Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #bawalshawllovers

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JolyPic Recommendation:

Use #bawalshawllovers to get seen now

1.3
average comments
3.6K
hashtag reach
20.5
average likes

Best hashtags for #bawalshawllovers

#bawalshawllovers
#summer
#likeforfollow
#nature
#girl
#photooftheday
#photographer
#swag
#beautiful
#instafood
#bestoftheday
#family
#drawing
#fitness
#model
#foodie
#foodporn
#sea
#wedding
#artist
#travel
#holiday
#photo
#일상
#smile
#black
#sun
Posts using this hashtag
3,578

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 5 hashtags used with #bawalshawllovers

Percentage of hashtags used with #bawalshawllovers on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, bawalshawllovers hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram bawalshawllovers hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top bawalshawllovers hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for bawalshawllovers to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram bawalshawllovers hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for bawalshawllovers, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


bawalshawllovers instagram hashtag profile picture

#bawalshawllovers photos & videos

3,578 Instagram Posts using #bawalshawllovers hashtag

Advertisements

Top bawalshawllovers Posts

SNEAK PEEK! Sebelum kita release Bawal Shawl malam ni, Yuk kita cuci mata dulu pepuas sebelum place order tepat jam 9 malam ni!.
.
.
“Cik Haurah, kenapa nama dia Bawal Shawl? Dah lah bawal pastu shawl pulak, sis pening😆”.
.
.
Cik Haurah akan terangkan once Cik Haurah belanja satu video tutorial!.
.
.
SIAPAAA NAK VIDEO TUTORIAL😍🤩⁉️
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #teammilala1697 #shawlmurah #bawalshawl #bawalshawlsenangbentuk #bawalshawlcantikmurah #bawalshawlcantik #bawalshawllabuh #bawalshawllovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualshawl #sayajualbawalshawl

SNEAK PEEK! Sebelum kita release Bawal Shawl malam ni, Yuk kita cuci mata dulu pepuas sebelum place order tepat jam 9 malam ni!. . . “Cik Haurah, kenapa nama dia Bawal Shawl? Dah lah bawal pastu shawl pulak, sis pening😆”. . . Cik Haurah akan terangkan once Cik Haurah belanja satu video tutorial!. . . SIAPAAA NAK VIDEO TUTORIAL😍🤩⁉️ . . . #aarabasicma #milalaattire #teamilala #teammilala1697 #shawlmurah #bawalshawl #bawalshawlsenangbentuk #bawalshawlcantikmurah #bawalshawlcantik #bawalshawllabuh #bawalshawllovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualshawl #sayajualbawalshawl

Jarang kan nak jumpa BawalShawl bidang 55 kat pasaran sekarang kan? Min pun dulu pakai bawalshawl bidang45 tu jenuh kena tarik2 untuk cover bahagian dada sebab labuh dia hanya cukup2 paras dada.Bila kita bergerak atau buat kerja,always akan ada rasa tak selesa sebab sentiasa kena adjust sana sini.
Sekarang tak lagi.BawalShawl Tiara4.0 @tudungtribe semuanya Bidang55 dengan ukuran panjang 2.0m dan lebar 0.8m lebih dari cukup untuk menutupi apa yang disyariatkan oleh agama kita.Labuh dan yang penting selesa sepanjang hari.Dan tidak jarang.Itu yang para wanita utamakan bila mencari tudung kan.
Anyway,fyi,my work involves with various presentation. And for some reason,kalau min nak buat presentation,min mesti akan pakai BawalShawl Tiara berbanding Camelia sebab rasa extraa gorgeous di situhh.And of course,confidence pun naik..Hehe.
How about you?Wanna share your thoughts wearing our BawalShawl?😍
.
 #tudungraya #tudung #eidadha2019 #rayacollection #bawalshawl #shawlinstant #shawllabuh #bawalinstantshawl #doubleloop #tudunginstant  #bawalinstantshawl #bawalshawlinstantlabuh #bawalinstantlabuh
#bawalshawlinstantmurah #tudungnikah
#bawalshawlpengantin #shawlnikah
#tudungnikahmurah #tudunglabuh #shawlkoreanchiffon #shawlbawal #plain #bawalshawllovers #plainshawl #bawallabuh #bawalinstant #labuh #bawalshawlmurah

