Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #aiskrimlegend

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JolyPic Recommendation:

Use #aiskrimlegend to get seen now

5.8
average comments
2.5K
hashtag reach
74.2
average likes

Best hashtags for #aiskrimlegend

#aiskrimlegend
#fun
#motivation
#nofilter
#dogsofinstagram
#black
#amazing
#sunset
#followme
#likeforfollow
#pink
#instamood
#me
#photooftheday
#happy
#selfie
#handmade
#일상
#photographer
#instapic
#picoftheday
#foodporn
#swag
#beauty
#tbt
#inspiration
#sea
Posts using this hashtag
2,512

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 10 hashtags used with #aiskrimlegend

Percentage of hashtags used with #aiskrimlegend on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, aiskrimlegend hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram aiskrimlegend hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top aiskrimlegend hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for aiskrimlegend to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram aiskrimlegend hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for aiskrimlegend, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


aiskrimlegend instagram hashtag profile picture

#aiskrimlegend photos & videos

2,512 Instagram Posts using #aiskrimlegend hashtag

Advertisements

Top aiskrimlegend Posts

LOLLYPOP JELLY RAINBOW...
pm sis if nk order n bole dptkn di @johnysicekepal keramatau3..
#aiskrimmalaysiapremium
#aiskrimbloodsista
#aiskrimmalaysiakeramatau3
#aiskrimlegend
#aiskrimsedap
#aiskrimhomemade
aiskrimalaysia pujaan hati dinda
Terima kasih kak jalela sudi repeat oder 🍦🇲🇾 by aqmazra. Feveret choki-choki.
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimlegend
#aiskrimchokichoki

aiskrimalaysia pujaan hati dinda Terima kasih kak jalela sudi repeat oder 🍦🇲🇾 by aqmazra. Feveret choki-choki. #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimlegend #aiskrimchokichoki

400 pcs #eskem selamat mendarat dekat dewan Seri Perkasa untuk majlis kawin.
Baru je letak eskem tadi dah kena serbu 🤭🤭🤭 #dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampang

400 pcs #eskem selamat mendarat dekat dewan Seri Perkasa untuk majlis kawin. Baru je letak eskem tadi dah kena serbu 🤭🤭🤭 #dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampang

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih sahabat maslita sudi oder mix 150🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih sahabat maslita sudi oder mix 150🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

AISKRIM MALAYSIA BANGI
'MENGGAMIT KENANGAN'
Alhamdulillah...bermula dengan penghantaran Sebut Harga, hantar invoice dan akhirnya payment masuk ke dalam akaun bank.
Pengalaman pertama berurusan dengan GLC Company.... PLUS Berhad...ini adalah pengalaman berharga dalam perniagaan aiskrim malaysia akak. Setiap pengalaman adalah pembelajaran baru bagi akak.
Terima kasih kepada Pihak PLUS sudi memeriahkan majlis dengan kehadiran Aiskrim Malaysia Bangi.
#plusberhad
#plusnfurious
#aiskrimmalaysiabangi #aiskrimmalaysia #aiskrimbangi #aiskrimmurah #aiskrimsedap #aiskrimlegend #menggamitkenangan

AISKRIM MALAYSIA BANGI 'MENGGAMIT KENANGAN' Alhamdulillah...bermula dengan penghantaran Sebut Harga, hantar invoice dan akhirnya payment masuk ke dalam akaun bank. Pengalaman pertama berurusan dengan GLC Company.... PLUS Berhad...ini adalah pengalaman berharga dalam perniagaan aiskrim malaysia akak. Setiap pengalaman adalah pembelajaran baru bagi akak. Terima kasih kepada Pihak PLUS sudi memeriahkan majlis dengan kehadiran Aiskrim Malaysia Bangi. #plusberhad #plusnfurious #aiskrimmalaysiabangi #aiskrimmalaysia #aiskrimbangi #aiskrimmurah #aiskrimsedap #aiskrimlegend #menggamitkenangan

#tb semalam sebelum start keja kwn belanja makan eskrem legend kat Miri ni.. Aiskrim apollo atau akak pgl eskrem santan.bentuk yang rare n rasa yg unik.. after makan eskrem mulala drama2. Endup dgn 2 kali reintubate patient n CPR 😩😩 balik keja trus tdo xingat dunia. Syukurla puasa harini xyah pikir pasal makan😂😂😂. #aiskrimlegend #aiskrimsantan #aiskrimapollo #postnightduty #lifeasanurse

#tb semalam sebelum start keja kwn belanja makan eskrem legend kat Miri ni.. Aiskrim apollo atau akak pgl eskrem santan.bentuk yang rare n rasa yg unik.. after makan eskrem mulala drama2. Endup dgn 2 kali reintubate patient n CPR 😩😩 balik keja trus tdo xingat dunia. Syukurla puasa harini xyah pikir pasal makan😂😂😂. #aiskrimlegend #aiskrimsantan #aiskrimapollo #postnightduty #lifeasanurse

💕warga SHah Alam,kuala lumpur dan Rawang.. Yang mencari dessert atau makanan sampingan utk majlis korang, cuba try aiskrim #aiskerimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimlejenviral 🏵@ns.byns
🏵@ns.byns
Aiskrim malaysia memang hot tau.selalu org order utk event birthday!!! Jom la lekat dengan sticker yg waterprof ni..senang org repeat order
Meh wassap kami.cepat
0136323715
0196000262
#stickeraiskrim
#stickeraiskrimmalaysiabyfissticker
#stickertransparentbyfissticker
#stickermurah
#transparent
#alltransparent
#aiskrimmalaysia
#doorgift
#birthdayparty #aiskrimsusulembu #susulembu #aiskrimsedap #doorgifts #harijadi #candybooth #malaysiandessert #aiskrimsabakbernam #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimmalaysiakl
#aiskrimmalaysiatanjungmalim
#milo
Www.wasap.my/60136323715

