonton. Napa ngga liat di internet aja? Mau model dan gaya apa ada. Banyak gratis pula..ngga pake diperas diancam..' .
.
MAKANYA WAHAI LAKI2...JAGA IMAN JAGA KEHORMATAN JAGA TABUNGAN. APALAGI YG UDAH PUNYA BINI. JGN SUKA SELINGKUH.
.
.
#scammeronline #scammersofinstagram #scammeriphone #scammercreek #scammerexposed #scammeralertph #scammerph #scammerph2017 #scammer #scammerlife #scammermalaysia #scammeralert #waspadascammercinta #scammersbelike #scammergetscammed #scammerallert #scammerphilippines #scammerssuck #scammergetsscammed #reportscammers #fortnitescammer #scammerjammer #scammersph #scammer8ballpool #romancescammer #scammers

WASPADA YA COWOK! Komplotan scammer ini jedok di Philipine. . . Tebar pesona bikin akun palsu dgn photo2 sexy. Mereka mencari korban laki laki beristri, duda, bujang. Beroperasi di medsos dan dating sites. Cakor2 cowok di giring ke LINE biar ngga usah ganti no hp. Diam2 semua kel cakor di medsos di add sm nih scammer. . . Diajak pacaran lalu video sex yg diam2 direkam. Tak lama video diputar ulang dgn ancaman minta uang dikirim melalui WU : NAME: PAULO LAST NAME: PINTOR COUNTRY: PHILIPPINES ADDRESS: SAN FERNANDO PAMPANGA CITY POST CODE: 2000 . . Pura2 mau hapus videonya kalau uang sudah dikirim. Salah satu korban sudah kirim 5 juta ternyata minta lagi. Malah makin ngancam. Korban sudah dirangkul oleh bunda. . . Bunda sempat bilang sm korban . . ' What 5 juta cuma nonton doang?? Kalau ngga takut dosa mending sama cewek bookingan. 5 juta ampe gempor. Lah ini cuma nonton. Napa ngga liat di internet aja? Mau model dan gaya apa ada. Banyak gratis pula..ngga pake diperas diancam..' . . MAKANYA WAHAI LAKI2...JAGA IMAN JAGA KEHORMATAN JAGA TABUNGAN. APALAGI YG UDAH PUNYA BINI. JGN SUKA SELINGKUH. . . #scammeronline #scammersofinstagram #scammeriphone #scammercreek #scammerexposed #scammeralertph #scammerph #scammerph2017 #scammer #scammerlife #scammermalaysia #scammeralert #waspadascammercinta #scammersbelike #scammergetscammed #scammerallert #scammerphilippines #scammerssuck #scammergetsscammed #reportscammers #fortnitescammer #scammerjammer #scammersph #scammer8ballpool #romancescammer #scammers

#sisnakmembawang
Hai scammer.. Awak tengah baca kot post sis, tapi not good trial bruh
Kisahnya hujung bulan lepas dia whatsapp nak beli cincin.. Nak simpan emas katanya, masa tu tak 'beli' lagi sebab sis tak sempat cek barang dia.. Lupa terus nak reply
Harini dia muncul dengan tujuan yang sama.. So lock barang, bagi detail.. Dia pun buat 'bayaran'. Sis belum cek bayaran dia, tak sempat download pun lagi pic resit yang dihantar tu.. Sis mintak detail alamat, dia terus je bagi.. Biasanya bila sis free baru cek payment dan submit order customer.. Dah free sket, ambik fon proceed order cust lain dulu. Yang si faris ni belom lagi.. Bukak cimbclicks, okeh.. Cust yg sis nak proceed tadi dah payment.. Eh cek sekali lah yg sorang tadi payment..
Takde pulak amaun 300 si faris tu. Bukak balik whatsapp dia.. Sis download pic resit tu.. Macam dicrop pun ada.. Time takde, date xde, accepted pun takde.
Aku ni bersangka baik lagi time tu.. 'maybe lambat sket masuk kot' kata sis dalam hati 🀣?? Eh tapi transfer within cimb jugak
Sis pun whatsapp dia cakap payment belum masuk. Mintak dia cek balik kot ada problem, and sis pun sambung setelkan keje lain. Tunggu dia reply jelah nanti. Memang sis husnuzon kauu
Sampai ke sudah tak reply,
Tengok nye alamat dia dah delete.
SAH, SCAMMER 🀣
Sis apoo lagi google sket no fon,
Xde la nama dia keluar dlm list scammer, tapi sebagai backout buyer
Tengok pic ats tu..sis google no fon dia
Al Faris Al Faris.. Apa nak jadi dengan hang farihh oii..
Eh tapi alamat dia Labuan lah, tuka tuka
apa nak jadi sama kau bha farisss... 🀣🀣
.
Please take noted seller2 lain
.
.
.

#sisnakmembawangHai scammer.. Awak tengah baca kot post sis, tapi not good trial bruh Kisahnya hujung bulan lepas dia whatsapp nak beli cincin.. Nak simpan emas katanya, masa tu tak 'beli' lagi sebab sis tak sempat cek barang dia.. Lupa terus nak reply Harini dia muncul dengan tujuan yang sama.. So lock barang, bagi detail.. Dia pun buat 'bayaran'. Sis belum cek bayaran dia, tak sempat download pun lagi pic resit yang dihantar tu.. Sis mintak detail alamat, dia terus je bagi.. Biasanya bila sis free baru cek payment dan submit order customer.. Dah free sket, ambik fon proceed order cust lain dulu. Yang si faris ni belom lagi.. Bukak cimbclicks, okeh.. Cust yg sis nak proceed tadi dah payment.. Eh cek sekali lah yg sorang tadi payment.. Takde pulak amaun 300 si faris tu. Bukak balik whatsapp dia.. Sis download pic resit tu.. Macam dicrop pun ada.. Time takde, date xde, accepted pun takde. Aku ni bersangka baik lagi time tu.. 'maybe lambat sket masuk kot' kata sis dalam hati 🀣?? Eh tapi transfer within cimb jugak Sis pun whatsapp dia cakap payment belum masuk. Mintak dia cek balik kot ada problem, and sis pun sambung setelkan keje lain. Tunggu dia reply jelah nanti. Memang sis husnuzon kauu Sampai ke sudah tak reply, Tengok nye alamat dia dah delete. SAH, SCAMMER 🀣 Sis apoo lagi google sket no fon, Xde la nama dia keluar dlm list scammer, tapi sebagai backout buyer Tengok pic ats tu..sis google no fon dia Al Faris Al Faris.. Apa nak jadi dengan hang farihh oii.. Eh tapi alamat dia Labuan lah, tuka tuka apa nak jadi sama kau bha farisss... 🀣🀣 . Please take noted seller2 lain . . .