Jarang kan nak jumpa BawalShawl bidang 55 kat pasaran sekarang kan? Min pun dulu pakai bawalshawl bidang45 tu jenuh kena tarik2 untuk cover bahagian dada sebab labuh dia hanya cukup2 paras dada.Bila kita bergerak atau buat kerja,always akan ada rasa tak selesa sebab sentiasa kena adjust sana sini. Sekarang tak lagi.BawalShawl Tiara4.0 @tudungtribe semuanya Bidang55 dengan ukuran panjang 2.0m dan lebar 0.8m lebih dari cukup untuk menutupi apa yang disyariatkan oleh agama kita.Labuh dan yang penting selesa sepanjang hari.Dan tidak jarang.Itu yang para wanita utamakan bila mencari tudung kan. Anyway,fyi,my work involves with various presentation. And for some reason,kalau min nak buat presentation,min mesti akan pakai BawalShawl Tiara berbanding Camelia sebab rasa extraa gorgeous di situhh.And of course,confidence pun naik..Hehe. How about you?Wanna share your thoughts wearing our BawalShawl?😍 .   #tudungraya #tudung #eidadha2019 #rayacollection #bawalshawl #shawlinstant #shawllabuh #bawalinstantshawl #doubleloop #tudunginstant  #bawalinstantshawl #bawalshawlinstantlabuh #bawalinstantlabuh #bawalshawlinstantmurah #tudungnikah #bawalshawlpengantin #shawlnikah #tudungnikahmurah #tudunglabuh #shawlkoreanchiffon #shawlbawal #plain #bawalshawllovers #plainshawl #bawallabuh #bawalinstant #labuh #bawalshawlmurah

Assalamualaikum, berapa kilo daging dah korang makan tu?🐂
-
Alhamdulillah kita dah restock Bawal Shawl Melissa. Ada dua warna baru! Pure White & Plum Wine, ayuh! 💕
-
Item : Bawal Shawl Melissa
Colour : Apricot
.
#bawalshawlexclusive #bawalshawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlinstant #bawalshawlplain #bawalshawl #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia

Assalamualaikum, berapa kilo daging dah korang makan tu?🐂 - Alhamdulillah kita dah restock Bawal Shawl Melissa. Ada dua warna baru! Pure White & Plum Wine, ayuh! 💕 - Item : Bawal Shawl Melissa Colour : Apricot . #bawalshawlexclusive #bawalshawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlinstant #bawalshawlplain #bawalshawl #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia

BawalShawl code 'DEEP GRAPE' & 'PURPLE FLORA' ke Shah Alam hari ini. Tq customer 😊
.
Whatsapp kami untuk lihat warna yang masih available ya 😊 012- 764 9049
.
.
#BawalShawl
#AtyraScarf
#tudungcantik
#Tudungraya
#Tudunglabuh
#Bawalsenangbentuk
#bawalshawllovers
#BawalLovers
#shawlcantik
#Shawllabuh
#Shawllovers
#tudungkahwin
#Bazaarpaknil
#Bazarpakniltudung
#AtyraScarfPasirGudang
#TudungBawalPasirGudang

BawalShawl code 'DEEP GRAPE' & 'PURPLE FLORA' ke Shah Alam hari ini. Tq customer 😊 . Whatsapp kami untuk lihat warna yang masih available ya 😊 012- 764 9049 . . #BawalShawl #AtyraScarf #tudungcantik #Tudungraya #Tudunglabuh #Bawalsenangbentuk #bawalshawllovers #BawalLovers #shawlcantik #Shawllabuh #Shawllovers #tudungkahwin #Bazaarpaknil #Bazarpakniltudung #AtyraScarfPasirGudang #TudungBawalPasirGudang

SWIPE LEFT KALAU NAK TAW LABUH BAWAL SHAWL TAHAP MANA 😍.
.
.
Ladyboss @shamilashahiminn wearing Bawal Shawl in Crepe! Labuh depan belakang semua nya boleh diadjust.
.
.
Bahagian tepi kalau nak atas bahu ataupun paras siku pun boleh jugak!.
.
.
Dengar tak ladyboss kata apa part hujung hujung video tu ?.
.
.
Siapaa nak ⁉️🙈
.
.
.
.
.
.
#bawalshawlma #milalaattire #teamilala2869 #milalalovers #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #bawalmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #shawlbawal #bawalshawllovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

SWIPE LEFT KALAU NAK TAW LABUH BAWAL SHAWL TAHAP MANA 😍. . . Ladyboss @shamilashahiminn wearing Bawal Shawl in Crepe! Labuh depan belakang semua nya boleh diadjust. . . Bahagian tepi kalau nak atas bahu ataupun paras siku pun boleh jugak!. . . Dengar tak ladyboss kata apa part hujung hujung video tu ?. . . Siapaa nak ⁉️🙈 . . . . . . #bawalshawlma #milalaattire #teamilala2869 #milalalovers #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #bawalmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #shawlbawal #bawalshawllovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Latest bawalshawllovers Posts