💕warga SHah Alam,kuala lumpur dan Rawang.. Yang mencari dessert atau makanan sampingan utk majlis korang, cuba try aiskrim #aiskerimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimlejenviral 🏵 @ns .byns 🏵 @ns .byns Aiskrim malaysia memang hot tau.selalu org order utk event birthday!!! Jom la lekat dengan sticker yg waterprof ni..senang org repeat order Meh wassap kami.cepat 0136323715 0196000262 #stickeraiskrim #stickeraiskrimmalaysiabyfissticker #stickertransparentbyfissticker #stickermurah #transparent #alltransparent #aiskrimmalaysia #doorgift #birthdayparty #aiskrimsusulembu #susulembu #aiskrimsedap #doorgifts #harijadi #candybooth #malaysiandessert #aiskrimsabakbernam #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimmalaysiakl #aiskrimmalaysiatanjungmalim #miloWww.wasap.my/60136323715

Restock lagi! Untuk anda yang berdekatan dengan sungai tangkas, UKM, Bangi, GMI, Taman Tropika, dan kawasan sekitar. Boleh dapatkan aiskrim malaysia kami di kedai runcit Family Mini Mart. .
Enjoy it before it melts 😋
.
#AiskrimMalaysia
#AiskrimDotMy
#AiskrimViral
#AiskrimLegend
#GMI
#UKM
#Kajang
#Bangi
#AlAmin
#KTMUKM

Restock lagi! Untuk anda yang berdekatan dengan sungai tangkas, UKM, Bangi, GMI, Taman Tropika, dan kawasan sekitar. Boleh dapatkan aiskrim malaysia kami di kedai runcit Family Mini Mart. . Enjoy it before it melts 😋 . #AiskrimMalaysia #AiskrimDotMy #AiskrimViral #AiskrimLegend #GMI #UKM #Kajang #Bangi #AlAmin #KTMUKM

Lama sungguh xmkn aiskrim ni
Dpt pulak mkn time panas2 ni
Asikkkk 😄👍🏻 .
.
#muar #muarjohor #muo #muobandardiraja #muarfood #muofood #aiskrimlegend #aiskrimdurian

Lama sungguh xmkn aiskrim ni Dpt pulak mkn time panas2 ni Asikkkk 😄👍🏻 . . #muar #muarjohor #muo #muobandardiraja #muarfood #muofood #aiskrimlegend #aiskrimdurian

Latest aiskrimlegend Posts

Signature n most fav all time...
#aiskrimlegend
#aiskrimsedap
#aiskrimmalaysia
#aiskrimviral

Signature n most fav all time... #aiskrimlegend #aiskrimsedap #aiskrimmalaysia #aiskrimviral

Yang ni fav sy...
Masam masin Manis. ..
Sapa geng sila angkt 🙋... #aiskrimlegend
#aiskrimsedap
#aiskrimmalaysia
#aiskrimviral

Yang ni fav sy... Masam masin Manis. .. Sapa geng sila angkt 🙋... #aiskrimlegend #aiskrimsedap #aiskrimmalaysia #aiskrimviral

Konon2 beli 1 ja nak share..nk jimat kalori laa tuuu..last2 rasa xcukup pulak..hahaha..
#aiskrimroti
#aiskrimlegend

Konon2 beli 1 ja nak share..nk jimat kalori laa tuuu..last2 rasa xcukup pulak..hahaha.. #aiskrimroti #aiskrimlegend

Die punya Rasa jagung Tu wallah...
Tambah plak Rasa coki2 memikat Tu...bergabung meletop ok....
#aiskrimmalaysia
#aiskrimsedap
#aiskrimviral
#aiskrimlegend

Die punya Rasa jagung Tu wallah... Tambah plak Rasa coki2 memikat Tu...bergabung meletop ok.... #aiskrimmalaysia #aiskrimsedap #aiskrimviral #aiskrimlegend

500pcs selamat mendarat semalam ke rumah pengantin..terima kasih tuan rumah..
Aisyah & Fendi selamat pengantin baru @aiskrimmalaysiatarik ucapkan.. Baby Aiskrim Malaysia requires for all event only..ws 0178807985(bonda)
#aiskrimmalaysia #babyaiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #aiskrimsedap #aiskrimhomemade #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimmalaysiaviral

500pcs selamat mendarat semalam ke rumah pengantin..terima kasih tuan rumah.. Aisyah & Fendi selamat pengantin baru @aiskrimmalaysiatarik ucapkan.. Baby Aiskrim Malaysia requires for all event only..ws 0178807985(bonda) #aiskrimmalaysia #babyaiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #aiskrimsedap #aiskrimhomemade #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimmalaysiaviral

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih customer sudi repeat oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend
❤ #aiskrimlegend
400 pcs #eskem selamat mendarat dekat dewan Seri Perkasa untuk majlis kawin.
Baru je letak eskem tadi dah kena serbu 🤭🤭🤭 #dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampang

400 pcs #eskem selamat mendarat dekat dewan Seri Perkasa untuk majlis kawin. Baru je letak eskem tadi dah kena serbu 🤭🤭🤭 #dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampang

