Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #karpetsurau

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JolyPic Recommendation:

Use #karpetsurau to get seen now

4.2
average comments
544
hashtag reach
37.7
average likes

Best hashtags for #karpetsurau

#karpetsurau
#일상
#design
#dog
#instapic
#vsco
#flowers
#repost
#follow
#nature
#blue
#foodporn
#fit
#sky
#travel
#london
#instafood
#tbt
#instamood
#handmade
#friends
#funny
#f4f
#beauty
#family
#instalike
#baby
Posts using this hashtag
544

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 6 hashtags used with #karpetsurau

Percentage of hashtags used with #karpetsurau on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, karpetsurau hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram karpetsurau hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top karpetsurau hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for karpetsurau to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram karpetsurau hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for karpetsurau, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


karpetsurau instagram hashtag profile picture

#karpetsurau photos & videos

544 Instagram Posts using #karpetsurau hashtag

Advertisements

Top karpetsurau Posts

SEJADAH MASJID/SURAU
Made in Turkiye
Utk 15 +- orang makmum
GRADE AAA
RM 630 FREE POS / FREE DELIVERY
SIZE 120 X 57O
Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊
Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊
Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

SEJADAH MASJID/SURAU Made in Turkiye Utk 15 +- orang makmum GRADE AAA RM 630 FREE POS / FREE DELIVERY SIZE 120 X 57O Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊 Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊 Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

SEJADAH MASJID/SURAU
Made in Turkiye
Utk 15 +- orang makmum
GRADE A - 520
GRADE B - 430
GRADE C - 330
GRADE D - 250
Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊
Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊
Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

SEJADAH MASJID/SURAU Made in Turkiye Utk 15 +- orang makmum GRADE A - 520 GRADE B - 430 GRADE C - 330 GRADE D - 250 Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊 Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊 Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

Selesai pemasangan karpet surau dirumah. Client saya buat surau kecil dalam rumah untuk solat berjemaah bersama keluarga.. Design karpet terbaru tahun 2015 dari #dstrikesolution . Cantik kan? #karpetsurau #karpetmasjid #karpet #perniagaanasassaya

Selesai pemasangan karpet surau dirumah. Client saya buat surau kecil dalam rumah untuk solat berjemaah bersama keluarga.. Design karpet terbaru tahun 2015 dari #dstrikesolution . Cantik kan? #karpetsurau #karpetmasjid #karpet #perniagaanasassaya

PESONA KARPET MASJID #WESAVEYOUSAVE KHUSUS UNTUK KESELESAAN ANDA
Assalamualaikum & salam jumaat semua.. Kami di #ALAQSACARPETS dengan rendah diri mengumumkanpromosi terbaru #WESAVEYOUSAVE Karpet masjid khusus untuk anda. Datang dengan 3 jenis karpet masjid harga serendah RM4.00 /KPS. Pelbagai jenis, corak, warna dan ketebalan untuk keselesaaan jemaah. Datang ke cawangan atau hubungi salesperson kami untuk maklumat atau pembelian.
Call or Whatsapp :
link:http://www.wasap.my/+601110880506/MINAT.KARPET.MASJID.IG
Email :
azura@alaqsacarpets.com
Website :
https://www.alaqsacarpets.com/
#alaqsacarpets #aqsafloor #aqsa #renovation #karpetmasjid #karpetsurau #flooring #cheapprice #alaqsacarpets #eventcarpet #wholesales #event #deco #visittoday #officedecor #murah #promosi #promotion #homedecor #viral #murah #tamansyurga #impiana #glamdeco ##installation #bestcarpet #innovation #viral #interiordesignerchoice #WESAVEYOUSAVE #viral #ig_malaysia #house #sales

PESONA KARPET MASJID #WESAVEYOUSAVE KHUSUS UNTUK KESELESAAN ANDA Assalamualaikum & salam jumaat semua.. Kami di #ALAQSACARPETS dengan rendah diri mengumumkanpromosi terbaru #WESAVEYOUSAVE Karpet masjid khusus untuk anda. Datang dengan 3 jenis karpet masjid harga serendah RM4.00 /KPS. Pelbagai jenis, corak, warna dan ketebalan untuk keselesaaan jemaah. Datang ke cawangan atau hubungi salesperson kami untuk maklumat atau pembelian. Call or Whatsapp : link:http://www.wasap.my/+601110880506/MINAT.KARPET.MASJID.IG Email : azura @alaqsacarpets .com Website : https://www.alaqsacarpets.com/ #alaqsacarpets #aqsafloor #aqsa #renovation #karpetmasjid #karpetsurau #flooring #cheapprice #alaqsacarpets #eventcarpet #wholesales #event #deco #visittoday #officedecor #murah #promosi #promotion #homedecor #viral #murah #tamansyurga #impiana #glamdeco # #installation #bestcarpet #innovation #viral #interiordesignerchoice #WESAVEYOUSAVE #viral #ig_malaysia #house #sales

SEJADAH MASJID/SURAU
Made in Turkiye
Utk 15 +- orang makmum
GRADE A - 520
GRADE B - 430
GRADE C - 330
GRADE D - 250
Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊
Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊
Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

SEJADAH MASJID/SURAU Made in Turkiye Utk 15 +- orang makmum GRADE A - 520 GRADE B - 430 GRADE C - 330 GRADE D - 250 Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊 Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊 Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

SEJADAH MASJID/SURAU
Made in Turkiye
Utk 15 +- orang makmum
GRADE A - 520
GRADE B - 430
GRADE C - 330
GRADE D - 250
Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Berminat utk infaq di surau / madrasah sempena bulan ramdhan mulia yg bakal menjelma ini.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊
Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊
Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

SEJADAH MASJID/SURAU Made in Turkiye Utk 15 +- orang makmum GRADE A - 520 GRADE B - 430 GRADE C - 330 GRADE D - 250 Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Berminat utk infaq di surau / madrasah sempena bulan ramdhan mulia yg bakal menjelma ini.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊 Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊 Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

SEJADAH MASJID/SURAU
Made in Turkiye
Utk 15 +- orang makmum
GRADE B
RM 430 FREE POS / FREE DELIVERY
SIZE 133x540
Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊
Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊
Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

SEJADAH MASJID/SURAU Made in Turkiye Utk 15 +- orang makmum GRADE B RM 430 FREE POS / FREE DELIVERY SIZE 133x540 Berminat utk order sebagai infaq / hadiah.. Boleh terus DM or WHATSAPP ye 😊 Di jamin kualiti terbaik dgn harga yg paling murah di pasaran insyaAllah 😊 Boleh tengok video ye utk lihat kualiti dan kegebuan carpet kami ❀️ #karpetmasjid #karpetsurau #karpetsejadah #sejadahcarpet #carpetmasjid #carpetexclusive #limitededition #carpetcantik #carpetturkiye

Yakin! Yakin! Yakin! Rezeki kita adalah pemberian dari Allah.. Teruskan berusaha..Entah esok? Entah lusa? Pasti ada bahagian kita..
#dstrikesolution
#karpetsurau #sukurIbrahim

Yakin! Yakin! Yakin! Rezeki kita adalah pemberian dari Allah.. Teruskan berusaha..Entah esok? Entah lusa? Pasti ada bahagian kita.. #dstrikesolution #karpetsurau #sukurIbrahim

PROMOSI CARPET MASJID EKSKLUSIF & TEBAL DENGAN HARGA TERENDAH HANYA DI #ALAQSACARPETS
Promosi carpet masjid Al Haramain Al Aqsa sedang berlangsung khusus untuk anda. Dapatkan karpet masjid dengan harga TERENDAH di Malaysia dengan ketebalan 16MM-18MM! Dengan HARGA SIAP PASANG SERENDAH RM10.50/KPS & BEKAL SAHAJA RM10.00/KPS! Harga TERMURAH untuk barang berkualiti tinggi ini di Malaysia! 3 Warna untuk di pilih khusus untuk anda. Datang terus ke cawangan kami atau hubungi salesperson kami sekarang. Anda pasti terpukau.
PRO KARPET MASJID:
www.wasap.my/+601110880506/KARPETMASJID.DB.IG
#alaqsacarpets #aqsafloor #aqsa #renovation #premiumcarpet #karpetmasjid #karpetsaf #cheapprice #karpetsurau #premium #carpet #visittoday #alharamainalaqsa #officedecor #officerenovation #homedecor #murah #installation #officecarpet #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #sales #interiordesignerchoice #WESAVEYOUSAVE #pospercuma #decorrumah