Hai assalamualaikum semua 🤗 ij nak bgtau yg BAWALSHAWL dah RESTOCK gaissss !!! Tapi tulah belum sempat ij nak tunjuk colour apa yg available, dah 3 colour SOLD OUT 😍 alhamdulillah rezeki ♥️ dan ini antara warna yg dah sold out ya, code OAK BROWN. Nti ij akan update warna apa yg still available okay? Thankyou so much kerana support @ijscarves 🤗
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Hai assalamualaikum semua 🤗 ij nak bgtau yg BAWALSHAWL dah RESTOCK gaissss !!! Tapi tulah belum sempat ij nak tunjuk colour apa yg available, dah 3 colour SOLD OUT 😍 alhamdulillah rezeki ♥️ dan ini antara warna yg dah sold out ya, code OAK BROWN. Nti ij akan update warna apa yg still available okay? Thankyou so much kerana support @ijscarves 🤗 #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal lovers.. Tenqiu kesayangan2 semua wearing @daweenascarf 😘
#bawalshawllovers
#bawalsquare
#mymummymilmysil
#thankyousupportdaweenascarf
@athirahsapian
Salam Aidiladha dari @daweenascarf 💖
#newcolourforaidiladha
#bawalshawllovers
“Interview Ibu Kak Iylia!”
-
Wah wah wah ibu Kak Iylia, nampak 20 tahun lagi muda kennn? Selesa, lembut, maintain jadi je pakai Bawal Nadine ni. Ehem bangga jap🙈
-
Bawal Melissa promosi 2 PCS RM100 jer tau. Bawal Nadine Chiffon 5 PCS RM100. Amaciam? 😏
.
Cepat-cepat contact Teah tauuu! 😎
.
CARA ORDER? .
WhatsApp/Telegram/Dm
📲 +60149719597 .
.
Nak WhatsApp Cikya tanpa simpan no Teah? Lecehlah nak simpan-simpan number ni.. 😅😅 Boleh tekan link di bio Teah ye! 😘 👆👆👆 .
.
#fatyahijab #teamiyliamalek
#teamIM #bawalcottonmurah #bawalcottonbucutajam #bawalcotton #tudungmurah #bawalcottonbidang50 #bawalshawlmurah #shawlmurah #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoile #bawalcottoncurve #bawalcottonsquare #bawalcottonmurah #fashionhijab #hijabstyle #tudungmurah #tudungraya #raya2019 #tudungbawal #bawalshawllovers #hijabmalaysia #igersmalaysia #instafamous

“Interview Ibu Kak Iylia!” - Wah wah wah ibu Kak Iylia, nampak 20 tahun lagi muda kennn? Selesa, lembut, maintain jadi je pakai Bawal Nadine ni. Ehem bangga jap🙈 - Bawal Melissa promosi 2 PCS RM100 jer tau. Bawal Nadine Chiffon 5 PCS RM100. Amaciam? 😏 . Cepat-cepat contact Teah tauuu! 😎 . CARA ORDER? . WhatsApp/Telegram/Dm 📲 +60149719597 . . Nak WhatsApp Cikya tanpa simpan no Teah? Lecehlah nak simpan-simpan number ni.. 😅😅 Boleh tekan link di bio Teah ye! 😘 👆👆👆 . . #fatyahijab #teamiyliamalek #teamIM #bawalcottonmurah #bawalcottonbucutajam #bawalcotton #tudungmurah #bawalcottonbidang50 #bawalshawlmurah #shawlmurah #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoile #bawalcottoncurve #bawalcottonsquare #bawalcottonmurah #fashionhijab #hijabstyle #tudungmurah #tudungraya #raya2019 #tudungbawal #bawalshawllovers #hijabmalaysia #igersmalaysia #instafamous

Belanja ootd Bawal Shawl Melissa warna Wheat, kot kot uols lupa🙈
-
Done restock, 25 pcs jee untuk warna wheat ni. Esok confirm habis. Hiks hiks hiks. Nampak macam susah nak pakai kan? Padahal lilit je terus siap! Ce tengok tutorial. Confirm uols terkejut uolss.
-
Promosi 2 PCS RM100, Kak Iylia belanja free exclusive brooch, free exclusive box, free senyuman Kak Iylia🙈
.
Cepat-cepat contact Teah tauuu! 😎
.
CARA ORDER? .
WhatsApp/Telegram/Dm
📲 +60149719597 .
.
Nak WhatsApp Cikya tanpa simpan no Teah? Lecehlah nak simpan-simpan number ni.. 😅😅 Boleh tekan link di bio Teah ye! 😘 👆👆👆 .
.
#fatyahijab #teamiyliamalek
#teamIM #bawalcottonmurah #bawalcottonbucutajam #bawalcotton #tudungmurah #bawalcottonbidang50 #bawalshawlmurah #shawlmurah #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoile #bawalcottoncurve #bawalcottonsquare #bawalcottonmurah #fashionhijab #hijabstyle #tudungmurah #tudungraya #raya2019 #tudungbawal #bawalshawllovers #hijabmalaysia #igersmalaysia #instafamous

Belanja ootd Bawal Shawl Melissa warna Wheat, kot kot uols lupa🙈 - Done restock, 25 pcs jee untuk warna wheat ni. Esok confirm habis. Hiks hiks hiks. Nampak macam susah nak pakai kan? Padahal lilit je terus siap! Ce tengok tutorial. Confirm uols terkejut uolss. - Promosi 2 PCS RM100, Kak Iylia belanja free exclusive brooch, free exclusive box, free senyuman Kak Iylia🙈 . Cepat-cepat contact Teah tauuu! 😎 . CARA ORDER? . WhatsApp/Telegram/Dm 📲 +60149719597 . . Nak WhatsApp Cikya tanpa simpan no Teah? Lecehlah nak simpan-simpan number ni.. 😅😅 Boleh tekan link di bio Teah ye! 😘 👆👆👆 . . #fatyahijab #teamiyliamalek #teamIM #bawalcottonmurah #bawalcottonbucutajam #bawalcotton #tudungmurah #bawalcottonbidang50 #bawalshawlmurah #shawlmurah #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoile #bawalcottoncurve #bawalcottonsquare #bawalcottonmurah #fashionhijab #hijabstyle #tudungmurah #tudungraya #raya2019 #tudungbawal #bawalshawllovers #hijabmalaysia #igersmalaysia #instafamous