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih kak jun sudi repeat oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend
✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih badariah sudi oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend
✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih adlia sudi repeat oder🍦🇲🇾 by aqmazra. Feveret pilihan ;
🍦🇲🇾milo
🍦🇲🇾choki
🍦🇲🇾strawberry choki
🍦🇲🇾frozen choki
#aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih adlia sudi repeat oder🍦🇲🇾 by aqmazra. Feveret pilihan ; 🍦🇲🇾milo 🍦🇲🇾choki 🍦🇲🇾strawberry choki 🍦🇲🇾frozen choki #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih customer kak ani sudi oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. Feveret pilihan.. 🍦🇲🇾keladi
🍦🇲🇾choki
🍦🇲🇾frozen choki
🍦🇲🇾oreo
🍦🇲🇾jagung choki
🍦🇲🇾milo oreo
#aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih customer kak ani sudi oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. Feveret pilihan.. 🍦🇲🇾keladi 🍦🇲🇾choki 🍦🇲🇾frozen choki 🍦🇲🇾oreo 🍦🇲🇾jagung choki 🍦🇲🇾milo oreo #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih customer sudi oder choki2 n asam boi🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih customer sudi oder choki2 n asam boi🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

aiskrimalaysia pujaan hati dinda
Terima kasih kak jalela sudi repeat oder 🍦🇲🇾 by aqmazra. Feveret choki-choki.
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimlegend
#aiskrimchokichoki

aiskrimalaysia pujaan hati dinda Terima kasih kak jalela sudi repeat oder 🍦🇲🇾 by aqmazra. Feveret choki-choki. #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimlegend #aiskrimchokichoki

Nyum..nyum... Sedap plk #aiskrimlegend ala2 magnum perisa mint.. Harap2 menepati lah citarasa cust.. 😁
#insyaaAllahsedap
#usahawanaiskrimmalaysia
#AiskrimMalaysiaAiskrimLegendSebenar
#aiskrimlegend
#aiskrimmalaysia
#byeqeenicecoollegend

Nyum..nyum... Sedap plk #aiskrimlegend ala2 magnum perisa mint.. Harap2 menepati lah citarasa cust.. 😁 #insyaaAllahsedap #usahawanaiskrimmalaysia #AiskrimMalaysiaAiskrimLegendSebenar #aiskrimlegend #aiskrimmalaysia #byeqeenicecoollegend

Restock!!! Kita ada AAM ala2 MAGNUM jugak 😋😋
Aiskrim susu disaluti coklat tebal ala2 MAGNUM.. Bagi pengemar coklat sila cuba aiskrim nie.. Serious sedap 👍 **Tapi untuk aiskrim nie kami jual RM1 untuk 1pcs kerana coklat dia luar biasa lebih sikit** 😇😇😇😇😇😇😇
Kalau nak order boleh whatsapp
0199946550
0199946550
0199946550
#aiskrimlegend
#aiskrimmalaysiamurah
#aiskrimlegendmagnum
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimmalaysiaseremban

Restock!!! Kita ada AAM ala2 MAGNUM jugak 😋😋 Aiskrim susu disaluti coklat tebal ala2 MAGNUM.. Bagi pengemar coklat sila cuba aiskrim nie.. Serious sedap 👍 **Tapi untuk aiskrim nie kami jual RM1 untuk 1pcs kerana coklat dia luar biasa lebih sikit** 😇😇😇😇😇😇😇 Kalau nak order boleh whatsapp 0199946550 0199946550 0199946550 #aiskrimlegend #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimlegendmagnum #aiskrimmalaysiakl #aiskrimmalaysiaseremban

REVIEW DYANDA ESKEM 💓
Dulu ada event dekat maybank kawan dia order eskem.
Lepas dah rase eskem dia pulak order eskem untuk Majlis Terbuka Hari Raya Aildiadha semalam. 'Mesti repeat Order' - suka kita review tu 😍
#dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan#ampang #eskem

REVIEW DYANDA ESKEM 💓 Dulu ada event dekat maybank kawan dia order eskem. Lepas dah rase eskem dia pulak order eskem untuk Majlis Terbuka Hari Raya Aildiadha semalam. 'Mesti repeat Order' - suka kita review tu 😍 #dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampang #eskem

Restock!!!
Perasa Coklat.. Kami letak coklat penuh kat dalam tu..harga masih lg kekal 70sen sebatang.. murahkannnn 🤭
Tempahan untuk sebarang majlis sudah dibuka.. Boleh whatsapp atau DM.. #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend
#aiskrimmalaysiamurah
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimmalaysiaseremban
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin

Restock!!! Perasa Coklat.. Kami letak coklat penuh kat dalam tu..harga masih lg kekal 70sen sebatang.. murahkannnn 🤭 Tempahan untuk sebarang majlis sudah dibuka.. Boleh whatsapp atau DM.. #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimmalaysiakl #aiskrimmalaysiaseremban #doorgiftmurah #doorgiftkahwin

Restock!!!
Aiskrim DURIAN in the house 😋😋
Untuk tempahan boleh whatsapp atau DM sahaja..
Tempahan untuk sebarang majlis juga sudah dibuka 💪 **Bg pengemar DURIAN, serious sedap AAM nie** #aiskrimmalaysia
#aiskrimmalaysiamurah
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimmalaysiaseremban
#doorgiftkahwin
#doorgiftmurah
#mampumilik
#makanannostalgia
#aiskrimlegend

