Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #triptohatyai

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JolyPic Recommendation:

Use #triptohatyai to get seen now

2.8
average comments
3.4K
hashtag reach
82
average likes

Best hashtags for #triptohatyai

#triptohatyai
#follow
#swag
#party
#beach
#pretty
#girls
#igers
#funny
#dogsofinstagram
#foodporn
#repost
#instagood
#cute
#travel
#home
#ootd
#pink
#instadaily
#moda
#sky
#hair
#flowers
#smile
#fitness
#me
#foodie
Posts using this hashtag
3,378

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 20 hashtags used with #triptohatyai

Percentage of hashtags used with #triptohatyai on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, triptohatyai hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram triptohatyai hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top triptohatyai hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for triptohatyai to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram triptohatyai hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for triptohatyai, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


triptohatyai instagram hashtag profile picture

#triptohatyai photos & videos

3,378 Instagram Posts using #triptohatyai hashtag

Advertisements

Top triptohatyai Posts

Jom! Sapa takde buat ape weekend, plus rasa nak jalan2 carik makan, Mari kita ke Hatyai. RM299 sahaja. .
Kita pergi ramai2 best! Boleh kenal-kenalan 😘
.
#teamcaravanseraiholidays
#triptohatyai
#pakejhatyaimurah
#triphatyaimurah
#hatyai2018
#hatyai2019
#hatyaidariklsentral

Jom! Sapa takde buat ape weekend, plus rasa nak jalan2 carik makan, Mari kita ke Hatyai. RM299 sahaja. . Kita pergi ramai2 best! Boleh kenal-kenalan 😘 . #teamcaravanseraiholidays #triptohatyai #pakejhatyaimurah #triphatyaimurah #hatyai2018 #hatyai2019 #hatyaidariklsentral

[ đŸ‡č🇭HATYAI SONGKLA 2019 3H2M Terus Dari JBđŸ‡ČđŸ‡Ÿ ]
.
.
.
WELCOME ke Syurga Makanan & Shopping â€đŸ’ž
.
~RM449~ RM399 PER ADULT (>12 Y/O)
~RM429~ RM379 PER CHILD (2-12 Y/O)
RM 200 PER INFANT WITH SEAT (

[ đŸ‡č🇭HATYAI SONGKLA 2019 3H2M Terus Dari JBđŸ‡ČđŸ‡Ÿ ] . . . WELCOME ke Syurga Makanan & Shopping â€đŸ’ž . ~RM449~ RM399 PER ADULT (>12 Y/O) ~RM429~ RM379 PER CHILD (2-12 Y/O) RM 200 PER INFANT WITH SEAT (

Ni antara faktor org repeat trip Hatyai berulang kali yer.. ni trip 14-18/08/19 baru-baru nii.. Cer tengok dieorg enjoy ke tak enjoy layan menu stimboat grill?
Kalau terliur, meh wasap kakak.. www.wasap.my/60126730889
#caravanseraiholidays
#cuti2
#cuticuti
#cuticutimalaysia
#jalanjalan
#jalanjalancarimakan
#kakijalan
#kakitravel
#kl
#malaysiaku
#malaysiantravellers
#tripbajet
#TravelMalaysia
#tripberbaloi
#tripwithbuddies
#tripwithfamily
#tripwithfriends
#triptogether
#triptohatyai
#kakakontravelmode

Ni antara faktor org repeat trip Hatyai berulang kali yer.. ni trip 14-18/08/19 baru-baru nii.. Cer tengok dieorg enjoy ke tak enjoy layan menu stimboat grill? Kalau terliur, meh wasap kakak.. www.wasap.my/60126730889 #caravanseraiholidays #cuti2 #cuticuti #cuticutimalaysia #jalanjalan #jalanjalancarimakan #kakijalan #kakitravel #kl #malaysiaku #malaysiantravellers #tripbajet #TravelMalaysia #tripberbaloi #tripwithbuddies #tripwithfamily #tripwithfriends #triptogether #triptohatyai #kakakontravelmode

Pagi pagi breakfast dimsum dekat HATYAI ni. Memang padu babe! Seriously food food dekat Thailand memang semua sedap sedap belaka.
Tapi make sure sebelum makan kena tengok HALAL ke tak ye.
Jangan main bedal je makan. Takut nanti dia campur daging krokk krokk pulak. Nayaaa 😂
Pegi Thailand memang keje kami makan je doplohpatjam. Balik Malaysia konfem gemok ni đŸ€Ș
Dakcik makan sampai tersandar lah. Dia pon pulun makan semua makanan yg kami makan jugak.
#JalanJalanCariMakan
#TripToHatyai

Pagi pagi breakfast dimsum dekat HATYAI ni. Memang padu babe! Seriously food food dekat Thailand memang semua sedap sedap belaka. Tapi make sure sebelum makan kena tengok HALAL ke tak ye. Jangan main bedal je makan. Takut nanti dia campur daging krokk krokk pulak. Nayaaa 😂 Pegi Thailand memang keje kami makan je doplohpatjam. Balik Malaysia konfem gemok ni đŸ€Ș Dakcik makan sampai tersandar lah. Dia pon pulun makan semua makanan yg kami makan jugak. #JalanJalanCariMakan #TripToHatyai

The journey begin with a single step 💕đŸ‡č🇭 #triptohatyai #songkhla #koyoisland

The journey begin with a single step 💕đŸ‡č🇭 #triptohatyai #songkhla #koyoisland

Last 2 weeks haritu, keknis berkesempatan ke Hatyai, Thailand. Landed je di airport hatyai tu, kami terus ke 1st destination selepas lunch. .
.
As u know, kat Thailand ni mmg femes dengan gajah. Tapi keknis tak naik la gajah kali ni sebab masa ke Krabi dulu dah pernah merasa. Sedih bila tahu kisah diorang diseksa.
.
.
Benda yang menarik lain opkos makanan lah. Stay tuned untuk video seterusnya.
#shortvacaywithhanis
#triptohatyai

Last 2 weeks haritu, keknis berkesempatan ke Hatyai, Thailand. Landed je di airport hatyai tu, kami terus ke 1st destination selepas lunch. . . As u know, kat Thailand ni mmg femes dengan gajah. Tapi keknis tak naik la gajah kali ni sebab masa ke Krabi dulu dah pernah merasa. Sedih bila tahu kisah diorang diseksa. . . Benda yang menarik lain opkos makanan lah. Stay tuned untuk video seterusnya. #shortvacaywithhanis #triptohatyai

Kat sini ada 1 game mcm kat funfair. Marketing dieorg siap demo mmg power. Kat situ saje lg banyak habis dari beli makanan! #floatingmarket #hatyai #thailand #triptohatyai