Bawalshawl plain by @ijscarves ✨ Code OAK BROWN ♥️ Tapi warna ni dah tak ada ya 🙏🏻 Ada yg tanya ij, ada lagi ke stock utk bawalshawl plain ni? Hehehe tunggu jelah 😎 Hanya RM30 je sehelai ! 😍 Tapi kena ingat jgk tauuu, stock adalah LIMITED❗️First come first serve 😌
(📲 0102509954)
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawalshawl plain by @ijscarves ✨ Code OAK BROWN ♥️ Tapi warna ni dah tak ada ya 🙏🏻 Ada yg tanya ij, ada lagi ke stock utk bawalshawl plain ni? Hehehe tunggu jelah 😎 Hanya RM30 je sehelai ! 😍 Tapi kena ingat jgk tauuu, stock adalah LIMITED❗️First come first serve 😌 (📲 0102509954) #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

*Bawal Shawl Melissa RESTOCK WITH 2 NEW COLOURS!*
-
Harga IM :
1pcs RM59 exclude postage (Postage RM8)
🔥PROMO:
2pcs RM100 exclude postage
(Postage RM10)
-
🔥Material High Quality Chiffon Geogette, Mudah Bentuk !
🔥Tambahan Extra Exclusive Diamond blink blink Confirm Nampak Exclusive !
🔥8 Warna Bakal Menghantui Anda !
🔥Awning Bawal Yang Confirm Mudah Bentuk. Sarung jerr terus on point ! Woww ! 😍
-
-Blacky
-Silver
-Wheat
-Berry
-Hibiscus -Plum Wine
-Pistachio
-Pure White
.
Cepat-cepat contact Teah tauuu! 😎
.
CARA ORDER? .
WhatsApp/Telegram/Dm
📲 +60149719597 .
.
Nak WhatsApp Cikya tanpa simpan no Teah? Lecehlah nak simpan-simpan number ni.. 😅😅 Boleh tekan link di bio Teah ye! 😘 👆👆👆 .
.
#fatyahijab #teamiyliamalek
#teamIM #bawalcottonmurah #bawalcottonbucutajam #bawalcotton #tudungmurah #bawalcottonbidang50 #bawalshawlmurah #shawlmurah #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoile #bawalcottoncurve #bawalcottonsquare #bawalcottonmurah #fashionhijab #hijabstyle #tudungmurah #tudungraya #raya2019 #tudungbawal #bawalshawllovers #hijabmalaysia #igersmalaysia #instafamous

*Bawal Shawl Melissa RESTOCK WITH 2 NEW COLOURS!* - Harga IM : 1pcs RM59 exclude postage (Postage RM8) 🔥PROMO: 2pcs RM100 exclude postage (Postage RM10) - 🔥Material High Quality Chiffon Geogette, Mudah Bentuk ! 🔥Tambahan Extra Exclusive Diamond blink blink Confirm Nampak Exclusive ! 🔥8 Warna Bakal Menghantui Anda ! 🔥Awning Bawal Yang Confirm Mudah Bentuk. Sarung jerr terus on point ! Woww ! 😍 - -Blacky -Silver -Wheat -Berry -Hibiscus -Plum Wine -Pistachio -Pure White . Cepat-cepat contact Teah tauuu! 😎 . CARA ORDER? . WhatsApp/Telegram/Dm 📲 +60149719597 . . Nak WhatsApp Cikya tanpa simpan no Teah? Lecehlah nak simpan-simpan number ni.. 😅😅 Boleh tekan link di bio Teah ye! 😘 👆👆👆 . . #fatyahijab #teamiyliamalek #teamIM #bawalcottonmurah #bawalcottonbucutajam #bawalcotton #tudungmurah #bawalcottonbidang50 #bawalshawlmurah #shawlmurah #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoile #bawalcottoncurve #bawalcottonsquare #bawalcottonmurah #fashionhijab #hijabstyle #tudungmurah #tudungraya #raya2019 #tudungbawal #bawalshawllovers #hijabmalaysia #igersmalaysia #instafamous

Salam maghrib cuolls ! Dah solat ke belum tu ? Atau duk tengok drama tv3 👻
-
Btw korang dah grab ke belum promo best ni ! Bila lagi nak dapat macam ni 😏 2pcs rm100 Free Bawal ! 😌
-
📲Dm/whatsapp click link di bio
.
#bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllovers #bawalshawllabuh #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia #bawalbidang50 #bawalcantik #bawalmurah #bawalpastel #bawalputih #bawalbidang50murah