Restock!!! Aiskrim DURIAN in the house 😋😋 Untuk tempahan boleh whatsapp atau DM sahaja.. Tempahan untuk sebarang majlis juga sudah dibuka 💪 **Bg pengemar DURIAN, serious sedap AAM nie** #aiskrimmalaysia #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimmalaysiakl #aiskrimmalaysiaseremban #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #mampumilik #makanannostalgia #aiskrimlegend

In da making...
Am legend ala2 magnum.. Nti dh beku kite buh di kedai #jajanku ..akan ade 2-3 perisa selain vanila..in syaa Allah..tungguuuuu.... #insyaaAllahsedap
#usahawanaiskrimmalaysia
#AiskrimMalaysiaAiskrimLegendSebenar
#aiskrimlegend
#aiskrimmalaysia
#ala2magnum
#byeqeenicecoollegend

In da making... Am legend ala2 magnum.. Nti dh beku kite buh di kedai #jajanku ..akan ade 2-3 perisa selain vanila..in syaa Allah..tungguuuuu.... #insyaaAllahsedap #usahawanaiskrimmalaysia #AiskrimMalaysiaAiskrimLegendSebenar #aiskrimlegend #aiskrimmalaysia #ala2magnum #byeqeenicecoollegend

(abaikan suara² dak tecik tu)
Yuhuuu !!...
Assalamualaikum & selamat pagi sahabat follower mamaieja.
Warga area meru klang kalau nak rasa aiskrim klasik by mamaieja buleh rojer² ek.
Kalau nak segera saya bagi yang ready stok je.. Kalau nak flavour pilihan kena bagitau awal.
untuk COD minimum oder 30 batang.
bawah 30 batang self pickup.
alaaa rasa beshe beshe jekk..kalau dah rasa tu nanti buleh la review 😜
#aiskrimhomemade
#aiskrimmalaysiamurah
#aiskrimmalaysiaklasik
#aiskrimbymamaieja
#aiskrimlegend
#aiskrimmeru

(abaikan suara² dak tecik tu) Yuhuuu !!... Assalamualaikum & selamat pagi sahabat follower mamaieja. Warga area meru klang kalau nak rasa aiskrim klasik by mamaieja buleh rojer² ek. Kalau nak segera saya bagi yang ready stok je.. Kalau nak flavour pilihan kena bagitau awal. untuk COD minimum oder 30 batang. bawah 30 batang self pickup. alaaa rasa beshe beshe jekk..kalau dah rasa tu nanti buleh la review 😜 #aiskrimhomemade #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimmalaysiaklasik #aiskrimbymamaieja #aiskrimlegend #aiskrimmeru

Setel delivery 165 pcs ke Subang Bestari dengan 165 pcs ke Dato keramat 👍
Alhamdulillah order sentiasa je masuk ❤️ #dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampang #eskem

Setel delivery 165 pcs ke Subang Bestari dengan 165 pcs ke Dato keramat 👍 Alhamdulillah order sentiasa je masuk ❤️ #dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampang #eskem

Malam2 Raya Gigih Lagi Siapkan Tempahan Customer.
Bertuah Cust Kali Ni Sebab Sis Rajin Nak Buat Aiskrim Nenas Ni..
Ada Lagi Lebih Ni..
Kalau Nak,Riki-Riki.
Salam Aidiladha Uoalssss..
#aiskrimnenas
#aiskrimabeami
#aiskrimlegend
#aiskrimmurah
#aiskrimmalaysia

Malam2 Raya Gigih Lagi Siapkan Tempahan Customer. Bertuah Cust Kali Ni Sebab Sis Rajin Nak Buat Aiskrim Nenas Ni.. Ada Lagi Lebih Ni.. Kalau Nak,Riki-Riki. Salam Aidiladha Uoalssss.. #aiskrimnenas #aiskrimabeami #aiskrimlegend #aiskrimmurah #aiskrimmalaysia

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih customer dayabumi sudi repeat oder regular 🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih customer dayabumi sudi repeat oder regular 🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimlegend

alhamdulillah..rezeki petang tadi..trime kasih anak² tdp3..selalu sapot askem malaysia mama ieja..
semoga awak semua sihat² selalu sayang 😘
adik ishraf sampai 3 kali mai umah mama ieja.belikan kawan punya sekali.
#aiskrimmalaysiahomemade
#aiskrimmalaysiamurah
#aiskrimmalaysiaklasik
#aiskrimlegend
#aiskrimbymamaieja
#aiskrimmalaysiameru
#aiskrimmalaysiaselangor

alhamdulillah..rezeki petang tadi..trime kasih anak² tdp3..selalu sapot askem malaysia mama ieja.. semoga awak semua sihat² selalu sayang 😘 adik ishraf sampai 3 kali mai umah mama ieja.belikan kawan punya sekali. #aiskrimmalaysiahomemade #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimmalaysiaklasik #aiskrimlegend #aiskrimbymamaieja #aiskrimmalaysiameru #aiskrimmalaysiaselangor

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih kak ju sudi oder choki2🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend
✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih adlia sudi oder mix🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend
✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih customer kak jalela sudi oder choki2🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih customer kak jalela sudi oder choki2🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih customer am sudi oder strawberry choki🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih customer am sudi oder strawberry choki🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