Kat sini ada 1 game mcm kat funfair. Marketing dieorg siap demo mmg power. Kat situ saje lg banyak habis dari beli makanan! #floatingmarket #hatyai #thailand #triptohatyai

gooá—Ș ᗰoᖇᑎiᑎg !
.
Dah ada plan ke untuk cuti Hari Malaysia nanti? Jom join kak B and team ke Hatyai 3H2M dengan pakej RM 299/pax sahaja DARI KL CENTRAL.
.
🌾Whatsapp 012-964 0215 (kak b)
🌾Whatsapp 012-964 0215 (kak b)
🌾Whatsapp 012-964 0215 (kak b)
.
Atau click http://bossbabe.wasap.my
. #pakejpercutianmurah #hatyaipackage #pakejtravelmurah #malaysiatravelpackage #travelpackagemurah #pakejtravelbest #travelmalaysia #cheaptravel #travelhatyai #travelthailand #thailandcheappackage #thailandcheaptravelpackage #pakejpercutianmurah #pakejtravelmenarik #pakejtravelmalaysia #pakejmelancongtermurah
#pakejmelancongmuslim
#pakejmelancongjimat
#pakejmelancongbest
#pakejmelancongbajet #tourguidemalaysia #familytrip #companytripmalaysia #companytrip #travelhatyai #hatyaiotrip #pakejhatyai #tourguidehatyai #triphatyai #triptohatyai

gooá—Ș ᗰoᖇᑎiᑎg ! . Dah ada plan ke untuk cuti Hari Malaysia nanti? Jom join kak B and team ke Hatyai 3H2M dengan pakej RM 299/pax sahaja DARI KL CENTRAL. . 🌾Whatsapp 012-964 0215 (kak b) 🌾Whatsapp 012-964 0215 (kak b) 🌾Whatsapp 012-964 0215 (kak b) . Atau click http://bossbabe.wasap.my . #pakejpercutianmurah #hatyaipackage #pakejtravelmurah #malaysiatravelpackage #travelpackagemurah #pakejtravelbest #travelmalaysia #cheaptravel #travelhatyai #travelthailand #thailandcheappackage #thailandcheaptravelpackage #pakejpercutianmurah #pakejtravelmenarik #pakejtravelmalaysia #pakejmelancongtermurah #pakejmelancongmuslim #pakejmelancongjimat #pakejmelancongbest #pakejmelancongbajet #tourguidemalaysia #familytrip #companytripmalaysia #companytrip #travelhatyai #hatyaiotrip #pakejhatyai #tourguidehatyai #triphatyai #triptohatyai

Sauna sessions with buddies! #triptohatyai

Sauna sessions with buddies! #triptohatyai

Latest triptohatyai Posts

Sewa van untuk dua hari di Hatyai sempena Hari Kemerdekaan bersama keluarga. Kami punya pakej murah dgn apa yang kami bagi. Transport, van. Tour with driver dan yang paling penting, pick up di rumah 😉
#triptohatyai #pakejhatyai #pakejthailand #pakejpercutianmurah

Sewa van untuk dua hari di Hatyai sempena Hari Kemerdekaan bersama keluarga. Kami punya pakej murah dgn apa yang kami bagi. Transport, van. Tour with driver dan yang paling penting, pick up di rumah 😉 #triptohatyai #pakejhatyai #pakejthailand #pakejpercutianmurah

Sawadekaa â˜ș
#bigbeethailand
#Triptohatyai

Sawadekaa â˜ș #bigbeethailand #Triptohatyai

Throwback....
Tunggu hujung tahun plak....
#triptohatyai
#hujungtahun2019

Throwback.... Tunggu hujung tahun plak.... #triptohatyai #hujungtahun2019

Ni antara faktor org repeat trip Hatyai berulang kali yer.. ni trip 14-18/08/19 baru-baru nii.. Cer tengok dieorg enjoy ke tak enjoy layan menu stimboat grill?
Kalau terliur, meh wasap kakak.. www.wasap.my/60126730889
#caravanseraiholidays
#cuti2
#cuticuti
#cuticutimalaysia
#jalanjalan
#jalanjalancarimakan
#kakijalan
#kakitravel
#kl
#malaysiaku
#malaysiantravellers
#tripbajet
#TravelMalaysia
#tripberbaloi
#tripwithbuddies
#tripwithfamily
#tripwithfriends
#triptogether
#triptohatyai
#kakakontravelmode

Ni antara faktor org repeat trip Hatyai berulang kali yer.. ni trip 14-18/08/19 baru-baru nii.. Cer tengok dieorg enjoy ke tak enjoy layan menu stimboat grill? Kalau terliur, meh wasap kakak.. www.wasap.my/60126730889 #caravanseraiholidays #cuti2 #cuticuti #cuticutimalaysia #jalanjalan #jalanjalancarimakan #kakijalan #kakitravel #kl #malaysiaku #malaysiantravellers #tripbajet #TravelMalaysia #tripberbaloi #tripwithbuddies #tripwithfamily #tripwithfriends #triptogether #triptohatyai #kakakontravelmode

Dah sampai
.
.
.
#samilabeachsongkhla
#bronzemermaidđŸ§œđŸ»â€â™€ïž #travelthailand2019
#triptohatyai
#thailand

Dah sampai . . . #samilabeachsongkhla #bronzemermaidđŸ§œđŸ»â€â™€ïž #travelthailand2019 #triptohatyai #thailand

Langkah sempadan
.
.
.
#familytrip2019
#triptohatyai
#thailand

Langkah sempadan . . . #familytrip2019 #triptohatyai #thailand

UNTUK ORANG IPOH DAN SEKITARNYA.. Kakak nak mencari 4 orang yang nak join trip Haytai dr Ipoh.
Date: 6 - 9 Sept 2019. Isnin tu public holiday (birthday YDPA). Pick up kat mana? Insya Allah pick up kat Meru Raya.. Boleh roger kawan2 atau sedara mara kat sana yak.. Ada pertanyaan lanjut, wasap ke kakak ye.. www.wasap.my/60126730889/hatyaiipoh
#caravanseraiholidays
#cuti2
#cuticuti
#cuticutimalaysia
#jalanjalan
#jalanjalancarimakan
#kakijalan
#kakitravel
#kl
#malaysiaku
#malaysiantravellers
#tripbajet
#TravelMalaysia
#tripberbaloi
#tripwithbuddies
#tripwithfamily
#tripwithfriends
#triptogether
#triptohatyai
#ipoh

UNTUK ORANG IPOH DAN SEKITARNYA.. Kakak nak mencari 4 orang yang nak join trip Haytai dr Ipoh. Date: 6 - 9 Sept 2019. Isnin tu public holiday (birthday YDPA). Pick up kat mana? Insya Allah pick up kat Meru Raya.. Boleh roger kawan2 atau sedara mara kat sana yak.. Ada pertanyaan lanjut, wasap ke kakak ye.. www.wasap.my/60126730889/hatyaiipoh #caravanseraiholidays #cuti2 #cuticuti #cuticutimalaysia #jalanjalan #jalanjalancarimakan #kakijalan #kakitravel #kl #malaysiaku #malaysiantravellers #tripbajet #TravelMalaysia #tripberbaloi #tripwithbuddies #tripwithfamily #tripwithfriends #triptogether #triptohatyai #ipoh

Sebuah pusat membeli-belah yang agak baru, Central Festival Mall adalah sebuah pusat membeli-belah yang terbesar di Hat Yai.
.
Selain dari outlet2 antarabangsa dan tempatan serta kedai makan, tarikan lain yang terdapat di sini adalah ice skating rink, pusat boling, wayang 3D Imax, permainan arked dan banyak lagi😍
.
Bagi yang ada anak kecil, anda boleh guna stroller kanak-kanak dalam bentuk kereta sport secara percuma di kaunter informasi Central Festival Mall taw😍Dapat stroller cool macam ni, mesti tak meragam punyalah. Baru tenang anda bershopping. Gitchew 😉
.
#triptohatyai #triphatyaimurah #hatyai #hatyaitrip #pakejhatyai #pakejhatyaimurah #pakejbajethatyai #pakejbajethatyaikelantan #hatyaiholiday #traveltohatyai #pakejthailand #triptothailand #pakejthailandmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianthailand #pakejpercutianhatyai #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejbulanmadu #honeymoontrip