Salam maghrib cuolls ! Dah solat ke belum tu ? Atau duk tengok drama tv3 👻 - Btw korang dah grab ke belum promo best ni ! Bila lagi nak dapat macam ni 😏 2pcs rm100 Free Bawal ! 😌 - 📲Dm/whatsapp click link di bio . #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawalshawllovers #bawalshawllabuh #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia #bawalbidang50 #bawalcantik #bawalmurah #bawalpastel #bawalputih #bawalbidang50murah

Bawal Shawl Suri in Code Lime 💚
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Lime 💚 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Lime 💚
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Lime 💚 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Lime 💚
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Lime 💚 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Lime 💚
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Lime 💚 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Ok ij nak belanja sikit video ij pakai Bawalshawl plain by @ijscarves ni 🙈 yg ni ij pakai code OAK BROWN (fav teruksssss) 🌸 antara warna yg cepat sgt sold out tauuu 😍 Haa korang takkan nak stalk je kan? Alang2 dah stalk tu, cer beli sekali 🙈 gerenti puas hati ♥️ berminat? Haa DM/WhatsApp je ij terus ok 👌🏻 (📲 0102509954)
Only at RM30/pcs ! ✨
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Ok ij nak belanja sikit video ij pakai Bawalshawl plain by @ijscarves ni 🙈 yg ni ij pakai code OAK BROWN (fav teruksssss) 🌸 antara warna yg cepat sgt sold out tauuu 😍 Haa korang takkan nak stalk je kan? Alang2 dah stalk tu, cer beli sekali 🙈 gerenti puas hati ♥️ berminat? Haa DM/WhatsApp je ij terus ok 👌🏻 (📲 0102509954) Only at RM30/pcs ! ✨ #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Asslamualaikum dan selamat pagi uolls ! Dah raya ke-4 makan daging lagi ke tu 😆
-
Psstt Sis Bihaa nak bermurah hati nak bagi FREE BAWAL SETIAP PEMBELIAN 2PCS BAWALSHAWL MELISSA / WARDA KHIMAR !
-
Nok ke idok girls ? Sampai jumaat ni je tau 👻
-
📲Dm/whatsapp click link di bio
.
#bawalshawlexclusive #bawalshawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #bawalshawl #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia #bawalinstant #bawaltunang #bawaltutorial #hijabtutorial #bawalnikah #tudungtunang #hijabtutorial

Asslamualaikum dan selamat pagi uolls ! Dah raya ke-4 makan daging lagi ke tu 😆 - Psstt Sis Bihaa nak bermurah hati nak bagi FREE BAWAL SETIAP PEMBELIAN 2PCS BAWALSHAWL MELISSA / WARDA KHIMAR ! - Nok ke idok girls ? Sampai jumaat ni je tau 👻 - 📲Dm/whatsapp click link di bio . #bawalshawlexclusive #bawalshawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #bawalshawl #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia #bawalinstant #bawaltunang #bawaltutorial #hijabtutorial #bawalnikah #tudungtunang #hijabtutorial

🌻 BAWAL CHIFFON VOILE DIAMOND 🌻
Available in colour :
- Tiramisu
- Smoke grey
- Rouge pink ❌
- Mauve purple
- Oak brown
- Light cream
- Chilly red
- Light peach ❌
Only 6pcs left ! 😱 first come first serve ! 🤤
💋 RM25/pcs
🌸 @ijscarves
📲 0102509954
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

🌻 BAWAL CHIFFON VOILE DIAMOND 🌻 Available in colour : - Tiramisu - Smoke grey - Rouge pink ❌ - Mauve purple - Oak brown - Light cream - Chilly red - Light peach ❌ Only 6pcs left ! 😱 first come first serve ! 🤤 💋 RM25/pcs 🌸 @ijscarves 📲 0102509954 #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Assalamualaikum, berapa kilo daging dah korang makan tu?🐂
-
Alhamdulillah kita dah restock Bawal Shawl Melissa. Ada dua warna baru! Pure White & Plum Wine, ayuh! 💕
-
Item : Bawal Shawl Melissa
Colour : Apricot
.
#bawalshawlexclusive #bawalshawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlinstant #bawalshawlplain #bawalshawl #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia

Assalamualaikum, berapa kilo daging dah korang makan tu?🐂 - Alhamdulillah kita dah restock Bawal Shawl Melissa. Ada dua warna baru! Pure White & Plum Wine, ayuh! 💕 - Item : Bawal Shawl Melissa Colour : Apricot . #bawalshawlexclusive #bawalshawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlinstant #bawalshawlplain #bawalshawl #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia

Warna CHILLY RED Bawal Chiffon Voile Diamond ni mmg mengancam betullah 🤤 tambah plk dah nak merdeka ni 🇲🇾 Fuhhhhhh sesuai betul kalau pakai warna mcm ni. Barulah semangat kemerdekaan tu ada kan? 😎 Haa maklumlah merah kan melambangkan keberanian 💪🏻♥️ Warna ni tinggal sehelai je lagi, siapa cepat dia dapat tauuu 😍 RM25 je sehelai ! 🌸 @ijscarves 🌸 📲 0102509954 📲
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Warna CHILLY RED Bawal Chiffon Voile Diamond ni mmg mengancam betullah 🤤 tambah plk dah nak merdeka ni 🇲🇾 Fuhhhhhh sesuai betul kalau pakai warna mcm ni. Barulah semangat kemerdekaan tu ada kan? 😎 Haa maklumlah merah kan melambangkan keberanian 💪🏻♥️ Warna ni tinggal sehelai je lagi, siapa cepat dia dapat tauuu 😍 RM25 je sehelai ! 🌸 @ijscarves 🌸 📲 0102509954 📲 #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

🌻 BAWAL COTTON VOILE PEARL 🌻
Available in colour :
- Olive green
- Wisteria purple
- Brown teddy
- Smoke grey
- Velvet pink
- Peachy brown
Only 6pcs left ! C’mon guys, grab it now or maybe you’ll regret later 😌
💋 RM25/pcs
🌸 @ijscarves
📲 0102509954
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

🌻 BAWAL COTTON VOILE PEARL 🌻 Available in colour : - Olive green - Wisteria purple - Brown teddy - Smoke grey - Velvet pink - Peachy brown Only 6pcs left ! C’mon guys, grab it now or maybe you’ll regret later 😌 💋 RM25/pcs 🌸 @ijscarves 📲 0102509954 #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

❌GAME OVER❌
Haa apa yg game over ni? Tak ada apa, cuma ij nak bgtau yg promotion utk Raya Haji dah TAMAT. So harga tudung kembali kepada harga asal ok 👌🏻 and for those yg belum terima tudung lagi, InshaAllah dlm minggu ini ij akan selesaikan. Mohon beribu maaf atas sebarang masalah kesulitan & kelewatan yg diberikan 🙏🏻😣 Sbb ij pun busy dgn urusan tertentu (All about my studies actually 🤦🏻‍♀️) alright anyway, thankyou again for shopping with @ijscarves & thanks again for your patience, love you guys ♥️ THANKYOU AGAIN 😊
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

❌GAME OVER❌ Haa apa yg game over ni? Tak ada apa, cuma ij nak bgtau yg promotion utk Raya Haji dah TAMAT. So harga tudung kembali kepada harga asal ok 👌🏻 and for those yg belum terima tudung lagi, InshaAllah dlm minggu ini ij akan selesaikan. Mohon beribu maaf atas sebarang masalah kesulitan & kelewatan yg diberikan 🙏🏻😣 Sbb ij pun busy dgn urusan tertentu (All about my studies actually 🤦🏻‍♀️) alright anyway, thankyou again for shopping with @ijscarves & thanks again for your patience, love you guys ♥️ THANKYOU AGAIN 😊 #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Jarang kan nak jumpa BawalShawl bidang 55 kat pasaran sekarang kan? Min pun dulu pakai bawalshawl bidang45 tu jenuh kena tarik2 untuk cover bahagian dada sebab labuh dia hanya cukup2 paras dada.Bila kita bergerak atau buat kerja,always akan ada rasa tak selesa sebab sentiasa kena adjust sana sini.
Sekarang tak lagi.BawalShawl Tiara4.0 @tudungtribe semuanya Bidang55 dengan ukuran panjang 2.0m dan lebar 0.8m lebih dari cukup untuk menutupi apa yang disyariatkan oleh agama kita.Labuh dan yang penting selesa sepanjang hari.Dan tidak jarang.Itu yang para wanita utamakan bila mencari tudung kan.
Anyway,fyi,my work involves with various presentation. And for some reason,kalau min nak buat presentation,min mesti akan pakai BawalShawl Tiara berbanding Camelia sebab rasa extraa gorgeous di situhh.And of course,confidence pun naik..Hehe.
How about you?Wanna share your thoughts wearing our BawalShawl?😍
.
 #tudungraya #tudung #eidadha2019 #rayacollection #bawalshawl #shawlinstant #shawllabuh #bawalinstantshawl #doubleloop #tudunginstant  #bawalinstantshawl #bawalshawlinstantlabuh #bawalinstantlabuh
#bawalshawlinstantmurah #tudungnikah
#bawalshawlpengantin #shawlnikah
#tudungnikahmurah #tudunglabuh #shawlkoreanchiffon #shawlbawal #plain #bawalshawllovers #plainshawl #bawallabuh #bawalinstant #labuh #bawalshawlmurah