PROMOSI CARPET MASJID EKSKLUSIF & TEBAL DENGAN HARGA TERENDAH HANYA DI #ALAQSACARPETSPromosi carpet masjid Al Haramain Al Aqsa sedang berlangsung khusus untuk anda. Dapatkan karpet masjid dengan harga TERENDAH di Malaysia dengan ketebalan 16MM-18MM! Dengan HARGA SIAP PASANG SERENDAH RM10.50/KPS & BEKAL SAHAJA RM10.00/KPS! Harga TERMURAH untuk barang berkualiti tinggi ini di Malaysia! 3 Warna untuk di pilih khusus untuk anda. Datang terus ke cawangan kami atau hubungi salesperson kami sekarang. Anda pasti terpukau. PRO KARPET MASJID: www.wasap.my/+601110880506/KARPETMASJID.DB.IG #alaqsacarpets #aqsafloor #aqsa #renovation #premiumcarpet #karpetmasjid #karpetsaf #cheapprice #karpetsurau #premium #carpet #visittoday #alharamainalaqsa #officedecor #officerenovation #homedecor #murah #installation #officecarpet #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #sales #interiordesignerchoice #WESAVEYOUSAVE #pospercuma #decorrumah

Latest karpetsurau Posts

Kak ada cuci karpet?
Ada.
Boleh buat sertu?
Boleh.
Ada πŸ•πŸ• masuk dalam Surau. Kak boleh buat? Urgent kak nak hari ni.
Boleh. Tapi petang sikit ya, saya settle kan kerja spring cleaning rumah kastemer dulu ni.
Ok kak. Terima kasih.
Allah permudahkan cara. Proses pembersihan tak lama. Karpet cepat kering.
#sertu
#sertucleaning
#carpetcleaning #cucikarpet
#surau #masjid
#extractionshampoo
#rainbowcleaningsystem
#supercleanmama
#bersihdarihaticleanwithiman

Kak ada cuci karpet? Ada. Boleh buat sertu? Boleh. Ada πŸ•πŸ• masuk dalam Surau. Kak boleh buat? Urgent kak nak hari ni. Boleh. Tapi petang sikit ya, saya settle kan kerja spring cleaning rumah kastemer dulu ni. Ok kak. Terima kasih. Allah permudahkan cara. Proses pembersihan tak lama. Karpet cepat kering. #sertu #sertucleaning #carpetcleaning #cucikarpet #surau #masjid #extractionshampoo #rainbowcleaningsystem #supercleanmama #bersihdarihaticleanwithiman

Dust collected from carpet.
Baru vacum jer...😳. #cucicarpet
#carpetcleaning
#karpetsurau

Dust collected from carpet. Baru vacum jer...😳. #cucicarpet #carpetcleaning #karpetsurau

Ke Kedah pun kami pi. Kami cover pemasangan seluruh Malaysia. Khamis lepas kami ke Masjid Al Huda, Baling, Kedah.
Pemasangan karpet baru sempena nak menyambut Aidil Adha. Alhamdulillah, hilang letih kami bila lihat senyuman pelanggan.
Terima kasih beri kepercayaan.
Nak cari karpet masjid & Surau murah?
Boleh bandingkan harga kami. 😁
Sila hubungi
www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#kontraktorkarpet
#karpetmasjid2u
#prokarpet
#karpet2u
#masjidkedah
#baling

Ke Kedah pun kami pi. Kami cover pemasangan seluruh Malaysia. Khamis lepas kami ke Masjid Al Huda, Baling, Kedah. Pemasangan karpet baru sempena nak menyambut Aidil Adha. Alhamdulillah, hilang letih kami bila lihat senyuman pelanggan. Terima kasih beri kepercayaan. Nak cari karpet masjid & Surau murah? Boleh bandingkan harga kami. 😁 Sila hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #kontraktorkarpet #karpetmasjid2u #prokarpet #karpet2u #masjidkedah #baling

Ke Kedah pun kami pi. Kami cover pemasangan seluruh Malaysia. Khamis lepas kami ke Masjid Al Huda, Baling, Kedah.
Pemasangan karpet baru sempena nak menyambut Aidil Adha. Alhamdulillah, hilang letih kami bila lihat senyuman pelanggan.
Terima kasih beri kepercayaan.
Nak cari karpet masjid & Surau murah?
Boleh bandingkan harga kami. 😁
Sila hubungi
www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#kontraktorkarpet
#karpetmasjid2u
#prokarpet
#karpet2u
#masjidkedah
#baling

Ke Kedah pun kami pi. Kami cover pemasangan seluruh Malaysia. Khamis lepas kami ke Masjid Al Huda, Baling, Kedah. Pemasangan karpet baru sempena nak menyambut Aidil Adha. Alhamdulillah, hilang letih kami bila lihat senyuman pelanggan. Terima kasih beri kepercayaan. Nak cari karpet masjid & Surau murah? Boleh bandingkan harga kami. 😁 Sila hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #kontraktorkarpet #karpetmasjid2u #prokarpet #karpet2u #masjidkedah #baling

Ke Kedah pun kami pi. Kami cover pemasangan seluruh Malaysia. Khamis lepas kami ke Masjid Al Huda, Baling, Kedah.
Pemasangan karpet baru sempena nak menyambut Aidil Adha. Alhamdulillah, hilang letih kami bila lihat senyuman pelanggan.
Terima kasih beri kepercayaan.
Nak cari karpet masjid & Surau murah?
Boleh bandingkan harga kami. 😁
Sila hubungi
www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#kontraktorkarpet
#karpetmasjid2u
#prokarpet
#karpet2u
#masjidkedah
#baling

Ke Kedah pun kami pi. Kami cover pemasangan seluruh Malaysia. Khamis lepas kami ke Masjid Al Huda, Baling, Kedah. Pemasangan karpet baru sempena nak menyambut Aidil Adha. Alhamdulillah, hilang letih kami bila lihat senyuman pelanggan. Terima kasih beri kepercayaan. Nak cari karpet masjid & Surau murah? Boleh bandingkan harga kami. 😁 Sila hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #kontraktorkarpet #karpetmasjid2u #prokarpet #karpet2u #masjidkedah #baling

mQQrning gissss
Abam layan karpet ni....
Kalau korang ada karpet kotor tu jangan lah simpan lama2 kat rumah tu k.... Ni no abam 0123680277 atau klik terus
http://shaharulcuciservis.wasap.my
http://shaharulcuciservis.wasap.my
#cucikarpet #karpetmasjid #karpetsurau #karpetdewan #pickupkarpet #doortodoor

mQQrning gissss Abam layan karpet ni.... Kalau korang ada karpet kotor tu jangan lah simpan lama2 kat rumah tu k.... Ni no abam 0123680277 atau klik terus http://shaharulcuciservis.wasap.my http://shaharulcuciservis.wasap.my #cucikarpet #karpetmasjid #karpetsurau #karpetdewan #pickupkarpet #doortodoor

Ok hari ni abam merempit hantar karpet tengah hari ni menggunakan moto lagend abam yang bertahun berkhidmat dengan abam dengan cermerlang.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Kalau korang nak cuci karpet pm abam di 0123680277
http://shaharulcuciservis.wasap.my
http://shaharulcuciservis.wasap.my
http://shaharulcuciservis.wasap.my
#cucikarpet #karpetmasjid #karpetsurau #karpetdewan #pickupkarpet #doortodoor

Ok hari ni abam merempit hantar karpet tengah hari ni menggunakan moto lagend abam yang bertahun berkhidmat dengan abam dengan cermerlang.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Kalau korang nak cuci karpet pm abam di 0123680277 http://shaharulcuciservis.wasap.my http://shaharulcuciservis.wasap.my http://shaharulcuciservis.wasap.my #cucikarpet #karpetmasjid #karpetsurau #karpetdewan #pickupkarpet #doortodoor