SCAMMER PAMPERS TERBESAR DI MALAYSIA
TOLONG BERHATI-HATI DENGAN SCAMMER INI, RAMAI YANG TELAH MENJADI MANGSANYA
NAMA:NAZATUL FIRDAUS
NO AKAUN:151137929282 (MAYBANK)
NO TEL: 01110093205
Assalamualaikum, memandangkan saya lihat scammer ni sampai sekarang masih online, dan masih berleluasa mencari mangsa, walhal dah 4 report telah dilakukan keatasnya, tapi masih bebas, saya minta semua warga fb berhati-hati dengan scammer ini.
Saya telah mengalami kerugian sebanyak RM5165. Transaksi pertama dilakukan pada 15 Oktober 2018 sebanyak RM400, transaksi kedua pada keesokkan harinya berjumlah RM4200 dan RM565 pada hari yang sama.
Scammer ini telah menipu mangsa menggunakan nama2 Allah sebagai taktik menarik minat mangsa dan memberitahu dia sudah ada custmr untuk kita sekiranya kita menjadi agentnya.
Saya juga telah mendedahkan maklumat peribadi saya beserta gambar ic kepada scammer ini, atas alasan untuk tujuan pendaftaran agent kilang. Saya takut jikalau scammer ini menggunakan maklumat peribadi dan gambar ic saya untuk tujuan menipu org lain. Minta jasa baik jika ternampak orang lain menggunakan maklumat peribadi saya, minta tolong maklumkan kepada saya segera.
Tolong!! Berhati2 dengan scammer ini! Sangat licik! Sampai sekarang tiada apa2 tindakan dilakukan keatasnya!! Walhal sentiasa online sehingga sekarang! Tunjukkan kekuasaanMu Ya Allah!! #scammer
#scammerpampers
#scammeronline
#penipuonline
#tolongambiltindakan
#pdrm

SCAMMER PAMPERS TERBESAR DI MALAYSIA TOLONG BERHATI-HATI DENGAN SCAMMER INI, RAMAI YANG TELAH MENJADI MANGSANYA NAMA:NAZATUL FIRDAUS NO AKAUN:151137929282 (MAYBANK) NO TEL: 01110093205 Assalamualaikum, memandangkan saya lihat scammer ni sampai sekarang masih online, dan masih berleluasa mencari mangsa, walhal dah 4 report telah dilakukan keatasnya, tapi masih bebas, saya minta semua warga fb berhati-hati dengan scammer ini. Saya telah mengalami kerugian sebanyak RM5165. Transaksi pertama dilakukan pada 15 Oktober 2018 sebanyak RM400, transaksi kedua pada keesokkan harinya berjumlah RM4200 dan RM565 pada hari yang sama. Scammer ini telah menipu mangsa menggunakan nama2 Allah sebagai taktik menarik minat mangsa dan memberitahu dia sudah ada custmr untuk kita sekiranya kita menjadi agentnya. Saya juga telah mendedahkan maklumat peribadi saya beserta gambar ic kepada scammer ini, atas alasan untuk tujuan pendaftaran agent kilang. Saya takut jikalau scammer ini menggunakan maklumat peribadi dan gambar ic saya untuk tujuan menipu org lain. Minta jasa baik jika ternampak orang lain menggunakan maklumat peribadi saya, minta tolong maklumkan kepada saya segera. Tolong!! Berhati2 dengan scammer ini! Sangat licik! Sampai sekarang tiada apa2 tindakan dilakukan keatasnya!! Walhal sentiasa online sehingga sekarang! Tunjukkan kekuasaanMu Ya Allah!! #scammer #scammerpampers #scammeronline #penipuonline #tolongambiltindakan #pdrm

Lagi kes di tipuuu.. tempat IG sis tmpt kumpul bukti ni.. btw guys dia masih aktif 😭😭😭😭 korg share IG ni ya thanksss
#scammermalaysia
#scammeriphone
#scammeronline
#iphonerampasankastam
#iphonemurah

Lagi kes di tipuuu.. tempat IG sis tmpt kumpul bukti ni.. btw guys dia masih aktif 😭😭😭😭 korg share IG ni ya thanksss #scammermalaysia #scammeriphone #scammeronline #iphonerampasankastam #iphonemurah

Scammer yg aktif d ig.. Semalam 16oct sy n 2 lg mangsa sudah tkena ..Mohon alert. Siapa pandai pancing bole buat lauk.. No fon 0192913544
Ig = @bundle_you
Just beware.. #skmm #polisbundle #scammer #scammeronline #bundlemalaya #bundle #alert #bundle

Scammer yg aktif d ig.. Semalam 16oct sy n 2 lg mangsa sudah tkena ..Mohon alert. Siapa pandai pancing bole buat lauk.. No fon 0192913544 Ig = @bundle_you Just beware.. #skmm #polisbundle #scammer #scammeronline #bundlemalaya #bundle #alert #bundle

Ang org yg sama. @promosionly_ dgn @planet_iphone10 ... iphone 2 pcs rm400.. murah bak hangg. Oh lagi satu cek dah tau ang oghang utagha.. Berenti lah scam2 oghang ni... kang ahli keluarga ang makan duit harom.. bebal semua jadi nya disebabkan ang.. harap ang tobat naaaa
#scammermalaysia
#scammeronline
#scammeriphone
#iphonerampasankastam
#iphonemurah

Ang org yg sama. @promosionly_ dgn @planet_iphone10 ... iphone 2 pcs rm400.. murah bak hangg. Oh lagi satu cek dah tau ang oghang utagha.. Berenti lah scam2 oghang ni... kang ahli keluarga ang makan duit harom.. bebal semua jadi nya disebabkan ang.. harap ang tobat naaaa #scammermalaysia #scammeronline #scammeriphone #iphonerampasankastam #iphonemurah

jeng.jeng.jeng... menurut laporan dia ada 2 IGs. IG lain dia nama gadget.aisyah. ada saya post sblm ni... ni second IG dia.. ni kawan kita kena scam dgn dia.. haihh.. #scammeriphone
#scammeronline
#scammermalaysia
#iphonemurah
@nurulaisyahgadgetiphone
tapi gayanya mcm dah takde account ni..dia delete kot

jeng.jeng.jeng... menurut laporan dia ada 2 IGs. IG lain dia nama gadget.aisyah. ada saya post sblm ni... ni second IG dia.. ni kawan kita kena scam dgn dia.. haihh.. #scammeriphone #scammeronline #scammermalaysia #iphonemurah @nurulaisyahgadgetiphone tapi gayanya mcm dah takde account ni..dia delete kot

Jangan naa main tok tok.. sian tok cek. Tesedaq na dalam kuboq tuuu... kalau hang bukan scammer mai la 3 bijik iphone then dh sampai baru cek bayaq rm500.. confirm cek bayaq bukan scammer.. nnti cek viral kan hang yg hang mmg TRUSTED SELLER bukan saller.. pahamm naaaaaa
#scammermalaysia
#scammeriphone
#scammeronline

Jangan naa main tok tok.. sian tok cek. Tesedaq na dalam kuboq tuuu... kalau hang bukan scammer mai la 3 bijik iphone then dh sampai baru cek bayaq rm500.. confirm cek bayaq bukan scammer.. nnti cek viral kan hang yg hang mmg TRUSTED SELLER bukan saller.. pahamm naaaaaa #scammermalaysia #scammeriphone #scammeronline