Bila waktu tghari dgn cuaca panas leting mcm ni.. Tgk @aiskrim.by.shanadz je mst korang dh terliur kan..?? Kan..?? Kan..?? Nasib laa.. 😋😋😋
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh wusup di 0197007437 @ tekan saja di link bio kami..trm ksh..
.
#aiskrimmalaysiabyshanadz
#aiskrimviral #senawang #seremban #sesedaprasa #sisshacuba #aiskrimkateringsenawang #aiskrimsenawang #aiskrimkateringseremban #aiskrimseremban #aiskrimmalaysiaseremban2 #kateringaiskrimseremban #senawangn9 #seremban3 #seremban2 #serembanfood #dataransenawang #aiskrimmalaysia #aiskrim #aiskrimsedap #aiskrimkatering #bangi #kateringaiskrimbangi #jomheboh #karnival #aiskrimlegend #negerisembilan #kualalumpur

Bila waktu tghari dgn cuaca panas leting mcm ni.. Tgk @aiskrim .by.shanadz je mst korang dh terliur kan..?? Kan..?? Kan..?? Nasib laa.. 😋😋😋 . Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh wusup di 0197007437 @ tekan saja di link bio kami..trm ksh.. . #aiskrimmalaysiabyshanadz #aiskrimviral #senawang #seremban #sesedaprasa #sisshacuba #aiskrimkateringsenawang #aiskrimsenawang #aiskrimkateringseremban #aiskrimseremban #aiskrimmalaysiaseremban2 #kateringaiskrimseremban #senawangn9 #seremban3 #seremban2 #serembanfood #dataransenawang #aiskrimmalaysia #aiskrim #aiskrimsedap #aiskrimkatering #bangi #kateringaiskrimbangi #jomheboh #karnival #aiskrimlegend #negerisembilan #kualalumpur

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih customer sudi repeat oder regular🍦🇲🇾 by aqmazra.. Feveret flavor choki2.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih customer sudi repeat oder regular🍦🇲🇾 by aqmazra.. Feveret flavor choki2.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

BUBUR
Aiskrim ni sayo suko sunggoh ni,
Bubur kacey ija memey nyakut molek,
Tidok aiskrim pun sedap doh,
Jadi aiskrim ni koho sedap raso dio.
.
Ado hok pm tanyo jual hargo brapo sebatang? Area mano? Buleh cod ko?
.
Hargo muroh² jah..
30sen sebatang. Nok sebatang mari cari sayo, nok banyok sayo buleh g ata, buleh g cod..
.
Beroperasi di hujung daerah kota bharu dekat² nok masuk bachok, InsyaALLAH kalu buleh sayo nok cover blako sluruh klate kecuali menghala ke gua musang ambo surrender.. kalu ado nok jadi agent sayo takpo,, sayo on😂😅
.
Pahtu nok beli ko?
.
Kalu nok blh pm sayo, tekan link di bio atau first comment
.
.
Muroh2 jah😂😂
.
.
#aiskrimmalaysiawarisanbonda #aiskrimmalaysia #warisanbonda #aiskrimmalaysiakelantan #aiskrimmalaysiakotabharu #aiskrimkelantan #aiskrimlejen #aiskrimlegend #aiskrimviral #aiskrim #viral #tular #aiskrimmurah #amborekelate #kemahsekkito

BUBUR Aiskrim ni sayo suko sunggoh ni, Bubur kacey ija memey nyakut molek, Tidok aiskrim pun sedap doh, Jadi aiskrim ni koho sedap raso dio. . Ado hok pm tanyo jual hargo brapo sebatang? Area mano? Buleh cod ko? . Hargo muroh² jah.. 30sen sebatang. Nok sebatang mari cari sayo, nok banyok sayo buleh g ata, buleh g cod.. . Beroperasi di hujung daerah kota bharu dekat² nok masuk bachok, InsyaALLAH kalu buleh sayo nok cover blako sluruh klate kecuali menghala ke gua musang ambo surrender.. kalu ado nok jadi agent sayo takpo,, sayo on😂😅 . Pahtu nok beli ko? . Kalu nok blh pm sayo, tekan link di bio atau first comment . . Muroh2 jah😂😂 . . #aiskrimmalaysiawarisanbonda #aiskrimmalaysia #warisanbonda #aiskrimmalaysiakelantan #aiskrimmalaysiakotabharu #aiskrimkelantan #aiskrimlejen #aiskrimlegend #aiskrimviral #aiskrim #viral #tular #aiskrimmurah #amborekelate #kemahsekkito

Belum sempat pun nak buka order untuk raya haji tup2 order #eskem masuk Alhamdulillah.
1 customer baru 1 customer repeat 😍
11/8 locked 165pcs
17/8 locked 400 pcs
#dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampang
Nk order click bawah 👇👇👇 Www.wassap.my/60176147729

Belum sempat pun nak buka order untuk raya haji tup2 order #eskem masuk Alhamdulillah. 1 customer baru 1 customer repeat 😍 11/8 locked 165pcs 17/8 locked 400 pcs #dyandaeskem #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimmurah #kampungpandan #ampangNk order click bawah 👇👇👇 Www.wassap.my/60176147729