Sebuah pusat membeli-belah yang agak baru, Central Festival Mall adalah sebuah pusat membeli-belah yang terbesar di Hat Yai. . Selain dari outlet2 antarabangsa dan tempatan serta kedai makan, tarikan lain yang terdapat di sini adalah ice skating rink, pusat boling, wayang 3D Imax, permainan arked dan banyak lagi😍 . Bagi yang ada anak kecil, anda boleh guna stroller kanak-kanak dalam bentuk kereta sport secara percuma di kaunter informasi Central Festival Mall taw😍Dapat stroller cool macam ni, mesti tak meragam punyalah. Baru tenang anda bershopping. Gitchew 😉 . #triptohatyai #triphatyaimurah #hatyai #hatyaitrip #pakejhatyai #pakejhatyaimurah #pakejbajethatyai #pakejbajethatyaikelantan #hatyaiholiday #traveltohatyai #pakejthailand #triptothailand #pakejthailandmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianthailand #pakejpercutianhatyai #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejbulanmadu #honeymoontrip

KLONG HAE FLOATING MARKET .
.
Di sini ibarat pasar malam atas sampan yang menawarkan pelbagai barangan dan makanan tempatan yg superb sedap dan murah😉 Harga antara 25bath sehingga 50bath jerr!
.
Nak cari makanan yang halal di sini memang tak susah sebab ramai juga peniaga di atas sampan ni orang Islam. Senang cerita, cari peniaga wanita yang bertudung dan beri salam😘
.
Nak rasa makanan yang sedap dan tak pernah rasa kat #malaysia ? Apa tunggu lagi jom cepat2 booking dengan Kak Love sekaranggg!! Klik je link di bio hokeyy!
.
#triptohatyai #triphatyaimurah #hatyai #hatyaitrip #pakejhatyai #pakejhatyaimurah #pakejbajethatyai #pakejbajethatyaikelantan #hatyaiholiday #traveltohatyai #pakejthailand #triptothailand #pakejthailandmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianthailand #pakejpercutianhatyai #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejbulanmadu #honeymoontrip

KLONG HAE FLOATING MARKET . . Di sini ibarat pasar malam atas sampan yang menawarkan pelbagai barangan dan makanan tempatan yg superb sedap dan murah😉 Harga antara 25bath sehingga 50bath jerr! . Nak cari makanan yang halal di sini memang tak susah sebab ramai juga peniaga di atas sampan ni orang Islam. Senang cerita, cari peniaga wanita yang bertudung dan beri salam😘 . Nak rasa makanan yang sedap dan tak pernah rasa kat #malaysia ? Apa tunggu lagi jom cepat2 booking dengan Kak Love sekaranggg!! Klik je link di bio hokeyy! . #triptohatyai #triphatyaimurah #hatyai #hatyaitrip #pakejhatyai #pakejhatyaimurah #pakejbajethatyai #pakejbajethatyaikelantan #hatyaiholiday #traveltohatyai #pakejthailand #triptothailand #pakejthailandmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianthailand #pakejpercutianhatyai #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejbulanmadu #honeymoontrip

有的æȡ的
.
.
.
#hatyaithailand #hatyai #hatyaitrip #triptohatyai #buildingart #oldwindow #randomshot #randomclickđŸ“·
æČĄçœ‹è§çŽ‹ć­ć’Œć…Źäž»
.
.
.
#winevillage #winevillagehatyai #hatyai #hatyaithailand #triphatyai #sunset_pics #ig_hatyai #triptohatyai
Alone
#triptohatyai
TRIP JALAN-JALAN CARI MAKAN!
KL to Hatyai with luv.. đŸ’†đŸ»â€â™€Yang mana tetiba dok teringat2
✅Pulut Mangga ✅ Kerabu Mangga ✅ Pulut Ayam ✅ Somtam ✅ Tomyam ✅ Teh Ais buih
✅ Pad Thai
Mehla.. Passport pon lama tak cop kan? Kalau rasa mcm dah gigil je tu.. jomlah.. apa tunggu lagik.. date pon banyak tu.. Whatsapp kakak ye.. đŸ‘‡đŸŒđŸ‘‡đŸŒđŸ‘‡đŸŒ http://www.wasap.my/60126730889/hatyai
#caravanseraiholidays
#cuti2
#cuticuti
#cuticutimalaysia
#jalanjalan
#jalanjalancarimakan
#kakijalan
#kakitravel
#kl
#malaysiaku
#malaysiantravellers
#tripbajet
#TravelMalaysia
#tripberbaloi
#tripwithfriends
#tripwithfamily
#tripwithbuddies
#triptogether
#triptohatyai

TRIP JALAN-JALAN CARI MAKAN! KL to Hatyai with luv.. đŸ’†đŸ»â€â™€Yang mana tetiba dok teringat2 ✅Pulut Mangga ✅ Kerabu Mangga ✅ Pulut Ayam ✅ Somtam ✅ Tomyam ✅ Teh Ais buih ✅ Pad Thai Mehla.. Passport pon lama tak cop kan? Kalau rasa mcm dah gigil je tu.. jomlah.. apa tunggu lagik.. date pon banyak tu.. Whatsapp kakak ye.. đŸ‘‡đŸŒđŸ‘‡đŸŒđŸ‘‡đŸŒ http://www.wasap.my/60126730889/hatyai #caravanseraiholidays #cuti2 #cuticuti #cuticutimalaysia #jalanjalan #jalanjalancarimakan #kakijalan #kakitravel #kl #malaysiaku #malaysiantravellers #tripbajet #TravelMalaysia #tripberbaloi #tripwithfriends #tripwithfamily #tripwithbuddies #triptogether #triptohatyai

Till We Meet Again Hatyai.... #TripToHatyai #PejabatTanahDanJajahanKotaBharu #YakYakYeay #HoreyHorey #1khw8n
Bila member ngantuk. Xkan ko nak tinggalkan 😆😆😆 sap kok luh #triptohatyai @sekoceh
@ikhwannabil
@nvxklia_community
#kura2roket
#tunebyqhr
#therebanz
#BeastModeOn .

Bila member ngantuk. Xkan ko nak tinggalkan 😆😆😆 sap kok luh #triptohatyai @sekoceh @ikhwannabil @nvxklia_community #kura2roket #tunebyqhr #therebanz #BeastModeOn .

Hatyai Trip by Train 🚅🚄🚆🚇 26 - 27 Julai 2019
Chooo.. choooo... 😍😍😍😍😍 #visitthailand
#triptohatyai
#backpackershatyai
#hatyai2019
#hatyaifoodhunting
#songkhla2019
#hatyaitrain

Hatyai Trip by Train 🚅🚄🚆🚇 26 - 27 Julai 2019 Chooo.. choooo... 😍😍😍😍😍 #visitthailand #triptohatyai #backpackershatyai #hatyai2019 #hatyaifoodhunting #songkhla2019 #hatyaitrain

Open bas ke21....lai3, dr membangau duk rumah, meh ikut kitorang makan2 kt hatyaiđŸ„˜đŸ›đŸ„™đŸ„đŸ±đŸ§đŸŽđŸčđŸ” #triptohatyai #triphatyai #tripcutimurah #caravanseraiholidays #caravanserai #tripoverseas #triphatyaimurah #thailandtrip

Open bas ke21....lai3, dr membangau duk rumah, meh ikut kitorang makan2 kt hatyaiđŸ„˜đŸ›đŸ„™đŸ„đŸ±đŸ§đŸŽđŸčđŸ” #triptohatyai #triphatyai #tripcutimurah #caravanseraiholidays #caravanserai #tripoverseas #triphatyaimurah #thailandtrip