Kawan kita DM kata dia bank in duit nak beli iphone SE. Lps tu dah 5 hari takde jawapan. Siap block. Tapi dlm IG si owner kata order harini dpt esok.. macam scammer kan. Sapa ada pengalaman dgn IG ni?
#scammermalaysia
#scammeriphone
#scammeronline
#iphonemurah

Kawan kita DM kata dia bank in duit nak beli iphone SE. Lps tu dah 5 hari takde jawapan. Siap block. Tapi dlm IG si owner kata order harini dpt esok.. macam scammer kan. Sapa ada pengalaman dgn IG ni? #scammermalaysia #scammeriphone #scammeronline #iphonemurah

Scammer guys. Kawan kita ada yg dh kena. Bank in duit then senyap. Ni pyn scammer. Takde iphone rampasan kastam. Takderr.
#scammermalaysia
#scammeriphone
#scammeronline
#scammerinstagram
#iphonerampasankastam
#iphonemurah

Scammer guys. Kawan kita ada yg dh kena. Bank in duit then senyap. Ni pyn scammer. Takde iphone rampasan kastam. Takderr. #scammermalaysia #scammeriphone #scammeronline #scammerinstagram #iphonerampasankastam #iphonemurah

Lagi satu scammer.. #scammermalaysia
#scammeriphone
#scammeronline
#iphonemurah
Salah sorg bakal mangsa dia cuba confront bgtau yg pasal saya punya kes.. ada dia cakap sy bayar 400 tapi nk mintak dua set. Bongok.dia menipu bakal mangsa dia
Ko promosi iphone xs 1 dan iphone xsmax 1 total rm400. Postage rm10.. aku amik package tu.. bila masa pulak aku nk 2 set. Kita memang deal macam yg ko promosi kat IG page ko la scammer
#rampasankastamaz
#azrulnizamscammer
#iphonemurah
#kastamwismabintulu
#scammermalaysia
#scammeronline
#scammerinstagram

Salah sorg bakal mangsa dia cuba confront bgtau yg pasal saya punya kes.. ada dia cakap sy bayar 400 tapi nk mintak dua set. Bongok.dia menipu bakal mangsa dia Ko promosi iphone xs 1 dan iphone xsmax 1 total rm400. Postage rm10.. aku amik package tu.. bila masa pulak aku nk 2 set. Kita memang deal macam yg ko promosi kat IG page ko la scammer #rampasankastamaz #azrulnizamscammer #iphonemurah #kastamwismabintulu #scammermalaysia #scammeronline #scammerinstagram

Sorg2 bg info pasal dia ni..
Haihh.. #scammer #scammeronline #penipuonline #adibasaat

Sorg2 bg info pasal dia ni.. Haihh.. #scammer #scammeronline #penipuonline #adibasaat

Please be careful with scam/Dupe websites.
If the sight is not secure, it will look like all is legit but the information you put in most likely will be stolen. I’m not positive on the first Starwood hotel website, it looks legit but it’s not secure. It is most likely a dupe to steal your info.
Second starwood website is secure. The lock πŸ”’ icon.
Pass it on so your friends and family don’t get scammed!
Smile, it’s contagious!
..
#fraudwebsite #scams#scammers #scammeronline #momday #internetfraud #internetscam #onlinesecurity

Please be careful with scam/Dupe websites. If the sight is not secure, it will look like all is legit but the information you put in most likely will be stolen. I’m not positive on the first Starwood hotel website, it looks legit but it’s not secure. It is most likely a dupe to steal your info. Second starwood website is secure. The lock πŸ”’ icon. Pass it on so your friends and family don’t get scammed! Smile, it’s contagious! .. #fraudwebsite #scams #scammers #scammeronline #momday #internetfraud #internetscam #onlinesecurity

Hati-hati semua
Ada mangsa baru terkena lgi
Please, sesiapa yg nk beli online tu sila check dulu online seller yg korang deal tu
#scammer #scammeronline #onlinesellerpenipu #fatimahpenipu #fatimahazzahra

Hati-hati semua Ada mangsa baru terkena lgi Please, sesiapa yg nk beli online tu sila check dulu online seller yg korang deal tu #scammer #scammeronline #onlinesellerpenipu #fatimahpenipu #fatimahazzahra

Kadang2 kalau Baru Mula meniaga ni, nak dapat trust org luar susah , betul saya paham, sbb tu saya close kat kawan atau kenalan terdekat. Termasuk jiran2 lama. Alhamdulillah dia puas Hati, walaupun dia call bnyak Kali tak sempat angkat last2 dia hanta WhatsApp, terus capai phone reply nampak nama dia Naik kat notification. #sayabukanscammer #sayajualjammurah #feedbackcustomer #scammeronline

Kadang2 kalau Baru Mula meniaga ni, nak dapat trust org luar susah , betul saya paham, sbb tu saya close kat kawan atau kenalan terdekat. Termasuk jiran2 lama. Alhamdulillah dia puas Hati, walaupun dia call bnyak Kali tak sempat angkat last2 dia hanta WhatsApp, terus capai phone reply nampak nama dia Naik kat notification. #sayabukanscammer #sayajualjammurah #feedbackcustomer #scammeronline

Alhamdulillah sekarang dh boleh semak online utk no akaun penjenayah,23 report dh dibuat ke atas pemilik akaun mohd asyraf ahmad azhar ni,bila nak tangkap???Ini yg pergi report dkt balai polis, tpi yg ngadu dkt saya tpi tak buat report pun bnyk.Pls pls pls abang dan akak polis tangkap penjenayah niii.Sbb saya takde kuasa mcm anda,saya xleh brtindak suka hati hanya minta jasa baik korang yg ada kuasa utk lawan penjenayah ni πŸ˜‘πŸ˜‘
@pdrmsia_official @banknegaramalaysia
#mohdasyrafbinahmadazhar #scammeronline #penipuonline
#penjenayahonline @mykpdnkk

Alhamdulillah sekarang dh boleh semak online utk no akaun penjenayah,23 report dh dibuat ke atas pemilik akaun mohd asyraf ahmad azhar ni,bila nak tangkap???Ini yg pergi report dkt balai polis, tpi yg ngadu dkt saya tpi tak buat report pun bnyk.Pls pls pls abang dan akak polis tangkap penjenayah niii.Sbb saya takde kuasa mcm anda,saya xleh brtindak suka hati hanya minta jasa baik korang yg ada kuasa utk lawan penjenayah ni πŸ˜‘πŸ˜‘ @pdrmsia_official @banknegaramalaysia #mohdasyrafbinahmadazhar #scammeronline #penipuonline #penjenayahonline @mykpdnkk

Aku takkan lupa penjenayah online ni sampai mati,kes setahun lepas.Walaupun ada pengajaran yg sgt2 baik utk aku yg Allah nak beri,tapi dosa kau dengan orang2 yg kau tipu tu takkan tertebus.Dah lah ada budak2 student trdesak nk pakai phone kau amik hak mereka dgn zalimnya.Aku doakan suatu masa kau meringkuk dalam penjara utk masa yg sgt lama dan diberi hidayah dalam tu.Amin yarabbal alamin
#mohdasyrafbinahmadazhar #scammeronline #penipuonline @banknegaramalaysia
#penjenayahonline @pdrmsia_official @mykpdnkk
162674103548 maybank
Mohd Asyraf Bin Ahmad Azhar
Mudah.myΒ , Carousell
MODUS OPERANDI:
Beri gambar IC untuk dapatkan kepercayaan pembeli,selepas kita bankin terus block nombor kita,mengkhianati pembeli,barang tak pernah di pos.
Sila follow hashtag2 di atas dan tambahkan lgi utk scammer2 yg ada.
@banknegaramalaysia tolong block dan froze smua account mohd asyraf ni biar dia dtg merayu dkt bnm utk open smula jdi polis boleh tangkap dia