Lewat sikit nak post. Pemasangan karpet di Surau Desa Segambut pada hari khamis yang lalu. Kerja kami dipermudahkan lagi dengan bantuan dari AJK surau.
Pemilihan karpet surau Green Gold memang tepat dan sesuai.
Mencari karpet surau dan masjid? Sila hubungi www.wasap.my/60139184055
#karpetsurau
#karpetmasjid
#pembekalkarpetmasjid
#kontraktorkarpet
#karpetmasjid2u
#prokarpet
#segambut
#surau
#masjid

Lewat sikit nak post. Pemasangan karpet di Surau Desa Segambut pada hari khamis yang lalu. Kerja kami dipermudahkan lagi dengan bantuan dari AJK surau. Pemilihan karpet surau Green Gold memang tepat dan sesuai. Mencari karpet surau dan masjid? Sila hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetsurau #karpetmasjid #pembekalkarpetmasjid #kontraktorkarpet #karpetmasjid2u #prokarpet #segambut #surau #masjid

Lewat sikit nak post. Pemasangan karpet di Surau Desa Segambut pada hari khamis yang lalu. Kerja kami dipermudahkan lagi dengan bantuan dari AJK surau.
Pemilihan karpet surau Green Gold memang tepat dan sesuai.
Mencari karpet surau dan masjid? Sila hubungi www.wasap.my/60139184055
#karpetsurau
#karpetmasjid
#pembekalkarpetmasjid
#kontraktorkarpet
#karpetmasjid2u
#prokarpet
#segambut
#surau
#masjid

Lewat sikit nak post. Pemasangan karpet di Surau Desa Segambut pada hari khamis yang lalu. Kerja kami dipermudahkan lagi dengan bantuan dari AJK surau. Pemilihan karpet surau Green Gold memang tepat dan sesuai. Mencari karpet surau dan masjid? Sila hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetsurau #karpetmasjid #pembekalkarpetmasjid #kontraktorkarpet #karpetmasjid2u #prokarpet #segambut #surau #masjid

Lewat sikit nak post. Pemasangan karpet di Surau Desa Segambut pada hari khamis yang lalu. Kerja kami dipermudahkan lagi dengan bantuan dari AJK surau.
Pemilihan karpet surau Green Gold memang tepat dan sesuai.
Mencari karpet surau dan masjid? Sila hubungi www.wasap.my/60139184055
#karpetsurau
#karpetmasjid
#pembekalkarpetmasjid
#kontraktorkarpet
#karpetmasjid2u
#prokarpet
#segambut
#surau
#masjid

Lewat sikit nak post. Pemasangan karpet di Surau Desa Segambut pada hari khamis yang lalu. Kerja kami dipermudahkan lagi dengan bantuan dari AJK surau. Pemilihan karpet surau Green Gold memang tepat dan sesuai. Mencari karpet surau dan masjid? Sila hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetsurau #karpetmasjid #pembekalkarpetmasjid #kontraktorkarpet #karpetmasjid2u #prokarpet #segambut #surau #masjid

Scared because of slip-and-fall accidents occur on hard surface floors?
Dont worry, carpet will decrease accident in your house
We have a hundreds of patterns, cuts, and colors, there are literally thousands of possibilities to 'fulfill' the style that you wanted.
#housecarpetsinteriors #carpets #carpetmalaysia #office #karpetikea #grasscarpet #mosquecarpet#karpetsurau #karpetpejabat #karpetpejabat #flooring #flooringinstallation #officedecoration #renovation #construction #interiordesign #carpettiles #interior #custome #custom #design #remodel #ninesixdesignsdnbhd #floorkingzcrew

Scared because of slip-and-fall accidents occur on hard surface floors? Dont worry, carpet will decrease accident in your house We have a hundreds of patterns, cuts, and colors, there are literally thousands of possibilities to 'fulfill' the style that you wanted. #housecarpetsinteriors #carpets #carpetmalaysia #office #karpetikea #grasscarpet #mosquecarpet #karpetsurau #karpetpejabat #karpetpejabat #flooring #flooringinstallation #officedecoration #renovation #construction #interiordesign #carpettiles #interior #custome #custom #design #remodel #ninesixdesignsdnbhd #floorkingzcrew

Hasil kerja malam tadi. Selesai jam 10 malam. Pemasangan karpet surau PERKIS di tingkat 8, Menara Hasil. Damansara Perdana.
Shukur ke hadrat Ilahi, kami diberi peluang menyumbangkan sedikit tenaga untuk mengindahkah rumah ibadat ini.
Hubungi kami untuk karpet masjid dan surau.
www.wasap.my/60139184055
#karpetsurau
#surauperkis
#menarahasil
#karpetmasjid
#prokarpet
#kontraktorkarpet
#karpetmasjjd2u
#karpet2u
#damansaraperdana

Hasil kerja malam tadi. Selesai jam 10 malam. Pemasangan karpet surau PERKIS di tingkat 8, Menara Hasil. Damansara Perdana. Shukur ke hadrat Ilahi, kami diberi peluang menyumbangkan sedikit tenaga untuk mengindahkah rumah ibadat ini. Hubungi kami untuk karpet masjid dan surau. www.wasap.my/60139184055 #karpetsurau #surauperkis #menarahasil #karpetmasjid #prokarpet #kontraktorkarpet #karpetmasjjd2u #karpet2u #damansaraperdana

Hasil kerja malam tadi. Selesai jam 10 malam. Pemasangan karpet surau PERKIS di tingkat 8, Menara Hasil. Damansara Perdana.
Shukur ke hadrat Ilahi, kami diberi peluang menyumbangkan sedikit tenaga untuk mengindahkah rumah ibadat ini.
Hubungi kami untuk karpet masjid dan surau.
www.wasap.my/60139184055
#karpetsurau
#surauperkis
#menarahasil
#karpetmasjid
#prokarpet
#kontraktorkarpet
#karpetmasjjd2u
#karpet2u
#damansaraperdana

Hasil kerja malam tadi. Selesai jam 10 malam. Pemasangan karpet surau PERKIS di tingkat 8, Menara Hasil. Damansara Perdana. Shukur ke hadrat Ilahi, kami diberi peluang menyumbangkan sedikit tenaga untuk mengindahkah rumah ibadat ini. Hubungi kami untuk karpet masjid dan surau. www.wasap.my/60139184055 #karpetsurau #surauperkis #menarahasil #karpetmasjid #prokarpet #kontraktorkarpet #karpetmasjjd2u #karpet2u #damansaraperdana

Hasil kerja malam tadi. Selesai jam 10 malam. Pemasangan karpet surau PERKIS di tingkat 8, Menara Hasil. Damansara Perdana.
Shukur ke hadrat Ilahi, kami diberi peluang menyumbangkan sedikit tenaga untuk mengindahkah rumah ibadat ini.
Hubungi kami untuk karpet masjid dan surau.
www.wasap.my/60139184055
#karpetsurau
#surauperkis
#menarahasil
#karpetmasjid
#prokarpet
#kontraktorkarpet
#karpetmasjjd2u
#karpet2u
#damansaraperdana

Hasil kerja malam tadi. Selesai jam 10 malam. Pemasangan karpet surau PERKIS di tingkat 8, Menara Hasil. Damansara Perdana. Shukur ke hadrat Ilahi, kami diberi peluang menyumbangkan sedikit tenaga untuk mengindahkah rumah ibadat ini. Hubungi kami untuk karpet masjid dan surau. www.wasap.my/60139184055 #karpetsurau #surauperkis #menarahasil #karpetmasjid #prokarpet #kontraktorkarpet #karpetmasjjd2u #karpet2u #damansaraperdana

Scared because of slip-and-fall accidents occur on hard surface floors?
Dont worry, carpet will decrease accident in your house
We have a hundreds of patterns, cuts, and colors, there are literally thousands of possibilities to 'fulfill' the style that you wanted.
#housecarpetsinteriors #carpets #carpetmalaysia #office #karpetikea #grasscarpet #mosquecarpet#karpetsurau #karpetpejabat #karpetpejabat #flooring #flooringinstallation #officedecoration #renovation #construction #interiordesign #carpettiles #interior #custome #custom #design #remodel #ninesixdesignsdnbhd #floorkingzcrew

Scared because of slip-and-fall accidents occur on hard surface floors? Dont worry, carpet will decrease accident in your house We have a hundreds of patterns, cuts, and colors, there are literally thousands of possibilities to 'fulfill' the style that you wanted. #housecarpetsinteriors #carpets #carpetmalaysia #office #karpetikea #grasscarpet #mosquecarpet #karpetsurau #karpetpejabat #karpetpejabat #flooring #flooringinstallation #officedecoration #renovation #construction #interiordesign #carpettiles #interior #custome #custom #design #remodel #ninesixdesignsdnbhd #floorkingzcrew