Open bas ke21....lai3, dr membangau duk rumah, meh ikut kitorang makan2 kt hatyaiđŸ„˜đŸ›đŸ„™đŸ„đŸ±đŸ§đŸŽđŸčđŸ” #triptohatyai #triphatyai #tripcutimurah #caravanseraiholidays #caravanserai #tripoverseas #triphatyaimurah #tripthailand

Open bas ke21....lai3, dr membangau duk rumah, meh ikut kitorang makan2 kt hatyaiđŸ„˜đŸ›đŸ„™đŸ„đŸ±đŸ§đŸŽđŸčđŸ” #triptohatyai #triphatyai #tripcutimurah #caravanseraiholidays #caravanserai #tripoverseas #triphatyaimurah #tripthailand

❗TRIP BAJET TO HATYAI 2.0 IS COMING❗😍😍
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Teringin nak food hunting kat Thailand? đŸ‡č🇭😍😍
.
Nak food hunting dengan kawanÂČ?
đŸŠ‘đŸŠđŸ”đŸŸđŸ•đŸ„—đŸ„˜đŸđŸ„˜
.
Jom sertai kami ke HATYAI dengan harga serendah RM250 sahaja untuk seorang
.
MURAH KE MURAH GAISS đŸ˜±đŸ˜±
.
Jika anda daftar secara berkumpulan(4 orang satu kumpulan) anda akan dapat diskaun RM20 untuk satu kumpulan đŸ˜±
ON X ON?
.
🌾PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT
🚌 Bas USIM - Hatyai - USIM
🏱 Penginapan
đŸšč Insurans Perjalanan Thailand
đŸ‘šđŸ»â€đŸ’Œ Tour Leader Malaysia
đŸ‘šđŸœâ€đŸ’Œ Tour Guide Thailand
📾 Photographer provided
.
❗❗Passport tidak disediakan
.
Melawat tempat-tempat menarik seperti :
.
🕌 Masjid Songkhla
🐘 Chang Puak Camp
đŸ›¶ Floating Market Khlong Hae
🌃 Asean Night Bazaar
🐝 Bee Farm
🌊 Samila Beach
.
.
📌 28 & 29 September 2019📌
📌 2 hari 2 malam📌
.
TEMPAT ADALAH TERHAD !!! đŸ˜±
.
đŸ€­ TERBUKA UNTUK PELAJAR USIM & ORANG AWAM đŸ€­
.
.
Menarik kan? Sebarang pertanyaan dan pendaftaran, sila hubungi nombor di link bio 😉
.
@mc_millicent
@iceps15_
.
#MILLICENT
#SupportICEPS15
#triptohatyai
#viralkannnnn
#hatyai #murah #tripmurah #friends #thailand #budget #tripbudget

❗TRIP BAJET TO HATYAI 2.0 IS COMING❗😍😍 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- . Teringin nak food hunting kat Thailand? đŸ‡č🇭😍😍 . Nak food hunting dengan kawanÂČ? đŸŠ‘đŸŠđŸ”đŸŸđŸ•đŸ„—đŸ„˜đŸđŸ„˜ . Jom sertai kami ke HATYAI dengan harga serendah RM250 sahaja untuk seorang . MURAH KE MURAH GAISS đŸ˜±đŸ˜± . Jika anda daftar secara berkumpulan(4 orang satu kumpulan) anda akan dapat diskaun RM20 untuk satu kumpulan đŸ˜± ON X ON? . 🌾PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT 🚌 Bas USIM - Hatyai - USIM 🏱 Penginapan đŸšč Insurans Perjalanan Thailand đŸ‘šđŸ»â€đŸ’Œ Tour Leader Malaysia đŸ‘šđŸœâ€đŸ’Œ Tour Guide Thailand 📾 Photographer provided . ❗❗Passport tidak disediakan . Melawat tempat-tempat menarik seperti : . 🕌 Masjid Songkhla 🐘 Chang Puak Camp đŸ›¶ Floating Market Khlong Hae 🌃 Asean Night Bazaar 🐝 Bee Farm 🌊 Samila Beach . . 📌 28 & 29 September 2019📌 📌 2 hari 2 malam📌 . TEMPAT ADALAH TERHAD !!! đŸ˜± . đŸ€­ TERBUKA UNTUK PELAJAR USIM & ORANG AWAM đŸ€­ . . Menarik kan? Sebarang pertanyaan dan pendaftaran, sila hubungi nombor di link bio 😉 . @mc_millicent @iceps15_ . #MILLICENT #SupportICEPS15 #triptohatyai #viralkannnnn #hatyai #murah #tripmurah #friends #thailand #budget #tripbudget

You can pack for every occasion, but good friends will always be the best thing you could bring.
#triptohatyai
#shortgetawaytrip

You can pack for every occasion, but good friends will always be the best thing you could bring. #triptohatyai #shortgetawaytrip

#triptohatyai
#done✅
#triptohatyai
#hatyai
Trip Bujang Hatyai 3D2N is Out Now đŸ”„
.
Lock your seat asap with just RM100 🔒
.
https://t.me/AsiaBudgetPackage2017
.
WhatsApp for enquiries & booking @ https://hi.jomwasap.my/AsiaBudgetHolidayPackage (0143076945)
.
#asiabudgetholidaypackage #tripbujang #pakejpercutianmurah #pakejtravelmurah #promopercutian #pakejmurahhatyai #pakejhatyai #travelhatyai #hatyaipakejbajetmurah #hatyaitrip #triptohatyai #hatyai3h2m #hatyaithailand #hatyai #hatyaifoodie #hatyaifloatingmarket #hatyaicity #igersmy #igersmalaysia #igersthailand #asia #malaysiatrulyasia #penangstreetfood #pu4lyf #bts #wanderlust #girlswhotravel #travelgram #lovetotravel #traveldiary
HAI U OLL.. NEWS FOR ALL.. Dengan rasminya, saya memperkenalkan pakej terbaru dari #flowrelresourcesenterprise !! HATYAI merupakan antara destinasi pilihan #foodhunter atau lubuk shopping sempadan #thailand dengan pelbagai tarikan budaya dan pelancongan.. Jom kita lihat destinasi yang akan dibawa bila berkunjung ke hatyai.
TEMPAT MENARIK DI HATYAI YANG KAMI AKAN BAWA👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 👉 samila beach (patung duyung)
👉 bee farm (free)🛍
👉chang puak cham tempat gajah (free tapi kalau nak naik gajah 500baht)
👉Floating marketđŸČ
👉 sleeping buddha
👉Asean night market 🛍đŸČ
👉Central Festival Mall 🛍đŸČ
👉Nora Plaza 🛍
👉Renu Plaza 🛍
👉Lee garden Plaza 🛍đŸČ
👉Bukit Tao Kouan
👉Masjid Songkhla
Makan :
👉chabura dimsum
👉Aliff Steamboat ( viral )
SERENDAH RM299.00 SAHAJA!! UNTUK pertanyaan lanjut wussup ke.. Www.wasap.my/601111946219/kembarahatyai .. #kembarahatyai #pakejmurahhatyai #pakkejbudgethatyai #flowrelresourcesenterprise #triptohatyai #pakejmurahhatyai #pakejhatyai #backpacker #asiabackpacker #hatyaibackpackers