Aku takkan lupa penjenayah online ni sampai mati,kes setahun lepas.Walaupun ada pengajaran yg sgt2 baik utk aku yg Allah nak beri,tapi dosa kau dengan orang2 yg kau tipu tu takkan tertebus.Dah lah ada budak2 student trdesak nk pakai phone kau amik hak mereka dgn zalimnya.Aku doakan suatu masa kau meringkuk dalam penjara utk masa yg sgt lama dan diberi hidayah dalam tu.Amin yarabbal alamin #mohdasyrafbinahmadazhar #scammeronline #penipuonline @banknegaramalaysia #penjenayahonline @pdrmsia_official @mykpdnkk 162674103548 maybank Mohd Asyraf Bin Ahmad Azhar Mudah.myΒ , Carousell MODUS OPERANDI: Beri gambar IC untuk dapatkan kepercayaan pembeli,selepas kita bankin terus block nombor kita,mengkhianati pembeli,barang tak pernah di pos. Sila follow hashtag2 di atas dan tambahkan lgi utk scammer2 yg ada. @banknegaramalaysia tolong block dan froze smua account mohd asyraf ni biar dia dtg merayu dkt bnm utk open smula jdi polis boleh tangkap dia

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

@Regranned from @sh_prelovedzone - SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

@Regranned from @sh_prelovedzone - SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

Extremely IMPORTANT!!!!! My IG account has been CLONED by a SCAM ARTIST!!! pk1.lidsay (mispelled without the N) This is NOT ME!!! YES MY IMAGE ON PROFILE, BUT NOT ME!!! IF you receive a follow request, DO NOT ACCEPT or if done already PLEASE UNFOLLOW, BLOCK and REPORT THIS IMPERSONATOR who is now trying to SCAM PPL for $$$$$ !!!! Please help me. I have reported to IG but they have not deleted this hacker yet!!! Thanks in advance! #scammeronline #dontbeduped

Extremely IMPORTANT!!!!! My IG account has been CLONED by a SCAM ARTIST!!! pk1.lidsay (mispelled without the N) This is NOT ME!!! YES MY IMAGE ON PROFILE, BUT NOT ME!!! IF you receive a follow request, DO NOT ACCEPT or if done already PLEASE UNFOLLOW, BLOCK and REPORT THIS IMPERSONATOR who is now trying to SCAM PPL for $$$$$ !!!! Please help me. I have reported to IG but they have not deleted this hacker yet!!! Thanks in advance! #scammeronline #dontbeduped

Don't bank in money
Beware of this dogπŸ€—
#scammermalaysia
#scammeronline

Don't bank in money Beware of this dogπŸ€— #scammermalaysia #scammeronline

SCAMMER 4D TOTO MAGNUM KUDA
#scammermalaysia
#scammeronline
#scammerinstagram

SCAMMER 4D TOTO MAGNUM KUDA #scammermalaysia #scammeronline #scammerinstagram

SCAMMER 4D TOTO MAGNUM
COLLECTING PEOPLE'S MONEY FOR 4D NUMBER
#kestipu #scammermalaysia @booktellsastory
#scammeronline #fraud #tipuduitorang #kakitipu #totomagnumkuda #instagram #malaysia #01160936312
SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight minta balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #uitm #ukm #uia #iium #utm #usm #umk #umt #unimas #ums

Last but not least, yang ni awal2 lagi dah angkat kaki cabut lari dulu. Tak ada angin tak ada ribut tetiba whatsapp inform dah resign sebab ada hal peribadi. Selidik punya selidik, dia dah lama tau pasal aktiviti scam ni tapi still proceed je bila orang nak booked tarikh apa semua. Perempuan ni nama dia Amira Aqilah Amir Azlan. Sampai sekarang dia declare dekat semua orang dia tak tahu apa2 tapi takpe lah. Kita ada bukti kan. οƒ˜ Nama Penuh : Amirah Aqilah Amir Azlan
οƒ˜ Instgram : @_kfhsr
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan
#ppim
#pdrm
#polismalaysia

Last but not least, yang ni awal2 lagi dah angkat kaki cabut lari dulu. Tak ada angin tak ada ribut tetiba whatsapp inform dah resign sebab ada hal peribadi. Selidik punya selidik, dia dah lama tau pasal aktiviti scam ni tapi still proceed je bila orang nak booked tarikh apa semua. Perempuan ni nama dia Amira Aqilah Amir Azlan. Sampai sekarang dia declare dekat semua orang dia tak tahu apa2 tapi takpe lah. Kita ada bukti kan. οƒ˜ Nama Penuh : Amirah Aqilah Amir Azlan οƒ˜ Instgram : @_kfhsr #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan #ppim #pdrm #polismalaysia

ο‚· Penolong dia yang masih setia sampai sekarang ni nama dia Khairi Azhan Yusoff. Ni pon sama level lakonan dengan bos dia. Beriya-iya suruh kita jangan report dia sebab dia tengah belajar lah apa lh. Sekali dia boleh bawak girlfriend dia pergi Cameron Highland sebab nak sambut birthday bagai. How shuweettt. Puihhhh. Siap pergi shopping dekat Genting Premium Outlet tu. οƒ˜ Nama penuh : Khairi Azhan Bin Yusoff
οƒ˜ Instagram : @khairiazhan / @careyazhan
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan

ο‚· Penolong dia yang masih setia sampai sekarang ni nama dia Khairi Azhan Yusoff. Ni pon sama level lakonan dengan bos dia. Beriya-iya suruh kita jangan report dia sebab dia tengah belajar lah apa lh. Sekali dia boleh bawak girlfriend dia pergi Cameron Highland sebab nak sambut birthday bagai. How shuweettt. Puihhhh. Siap pergi shopping dekat Genting Premium Outlet tu. οƒ˜ Nama penuh : Khairi Azhan Bin Yusoff οƒ˜ Instagram : @khairiazhan / @careyazhan #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan

Ketua penyangak ni nama dia Nurul Nabilah Binti Mahat aka Nabilah, Nafeesa, Nurul, Ana dan macam- macam lagi nama. Dia ni paling dahsyat lah sebab sanggup tipu kata mak dia mati, dia kena masuk hospital sebab kena tibi, nak bunuh diri dan sebagainya. Tapi itu semua lakonan semata-mata. Mak dia hidup lagi and dia sihat walafiat lagi sebab masih boleh berfoya-foya dekat Indonesia sambut birthday BFF dia (Insta famous tu). οƒ˜ Nama penuh : Nurul Nabilah Binti Mahat
οƒ˜ Instagram : @mindyourownbusiness.co / @mintyflames
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#amirahaqilahamirazlan