Maaf la sis lambat update ig disebabkan banyak komitmen bersama bisnes keluarga dan kerja..tapi jgn kata bisnes @aiskrim.by.shanadz sis tak jalan ya..hari² order masuk..tu yg xcukup tangan tu..bisnes jalan seperti biasa cuma sis tak sempat nak update dekat ig..
.
So sesiapa yg berminat nak merasa @aiskrim.by.shanadz ni jgn tunggu lama² ya..nnt melepas..boleh wusup sis di 0197007437 atau tekan saja di link bio sis..
.
#aiskrimmalaysiabyshanadz
#aiskrimviral #senawang #seremban #sesedaprasa #sisshacuba #aiskrimkateringsenawang #aiskrimsenawang #aiskrimkateringseremban #aiskrimseremban #aiskrimmalaysiaseremban2 #kateringaiskrimseremban #senawangn9 #seremban3 #seremban2 #serembanfood #dataransenawang #aiskrimmalaysia #aiskrim #aiskrimsedap #aiskrimkatering #bangi #kateringaiskrimbangi #jomheboh #karnival #aiskrimlegend #negerisembilan #kualalumpur

Maaf la sis lambat update ig disebabkan banyak komitmen bersama bisnes keluarga dan kerja..tapi jgn kata bisnes @aiskrim .by.shanadz sis tak jalan ya..hari² order masuk..tu yg xcukup tangan tu..bisnes jalan seperti biasa cuma sis tak sempat nak update dekat ig.. . So sesiapa yg berminat nak merasa @aiskrim .by.shanadz ni jgn tunggu lama² ya..nnt melepas..boleh wusup sis di 0197007437 atau tekan saja di link bio sis.. . #aiskrimmalaysiabyshanadz #aiskrimviral #senawang #seremban #sesedaprasa #sisshacuba #aiskrimkateringsenawang #aiskrimsenawang #aiskrimkateringseremban #aiskrimseremban #aiskrimmalaysiaseremban2 #kateringaiskrimseremban #senawangn9 #seremban3 #seremban2 #serembanfood #dataransenawang #aiskrimmalaysia #aiskrim #aiskrimsedap #aiskrimkatering #bangi #kateringaiskrimbangi #jomheboh #karnival #aiskrimlegend #negerisembilan #kualalumpur

Assalamualaikum kepada sahabat followers alieza_homemade.. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU.
SEMOGA ALLAH GANDAKAN REZEKI BUAT KITA....
& SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN PENCARIAN REZEKI KEPADA KITA...aamiin.. terima kasih sbb selalu saport #aiskrimKLASIK by mamaieja.
pagi² seawal jam 8.00am dah bagi salam si cilik ni,nak beli aiskrim 😂
semoga awak sentisa sihat sayang..bila mamaieja naknsnap pic dia lari pulakkk..malu le tewww😆
#aiskrimmalaysiamurah
#aiskrimlegend
#aiskrimklasik
#aiskrimhommade
#aiskrimbymamaieja
#aiskrimmeru

Assalamualaikum kepada sahabat followers alieza_homemade.. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU. SEMOGA ALLAH GANDAKAN REZEKI BUAT KITA.... & SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN PENCARIAN REZEKI KEPADA KITA...aamiin.. terima kasih sbb selalu saport #aiskrimKLASIK by mamaieja. pagi² seawal jam 8.00am dah bagi salam si cilik ni,nak beli aiskrim 😂 semoga awak sentisa sihat sayang..bila mamaieja naknsnap pic dia lari pulakkk..malu le tewww😆 #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimlegend #aiskrimklasik #aiskrimhommade #aiskrimbymamaieja #aiskrimmeru

BANDUNG
Pink² giteuww, aummm
Dap ermmm..
.
.
Sirap ros dibancuh bersama susu,
Kacau sebati pastu masukkan dlm plastik, ikat banyak² simpan pulak dalam peti sejuk beku..
Dah beku, ambik, potong, gigit..
Fuhhh,,cair dalam mulut, telan slow² sampai ke perut sejuknya..
.
.
Memang sesuai sangat² makan tak kira waktu..
.
.
Selera habis!
.
.
#aiskrimmalaysiawarisanbonda #aiskrimmalaysia #aiskrimwarisan #aiskrimlejen #aiskrimlegend #aiskrimviral #aiskrim #viral #bandung #sirapbandung #terbaik

BANDUNG Pink² giteuww, aummm Dap ermmm.. . . Sirap ros dibancuh bersama susu, Kacau sebati pastu masukkan dlm plastik, ikat banyak² simpan pulak dalam peti sejuk beku.. Dah beku, ambik, potong, gigit.. Fuhhh,,cair dalam mulut, telan slow² sampai ke perut sejuknya.. . . Memang sesuai sangat² makan tak kira waktu.. . . Selera habis! . . #aiskrimmalaysiawarisanbonda #aiskrimmalaysia #aiskrimwarisan #aiskrimlejen #aiskrimlegend #aiskrimviral #aiskrim #viral #bandung #sirapbandung #terbaik

terima kasih Allah atas segala kurniaan rezeki... semoga #aiskrimklasik bymamaieja sentiasa mendapat sambutan..💕 sesiapa yang duduk area MERU,KLANG nak rasa aiskrim by mamaIeja mai ler walk in ke rumah..atau nak COD pon buleh..minimum oder 30 batang.
#aiskrimmalaysiamurah
#aiskrimhomemade
#aiskrimsedap
#aiskrimlegend
#aiskrimklasik
#aiskrimbymamaieja
#aiskrimmeru

terima kasih Allah atas segala kurniaan rezeki... semoga #aiskrimklasik bymamaieja sentiasa mendapat sambutan..💕 sesiapa yang duduk area MERU,KLANG nak rasa aiskrim by mamaIeja mai ler walk in ke rumah..atau nak COD pon buleh..minimum oder 30 batang. #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimhomemade #aiskrimsedap #aiskrimlegend #aiskrimklasik #aiskrimbymamaieja #aiskrimmeru

~AISKRIM MALAYSIA KLASIK~
terima kasih pada yang sudi beli aiskrim dengan mamaieja.
#aiskrimmalaysiamurah
#aiskrimhomemade
#aiskrimsedap
#aiskrimlegend
#aiskrimklasik
#aiskrimbymamaieja
#aiskrimmeru
#aiskrimasamboi
untuk menempah sebarang majlis buleh whatsapp 📲 0186602286 NO ❌ DM.