HAI U OLL.. NEWS FOR ALL.. Dengan rasminya, saya memperkenalkan pakej terbaru dari #flowrelresourcesenterprise !! HATYAI merupakan antara destinasi pilihan #foodhunter atau lubuk shopping sempadan #thailand dengan pelbagai tarikan budaya dan pelancongan.. Jom kita lihat destinasi yang akan dibawa bila berkunjung ke hatyai. TEMPAT MENARIK DI HATYAI YANG KAMI AKAN BAWA👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 👉 samila beach (patung duyung) 👉 bee farm (free)🛍 👉chang puak cham tempat gajah (free tapi kalau nak naik gajah 500baht) 👉Floating marketđŸČ 👉 sleeping buddha 👉Asean night market 🛍đŸČ 👉Central Festival Mall 🛍đŸČ 👉Nora Plaza 🛍 👉Renu Plaza 🛍 👉Lee garden Plaza 🛍đŸČ 👉Bukit Tao Kouan 👉Masjid Songkhla Makan : 👉chabura dimsum 👉Aliff Steamboat ( viral ) SERENDAH RM299.00 SAHAJA!! UNTUK pertanyaan lanjut wussup ke.. Www.wasap.my/601111946219/kembarahatyai .. #kembarahatyai #pakejmurahhatyai #pakkejbudgethatyai #flowrelresourcesenterprise #triptohatyai #pakejmurahhatyai #pakejhatyai #backpacker #asiabackpacker #hatyaibackpackers

Throwback to Hatyai đŸŒ» #triptohatyai #bigbeegardenhatyai #morning #sweetmemories
Tak sah kalau pergi Hatyai tak singgah dekat sini. Sape dh pernah pergi? Best tak? đŸ™‹â€â™€ïž
#triptohatyai #pakejhatyai2019 #pakejpercutianmurah #hatyaitrip

Tak sah kalau pergi Hatyai tak singgah dekat sini. Sape dh pernah pergi? Best tak? đŸ™‹â€â™€ïž #triptohatyai #pakejhatyai2019 #pakejpercutianmurah #hatyaitrip

Day 3 - Trip to Hatyai - last day at Hatyai... after breakfast and check out, went straight to Danok... makan pulut ayam dgn pulut mangga... then beratur kat Imigresen Thailand utk check out dari Thailand... masuk balik Malaysia, exit from Bukit Kayu Hitam... now heading back to KL... thanks to out group leader, Fitri from Bahtera Kembara... awesome holiday trips... till we meet again... 😮😮😮
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 3 - Trip to Hatyai - last day at Hatyai... after breakfast and check out, went straight to Danok... makan pulut ayam dgn pulut mangga... then beratur kat Imigresen Thailand utk check out dari Thailand... masuk balik Malaysia, exit from Bukit Kayu Hitam... now heading back to KL... thanks to out group leader, Fitri from Bahtera Kembara... awesome holiday trips... till we meet again... 😮😮😮 #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

🚌🚌 TRIP BAJET TO HATYAI 2.0🚌🚌
-------------------------------------------------------------------------------- .
Teringin nak food hunting kat Thailand? đŸ‡č🇭😍😍
.
Nak food hunting dengan kawanÂČ?
đŸŠ‘đŸŠđŸ”đŸŸđŸ•đŸ„—đŸ„˜đŸđŸ„˜
.
Jom sertai kami ke HAT YAI dengan harga serendah RM250 sahaja untuk seorang
.
MURAH KE MURAH GAISS đŸ˜±đŸ˜±
.
Jika anda daftar secara berkumpulan(4 orang satu kumpulan) anda akan dapat diskaun RM20 untuk satu kumpulan đŸ˜±
ON X ON
.
PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT
🚌 Bas USIM - Hatyai - USIM
🏱 Penginapan
đŸšč Insurans Perjalanan Thailand
đŸ‘šđŸ»â€đŸ’Œ Tour Leader Malaysia
đŸ‘šđŸœâ€đŸ’Œ Tour Guide Thailand
📾 Photographer provided
. ❗❗Passport tidak disediakan
.
Melawat tempat-tempat menarik seperti :
.
🕌 Masjid Songkhla
🐘 Chang Puak Camp
đŸ›¶ Floating Market Khlong Hae
🌃 Asean Night Bazaar
🐝 Bee Farm
🌊 Samila Beach
.
📌 28 & 29 September 2019📌
📌 2 hari 2 malam*📌
.
!!!TEMPAT ADALAH TERHAD !!! .
đŸ€­ TERBUKA UNTUK PELAJAR USIM & ORANG AWAMđŸ€­
. 😍 Kalau anda ingin tahu review daripada Trip Hatyai 1.0 anda boleh lawati instagram kami di @mc_millicent 😍
.
Menarik kan? Sebarang pertanyaan dan pendaftaran, sila hubungi:
.
#MILLICENT
#SupportICEPS15
#triptohatyai
#viralkannnnn

🚌🚌 TRIP BAJET TO HATYAI 2.0🚌🚌 -------------------------------------------------------------------------------- . Teringin nak food hunting kat Thailand? đŸ‡č🇭😍😍 . Nak food hunting dengan kawanÂČ? đŸŠ‘đŸŠđŸ”đŸŸđŸ•đŸ„—đŸ„˜đŸđŸ„˜ . Jom sertai kami ke HAT YAI dengan harga serendah RM250 sahaja untuk seorang . MURAH KE MURAH GAISS đŸ˜±đŸ˜± . Jika anda daftar secara berkumpulan(4 orang satu kumpulan) anda akan dapat diskaun RM20 untuk satu kumpulan đŸ˜± ON X ON . PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT 🚌 Bas USIM - Hatyai - USIM 🏱 Penginapan đŸšč Insurans Perjalanan Thailand đŸ‘šđŸ»â€đŸ’Œ Tour Leader Malaysia đŸ‘šđŸœâ€đŸ’Œ Tour Guide Thailand 📾 Photographer provided . ❗❗Passport tidak disediakan . Melawat tempat-tempat menarik seperti : . 🕌 Masjid Songkhla 🐘 Chang Puak Camp đŸ›¶ Floating Market Khlong Hae 🌃 Asean Night Bazaar 🐝 Bee Farm 🌊 Samila Beach . 📌 28 & 29 September 2019📌 📌 2 hari 2 malam*📌 . !!!TEMPAT ADALAH TERHAD !!! . đŸ€­ TERBUKA UNTUK PELAJAR USIM & ORANG AWAMđŸ€­ . 😍 Kalau anda ingin tahu review daripada Trip Hatyai 1.0 anda boleh lawati instagram kami di @mc_millicent 😍 . Menarik kan? Sebarang pertanyaan dan pendaftaran, sila hubungi: . #MILLICENT #SupportICEPS15 #triptohatyai #viralkannnnn

Day 2 - Trip to Hatyai - Part 6 - jalan2 at Aseana Night Market, shopping 🛍 lagi... thanks to Abg Mat out devoted tour guide sepanjang dia Hatyai... settle jer Aseana terus rempit naik moto pg balik Lee Garden Plaza, cik wife nak pg Watson... layankan jelah yer... pastu penutup kita massage 💆 đŸ’†â€â™‚ïžkaki... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 2 - Trip to Hatyai - Part 6 - jalan2 at Aseana Night Market, shopping 🛍 lagi... thanks to Abg Mat out devoted tour guide sepanjang dia Hatyai... settle jer Aseana terus rempit naik moto pg balik Lee Garden Plaza, cik wife nak pg Watson... layankan jelah yer... pastu penutup kita massage 💆 đŸ’†â€â™‚ïžkaki... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 2 - Trip to Hatyai - Part 5 - acara makan besar at Alif Steamboat Hatyai... makan sampai kenyang...
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 2 - Trip to Hatyai - Part 5 - acara makan besar at Alif Steamboat Hatyai... makan sampai kenyang... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Dah.. Jom balik... 1 beg besar ni saya bawakan utk awk..đŸŽ’đŸ’Œ 😊
#triptohatyai
#lovefamily❀ #cakapbaik2 #doabaikbaik #cakapitudoa @farihafaizail