Ketua penyangak ni nama dia Nurul Nabilah Binti Mahat aka Nabilah, Nafeesa, Nurul, Ana dan macam- macam lagi nama. Dia ni paling dahsyat lah sebab sanggup tipu kata mak dia mati, dia kena masuk hospital sebab kena tibi, nak bunuh diri dan sebagainya. Tapi itu semua lakonan semata-mata. Mak dia hidup lagi and dia sihat walafiat lagi sebab masih boleh berfoya-foya dekat Indonesia sambut birthday BFF dia (Insta famous tu). οƒ˜ Nama penuh : Nurul Nabilah Binti Mahat οƒ˜ Instagram : @mindyourownbusiness .co / @mintyflames #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #amirahaqilahamirazlan

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight mintak balik duit.
Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu.
#scammeronline
#viralsampaidapat
#biarmereputdalampenjara
#bayarhutang
#kakitipuonline
#pergimampus
#jejakjepun
#pakejkorea
#kejepunkekita
#jejakkorea
#pakejjepun
#kekoreakekita
#ardenttrip
#ardentmarket
#tflgroup
#khairiazhan
#nurulnabilahmahat
#fakultikejuruteraan
#uitmshahalam
#uitm
#amirahaqilahamirazlan

SCAMMER ALERT !!!! Mohon semua bantu viralkan tiga orang manusia bertopengkan syaitan ni sampai kami dapat kembali duit kami. Nama scammer ni Ardenttrip, Ardent Market, TFL Group and so on. Ni kes tipu pakej pelancongan dan jualan barangan artis-artis Korea. Macam-macam kes dorang ni. Dah dekat setahun kami dok fight mintak balik duit. Dah penat beralah dan bagi muka dekat penyangak yang tak tahu nak bezakan halal dan haram ni. Punya lah susah nak dapatkan balik duit sendiri. Jumlah kerugian kami sahaja lebih RM 10000 ++ belum campur dengan mangsa2 yang lain lagi. Jumlah kerugian untuk semua mangsa yang terkumpul dah mencecah dekat 500K. Kenyang perut bitch dan kunyit ni makan duit haram tu. #scammeronline #viralsampaidapat #biarmereputdalampenjara #bayarhutang #kakitipuonline #pergimampus #jejakjepun #pakejkorea #kejepunkekita #jejakkorea #pakejjepun #kekoreakekita #ardenttrip #ardentmarket #tflgroup #khairiazhan #nurulnabilahmahat #fakultikejuruteraan #uitmshahalam #uitm #amirahaqilahamirazlan

Hati2 dengan fb di bawah. Jangan sampai ada yg terkena. Dia aktif lagi. Jaga-jaga!! Jual kasut dah puas tipu org, ni jual fon pulakkkk
#scammer #penipu #scammeronline

Hati2 dengan fb di bawah. Jangan sampai ada yg terkena. Dia aktif lagi. Jaga-jaga!! Jual kasut dah puas tipu org, ni jual fon pulakkkk #scammer #penipu #scammeronline

Penipu besar ❗❗ Ramai yang dah terkena. Sila berjaga2 dengan no akaun di bawah ❗❗
.
MUHAMMAD FAIRUS BIN SIDIK
11103-29-00020302-7
BSN .
Memang nilainya kecik, tapi jika kena 10 org dgn dia ni? Dah jadi seribu. Sampai mati laa perut kau kembung dengan duit haram!! .
Aku takkan padam post ni selagi kau tak refund duit tu. No fon ws kau tukar. Kau jangan ingat orang takleh detect kau guna no akaun .
#scammer #scammeronline #scammermudah #penipu #penipuonline @kamibencikakitipuonline001

Penipu besar ❗❗ Ramai yang dah terkena. Sila berjaga2 dengan no akaun di bawah ❗❗ . MUHAMMAD FAIRUS BIN SIDIK 11103-29-00020302-7 BSN . Memang nilainya kecik, tapi jika kena 10 org dgn dia ni? Dah jadi seribu. Sampai mati laa perut kau kembung dengan duit haram!! . Aku takkan padam post ni selagi kau tak refund duit tu. No fon ws kau tukar. Kau jangan ingat orang takleh detect kau guna no akaun . #scammer #scammeronline #scammermudah #penipu #penipuonline @kamibencikakitipuonline001

tolong hati hati dengan ig @ps_wanna1 .. hampir hampir sy nk kena tipu dengan dia gara gara cari ' @tudungruffle ' satin chicnones warna ivory .. sebab tudung warna ni memang susah nak dapat dia pulak ambik kesempatan mencari mangsa yang nak kan tudung warna ivory . dia ni memang scammer legend & top scammer dalina hassan .. nk tengok si penipu ni more details cliks #dalinahassan .. dah banyak brand dia tipu leeyanarahman , bellaammara , elrahexclusive dll semua dia nak sapu ..

tolong hati hati dengan ig @ps_wanna1 .. hampir hampir sy nk kena tipu dengan dia gara gara cari ' @tudungruffle ' satin chicnones warna ivory .. sebab tudung warna ni memang susah nak dapat dia pulak ambik kesempatan mencari mangsa yang nak kan tudung warna ivory . dia ni memang scammer legend & top scammer dalina hassan .. nk tengok si penipu ni more details cliks #dalinahassan .. dah banyak brand dia tipu leeyanarahman , bellaammara , elrahexclusive dll semua dia nak sapu ..

#scammeronline
.
BE CAREFUL! BE CAREFUL! BE CAREFUL! .
MASIH BERLELUASA LAGI SI DALINA HASANI NI!! ESPECIALLY TIME2 SALE & HOT ITEM RELEASE. 😈😈PANDAI AMBIL KESEMPATAN .
MEH MIRA SHARE SIKIT MODUS OPERANDI PENIPU ONLINE NI!! . .
1. BILA ADA CUSTOMERS KOMEN NK PRICE MURAH DR BIASA πŸ˜’SI DALINA AKAN DM CKP DIA TAWARKAN HARGA MURAH. . .
2. BILA CUSTOMERS KOMEN DM SY. DM PLEASE! BOLEH X DM PRICE! SI DALINA HASAN NI AKN DM AWK MCM PRO & MASUK KN DUIT DLM AKAUN DIA. . .
3. BILA ADA CUSTOMERS KOMEN BOLEH COD, ADA EXTRA SIZE NI OR COLOUR NI ETC. SI DALINA AKAN MENGAKU DIA ADA & DM.AWK. .
BE CAREFUL! RAJIN2 KN DIRI UTK CEK OFFICIAL PS DI IG BUTIK CONTOHNYE MIRA PS BUTIK KL BOLEH CEK DI IG
@bellaammara.kualalumpur . .
CEK IG PS YG ANDA BERURUSAN ADA X MUKA ,AKTIVITI YG MENUNJUK KAN URUSAN.JUAL BELI DI BUTIK. . .
NO DM!!! KITA NK BELI BARANG KITA PERGI KEDAI KAN. RAJIN2 LA WHATSAP UTK BERURUSAN SKRG XPAYAH SAVE NO TEKAN JE LINK WHATSAPP KT ATS BIO. MUDAH & KITA PN SELAMAT XKENA TIPU. .
JADILAH PENGGUNA YG BIJAK! KITA MUDAH KN URUSAN ORG INSYALLAH TUHAN AKN MUDAHKN URUSAN KITA☺ .
YOUR TOP #officialpsbellaammarakualalumpur since 2015 .
#penipuonline #scammeronline #personalshopper #top #officialpsbellaammarakualalumpur #customerservice #bellaammaralovers