~AISKRIM MALAYSIA KLASIK~ terima kasih pada yang sudi beli aiskrim dengan mamaieja. #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimhomemade #aiskrimsedap #aiskrimlegend #aiskrimklasik #aiskrimbymamaieja #aiskrimmeru #aiskrimasamboiuntuk menempah sebarang majlis buleh whatsapp 📲 0186602286 NO ❌ DM.

AISKRIM MALAYSIA BANGI
'MENGGAMIT KENANGAN'
Alhamdulillah...bermula dengan penghantaran Sebut Harga, hantar invoice dan akhirnya payment masuk ke dalam akaun bank.
Pengalaman pertama berurusan dengan GLC Company.... PLUS Berhad...ini adalah pengalaman berharga dalam perniagaan aiskrim malaysia akak. Setiap pengalaman adalah pembelajaran baru bagi akak.
Terima kasih kepada Pihak PLUS sudi memeriahkan majlis dengan kehadiran Aiskrim Malaysia Bangi.
#plusberhad
#plusnfurious
#aiskrimmalaysiabangi #aiskrimmalaysia #aiskrimbangi #aiskrimmurah #aiskrimsedap #aiskrimlegend #menggamitkenangan

AISKRIM MALAYSIA BANGI 'MENGGAMIT KENANGAN' Alhamdulillah...bermula dengan penghantaran Sebut Harga, hantar invoice dan akhirnya payment masuk ke dalam akaun bank. Pengalaman pertama berurusan dengan GLC Company.... PLUS Berhad...ini adalah pengalaman berharga dalam perniagaan aiskrim malaysia akak. Setiap pengalaman adalah pembelajaran baru bagi akak. Terima kasih kepada Pihak PLUS sudi memeriahkan majlis dengan kehadiran Aiskrim Malaysia Bangi. #plusberhad #plusnfurious #aiskrimmalaysiabangi #aiskrimmalaysia #aiskrimbangi #aiskrimmurah #aiskrimsedap #aiskrimlegend #menggamitkenangan

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih acik simah n ustazah mengaji sudi oder regular🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih acik simah n ustazah mengaji sudi oder regular🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih cik zuniza sudi repeat oder regular🍦🇲🇾 by aqmazra n jeli kelapa homemade sejuk n sedap dimakan.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih cik zuniza sudi repeat oder regular🍦🇲🇾 by aqmazra n jeli kelapa homemade sejuk n sedap dimakan.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

Alhamdulillah siap 2 flavours arini..
Esok sambung flavours lain..
#sisjualaiskrim
#aiskrimmalaysia
#aiskrimoreo
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmilo
#aiskrimlegend

Alhamdulillah siap 2 flavours arini.. Esok sambung flavours lain.. #sisjualaiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimoreo #aiskrimchokichoki #aiskrimmilo #aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih adlia sudi oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend
✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih pn rozilin sudi repeat oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend
✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih new customer sudi oder 🍦🇲🇾 by aqmazra utk tester majlis tunang akan datang nanti.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih new customer sudi oder 🍦🇲🇾 by aqmazra utk tester majlis tunang akan datang nanti.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih kak jun sudi oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend
✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih kak jalela repeat oder🍦🇲🇾 by aqmazra..
Paddle pop
Choki
Durian
Oreo
Jagung choki #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih kak jalela repeat oder🍦🇲🇾 by aqmazra.. Paddle pop Choki Durian Oreo Jagung choki #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨
Terima kasih new customer rubee sudi oder mix 200🍦🇲🇾 by aqmazra @ smk tmn melati setapak.. #aiskrimmalaysiaviral
#aiskrimkenduri
#aiskrimmalaysiaselangor
#aiskrimchokichoki
#aiskrimmalaysiakl
#aiskrimhomemade
#aiskrimviral
#aiskrimmalaysiasedap
#aiskrimkatering
#aiskrimlegend

✨aiskrimalaysia pujaan hati dinda✨ Terima kasih new customer rubee sudi oder mix 200🍦🇲🇾 by aqmazra @ smk tmn melati setapak.. #aiskrimmalaysiaviral #aiskrimkenduri #aiskrimmalaysiaselangor #aiskrimchokichoki #aiskrimmalaysiakl #aiskrimhomemade #aiskrimviral #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimkatering #aiskrimlegend

bila cuaca panas, aiskrim ni la yg dicari utk penyejuk anak tekak.
#aiskrimlegend
#aiskrimmalaysia
#aiskrimklasik

bila cuaca panas, aiskrim ni la yg dicari utk penyejuk anak tekak. #aiskrimlegend #aiskrimmalaysia #aiskrimklasik