Dah.. Jom balik... 1 beg besar ni saya bawakan utk awk..đŸŽ’đŸ’Œ 😊 #triptohatyai #lovefamily❀ #cakapbaik2 #doabaikbaik #cakapitudoa @farihafaizail

14July2019.Betong city tour then transfer to Kuala Lumpur.Thank you so much,😍😍.
We are offering an affordable round trip transport service around đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡žđŸ‡ŹđŸ‡č🇭
🚐airport/hotel transfer(KLIA/KLIA2/SUBANG)
🚐city tour/sightseeing
🚐private tour/wedding
🚐school/college/university trip
🚐umrah group
🚐USS,sentosa island🇾🇬
🚐Hatyai,Krabi etcđŸ‡č🇭 For booking & enquiries dm/whatsapp
📞+60148406130
email: she_magurlz86@yahoo.com.my
#betongtrip#hatyaitrip #betongcity #pakejcutibajet #pakejhatyai #pakejhatyaimurah #pakejhatyaibajet #betongthailand #triptohatyai #triptobetong #pakejhatyai3h2m #hatyaipakejbajetmurah #pakejkrabihatyai #pakejpercutianhatyai #pakejhatyaitermurah #vanrentalmalaysia #vanrentalsingapore #vanrentalkl #hatyaibyvan #jalanjalanhatyai #jalanjalanbetong #vansewakualalumpur

14July2019.Betong city tour then transfer to Kuala Lumpur.Thank you so much,😍😍. We are offering an affordable round trip transport service around đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡žđŸ‡ŹđŸ‡č🇭 🚐airport/hotel transfer(KLIA/KLIA2/SUBANG) 🚐city tour/sightseeing 🚐private tour/wedding 🚐school/college/university trip 🚐umrah group 🚐USS,sentosa island🇾🇬 🚐Hatyai,Krabi etcđŸ‡č🇭 For booking & enquiries dm/whatsapp 📞+60148406130 email: she_magurlz86 @yahoo .com.my #betongtrip #hatyaitrip #betongcity #pakejcutibajet #pakejhatyai #pakejhatyaimurah #pakejhatyaibajet #betongthailand #triptohatyai #triptobetong #pakejhatyai3h2m #hatyaipakejbajetmurah #pakejkrabihatyai #pakejpercutianhatyai #pakejhatyaitermurah #vanrentalmalaysia #vanrentalsingapore #vanrentalkl #hatyaibyvan #jalanjalanhatyai #jalanjalanbetong #vansewakualalumpur

Day 2 - Trip to Hatyai - Part 4 - tengok ikan duyong đŸ§œâ€â™€ïž pulak... kat Pantai Songkla...
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 2 - Trip to Hatyai - Part 4 - tengok ikan duyong đŸ§œâ€â™€ïž pulak... kat Pantai Songkla... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 2 - Trip to Hatyai - Part 3 - makan ice cream durian kat Songkla đŸ„„đŸš... tgk patung kepala naga yg famous tu kat pantai Songkla...
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 2 - Trip to Hatyai - Part 3 - makan ice cream durian kat Songkla đŸ„„đŸš... tgk patung kepala naga yg famous tu kat pantai Songkla... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 2 - Part 2 - Magic Museum Hatyai - awesome 👏 performance by Black Crystal... cik wife siap mintak autograft lagi...
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama #magicmuseumhatyai

Day 2 - Part 2 - Magic Museum Hatyai - awesome 👏 performance by Black Crystal... cik wife siap mintak autograft lagi... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama #magicmuseumhatyai

Day 2 - Magic Museum Hatyai - performance by Black Crystal - awesome 👏 performance... must see if u are here... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 2 - Magic Museum Hatyai - performance by Black Crystal - awesome 👏 performance... must see if u are here... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 5 - Lee Gardens Night Market... meriah betul suasana kat sana... mcm2 makanan dgn barang 2 ada... harga pun oklah... kami jalan2 cuci mata jer... last2 cik puan shopping 🛍 lagi kat Watson... layan kan jelah... dapat makan ice cream kelapa đŸ„„ 🍹 dgn naik tut tut 🚕... ok good night 😮😮😮
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 5 - Lee Gardens Night Market... meriah betul suasana kat sana... mcm2 makanan dgn barang 2 ada... harga pun oklah... kami jalan2 cuci mata jer... last2 cik puan shopping 🛍 lagi kat Watson... layan kan jelah... dapat makan ice cream kelapa đŸ„„ 🍹 dgn naik tut tut 🚕... ok good night 😮😮😮 #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 4 - Konghea Floting Market... meriah betul suasana kat sana... mcm2 makanan ada... harga pun oklah... kami makan yg kat jual dalam bot jer... layankan jelah yer...
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 4 - Konghea Floting Market... meriah betul suasana kat sana... mcm2 makanan ada... harga pun oklah... kami makan yg kat jual dalam bot jer... layankan jelah yer... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 3 - Konghea Floting Market... meriah betul suasana kat sana... mcm2 makanan ada... harga pun oklah... kami makan yg kat jual dalam bot jer... layankan jelah yer...
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 3 - Konghea Floting Market... meriah betul suasana kat sana... mcm2 makanan ada... harga pun oklah... kami makan yg kat jual dalam bot jer... layankan jelah yer... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 2 - Konghae Floting Market... makan jelah kejernyer... terlebih kenyang đŸ—đŸ„©đŸ„ŹđŸ›đŸš... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 2 - Konghae Floting Market... makan jelah kejernyer... terlebih kenyang đŸ—đŸ„©đŸ„ŹđŸ›đŸš... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 1 - cik puan dapat shopping 🛍... 💾💾💾... beli kacang2 dgn kedai souvenir... pastu check in kat Hotel Lee Garden... pastu 😮😮😮...
#triptohatyai #kasicanpapadgnmama

Day 1 - Part 1 - cik puan dapat shopping 🛍... 💾💾💾... beli kacang2 dgn kedai souvenir... pastu check in kat Hotel Lee Garden... pastu 😮😮😮... #triptohatyai #kasicanpapadgnmama

🚌🚌TRIP BAJET TO HATYAI 2.0🚌🚌
----------------------------------------------------------------------------
🚌🚌TRIP BAJET TO HATYAI 2.0🚌🚌
----------------------------------------------------------------------------
.
Teringin nak food hunting kat Thailand? đŸ‡č🇭😍😍
.
Nak food hunting dengan kawanÂČ?
đŸŠ‘đŸŠđŸ”đŸŸđŸ•đŸ„—đŸ„˜đŸđŸ„˜
.
Jom sertai kami ke HATYAI dengan harga serendah RM250 sahaja untuk seorang
.
MURAH KE MURAH GAISS đŸ˜±đŸ˜±
.
Jika anda daftar secara berkumpulan(4 orang satu kumpulan) anda akan dapat diskaun RM20 untuk satu kumpulan đŸ˜±
ON X ON?
.
🌾PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT
🚌 Bas USIM - Hatyai - USIM
🏱 Penginapan
đŸšč Insurans Perjalanan Thailand
đŸ‘šđŸ»â€đŸ’Œ Tour Leader Malaysia
đŸ‘šđŸœâ€đŸ’Œ Tour Guide Thailand
📾 Photographer provided
. ❗❗Passport tidak disediakan
.
Melawat tempat-tempat menarik seperti :
.
🕌 Masjid Songkhla
🐘 Chang Puak Camp
đŸ›¶ Floating Market Khlong Hae
🌃 Asean Night Bazaar
🐝 Bee Farm
🌊 Samila Beach
..
📌 28 & 29 September 2019📌
📌 2 hari 2 malam📌
.
TEMPAT ADALAH TERHAD !!! đŸ˜±
. đŸ€­ TERBUKA UNTUK PELAJAR USIM & ORANG AWAM đŸ€­
.
.
Menarik kan? Sebarang pertanyaan dan pendaftaran, sila hubungi nombor di link bio 😉
.
@mc_millicent
@iceps15_
.
#MILLICENT
#SupportICEPS15
#triptohatyai
#viralkannnnn
#hatyai #murah #tripmurah #friends #thailand #budget #tripbudget