#scammeronline. BE CAREFUL! BE CAREFUL! BE CAREFUL! . MASIH BERLELUASA LAGI SI DALINA HASANI NI!! ESPECIALLY TIME2 SALE & HOT ITEM RELEASE. 😈😈PANDAI AMBIL KESEMPATAN . MEH MIRA SHARE SIKIT MODUS OPERANDI PENIPU ONLINE NI!! . . 1. BILA ADA CUSTOMERS KOMEN NK PRICE MURAH DR BIASA πŸ˜’SI DALINA AKAN DM CKP DIA TAWARKAN HARGA MURAH. . . 2. BILA CUSTOMERS KOMEN DM SY. DM PLEASE! BOLEH X DM PRICE! SI DALINA HASAN NI AKN DM AWK MCM PRO & MASUK KN DUIT DLM AKAUN DIA. . . 3. BILA ADA CUSTOMERS KOMEN BOLEH COD, ADA EXTRA SIZE NI OR COLOUR NI ETC. SI DALINA AKAN MENGAKU DIA ADA & DM.AWK. . BE CAREFUL! RAJIN2 KN DIRI UTK CEK OFFICIAL PS DI IG BUTIK CONTOHNYE MIRA PS BUTIK KL BOLEH CEK DI IG @bellaammara .kualalumpur . . CEK IG PS YG ANDA BERURUSAN ADA X MUKA ,AKTIVITI YG MENUNJUK KAN URUSAN.JUAL BELI DI BUTIK. . . NO DM!!! KITA NK BELI BARANG KITA PERGI KEDAI KAN. RAJIN2 LA WHATSAP UTK BERURUSAN SKRG XPAYAH SAVE NO TEKAN JE LINK WHATSAPP KT ATS BIO. MUDAH & KITA PN SELAMAT XKENA TIPU. . JADILAH PENGGUNA YG BIJAK! KITA MUDAH KN URUSAN ORG INSYALLAH TUHAN AKN MUDAHKN URUSAN KITA☺ . YOUR TOP #officialpsbellaammarakualalumpur since 2015 . #penipuonline #scammeronline #personalshopper #top #officialpsbellaammarakualalumpur #customerservice #bellaammaralovers

BONGKAR!!
PENIPU!!
SETAHUN MEMBISU!!
DIA MAMPU BELI MAKEUP & LILIT TUDUNG KALAH LOFAπŸ˜‚
TAPI HUTANG TAK BAYAR!!
BERATUS CUSTOMERS DIA TIPU.
@may_allah_ease_gbt TOLONG TAUBAT
#iphonemurahmalaysia #penipuolineshop
#scammeronline #malaysiainstashop #malaysia #gadgetmurah #polismalaysia
#metroharian #beritaharian #meletop #artismalaysia #kakiviral #motifviral #scammermalaysia #iphone7plus #iphonemurah #handphonemurahmalaysia #gadgetmalaysiad
BONGKAR!!!
IG NI PENIPU!!
SETAHUN TIPU DUIT CUSTOMERS TAK BAYAR!!
IG LAME BUKAN KENA HACK!!
TAPI SEBAB TAKUT KANTOI..
GUNA FEEDBACK LAME..POS GAMBAR PARCEL LAME.
TOLONG VIRALKAN!!
JANGAN BAGI MEREKA TIPU ORANG LAGI.
@gadgetmuraheq2 TOLONG BERTAUBAT
#iphonemurahmalaysia #penipuolineshop
#scammeronline #malaysiainstashop #malaysia #gadgetmurah #polismalaysia
#metroharian #beritaharian #meletop #artismalaysia #kakiviral #motifviral #scammermalaysia #iphone7plus #iphonemurah #handphonemurahmalaysia #gadgetmalaysia

BONGKAR!!! IG NI PENIPU!! SETAHUN TIPU DUIT CUSTOMERS TAK BAYAR!! IG LAME BUKAN KENA HACK!! TAPI SEBAB TAKUT KANTOI.. GUNA FEEDBACK LAME..POS GAMBAR PARCEL LAME. TOLONG VIRALKAN!! JANGAN BAGI MEREKA TIPU ORANG LAGI. @gadgetmuraheq2 TOLONG BERTAUBAT #iphonemurahmalaysia #penipuolineshop #scammeronline #malaysiainstashop #malaysia #gadgetmurah #polismalaysia #metroharian #beritaharian #meletop #artismalaysia #kakiviral #motifviral #scammermalaysia #iphone7plus #iphonemurah #handphonemurahmalaysia #gadgetmalaysia

SCAMMER ONLINE!
Instagram user ini adalah scammer yg menggunakan nama dan gambar org Islam. Tolong report account ni. Dia akan kata nak beli duit syiling malaysia dengan harga puluh ribu then trnsfer duit (konon) pastu suh bank in dia rm450 semula. Bijak tak? TOLONG REPORT account ni.
#scammer
#scammers
#scammeronline

SCAMMER ONLINE! Instagram user ini adalah scammer yg menggunakan nama dan gambar org Islam. Tolong report account ni. Dia akan kata nak beli duit syiling malaysia dengan harga puluh ribu then trnsfer duit (konon) pastu suh bank in dia rm450 semula. Bijak tak? TOLONG REPORT account ni. #scammer #scammers #scammeronline

KEJAHATAN ONLINE SHOP :
KEJAHATAN BISA MENIMPA SAUDARA SEKALIAN BILA TIDAK BERHATI-HATI MEMBELI SESUATU SECARA ONLINE.
DISKON BESAR / PROMO 90% bisa membuat kita menjadi korban-korban kejahatan berikutnya bila kita tidak berhati-hati membeli dan menggunakan kartu kredit anda secara online.
sebaiknya selalu periksa alamat online shop anda pada scamadvice agar anda terhindar dari kejahatan.
berikut banyak sekali link scam yang di miliki oleh pemilik akun fiktif tersebut.
#scam #scammer #scammers #scammeronline #moduspenipuan #moduspenipuanonline #scammeronlineshop

KEJAHATAN ONLINE SHOP : KEJAHATAN BISA MENIMPA SAUDARA SEKALIAN BILA TIDAK BERHATI-HATI MEMBELI SESUATU SECARA ONLINE. DISKON BESAR / PROMO 90% bisa membuat kita menjadi korban-korban kejahatan berikutnya bila kita tidak berhati-hati membeli dan menggunakan kartu kredit anda secara online. sebaiknya selalu periksa alamat online shop anda pada scamadvice agar anda terhindar dari kejahatan. berikut banyak sekali link scam yang di miliki oleh pemilik akun fiktif tersebut. #scam #scammer #scammers #scammeronline #moduspenipuan #moduspenipuanonline #scammeronlineshop