Bila karpet lembab dan sistem pengudaraan tak cukup bagus, memang berbau masam. Bak kata orang sebatu lagi dah berbau weh 😬
Tetapi dengan solution Bioredz dan proses 'Steam Cleaning' ianya membantu hilang kan bau masam karpet dengan cepat juga karpet lebih lembut.
#cucikarpet #carpetcleaning
#steamcleaning #deepcleaning
#surau #pejabat #karpetrumah

Bila karpet lembab dan sistem pengudaraan tak cukup bagus, memang berbau masam. Bak kata orang sebatu lagi dah berbau weh 😬 Tetapi dengan solution Bioredz dan proses 'Steam Cleaning' ianya membantu hilang kan bau masam karpet dengan cepat juga karpet lebih lembut. #cucikarpet #carpetcleaning #steamcleaning #deepcleaning #surau #pejabat #karpetrumah

Dah siap sental karpet hari ni...
Apa lagi kasi jemur cepat nanti dah boleh hantar pada owner... Nak cuci karpet boleh roger abam di 0123680277 atau klik
http://shaharulcuciservis.wasap.my
http://shaharulcuciservis.wasap.my
#cucikarpetmurah #cucikarpetkajang #cucikarpetbangi #karpetmasjid #karpetsurau #karpetdewan

Dah siap sental karpet hari ni... Apa lagi kasi jemur cepat nanti dah boleh hantar pada owner... Nak cuci karpet boleh roger abam di 0123680277 atau klik http://shaharulcuciservis.wasap.my http://shaharulcuciservis.wasap.my #cucikarpetmurah #cucikarpetkajang #cucikarpetbangi #karpetmasjid #karpetsurau #karpetdewan

Selain dari langsir, blind, wallpaper, AZN HOME DECOR ada juga khidmat supply dan install wall-to-wall carpet untuk office, surau/masjid, dewan dan sebagainya.
.
Ada banyak sample karpet yang korang boleh dapatkan dari kami.
.
Untuk dapatkan free quotation, boleh terus whatsapp / hubungi kami ye.
.
Enquiries:
Call 03-8739 4927
Whatsapp 013-289 4930
.
Showroom:
Waze / Google Map - AZN Home Decor
.
#sayajual #sayajuallangsir #kainlangsir #langsircantik #visitmyig #homedecor #interiordesign #homefurnishing #curtain #langsirmurah #kainlangsirmurah #kedailangsirkajang #kedailangsirbangi #eyelet #homesweethome #ikea #frenchpleat #outdoorblind #bidaimurah #zebrablind #zebrablindmurah #karpet #karpetmasjid #karpetsurau

Selain dari langsir, blind, wallpaper, AZN HOME DECOR ada juga khidmat supply dan install wall-to-wall carpet untuk office, surau/masjid, dewan dan sebagainya. . Ada banyak sample karpet yang korang boleh dapatkan dari kami. . Untuk dapatkan free quotation, boleh terus whatsapp / hubungi kami ye. . Enquiries: Call 03-8739 4927 Whatsapp 013-289 4930 . Showroom: Waze / Google Map - AZN Home Decor . #sayajual #sayajuallangsir #kainlangsir #langsircantik #visitmyig #homedecor #interiordesign #homefurnishing #curtain #langsirmurah #kainlangsirmurah #kedailangsirkajang #kedailangsirbangi #eyelet #homesweethome #ikea #frenchpleat #outdoorblind #bidaimurah #zebrablind #zebrablindmurah #karpet #karpetmasjid #karpetsurau

KARPET TERUS DARI KILANG...
..
SURAU @ MASJID AREA KUALA LUMPUR, SELANGOR, PUTRAJAYA, SEREMBAN.
..
Untuk berurusan boleh hubungi en.Omar.
..
011-15660032
.
#tintedrumah #wallpaper #vinyl #curtain #langsir #carpets #karpet #karpetmasjid #karpetsurau #selangor #kualalumpur #puchong #putrajaya #seremban #klang #cemztrading

KARPET TERUS DARI KILANG... .. SURAU @ MASJID AREA KUALA LUMPUR, SELANGOR, PUTRAJAYA, SEREMBAN. .. Untuk berurusan boleh hubungi en.Omar. .. 011-15660032 . #tintedrumah #wallpaper #vinyl #curtain #langsir #carpets #karpet #karpetmasjid #karpetsurau #selangor #kualalumpur #puchong #putrajaya #seremban #klang #cemztrading

Hari ni kami ke site Masjid Bandar Melati yang agak jauh terletak di Bandar Tun Razak, Pahang. Lebih kurang 3 jam perjalanan dari KL. Tapi itu tak jadi masalah dan halangan bagi kami untuk menggalas amanah yang diberikan. Sekali lagi karpet hijau ni jadi pilihan pelanggan. Baru je minggu lepas kami pasang di Lanchang.
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar hari ini.
Mencari karpet untuk masjid atau surau?
Hubungi www.wasap.my/60139184055/karpetmasjid
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#pembekalkarpetmasjid
#karpetmasjid2u
#karpet2u
#prokarpet
#pahang
#masjidpahang

Hari ni kami ke site Masjid Bandar Melati yang agak jauh terletak di Bandar Tun Razak, Pahang. Lebih kurang 3 jam perjalanan dari KL. Tapi itu tak jadi masalah dan halangan bagi kami untuk menggalas amanah yang diberikan. Sekali lagi karpet hijau ni jadi pilihan pelanggan. Baru je minggu lepas kami pasang di Lanchang. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar hari ini. Mencari karpet untuk masjid atau surau? Hubungi www.wasap.my/60139184055/karpetmasjid #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #pembekalkarpetmasjid #karpetmasjid2u #karpet2u #prokarpet #pahang #masjidpahang

Hari ni kami ke site Masjid Bandar Melati yang agak jauh terletak di Bandar Tun Razak, Pahang. Lebih kurang 3 jam perjalanan dari KL. Tapi itu tak jadi masalah dan halangan bagi kami untuk menggalas amanah yang diberikan. Sekali lagi karpet hijau ni jadi pilihan pelanggan. Baru je minggu lepas kami pasang di Lanchang.
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar hari ini.
Mencari karpet untuk masjid atau surau?
Hubungi www.wasap.my/60139184055/karpetmasjid
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#pembekalkarpetmasjid
#karpetmasjid2u
#karpet2u
#prokarpet
#pahang
#masjidpahang

Hari ni kami ke site Masjid Bandar Melati yang agak jauh terletak di Bandar Tun Razak, Pahang. Lebih kurang 3 jam perjalanan dari KL. Tapi itu tak jadi masalah dan halangan bagi kami untuk menggalas amanah yang diberikan. Sekali lagi karpet hijau ni jadi pilihan pelanggan. Baru je minggu lepas kami pasang di Lanchang. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar hari ini. Mencari karpet untuk masjid atau surau? Hubungi www.wasap.my/60139184055/karpetmasjid #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #pembekalkarpetmasjid #karpetmasjid2u #karpet2u #prokarpet #pahang #masjidpahang

Hari ni kami ke site Masjid Bandar Melati yang agak jauh terletak di Bandar Tun Razak, Pahang. Lebih kurang 3 jam perjalanan dari KL. Tapi itu tak jadi masalah dan halangan bagi kami untuk menggalas amanah yang diberikan. Sekali lagi karpet hijau ni jadi pilihan pelanggan. Baru je minggu lepas kami pasang di Lanchang.
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar hari ini.
Mencari karpet untuk masjid atau surau?
Hubungi www.wasap.my/60139184055/karpetmasjid
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#pembekalkarpetmasjid
#karpetmasjid2u
#karpet2u
#prokarpet
#pahang
#masjidpahang