KELADI
Sedapnyo kalu buleh makan eskrem ni
.
Lagi sedap kalu buleh makan ramai² bley² suko ngila duk bual duk crito kenangan² lamo
.
Sukonyo laa hor duk crito kenakalan kedegilan kito zaman kecik mulo nge adik bradik nge saeng², tamboh² bilo kumpul ramai² mase cuti
.
Nakal kecik² mulo deh? Ore tegur pom dengar smeta jah pahtu wat pulok, srupo kato pepatoh mencurah air ke daun kladi, 'tok degih' ore klate kato.😂😂
.
Haa,, gapo² pom kalu nk makan aiskrim ni,,
blh pm sayo slaluh..
link wasap ado di bio, xpom blh tekan link d komen pertama,, muroh2 jah, 30sen sbatang.
Macam² priso ado
.
.
#aiskrimmalaysiawarisanbonda #aiskrimmalaysia #warisanbonda #aiskrim #viral #bualaiskrim #aiskrimmalaysiakotabharu #aiskrimmalaysiakelantan #aiskrimikat #aiskrimlejen #aiskrimlegend #murah #sedap #nikoh #bekwoh #ngekkoh #amborekelate #kemahsekkito #terbaik

KELADI Sedapnyo kalu buleh makan eskrem ni . Lagi sedap kalu buleh makan ramai² bley² suko ngila duk bual duk crito kenangan² lamo . Sukonyo laa hor duk crito kenakalan kedegilan kito zaman kecik mulo nge adik bradik nge saeng², tamboh² bilo kumpul ramai² mase cuti . Nakal kecik² mulo deh? Ore tegur pom dengar smeta jah pahtu wat pulok, srupo kato pepatoh mencurah air ke daun kladi, 'tok degih' ore klate kato.😂😂 . Haa,, gapo² pom kalu nk makan aiskrim ni,, blh pm sayo slaluh.. link wasap ado di bio, xpom blh tekan link d komen pertama,, muroh2 jah, 30sen sbatang. Macam² priso ado . . #aiskrimmalaysiawarisanbonda #aiskrimmalaysia #warisanbonda #aiskrim #viral #bualaiskrim #aiskrimmalaysiakotabharu #aiskrimmalaysiakelantan #aiskrimikat #aiskrimlejen #aiskrimlegend #murah #sedap #nikoh #bekwoh #ngekkoh #amborekelate #kemahsekkito #terbaik

Alhamdulillah..ni flavor2 yg dan tpup..jadi lah sblm shopping brg am nti..boleh dptkan juge am #byeqeenicecoollegend di kedai #jajanku ye.. #syukurselalu
#insyaaAllahsedap
#AiskrimMalaysiaAiskrimLegendSebenar
#aiskrimlegend
#aiskrimmalaysiajumbo
#byeqeenicecoollegend
#aiskrimmalaysia

Alhamdulillah..ni flavor2 yg dan tpup..jadi lah sblm shopping brg am nti..boleh dptkan juge am #byeqeenicecoollegend di kedai #jajanku ye.. #syukurselalu #insyaaAllahsedap #AiskrimMalaysiaAiskrimLegendSebenar #aiskrimlegend #aiskrimmalaysiajumbo #byeqeenicecoollegend #aiskrimmalaysia

Hai semua🙋🏻‍♀️ Aiskrim Malaysia Legend in the house!
Open order untuk sebarang majlis atau nak makan sendiri pun boleh.. Ada flavor;
🍦Magnum Vanilla, Strawberry, Yam, Choco
🍦Durian
🍦Onde-Onde Gula Melaka
🍦Bluemint Oreo
🍦Rose bandung
🍦Solero Mango
Boleh hubungi 0193476328 (idayu).. 📍Klang,Selangor
#aiskrimmalaysia
#aiskrimlegend
#aiskrimpop

Hai semua🙋🏻‍♀️ Aiskrim Malaysia Legend in the house! Open order untuk sebarang majlis atau nak makan sendiri pun boleh.. Ada flavor; 🍦Magnum Vanilla, Strawberry, Yam, Choco 🍦Durian 🍦Onde-Onde Gula Melaka 🍦Bluemint Oreo 🍦Rose bandung 🍦Solero Mango Boleh hubungi 0193476328 (idayu).. 📍Klang,Selangor #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimpop

Hai semua🙋🏻‍♀️ Aiskrim Malaysia Legend in the house!
Open order untuk sebarang majlis atau nak makan sendiri pun boleh.. Ada flavor;
🍦Magnum Vanilla, Strawberry, Yam, Choco
🍦Durian
🍦Onde-Onde Gula Melaka
🍦Bluemint Oreo
🍦Rose bandung
🍦Solero Mango
Boleh hubungi (idayu) +60193476328 📍Jalan Yadi Klang,Selangor (self collect)
COD untuk order 100 batang ke atas sahaja *untuk sebarang majlis digalakkan order 5 hari sebelum untuk menjamin aiskrim betul2 keras🙂
#aiskrimmalaysia
#aiskrimlegend
#aiskrimpop

Hai semua🙋🏻‍♀️ Aiskrim Malaysia Legend in the house! Open order untuk sebarang majlis atau nak makan sendiri pun boleh.. Ada flavor; 🍦Magnum Vanilla, Strawberry, Yam, Choco 🍦Durian 🍦Onde-Onde Gula Melaka 🍦Bluemint Oreo 🍦Rose bandung 🍦Solero Mango Boleh hubungi (idayu) +60193476328 📍Jalan Yadi Klang,Selangor (self collect) COD untuk order 100 batang ke atas sahaja *untuk sebarang majlis digalakkan order 5 hari sebelum untuk menjamin aiskrim betul2 keras🙂 #aiskrimmalaysia #aiskrimlegend #aiskrimpop