Jarang kan nak jumpa BawalShawl bidang 55 kat pasaran sekarang kan? Min pun dulu pakai bawalshawl bidang45 tu jenuh kena tarik2 untuk cover bahagian dada sebab labuh dia hanya cukup2 paras dada.Bila kita bergerak atau buat kerja,always akan ada rasa tak selesa sebab sentiasa kena adjust sana sini. Sekarang tak lagi.BawalShawl Tiara4.0 @tudungtribe semuanya Bidang55 dengan ukuran panjang 2.0m dan lebar 0.8m lebih dari cukup untuk menutupi apa yang disyariatkan oleh agama kita.Labuh dan yang penting selesa sepanjang hari.Dan tidak jarang.Itu yang para wanita utamakan bila mencari tudung kan. Anyway,fyi,my work involves with various presentation. And for some reason,kalau min nak buat presentation,min mesti akan pakai BawalShawl Tiara berbanding Camelia sebab rasa extraa gorgeous di situhh.And of course,confidence pun naik..Hehe. How about you?Wanna share your thoughts wearing our BawalShawl?😍 .   #tudungraya #tudung #eidadha2019 #rayacollection #bawalshawl #shawlinstant #shawllabuh #bawalinstantshawl #doubleloop #tudunginstant  #bawalinstantshawl #bawalshawlinstantlabuh #bawalinstantlabuh #bawalshawlinstantmurah #tudungnikah #bawalshawlpengantin #shawlnikah #tudungnikahmurah #tudunglabuh #shawlkoreanchiffon #shawlbawal #plain #bawalshawllovers #plainshawl #bawallabuh #bawalinstant #labuh #bawalshawlmurah

Bawal Shawl Suri in Code Gold 🧡 .
🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Gold 🧡 . 🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Gold 🧡 .
🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Gold 🧡 . 🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Gold 🧡 .
🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Gold 🧡 . 🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Dark Chocolate 🐻
.
🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Dark Chocolate 🐻 . 🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Dark Chocolate 🐻
.
🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Dark Chocolate 🐻 . 🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Dark Chocolate 🐻
.
🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Dark Chocolate 🐻 . 🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Dark Chocolate 🐻
.
🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Bawal Shawl Suri in Code Dark Chocolate 🐻 . 🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Selain warna hitam, warna yg korang mesti ada ialah coklat. Warna coklat ni boleh match dgn banyak colour sbb dia ada tone warna kulit kita. Senang cakap ikut warna kulit lah, nude2 gitu. Haa tu yg sesuai & senang nak matching2 dgn mana2 baju 😍
Cepat grab tauuuu sementara sale masih ONZZZZZZZ ni 🤤 Jgn nyesal di kemudian hari plk 😂
Bawalshawl plain :
RM30/pcs !
🌸 @ijscarves
📲 0102509954
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Selain warna hitam, warna yg korang mesti ada ialah coklat. Warna coklat ni boleh match dgn banyak colour sbb dia ada tone warna kulit kita. Senang cakap ikut warna kulit lah, nude2 gitu. Haa tu yg sesuai & senang nak matching2 dgn mana2 baju 😍 Cepat grab tauuuu sementara sale masih ONZZZZZZZ ni 🤤 Jgn nyesal di kemudian hari plk 😂 Bawalshawl plain : RM30/pcs ! 🌸 @ijscarves 📲 0102509954 #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesootd #ijscarvesfeedback #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥
BUY 5 PCS FREE POSTAGE
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

🔥PROMOSI AIDIL ADHA🔥 BUY 5 PCS FREE POSTAGE . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Selamat pagi semua 🤗 Raya Haji Clearance Sale masih berjalan seperti biasa ya, cepat grab tudung fav korang sementara masih sale ni. Harga murahhhh sgtttt dah ni 😱 Beli banyak lagilah dapat murahhhhhhh tauuuu 🤤 berbaloi pun berbaloi ♥️ #ijscarves #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Selamat pagi semua 🤗 Raya Haji Clearance Sale masih berjalan seperti biasa ya, cepat grab tudung fav korang sementara masih sale ni. Harga murahhhh sgtttt dah ni 😱 Beli banyak lagilah dapat murahhhhhhh tauuuu 🤤 berbaloi pun berbaloi ♥️ #ijscarves #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Code Colour for Bawal Shawl Suri ❤💙💜💚💛🧡🖤
.
.
Bawal Shawl Suri 😍
.
.
🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m)
🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium
🧕🏻Ada 80 pilihan warna
🧕🏻Senang dibentuk
🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60)
.
.
#chantekbawalshawl
#bawalshawlmalaysia
#bawalshawlinstant
#bawalshawllovers
#bawalshawllabuhmurah
#bawalshawllabuh
#bawalshawlmurah
#bawalsenangbentuk
#bawalshawlonpoint

Code Colour for Bawal Shawl Suri ❤💙💜💚💛🧡🖤 . . Bawal Shawl Suri 😍 . . 🧕🏻Shawl : Heavy Chiffon Flowy (1.8m x 0.75m) 🧕🏻Awning : Bawal Cotton Premium 🧕🏻Ada 80 pilihan warna 🧕🏻Senang dibentuk 🧕🏻Bidang boleh adjust (45 hingga 60) . . #chantekbawalshawl #bawalshawlmalaysia #bawalshawlinstant #bawalshawllovers #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #bawalsenangbentuk #bawalshawlonpoint