Hari ni kami ke site Masjid Bandar Melati yang agak jauh terletak di Bandar Tun Razak, Pahang. Lebih kurang 3 jam perjalanan dari KL. Tapi itu tak jadi masalah dan halangan bagi kami untuk menggalas amanah yang diberikan. Sekali lagi karpet hijau ni jadi pilihan pelanggan. Baru je minggu lepas kami pasang di Lanchang. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar hari ini. Mencari karpet untuk masjid atau surau? Hubungi www.wasap.my/60139184055/karpetmasjid #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #pembekalkarpetmasjid #karpetmasjid2u #karpet2u #prokarpet #pahang #masjidpahang

Alhamdullilah ada ni baru selesai cucian lantai rumah baru ubah suai di Presint 17 Putrajaya.
Lama abam πŸ†™πŸ†™πŸ†™ job cucian lantai ni. Abam masih buat jangan korang ingat abam x buat tau hahahaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Kalau mana2 owner baru nak masuk rumah tu lantai berkerak tu meh pm abam rapat-rapat kita boleh bincang sampai jadi inshaallah.
No no abam kasi pm laju-laju ok 0123680277
http://shaharulcuciservis.wasap.my
http://shaharulcuciservis.wasap.my
#polishlantai #polishmarble #cucilantai #cucikusyenkereta #cucikarpet #cucikarpetpejabat #karpetsurau #karpetdewan #karpetmasjid #doortodoor #kajang #bangi #bandarbarubangi #serdang #putrajaya #pangsapurupudina

Alhamdullilah ada ni baru selesai cucian lantai rumah baru ubah suai di Presint 17 Putrajaya. Lama abam πŸ†™πŸ†™πŸ†™ job cucian lantai ni. Abam masih buat jangan korang ingat abam x buat tau hahahaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Kalau mana2 owner baru nak masuk rumah tu lantai berkerak tu meh pm abam rapat-rapat kita boleh bincang sampai jadi inshaallah. No no abam kasi pm laju-laju ok 0123680277 http://shaharulcuciservis.wasap.my http://shaharulcuciservis.wasap.my #polishlantai #polishmarble #cucilantai #cucikusyenkereta #cucikarpet #cucikarpetpejabat #karpetsurau #karpetdewan #karpetmasjid #doortodoor #kajang #bangi #bandarbarubangi #serdang #putrajaya #pangsapurupudina

Promosi Karpet Masjid Murah & Berkualiti.
Hanya RM2.90/kaki persegi!
Perkhidmatan pemasangan juga disediakan.
Kami kontraktor karpet Muslim bumiputera yang berpengalaman.
Sila hubungi untuk tempahan:
www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#promosikarpetmasjid
#kontraktormuslim
#karpetmasjid2u
#kontraktorkarpet
#karpet2u

Promosi Karpet Masjid Murah & Berkualiti. Hanya RM2.90/kaki persegi! Perkhidmatan pemasangan juga disediakan. Kami kontraktor karpet Muslim bumiputera yang berpengalaman. Sila hubungi untuk tempahan: www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #promosikarpetmasjid #kontraktormuslim #karpetmasjid2u #kontraktorkarpet #karpet2u

Promosi Karpet Masjid Murah & Berkualiti.
Hanya RM2.90/kaki persegi!
Perkhidmatan pemasangan juga disediakan.
Kami kontraktor karpet Muslim bumiputera yang berpengalaman.
Sila hubungi untuk tempahan:
www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#promosikarpetmasjid
#kontraktormuslim
#karpetmasjid2u
#kontraktorkarpet
#karpet2u

Promosi Karpet Masjid Murah & Berkualiti. Hanya RM2.90/kaki persegi! Perkhidmatan pemasangan juga disediakan. Kami kontraktor karpet Muslim bumiputera yang berpengalaman. Sila hubungi untuk tempahan: www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #promosikarpetmasjid #kontraktormuslim #karpetmasjid2u #kontraktorkarpet #karpet2u

Promosi Karpet Masjid Murah & Berkualiti.
Hanya RM2.90/kaki persegi!
Perkhidmatan pemasangan juga disediakan.
Kami kontraktor karpet Muslim bumiputera yang berpengalaman.
Sila hubungi untuk tempahan:
www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#promosikarpetmasjid
#kontraktormuslim
#karpetmasjid2u
#kontraktorkarpet
#karpet2u

Promosi Karpet Masjid Murah & Berkualiti. Hanya RM2.90/kaki persegi! Perkhidmatan pemasangan juga disediakan. Kami kontraktor karpet Muslim bumiputera yang berpengalaman. Sila hubungi untuk tempahan: www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #promosikarpetmasjid #kontraktormuslim #karpetmasjid2u #kontraktorkarpet #karpet2u

Hari ni kita ke Pahang. Pasang karpet di Masjid Assyakirin, Lanchang. Terletak di tepi jalan Temerloh-Katak. Warna hijau yang menawan jadi pilihan. Shukur, kami dapat menyiapkan sebelum Asar. Walaupun kami dari Kuala Lumpur, kami mampu bekal dan pasang ke Seluruh Malaysia.
Mencari karpet masjid atau surau? Harga murah dan pemasangan berkualiti. Hubungi www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#pembekalkarpetmasjid
#kontraktorkarpet
#karpet2u
#prokarpet
#karpetmasjid2u
#masjidpahang
#pahang

Hari ni kita ke Pahang. Pasang karpet di Masjid Assyakirin, Lanchang. Terletak di tepi jalan Temerloh-Katak. Warna hijau yang menawan jadi pilihan. Shukur, kami dapat menyiapkan sebelum Asar. Walaupun kami dari Kuala Lumpur, kami mampu bekal dan pasang ke Seluruh Malaysia. Mencari karpet masjid atau surau? Harga murah dan pemasangan berkualiti. Hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #pembekalkarpetmasjid #kontraktorkarpet #karpet2u #prokarpet #karpetmasjid2u #masjidpahang #pahang

Hari ni kita ke Pahang. Pasang karpet di Masjid Assyakirin, Lanchang. Terletak di tepi jalan Temerloh-Katak. Warna hijau yang menawan jadi pilihan. Shukur, kami dapat menyiapkan sebelum Asar. Walaupun kami dari Kuala Lumpur, kami mampu bekal dan pasang ke Seluruh Malaysia.
Mencari karpet masjid atau surau? Harga murah dan pemasangan berkualiti. Hubungi www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#pembekalkarpetmasjid
#kontraktorkarpet
#karpet2u
#prokarpet
#karpetmasjid2u
#masjidpahang
#pahang

Hari ni kita ke Pahang. Pasang karpet di Masjid Assyakirin, Lanchang. Terletak di tepi jalan Temerloh-Katak. Warna hijau yang menawan jadi pilihan. Shukur, kami dapat menyiapkan sebelum Asar. Walaupun kami dari Kuala Lumpur, kami mampu bekal dan pasang ke Seluruh Malaysia. Mencari karpet masjid atau surau? Harga murah dan pemasangan berkualiti. Hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #pembekalkarpetmasjid #kontraktorkarpet #karpet2u #prokarpet #karpetmasjid2u #masjidpahang #pahang

Hari ni kita ke Pahang. Pasang karpet di Masjid Assyakirin, Lanchang. Terletak di tepi jalan Temerloh-Katak. Warna hijau yang menawan jadi pilihan. Shukur, kami dapat menyiapkan sebelum Asar. Walaupun kami dari Kuala Lumpur, kami mampu bekal dan pasang ke Seluruh Malaysia.
Mencari karpet masjid atau surau? Harga murah dan pemasangan berkualiti. Hubungi www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpet
#pembekalkarpetmasjid
#kontraktorkarpet
#karpet2u
#prokarpet
#karpetmasjid2u
#masjidpahang
#pahang

Hari ni kita ke Pahang. Pasang karpet di Masjid Assyakirin, Lanchang. Terletak di tepi jalan Temerloh-Katak. Warna hijau yang menawan jadi pilihan. Shukur, kami dapat menyiapkan sebelum Asar. Walaupun kami dari Kuala Lumpur, kami mampu bekal dan pasang ke Seluruh Malaysia. Mencari karpet masjid atau surau? Harga murah dan pemasangan berkualiti. Hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpet #pembekalkarpetmasjid #kontraktorkarpet #karpet2u #prokarpet #karpetmasjid2u #masjidpahang #pahang