🚌🚌TRIP BAJET TO HATYAI 2.0🚌🚌 ---------------------------------------------------------------------------- 🚌🚌TRIP BAJET TO HATYAI 2.0🚌🚌 ---------------------------------------------------------------------------- . Teringin nak food hunting kat Thailand? đŸ‡č🇭😍😍 . Nak food hunting dengan kawanÂČ? đŸŠ‘đŸŠđŸ”đŸŸđŸ•đŸ„—đŸ„˜đŸđŸ„˜ . Jom sertai kami ke HATYAI dengan harga serendah RM250 sahaja untuk seorang . MURAH KE MURAH GAISS đŸ˜±đŸ˜± . Jika anda daftar secara berkumpulan(4 orang satu kumpulan) anda akan dapat diskaun RM20 untuk satu kumpulan đŸ˜± ON X ON? . 🌾PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT 🚌 Bas USIM - Hatyai - USIM 🏱 Penginapan đŸšč Insurans Perjalanan Thailand đŸ‘šđŸ»â€đŸ’Œ Tour Leader Malaysia đŸ‘šđŸœâ€đŸ’Œ Tour Guide Thailand 📾 Photographer provided . ❗❗Passport tidak disediakan . Melawat tempat-tempat menarik seperti : . 🕌 Masjid Songkhla 🐘 Chang Puak Camp đŸ›¶ Floating Market Khlong Hae 🌃 Asean Night Bazaar 🐝 Bee Farm 🌊 Samila Beach .. 📌 28 & 29 September 2019📌 📌 2 hari 2 malam📌 . TEMPAT ADALAH TERHAD !!! đŸ˜± . đŸ€­ TERBUKA UNTUK PELAJAR USIM & ORANG AWAM đŸ€­ . . Menarik kan? Sebarang pertanyaan dan pendaftaran, sila hubungi nombor di link bio 😉 . @mc_millicent @iceps15_ . #MILLICENT #SupportICEPS15 #triptohatyai #viralkannnnn #hatyai #murah #tripmurah #friends #thailand #budget #tripbudget

13July2019.City Tour Betong,Thailand.Thank you so much😍😍.. We are offering an affordable round trip transport service around đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡žđŸ‡ŹđŸ‡č🇭
🚐airport/hotel transfer(KLIA/KLIA2/SUBANG)
🚐city tour/sightseeing
🚐private tour/wedding
🚐school/college/university trip
🚐umrah group
🚐USS,sentosa island🇾🇬
🚐Hatyai,Krabi etcđŸ‡č🇭 For booking & enquiries dm/whatsapp
📞+60148406130
email: she_magurlz86@yahoo.com.my
#betongthailand #betongtrip #tripbetong #triptiganegara #tripmalaysiasingapore #tripsingaporemalaysia #triptohatyai #triphatyaimurah #triphatyaisongkhla #visitkualalumpur #opentripmalaysiahemat #explorehatyai #vanrentalkl#pakejcutibajet #pakejhatyai #pakejcutimurah #pakejhatyaimurah #pakejholidaymurah #pakejcutihatyai #baspersiaran #jalanjalanhatyai

13July2019.City Tour Betong,Thailand.Thank you so much😍😍.. We are offering an affordable round trip transport service around đŸ‡ČđŸ‡ŸđŸ‡žđŸ‡ŹđŸ‡č🇭 🚐airport/hotel transfer(KLIA/KLIA2/SUBANG) 🚐city tour/sightseeing 🚐private tour/wedding 🚐school/college/university trip 🚐umrah group 🚐USS,sentosa island🇾🇬 🚐Hatyai,Krabi etcđŸ‡č🇭 For booking & enquiries dm/whatsapp 📞+60148406130 email: she_magurlz86 @yahoo .com.my #betongthailand #betongtrip #tripbetong #triptiganegara #tripmalaysiasingapore #tripsingaporemalaysia #triptohatyai #triphatyaimurah #triphatyaisongkhla #visitkualalumpur #opentripmalaysiahemat #explorehatyai #vanrentalkl #pakejcutibajet #pakejhatyai #pakejcutimurah #pakejhatyaimurah #pakejholidaymurah #pakejcutihatyai #baspersiaran #jalanjalanhatyai

Ber’DATING’ jab ber2... 2nd Honeymoon lepas 13 tahun... đŸ„°đŸ„°đŸ„° #triptohatyai #datingjab #kasicanpapamamahoneymoon

Ber’DATING’ jab ber2... 2nd Honeymoon lepas 13 tahun... đŸ„°đŸ„°đŸ„° #triptohatyai #datingjab #kasicanpapamamahoneymoon

Tengok2 negara orang.. 😁
#sawadikap #tuttut 🚌🚕
#triptohatyai #jalanjalancarimakan 🍮🍝
#orangmemberikitamerasa 😋
#terimakasihyangbelanja 😄

Tengok2 negara orang.. 😁 #sawadikap #tuttut 🚌🚕 #triptohatyai #jalanjalancarimakan 🍮🍝 #orangmemberikitamerasa 😋 #terimakasihyangbelanja 😄

àž‚àž­àžšàž„àžžàž“àž—àž”àčˆàč„àž”àč‰àžĄàžČàž—àž”àčˆàž™àž”àčˆàčàž„àž°àžȘàžČàžĄàžČàžŁàž–àž”àžčàč„àž”àč‰àč‚àž”àžąàž•àžŁàž‡àč‚àž”àžąàč„àžĄàčˆàž•àč‰àž­àž‡àžĄàžČàžˆàžČàž google .. #HappyHoliday
#TriptoHatyai 😊😊

àž‚àž­àžšàž„àžžàž“àž—àž”àčˆàč„àž”àč‰àžĄàžČàž—àž”àčˆàž™àž”àčˆàčàž„àž°àžȘàžČàžĄàžČàžŁàž–àž”àžčàč„àž”àč‰àč‚àž”àžąàž•àžŁàž‡àč‚àž”àžąàč„àžĄàčˆàž•àč‰àž­àž‡àžĄàžČàžˆàžČàž google .. #HappyHoliday #TriptoHatyai 😊😊