Dah 3 number sy dia block . Smlm rasa tak sedap hati sgt try google nama acc dia. Ya Allah rupa2nya bukan sy sorg yg kena tipu ni.. Tolong la viral. Nama dia Nastashah Hasan. IG dia @kayy_kate . Beratus duit sy yg dia tipu 😭😭😭😭😭😭 nama akaun NASTASHAH HASAN
no wsp 0173263877
MBB
1040 - 6831 - 6710
Sape2 ada info pasal dia please bagitahu sy 😭
#scammeronline
#sellerpenipu
#NastashahHasan
#SemogaAllahMembalasSegalaKejahatannya

Dah 3 number sy dia block . Smlm rasa tak sedap hati sgt try google nama acc dia. Ya Allah rupa2nya bukan sy sorg yg kena tipu ni.. Tolong la viral. Nama dia Nastashah Hasan. IG dia @kayy_kate . Beratus duit sy yg dia tipu 😭😭😭😭😭😭 nama akaun NASTASHAH HASAN no wsp 0173263877 MBB 1040 - 6831 - 6710 Sape2 ada info pasal dia please bagitahu sy 😭 #scammeronline #sellerpenipu #NastashahHasan #SemogaAllahMembalasSegalaKejahatannya

SCAMMER ALERT!! TIPU KAWAN I KONONNYE JUAL HYATT HIJAB! MINTAK TRACKING NO FROM 4/09 SAMPAI SEKARANG TAK BAGI & THEN BLOCK KAWAN I. BANYAK ORANG DAH KENA TIPU. IG: KAYY KATE
#scammermalaysia #scammeronline #penipuonline #hyathijablovers #hyathijabofficial #prelovedmalaysia #prelovedhyathijab #bokittalovers #bokittapreloved #sayajual #viral #prelovedbokitta #kamibencipenipuonline

SCAMMER ALERT!! TIPU KAWAN I KONONNYE JUAL HYATT HIJAB! MINTAK TRACKING NO FROM 4/09 SAMPAI SEKARANG TAK BAGI & THEN BLOCK KAWAN I. BANYAK ORANG DAH KENA TIPU. IG: KAYY KATE #scammermalaysia #scammeronline #penipuonline #hyathijablovers #hyathijabofficial #prelovedmalaysia #prelovedhyathijab #bokittalovers #bokittapreloved #sayajual #viral #prelovedbokitta #kamibencipenipuonline

Business is a combination of war and sport. Its always seem impossible until its done. 🌸so take a chance and dont ever look back πŸ’ͺ
Assalamualaikum and goodmorning semua.
Harini khai nak kgsi sdikit psal scammer online ni. Klau korang nk tahu, baca smpai habis ye πŸ™ˆ
7 Tips mengenali scammer semasa urusan jual beli online 😠
1. Harga murah terlajak
Dia boleh jual iphone 7 dengan harga RM500, atau kereta saga baru dengan harga RM15,000.
2. Urusan semua online.
Ada sesetengah seller memang tak boleh berurusan offline, sebab tiada kedai, tapi sepatutnya tak menolak untuk menerima duit tunai di tangan. Yang scammer ni biasanya bila kita cakap kita di KL, dia akan cakap ada di Kelantan. Bila kita kata 'Takpe, next week saya balik kelantan' dia akan cakap, ada urusan di JB.
3. Dia bagi siap2 bukti utk mengaku dia bukan scammer.
Contohnya bagi siap gambar ic depan belakang tanpa perlu kita minta.
4. Dia akan gesa kita bayar cepat2.
Mengikut pengalaman, jarang sekali seller yg sah, rush customer dengan nada memaksa. Contoh ayat 'Awak, tolong bank in sekarang, sebab ada buyer lain nak ni, kalau tak saya kena bagi kat dia'. Cuba anda fikir, anda rugi gak kalau x bayar sekarang? Cuba test tak bayar, tiba2 dia akan tukar cerita 'Oh, buyer tadi kensel, tapi ada buyer lain nak ambik petang ni.' Tujuannya sebab taknak bagi kita fikir banyak.
5. Dia menolak bila kita offer guna 3rd party service macam paypal.
6. Dia minta alamat kita walaupun kita tak bayar, dan cakap dah pos, dan dia bagi gambar tracking number atas borang poslaju.
Sila ambil perhatian, borang poslaju yang dah dipos akan ada cetakan berkomputer. Kalau cek nombor tracking tu (samada yang memang betul2 dah dipos atau belum) memang belum update dalam sistem kalau cek terlalu cepat, so seller akan guna alasan tu dan mintak kita bayar duit cepat2.
7. Cepat marah.
Bila kita tanya soalan banyak, atau tiba2 kata 'Takpelah saya kensel' , dia akan tak semena2 marah, meletup, mencarut, maki hamun.
Ini semua hanyalah tanda2 seseorang seller tu mungkin scammer, bukan 100% tepat, tetapi kebiasaanya persamaannya macam tu.
#tandatandascammer #morningquotes #scammeronline

Business is a combination of war and sport. Its always seem impossible until its done. 🌸so take a chance and dont ever look back πŸ’ͺ Assalamualaikum and goodmorning semua. Harini khai nak kgsi sdikit psal scammer online ni. Klau korang nk tahu, baca smpai habis ye πŸ™ˆ 7 Tips mengenali scammer semasa urusan jual beli online 😠 1. Harga murah terlajak Dia boleh jual iphone 7 dengan harga RM500, atau kereta saga baru dengan harga RM15,000. 2. Urusan semua online. Ada sesetengah seller memang tak boleh berurusan offline, sebab tiada kedai, tapi sepatutnya tak menolak untuk menerima duit tunai di tangan. Yang scammer ni biasanya bila kita cakap kita di KL, dia akan cakap ada di Kelantan. Bila kita kata 'Takpe, next week saya balik kelantan' dia akan cakap, ada urusan di JB. 3. Dia bagi siap2 bukti utk mengaku dia bukan scammer. Contohnya bagi siap gambar ic depan belakang tanpa perlu kita minta. 4. Dia akan gesa kita bayar cepat2. Mengikut pengalaman, jarang sekali seller yg sah, rush customer dengan nada memaksa. Contoh ayat 'Awak, tolong bank in sekarang, sebab ada buyer lain nak ni, kalau tak saya kena bagi kat dia'. Cuba anda fikir, anda rugi gak kalau x bayar sekarang? Cuba test tak bayar, tiba2 dia akan tukar cerita 'Oh, buyer tadi kensel, tapi ada buyer lain nak ambik petang ni.' Tujuannya sebab taknak bagi kita fikir banyak. 5. Dia menolak bila kita offer guna 3rd party service macam paypal. 6. Dia minta alamat kita walaupun kita tak bayar, dan cakap dah pos, dan dia bagi gambar tracking number atas borang poslaju. Sila ambil perhatian, borang poslaju yang dah dipos akan ada cetakan berkomputer. Kalau cek nombor tracking tu (samada yang memang betul2 dah dipos atau belum) memang belum update dalam sistem kalau cek terlalu cepat, so seller akan guna alasan tu dan mintak kita bayar duit cepat2. 7. Cepat marah. Bila kita tanya soalan banyak, atau tiba2 kata 'Takpelah saya kensel' , dia akan tak semena2 marah, meletup, mencarut, maki hamun. Ini semua hanyalah tanda2 seseorang seller tu mungkin scammer, bukan 100% tepat, tetapi kebiasaanya persamaannya macam tu. #tandatandascammer #morningquotes #scammeronline