Nah...nak bagi formular matametik sikit...
.
.
Surau lelaki 20kaki persegi. Surau perempuan 20kaki persegi. Total 40kaki persegi x RM1.10 persegi = RM44.00. .
.
Surau opis korang dah cuci? Bila Kali terakhir cuci karpet surau opis korang? Sehari berapa Kali korang guna surau keluar Dan masuk?
.
.
Nilai yang patut, kebersihan terjaga... Insya Allah...
.
.
Promosi terhad ye... Booking laju2 Tau....
.
.
#callnclean
#karpetsurau
#karpet
#karpetrumah
#bersihitumudah
#bajet
#ipoh
#perak
#ipohperak

Nah...nak bagi formular matametik sikit... . . Surau lelaki 20kaki persegi. Surau perempuan 20kaki persegi. Total 40kaki persegi x RM1.10 persegi = RM44.00. . . Surau opis korang dah cuci? Bila Kali terakhir cuci karpet surau opis korang? Sehari berapa Kali korang guna surau keluar Dan masuk? . . Nilai yang patut, kebersihan terjaga... Insya Allah... . . Promosi terhad ye... Booking laju2 Tau.... . . #callnclean #karpetsurau #karpet #karpetrumah #bersihitumudah #bajet #ipoh #perak #ipohperak

Alhamdulillah projek KARPET TERUS DARI KILANG...
..
SURAU @ MASJID AREA KUALA LUMPUR, SELANGOR, PUTRAJAYA, SEREMBAN.
..
Untuk berurusan boleh hubungi en.Omar.
..
011-15660032
.
#tintedrumah #wallpaper #vinyl #curtain #langsir #carpets #karpet #karpetmasjid #karpetsurau #selangor #kl #puchong #putrajaya #seremban #klang #cemztrading

Alhamdulillah projek KARPET TERUS DARI KILANG... .. SURAU @ MASJID AREA KUALA LUMPUR, SELANGOR, PUTRAJAYA, SEREMBAN. .. Untuk berurusan boleh hubungi en.Omar. .. 011-15660032 . #tintedrumah #wallpaper #vinyl #curtain #langsir #carpets #karpet #karpetmasjid #karpetsurau #selangor #kl #puchong #putrajaya #seremban #klang #cemztrading

Alhamdulillah... Tak Ada yang lebih mengembirakan bila client happy.... Terima kasih kerana mengambil khidmat kitaorg... Minta halal ye... πŸ˜‰
.
.
#callnclean
#cucicuci
#karpet
#karpetsurau
#karpetrumah
#kusyenkereta
#bersihitumudah

Alhamdulillah... Tak Ada yang lebih mengembirakan bila client happy.... Terima kasih kerana mengambil khidmat kitaorg... Minta halal ye... πŸ˜‰ . . #callnclean #cucicuci #karpet #karpetsurau #karpetrumah #kusyenkereta #bersihitumudah

Kerja memasang karpet Surau At-Taqwa di Sekolah Kebangsaan Jalan Air Panas, Setapak semalam berlarutan sehingga jam 10 malam tadi.
Karpetnya ialah karpet lama dan nak dicantumkan dengan karpet lama yang lain. Cabaran jugak bagi kami sebab tak cukup karpet.
Apapun Alhamdulillah, tugasan kami selesai.
#pasangkarpet
#karpetsurau
#karpet2u
#kontraktorkarpet
#setapak

Kerja memasang karpet Surau At-Taqwa di Sekolah Kebangsaan Jalan Air Panas, Setapak semalam berlarutan sehingga jam 10 malam tadi. Karpetnya ialah karpet lama dan nak dicantumkan dengan karpet lama yang lain. Cabaran jugak bagi kami sebab tak cukup karpet. Apapun Alhamdulillah, tugasan kami selesai. #pasangkarpet #karpetsurau #karpet2u #kontraktorkarpet #setapak

Kerja memasang karpet Surau At-Taqwa di Sekolah Kebangsaan Jalan Air Panas, Setapak semalam berlarutan sehingga jam 10 malam tadi.
Karpetnya ialah karpet lama dan nak dicantumkan dengan karpet lama yang lain. Cabaran jugak bagi kami sebab tak cukup karpet.
Apapun Alhamdulillah, tugasan kami selesai.
#pasangkarpet
#karpetsurau
#karpet2u
#kontraktorkarpet
#setapak

Kerja memasang karpet Surau At-Taqwa di Sekolah Kebangsaan Jalan Air Panas, Setapak semalam berlarutan sehingga jam 10 malam tadi. Karpetnya ialah karpet lama dan nak dicantumkan dengan karpet lama yang lain. Cabaran jugak bagi kami sebab tak cukup karpet. Apapun Alhamdulillah, tugasan kami selesai. #pasangkarpet #karpetsurau #karpet2u #kontraktorkarpet #setapak

Ok job selesai pagi ni cucian kusyen Alza.
Tq puan Aili dan suami sudi hantar kereta kesayangan untuk di belai.😁😁😁 Korang nak kusyen kereta korang macam baru balik??? Meh roger abam untuk slot cucian ok.
Macam mana nak booking slot??? Senang jea wassap terus abam di 0123680277 atau klik
http://shaharulcuciservis.wasap.my
http://shaharulcuciservis.wasap.my
#cucikusyenkereta #cucisofa #cucitilam #cucikarpet #cucilantai #polishlantai #polishmarble #kajang #bangi #bandarbarubangi #alzaclub #alzamalaysia #karpetsurau #karpetmasjid #karpetdewan

Ok job selesai pagi ni cucian kusyen Alza. Tq puan Aili dan suami sudi hantar kereta kesayangan untuk di belai.😁😁😁 Korang nak kusyen kereta korang macam baru balik??? Meh roger abam untuk slot cucian ok. Macam mana nak booking slot??? Senang jea wassap terus abam di 0123680277 atau klik http://shaharulcuciservis.wasap.my http://shaharulcuciservis.wasap.my #cucikusyenkereta #cucisofa #cucitilam #cucikarpet #cucilantai #polishlantai #polishmarble #kajang #bangi #bandarbarubangi #alzaclub #alzamalaysia #karpetsurau #karpetmasjid #karpetdewan

Tq bro Firdaus sekali lagi support cucian kusyen Toyota Vios dan sofa.
Bagi ada masalah kotoran pada sofa,tilam,kusyen kereta,karpet dan apa saja mengenai fabrik atau kulit boleh hubungi abam di 0123680277 atau klik
http://shaharulcuciservis.wasap.my
http://shaharulcuciservis.wasap.my
#cucikarpet #karpetsurau #karpetmasjid #cucitilam #cucikusyenkereta #cucisofa #viosclub #viosmalaysia #kajangutama #kajangmewah #bangi #bandarbarubangi #servisdoortodoor

Tq bro Firdaus sekali lagi support cucian kusyen Toyota Vios dan sofa. Bagi ada masalah kotoran pada sofa,tilam,kusyen kereta,karpet dan apa saja mengenai fabrik atau kulit boleh hubungi abam di 0123680277 atau klik http://shaharulcuciservis.wasap.my http://shaharulcuciservis.wasap.my #cucikarpet #karpetsurau #karpetmasjid #cucitilam #cucikusyenkereta #cucisofa #viosclub #viosmalaysia #kajangutama #kajangmewah #bangi #bandarbarubangi #servisdoortodoor

#repost @karpetmasjid2019 .
.
.
.
.
TESTIMONI BERTERUSAN. TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI KAMI
Semakin ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan layanan, servis pemasangan dan kualiti barang kami. Tidak kira anda membeli belah dengan kuantiti sedikit atau banyak, anda pasti mendapat barang berkualiti dengan harga kilang! Ayuh, apa tunggu lagi? Dengan promosi #DOUBLEBONANZA & #POSPERCUMA sempena Chinese New Year, anda akan dapat penjimatan berganda. Datang terus ke cawangan kami atau beli secara online.
WEBSITE:
https://www.alaqsacarpets.com/
https://aqsaonlinestore.com.my/
SHOWROOM:
Jalan Kebun, Klang
#alaqsacarpets #aqsafloor #karpetmasjid #karpetsurau #renovation #highquality #premium #visittoday #murah #installation #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #interiordesignerchoice #pospercuma