Good night 🌙
Sweet dreams & sleep tight 💤
Jangan lupa grab terus tudung yg korang nak sementara SALE RAYA HAJI masih dijalankan❗️INGAT, first come first serve❗️Stock dah tak banyak dah ni, ramai dah mula booking tudung2 dgn pilihan fav colour masing2 🤤 tak ada tudung Raya Haji ni? Tak ada tudung nak pergi kelas? Tak ada tudung nak pergi kenduri? Tak ada tudung nak pergi short vacay tempat yg menarik untuk dijadikan ootd? Haa jangan risau @ijscarves kan ada 🙈 Let’s shopping with us ! Seriously no regret ♥️ #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Good night 🌙 Sweet dreams & sleep tight 💤 Jangan lupa grab terus tudung yg korang nak sementara SALE RAYA HAJI masih dijalankan❗️INGAT, first come first serve❗️Stock dah tak banyak dah ni, ramai dah mula booking tudung2 dgn pilihan fav colour masing2 🤤 tak ada tudung Raya Haji ni? Tak ada tudung nak pergi kelas? Tak ada tudung nak pergi kenduri? Tak ada tudung nak pergi short vacay tempat yg menarik untuk dijadikan ootd? Haa jangan risau @ijscarves kan ada 🙈 Let’s shopping with us ! Seriously no regret ♥️ #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
❌ SOLD OUT ❌
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM15 to SS
Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) ❌ SOLD OUT ❌ Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM15 to SS Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
❌ SOLD OUT ❌
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM15 to SS
Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) ❌ SOLD OUT ❌ Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM15 to SS Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM13 to SS
Buy 4 for only RM98 (SM), RM105 (SS) include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM13 to SS Buy 4 for only RM98 (SM), RM105 (SS) include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) ❌ SOLD OUT ❌
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM8 to SM
- RM12 to SS
Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) ❌ SOLD OUT ❌ Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM8 to SM - RM12 to SS Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM13 to SS
Buy 4 for only RM98 (SM), RM105 (SS) include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM13 to SS Buy 4 for only RM98 (SM), RM105 (SS) include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM13 to SS
Buy 4 for only RM98 (SM), RM105 (SS) include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM13 to SS Buy 4 for only RM98 (SM), RM105 (SS) include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM13 to SS
Buy 4 for only RM98 (SM), RM105 (SS) include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM13 to SS Buy 4 for only RM98 (SM), RM105 (SS) include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
❌ SOLD OUT ❌
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM8 to SM
- RM12 to SS
Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) ❌ SOLD OUT ❌ Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM8 to SM - RM12 to SS Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM13 to SS
Buy 4 for only RM98 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM13 to SS Buy 4 for only RM98 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM13 to SS
Buy 4 for only RM98 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM13 to SS Buy 4 for only RM98 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM8 to SM
- RM12 to SS
Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesfeedback #ijscarvesootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM8 to SM - RM12 to SS Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesfeedback #ijscarvesootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
❌ SOLD OUT ❌
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM8 to SM
- RM12 to SS
Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) ❌ SOLD OUT ❌ Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM8 to SM - RM12 to SS Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM13 to SS
Buy 4 for only RM98 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM13 to SS Buy 4 for only RM98 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
Availability : 1pcs
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM13 to SS
Buy 4 for only RM98 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) Availability : 1pcs Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM13 to SS Buy 4 for only RM98 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
❌ SOLD OUT ❌
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM8 to SM
- RM12 to SS
Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) ❌ SOLD OUT ❌ Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM8 to SM - RM12 to SS Buy 4 for only RM97 include postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock)
❌ SOLD OUT ❌
Material : Chiffon Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM15 to SS
Buy 4 to get free postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesfeedback #ijscarvesootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Chiffon Voile Diamond ✨ (Limited Stock) ❌ SOLD OUT ❌ Material : Chiffon Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM15 to SS Buy 4 to get free postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijscarveslovers #ijscarvesfeedback #ijscarvesootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Cotton Voile Pearl ✨
Material : Cotton Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM15 to SS
Buy 4 to get free postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Cotton Voile Pearl ✨ Material : Cotton Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM15 to SS Buy 4 to get free postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Cotton Voile Pearl ✨
Material : Cotton Voile 45’
Price :
1 - RM25
2 - RM48
3 - RM70
Postage :
- RM9 to SM
- RM15 to SS
Buy 4 to get free postage and free gift 🎁
Wanna grab it?
So DM/WhatsApp us now !
🌸 @ijscarves
📲 010-2509954
#ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia

Bawal Cotton Voile Pearl ✨ Material : Cotton Voile 45’ Price : 1 - RM25 2 - RM48 3 - RM70 Postage : - RM9 to SM - RM15 to SS Buy 4 to get free postage and free gift 🎁 Wanna grab it? So DM/WhatsApp us now ! 🌸 @ijscarves 📲 010-2509954 #ijscarves #ijslovers #ijsootd #BawalCottonMurah #BawalSquare #BawalBasic #BawalBidangBesar #BawalCottonVoile #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #BawalShawl #BawalShawlMurah #BawalLabuh #BawalShawlLabuh #BawalShawlLovers #Bawalbidang45 #BawalDiamond #BawalPearl #BawalPlain #BawalShawlPlain #BawalCantik #BawalLover #BawalExpert #BawalStudent #TudungMurahBorong #BawalMurahMalaysia #UniversitiPutraMalaysia