.
It has been brought to my attention that DALINA SCAMMER ni masih aktif lg buat kerja. Dan guna nama ps_wana sbg umpan supaya customer transfer duit ke bank akaun dia.
.
Yg saya tahu, dia menipu customer yg nk kirim dr @jubahsouq
.
Akaun IG: @ps_wanna1 @ps_wanna
.
No tel:
0104240355
.
Nama:
Nordalina Hasannah
.
No akaun:
Bank Islam 12289020099902
.
Please take note ladies!!
.
#penipuonline #scammeronline #kakitipuonline

. It has been brought to my attention that DALINA SCAMMER ni masih aktif lg buat kerja. Dan guna nama ps_wana sbg umpan supaya customer transfer duit ke bank akaun dia. . Yg saya tahu, dia menipu customer yg nk kirim dr @jubahsouq . Akaun IG: @ps_wanna1 @ps_wanna . No tel: 0104240355 . Nama: Nordalina Hasannah . No akaun: Bank Islam 12289020099902 . Please take note ladies!! . #penipuonline #scammeronline #kakitipuonline

Thanks Farah!
Even though I do not know who you are... #scammeronline
#jgnmudahtertipu
#kosaper?
#meniputakberagak
#emailscammersama

Thanks Farah! Even though I do not know who you are... #scammeronline #jgnmudahtertipu #kosaper? #meniputakberagak #emailscammersama

.
It has been brought to my attention that DALINA SCAMMER ni masih aktif lg buat kerja. Dan guna nama ps_wana sbg umpan supaya customer transfer duit ke bank akaun dia.
.
Yg saya tahu, dia menipu customer yg nk kirim dr @jubahsouq & @minaz.my
.
Akaun IG: @ps_wanna1 @ps_wanna
.
No tel:
0104240355
.
Nama:
Nordalina Hasamudin
.
No akaun:
Bank Islam 12289020099902
.
Please take note ladies!!
.
#penipuonline #scammeronline #kakitipuonline

. It has been brought to my attention that DALINA SCAMMER ni masih aktif lg buat kerja. Dan guna nama ps_wana sbg umpan supaya customer transfer duit ke bank akaun dia. . Yg saya tahu, dia menipu customer yg nk kirim dr @jubahsouq & @minaz .my . Akaun IG: @ps_wanna1 @ps_wanna . No tel: 0104240355 . Nama: Nordalina Hasamudin . No akaun: Bank Islam 12289020099902 . Please take note ladies!! . #penipuonline #scammeronline #kakitipuonline

Scammers set up fake retail accounts on social networking sites like Facebook and use stolen photos and logos to make them look like genuine online retail stores. Customers who fall victim may never receive their items, or wind up with something vastly different to what was advertised.
Even if it’s a sponsored post, it might not be legitimate. Be wary of discounts that seem too good to be true, and only pay for items using a secure payment service.
#FraudWeek2017

Scammers set up fake retail accounts on social networking sites like Facebook and use stolen photos and logos to make them look like genuine online retail stores. Customers who fall victim may never receive their items, or wind up with something vastly different to what was advertised. Even if it’s a sponsored post, it might not be legitimate. Be wary of discounts that seem too good to be true, and only pay for items using a secure payment service. #FraudWeek2017

YANG NIE KORANG KENE NOTED DEKAT DALAM KEPALAA. KOT2 LAHH IDEA NIE BERKEMBANG DALAMM GROUP2 SCAMMERS ONLINE..
#scammeronlinemalaysia #kakipenipuonline #penipuonline #scammeronline #scammers #scammeronline2017

YANG NIE KORANG KENE NOTED DEKAT DALAM KEPALAA. KOT2 LAHH IDEA NIE BERKEMBANG DALAMM GROUP2 SCAMMERS ONLINE.. #scammeronlinemalaysia #kakipenipuonline #penipuonline #scammeronline #scammers #scammeronline2017

PLEASE LAHH.. UP GAMBAR MACAM2. NAK SURUH ORANG ORDER. ORDER LAMAA PON XSETEL LAGI. POSITIVE KAN DIRI KORANG. YG ADMIN IG TUH TENGAH USAHA NAK POST BARANG KORANG. SABAR KAY.. LAGI 2 BULAN ATAU 3 BULAN ATAU 4 BULAN SAMPAII..
#scammeronlinemalaysia #kakipenipuonline #penipuonline #scammeronline #scammers #scammeronline2017

PLEASE LAHH.. UP GAMBAR MACAM2. NAK SURUH ORANG ORDER. ORDER LAMAA PON XSETEL LAGI. POSITIVE KAN DIRI KORANG. YG ADMIN IG TUH TENGAH USAHA NAK POST BARANG KORANG. SABAR KAY.. LAGI 2 BULAN ATAU 3 BULAN ATAU 4 BULAN SAMPAII.. #scammeronlinemalaysia #kakipenipuonline #penipuonline #scammeronline #scammers #scammeronline2017

JANGAN INGAT PERKATAAAN POSTAGE SANGAT SLOW TUH HANYA 2 MGGU. IAA MUNGKIN AKAN JADI 2 TAHUN. KALAU ANDA SEORANG YG PENYABAR MENUNGGU BARANG ANDA. REFUND??? MINTAK LAH SEPERTI SEORANG PENGEMIS DUIT TITIK PELUH SENDIRI DENGAN SELITAN MAKIAN SERTA PERLIAN DARI 'BELIAU' ALASAN AKAN SAMA...
'NAK BARANG CEPAT?? SILA DATANG KEDAI' KEEP THIS WORDSS IN YOUR MIND. SHE WILL REPEAT THIS ALL OF TIMEE BILA ANDA MINTA BARANG ATAU DUIT.
#scammeronlinemalaysia #kakipenipuonline #penipuonline #scammeronline #scammers #scammeronline2017

JANGAN INGAT PERKATAAAN POSTAGE SANGAT SLOW TUH HANYA 2 MGGU. IAA MUNGKIN AKAN JADI 2 TAHUN. KALAU ANDA SEORANG YG PENYABAR MENUNGGU BARANG ANDA. REFUND??? MINTAK LAH SEPERTI SEORANG PENGEMIS DUIT TITIK PELUH SENDIRI DENGAN SELITAN MAKIAN SERTA PERLIAN DARI 'BELIAU' ALASAN AKAN SAMA... 'NAK BARANG CEPAT?? SILA DATANG KEDAI' KEEP THIS WORDSS IN YOUR MIND. SHE WILL REPEAT THIS ALL OF TIMEE BILA ANDA MINTA BARANG ATAU DUIT. #scammeronlinemalaysia #kakipenipuonline #penipuonline #scammeronline #scammers #scammeronline2017