#repost @karpetmasjid2019 . . . . . TESTIMONI BERTERUSAN. TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI KAMI Semakin ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan layanan, servis pemasangan dan kualiti barang kami. Tidak kira anda membeli belah dengan kuantiti sedikit atau banyak, anda pasti mendapat barang berkualiti dengan harga kilang! Ayuh, apa tunggu lagi? Dengan promosi #DOUBLEBONANZA & #POSPERCUMA sempena Chinese New Year, anda akan dapat penjimatan berganda. Datang terus ke cawangan kami atau beli secara online. WEBSITE: https://www.alaqsacarpets.com/ https://aqsaonlinestore.com.my/ SHOWROOM: Jalan Kebun, Klang #alaqsacarpets #aqsafloor #karpetmasjid #karpetsurau #renovation #highquality #premium #visittoday #murah #installation #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #interiordesignerchoice #pospercuma

TESTIMONI BERTERUSAN. TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI KAMI
Semakin ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan layanan, servis pemasangan dan kualiti barang kami. Tidak kira anda membeli belah dengan kuantiti sedikit atau banyak, anda pasti mendapat barang berkualiti dengan harga kilang! Ayuh, apa tunggu lagi? Dengan promosi #DOUBLEBONANZA & #POSPERCUMA sempena Chinese New Year, anda akan dapat penjimatan berganda. Datang terus ke cawangan kami atau beli secara online.
WEBSITE:
https://www.alaqsacarpets.com/
https://aqsaonlinestore.com.my/
SHOWROOM:
Jalan Kebun, Klang
#alaqsacarpets #aqsafloor #karpetmasjid #karpetsurau #renovation #highquality #premium #visittoday #murah #installation #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #interiordesignerchoice #pospercuma

TESTIMONI BERTERUSAN. TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI KAMI Semakin ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan layanan, servis pemasangan dan kualiti barang kami. Tidak kira anda membeli belah dengan kuantiti sedikit atau banyak, anda pasti mendapat barang berkualiti dengan harga kilang! Ayuh, apa tunggu lagi? Dengan promosi #DOUBLEBONANZA & #POSPERCUMA sempena Chinese New Year, anda akan dapat penjimatan berganda. Datang terus ke cawangan kami atau beli secara online. WEBSITE: https://www.alaqsacarpets.com/ https://aqsaonlinestore.com.my/ SHOWROOM: Jalan Kebun, Klang #alaqsacarpets #aqsafloor #karpetmasjid #karpetsurau #renovation #highquality #premium #visittoday #murah #installation #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #interiordesignerchoice #pospercuma

Hari ni kerja kerja ubah karpet Surau Al Muhajirin di kuarters pegawai kerajaan jalan U-Thant mengikut arah kiblat. Pihak surau dah dapat ukuran kiblat yang terbaru dari Jabatan Ukur & Pemetaan Malaysia (JUPEM). Alhamdulillah, semoga usaha kami dapat membantu pihak jemaah surau beribadah dengan tenang tanpa was was.
#karpetsurau
#kontraktorkarpet
#kuartersUthant
#karpet2u

Hari ni kerja kerja ubah karpet Surau Al Muhajirin di kuarters pegawai kerajaan jalan U-Thant mengikut arah kiblat. Pihak surau dah dapat ukuran kiblat yang terbaru dari Jabatan Ukur & Pemetaan Malaysia (JUPEM). Alhamdulillah, semoga usaha kami dapat membantu pihak jemaah surau beribadah dengan tenang tanpa was was. #karpetsurau #kontraktorkarpet #kuartersUthant #karpet2u

#repost @karpetmasjid2019 .
.
.
.
.
TESTIMONI BERTERUSAN. TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI KAMI
Semakin ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan layanan, servis pemasangan dan kualiti barang kami. Tidak kira anda membeli belah dengan kuantiti sedikit atau banyak, anda pasti mendapat barang berkualiti dengan harga kilang! Ayuh, apa tunggu lagi? Dengan promosi #DOUBLEBONANZA & #POSPERCUMA sempena Chinese New Year, anda akan dapat penjimatan berganda. Datang terus ke cawangan kami atau beli secara online.
WEBSITE:
https://www.alaqsacarpets.com/
https://aqsaonlinestore.com.my/
SHOWROOM:
Jalan Kebun, Klang
#alaqsacarpets #aqsafloor #karpetmasjid #karpetsurau #renovation #highquality #premium #visittoday #murah #installation #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #interiordesignerchoice #pospercuma

#repost @karpetmasjid2019 . . . . . TESTIMONI BERTERUSAN. TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI KAMI Semakin ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan layanan, servis pemasangan dan kualiti barang kami. Tidak kira anda membeli belah dengan kuantiti sedikit atau banyak, anda pasti mendapat barang berkualiti dengan harga kilang! Ayuh, apa tunggu lagi? Dengan promosi #DOUBLEBONANZA & #POSPERCUMA sempena Chinese New Year, anda akan dapat penjimatan berganda. Datang terus ke cawangan kami atau beli secara online. WEBSITE: https://www.alaqsacarpets.com/ https://aqsaonlinestore.com.my/ SHOWROOM: Jalan Kebun, Klang #alaqsacarpets #aqsafloor #karpetmasjid #karpetsurau #renovation #highquality #premium #visittoday #murah #installation #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #interiordesignerchoice #pospercuma

TESTIMONI BERTERUSAN. TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI KAMI
Semakin ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan layanan, servis pemasangan dan kualiti barang kami. Tidak kira anda membeli belah dengan kuantiti sedikit atau banyak, anda pasti mendapat barang berkualiti dengan harga kilang! Ayuh, apa tunggu lagi? Dengan promosi #DOUBLEBONANZA & #POSPERCUMA sempena Chinese New Year, anda akan dapat penjimatan berganda. Datang terus ke cawangan kami atau beli secara online.
WEBSITE:
https://www.alaqsacarpets.com/
https://aqsaonlinestore.com.my/
SHOWROOM:
Jalan Kebun, Klang
#alaqsacarpets #aqsafloor #karpetmasjid #karpetsurau #renovation #highquality #premium #visittoday #murah #installation #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #interiordesignerchoice #pospercuma

TESTIMONI BERTERUSAN. TERIMA KASIH KERANA MEMPERCAYAI KAMI Semakin ramai pelanggan kami yang berpuas hati dengan layanan, servis pemasangan dan kualiti barang kami. Tidak kira anda membeli belah dengan kuantiti sedikit atau banyak, anda pasti mendapat barang berkualiti dengan harga kilang! Ayuh, apa tunggu lagi? Dengan promosi #DOUBLEBONANZA & #POSPERCUMA sempena Chinese New Year, anda akan dapat penjimatan berganda. Datang terus ke cawangan kami atau beli secara online. WEBSITE: https://www.alaqsacarpets.com/ https://aqsaonlinestore.com.my/ SHOWROOM: Jalan Kebun, Klang #alaqsacarpets #aqsafloor #karpetmasjid #karpetsurau #renovation #highquality #premium #visittoday #murah #installation #bestcarpet #flooring #glamdeco #impiana #innovation #viral #interiordesignerchoice #pospercuma

Selesai pasang karpet surau di Raudhatul Sakinah, Rawang , kerja amal UMW Training Centre Sdn Bhd.
Pasni straight ke Bandar Baru Bangi pulak pasang karpet pejabat. Orang lain gi open house, kita gi pasang karpet.
#karpetsurau
#pembekalkarpetsurau
#kontraktorkarpet
#karpet2u

Selesai pasang karpet surau di Raudhatul Sakinah, Rawang , kerja amal UMW Training Centre Sdn Bhd. Pasni straight ke Bandar Baru Bangi pulak pasang karpet pejabat. Orang lain gi open house, kita gi pasang karpet. #karpetsurau #pembekalkarpetsurau #kontraktorkarpet #karpet2u

Siap install karpet pejabat #masteraleyhyusof di Kubang Kerian.
.
.
Warna : Light Grey
.
Luas pemasangan : 500'persegi.
.
.
Terima kasih master kerana memberi kepercayaan kepada team kami.
.
.
Sebarang pertanyaan berkaitan dengan karpet, hubungi admin @ wasap direct ;
.
πŸ‘‰πŸ“±www.wasap.my/60139494799/pmkarpetpejabat
.
πŸ‘‰πŸ“±www.wasap.my/60139494799/pmkarpetpejabat
.
πŸ‘‰πŸ“±www.wasap.my/60139494799/pmkarpetpejabat
.
.
#hmscarpets
#hmsflooring
#teaminstallationHms
#karpetkelantan
#karpetmasjid
#karpetmuroh
#karpetlooppile
#karpetpejabat
#karpethotel
#karpetsurau

Siap install karpet pejabat #masteraleyhyusof di Kubang Kerian. . . Warna : Light Grey . Luas pemasangan : 500'persegi. . . Terima kasih master kerana memberi kepercayaan kepada team kami. . . Sebarang pertanyaan berkaitan dengan karpet, hubungi admin @ wasap direct ; . πŸ‘‰πŸ“±www.wasap.my/60139494799/pmkarpetpejabat . πŸ‘‰πŸ“±www.wasap.my/60139494799/pmkarpetpejabat . πŸ‘‰πŸ“±www.wasap.my/60139494799/pmkarpetpejabat . . #hmscarpets #hmsflooring #teaminstallationHms #karpetkelantan #karpetmasjid #karpetmuroh #karpetlooppile #karpetpejabat #karpethotel #karpetsurau

Ok abam nak up kerja cucian sofa dan kerusi makan di Taman Bunga Kantan.
Tq puan Nurhidayah sudi panggil team abam untuk buat cucian di rumah semperna open house ujung minggu ni. 😊😊😊 Semoga berpuas hati dengan hasil kerja abam ok. ✌✌✌ Ok lepas selesai majlis kita datang ambil karpet lak ya... Sebarang pertanyaan dan slot boleh hubungi abam di 0123680277 atau klik
http://shaharulcuciservis.wasap.my
http://shaharulcuciservis.wasap.my
#cucisofa #cucikerusimakan #cucitilam #cucikapet #karpetsurau #karpetbangi #fogging #nanomist #servisdoortodoor #kajang #bangi #bandarbarubangi

Ok abam nak up kerja cucian sofa dan kerusi makan di Taman Bunga Kantan. Tq puan Nurhidayah sudi panggil team abam untuk buat cucian di rumah semperna open house ujung minggu ni. 😊😊😊 Semoga berpuas hati dengan hasil kerja abam ok. ✌✌✌ Ok lepas selesai majlis kita datang ambil karpet lak ya... Sebarang pertanyaan dan slot boleh hubungi abam di 0123680277 atau klik http://shaharulcuciservis.wasap.my http://shaharulcuciservis.wasap.my #cucisofa #cucikerusimakan #cucitilam #cucikapet #karpetsurau #karpetbangi #fogging #nanomist #servisdoortodoor #kajang #bangi #bandarbarubangi

Aisha ni dipasang 2 hari sebelum Raya Aidilfitri. Alhamdulillah hasil infaq anak kariah berjaya mendirikan sebuah surau baru yang sangat cantik bagi menggantikan bangunan surau kayu yang lama. Semoga dimurahkan rezeki bagi yang telah menginfaqkan harta pada jalan Allah. .
AISHA .
Warna: Maroon
Lokasi: Paya Jaras, Selangor
Promosi: Raikan Ramadan
.
@ixolacarpet
@ixolacarpet .
Jawatankuasa masjid dan surau yang berminat, boleh terus hubungi kami di talian: πŸ“±0124021598
πŸ“§ixolagroup@gmail.com
ig: @ixolacarpet
fb: IXOLA CARPET
website: wwww.ixolacarpet.com
.
#karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpetmasjidmalaysia #pakarkarpetmasjid #pengimportkarpetmasjid #penerajukarpetmasjid #ixolagroup #zakatselangor #infaq #infaqkarpetmasjid #ustazazharidrus #tanyalahustaz

Aisha ni dipasang 2 hari sebelum Raya Aidilfitri. Alhamdulillah hasil infaq anak kariah berjaya mendirikan sebuah surau baru yang sangat cantik bagi menggantikan bangunan surau kayu yang lama. Semoga dimurahkan rezeki bagi yang telah menginfaqkan harta pada jalan Allah. . AISHA . Warna: Maroon Lokasi: Paya Jaras, Selangor Promosi: Raikan Ramadan . @ixolacarpet @ixolacarpet . Jawatankuasa masjid dan surau yang berminat, boleh terus hubungi kami di talian: πŸ“±0124021598 πŸ“§ixolagroup @gmail .com ig: @ixolacarpet fb: IXOLA CARPET website: wwww.ixolacarpet.com . #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpetmasjidmalaysia #pakarkarpetmasjid #pengimportkarpetmasjid #penerajukarpetmasjid #ixolagroup #zakatselangor #infaq #infaqkarpetmasjid #ustazazharidrus #tanyalahustaz

Rezeki bulan Syawal. Pemasangan karpet surau di Sekolah Rendah Islam Integrasi Al-Hikmah Puncak Alam. Amanah seorang doktor untuk menginfakkan karpet surau yang baru menggantikan yang lama telah selesai kami jayakan. Alhamdulillah 😁
Mencari karpet surau / masjid? Sila hubungi www.wasap.my/60139184055
#karpetmasjid
#karpetsurau
#pembekalkarpetsurau
#pembekalkarpetmasjid
#kontraktorkarpet
#puncakalam
#karpetmasjid2u
#karpet2u

Rezeki bulan Syawal. Pemasangan karpet surau di Sekolah Rendah Islam Integrasi Al-Hikmah Puncak Alam. Amanah seorang doktor untuk menginfakkan karpet surau yang baru menggantikan yang lama telah selesai kami jayakan. Alhamdulillah 😁 Mencari karpet surau / masjid? Sila hubungi www.wasap.my/60139184055 #karpetmasjid #karpetsurau #pembekalkarpetsurau #pembekalkarpetmasjid #kontraktorkarpet #puncakalam #karpetmasjid2u #karpet2u

CHANGE THE LOOK AND THE FEEL OF YOUR STAIRS TODAY
.
.
Change your home / office staircase with:
.
β–ͺVinyl flooring
β–ͺCARPET
.
.
Interested to see real sample and feel the difference each floors? Come to our showroom at PJCC Petaling Jaya .
.
.
#officecarpet #officecarpets #carpet #tilecarpet #carpets #carpettile #office #karpetikea #grasscarpet #karpermasjid #karpetsurau #karpetpejabat #karpetpejabat #flooring #flooringinstallation #officedecoration #renovation #construction #interiordesign #carpettiles #interior #custome #custom #design #remodel #ninesixdesignsdnbhd #floorkingzcrew

CHANGE THE LOOK AND THE FEEL OF YOUR STAIRS TODAY . . Change your home / office staircase with: . β–ͺVinyl flooring β–ͺCARPET . . Interested to see real sample and feel the difference each floors? Come to our showroom at PJCC Petaling Jaya . . . #officecarpet #officecarpets #carpet #tilecarpet #carpets #carpettile #office #karpetikea #grasscarpet #karpermasjid #karpetsurau #karpetpejabat #karpetpejabat #flooring #flooringinstallation #officedecoration #renovation #construction #interiordesign #carpettiles #interior #custome #custom #design #remodel #ninesixdesignsdnbhd #floorkingzcrew

INSTALLATION DONE IPD BRICKFIELDS
.
.
.
Carpet for office? Why not. Its comfy, elegant yet resilent. We have carpet tile, carpet roll, grass carpet, event carpet and mosque carpet. .
.
.
#officecarpet #officecarpets #carpet #tilecarpet #carpets #carpettile #office #karpetikea #grasscarpet #karpermasjid #karpetsurau #karpetpejabat #karpetpejabat #flooring #flooringinstallation #officedecoration #renovation #construction #interiordesign #carpettiles #interior #custome #custom #design #remodel #ninesixdesignsdnbhd #floorkingzcrew

INSTALLATION DONE IPD BRICKFIELDS . . . Carpet for office? Why not. Its comfy, elegant yet resilent. We have carpet tile, carpet roll, grass carpet, event carpet and mosque carpet. . . . #officecarpet #officecarpets #carpet #tilecarpet #carpets #carpettile #office #karpetikea #grasscarpet #karpermasjid #karpetsurau #karpetpejabat #karpetpejabat #flooring #flooringinstallation #officedecoration #renovation #construction #interiordesign #carpettiles #interior #custome #custom #design #remodel #ninesixdesignsdnbhd #floorkingzcrew