Adoiiii lama xberaksi.
#triptohatyai

Adoiiii lama xberaksi. #triptohatyai

DAH SETENGAH TAHUN MASA BERLALU TERASA MASA BEGITU PANTAS.
.
Orang lain dah pergi travel berdua, kita ni masih solo.
.
Bila asyik terlihat orang lain berpasangan terasa aku bila lagi.
.
Asyik fikirkan kerja yang tak habis tu, Mak Ayah dikampung sudah bertanya bukan apa mesti diorang pun nak tengok korang bahagia.
.
Jadi korang nak x try pakej trip untuk orang bujang pulak?
.
Cuti tahunkan banyak lagi apa kata korang join trip Dec 2019 ni, mana tahu ada jodoh korang, boleh kawen tahun 2020 date pun boleh kasi cun.
.
Berminat jangan lepaskan peluang kalau korang x usaha macam mana jodoh nak datang gituw đŸ„°.
.
Jom korang wasap no link https://hi.jomwasap.my/AsiaBudgetHolidayPackage (0143076945)
.
#asiabudgetholidaypackage #tripbujang #pakejpercutianmurah #pakejtravelmurah #promopercutian #pakejmurahhatyai #pakejhatyai #travelhatyai #hatyaipakejbajetmurah #hatyaitrip #triptohatyai #hatyai3h2m #hatyaithailand #hatyai #hatyaifoodie #hatyaifloatingmarket #hatyaicity #igersmy #igersmalaysia #igersthailand #asia #malaysiatrulyasia #penangstreetfood #pu4lyf #bts #wanderlust #girlswhotravel #travelgram #lovetotravel #traveldiary

DAH SETENGAH TAHUN MASA BERLALU TERASA MASA BEGITU PANTAS. . Orang lain dah pergi travel berdua, kita ni masih solo. . Bila asyik terlihat orang lain berpasangan terasa aku bila lagi. . Asyik fikirkan kerja yang tak habis tu, Mak Ayah dikampung sudah bertanya bukan apa mesti diorang pun nak tengok korang bahagia. . Jadi korang nak x try pakej trip untuk orang bujang pulak? . Cuti tahunkan banyak lagi apa kata korang join trip Dec 2019 ni, mana tahu ada jodoh korang, boleh kawen tahun 2020 date pun boleh kasi cun. . Berminat jangan lepaskan peluang kalau korang x usaha macam mana jodoh nak datang gituw đŸ„°. . Jom korang wasap no link https://hi.jomwasap.my/AsiaBudgetHolidayPackage (0143076945) . #asiabudgetholidaypackage #tripbujang #pakejpercutianmurah #pakejtravelmurah #promopercutian #pakejmurahhatyai #pakejhatyai #travelhatyai #hatyaipakejbajetmurah #hatyaitrip #triptohatyai #hatyai3h2m #hatyaithailand #hatyai #hatyaifoodie #hatyaifloatingmarket #hatyaicity #igersmy #igersmalaysia #igersthailand #asia #malaysiatrulyasia #penangstreetfood #pu4lyf #bts #wanderlust #girlswhotravel #travelgram #lovetotravel #traveldiary

Raya dah abis kan?
Jom kita plan plak trip lps ni.. yang penting x mahal dan berbaloi.. Nak pegi dlm group boleh.. nak pegi dgn famili pon boleh.. dgn pegi dgn kawan sekepala pon xde hal.. yg x boleh tu kalau nak pegi honeymoon tapi belom nikah jerk.. haha.. DM mommy ya.. #caravanseraiholidays
#tripbajet
#tripbajetberbaloi
#triptohatyai
#triptosingapore
#siapatakpegirugi

Raya dah abis kan? Jom kita plan plak trip lps ni.. yang penting x mahal dan berbaloi.. Nak pegi dlm group boleh.. nak pegi dgn famili pon boleh.. dgn pegi dgn kawan sekepala pon xde hal.. yg x boleh tu kalau nak pegi honeymoon tapi belom nikah jerk.. haha.. DM mommy ya.. #caravanseraiholidays #tripbajet #tripbajetberbaloi #triptohatyai #triptosingapore #siapatakpegirugi

Ramai lagik ke yg memenuhi undangan open house harini?
Saja mommy nak bgtau.. malam tadi berlangsung 3 buah bas ke Singapore, 3 buah ke Hatyai dan sebuah ke Penang..
Ehh jomlah sekali.. #caravanseraiholidays
#agentsahcaravanserai
#tripbajetberbaloi
#triptosingapore
#triptohatyai
#triptopenang

Ramai lagik ke yg memenuhi undangan open house harini? Saja mommy nak bgtau.. malam tadi berlangsung 3 buah bas ke Singapore, 3 buah ke Hatyai dan sebuah ke Penang.. Ehh jomlah sekali.. #caravanseraiholidays #agentsahcaravanserai #tripbajetberbaloi #triptosingapore #triptohatyai #triptopenang

Esok k gais. Tak sabarnyaa nak pergi trip holiday dgn kwn2 😍
.
@iceps15_
.
#triptohatyai #hatyaitrip #hatyaifood

Esok k gais. Tak sabarnyaa nak pergi trip holiday dgn kwn2 😍 . @iceps15_ . #triptohatyai #hatyaitrip #hatyaifood

Kaki sape tu spoil pic umi ni 🙃
#triptohatyai

Kaki sape tu spoil pic umi ni 🙃 #triptohatyai

It's always a great experience when you travel.
#triptohatyai #phramahacheditripobtrimongkol #chineseplusjavanese

It's always a great experience when you travel. #triptohatyai #phramahacheditripobtrimongkol #chineseplusjavanese

Big day daniel đŸ‡ČđŸ‡Ÿ anna đŸ‡šđŸ‡· #pangkin420 #triptohatyai

Big day daniel đŸ‡ČđŸ‡Ÿ anna đŸ‡šđŸ‡· #pangkin420 #triptohatyai

Ni je tempat2 yg sempat singgah...
- Pun pun house -
- Asian night bazaar -
- Hatyai cable car -
- Masjid Asasul Islam -
- Amina Seafood -
- Samila beach -
- Klonghae floating market -
- Nora plaza -
Mmg seronok shopping & makan kt hat yai ni, ada masa kite pegi lagi....hee 😁
#keluargaroslan #triptohatyai #familytrip #familygoals

Ni je tempat2 yg sempat singgah... - Pun pun house - - Asian night bazaar - - Hatyai cable car - - Masjid Asasul Islam - - Amina Seafood - - Samila beach - - Klonghae floating market - - Nora plaza - Mmg seronok shopping & makan kt hat yai ni, ada masa kite pegi lagi....hee 😁 #keluargaroslan #triptohatyai #familytrip #familygoals

No Caption
#samilabeach
#travelphotography
#triptohatyai
[ đŸ‡č🇭HATYAI SONGKLA 2019 3H2M Terus Dari JBđŸ‡ČđŸ‡Ÿ ]
.
.
.
WELCOME ke Syurga Makanan & Shopping â€đŸ’ž
.
~RM449~ RM399 PER ADULT (>12 Y/O)
~RM429~ RM379 PER CHILD (2-12 Y/O)
RM 200 PER INFANT WITH SEAT (

[ đŸ‡č🇭HATYAI SONGKLA 2019 3H2M Terus Dari JBđŸ‡ČđŸ‡Ÿ ] . . . WELCOME ke Syurga Makanan & Shopping â€đŸ’ž . ~RM449~ RM399 PER ADULT (>12 Y/O) ~RM429~ RM379 PER CHILD (2-12 Y/O) RM 200 PER INFANT WITH SEAT (

t h r o w b a c k // h a t y a i
.
.
.
#12042019 #13042019 #shortvacation #triptohatyai #withxiii

t h r o w b a c k // h a t y a i . . . #12042019 #13042019 #shortvacation #triptohatyai #withxiii

Open Train Hatyai ✅
.
gara gara nak merasa sangat naik open train hatyai ni, nahh. nice weyhh. feelin kuch kuch ho ta hey kejap. disebabkan kita orang dari joho nak ke utara, mahu makan satu hari. tunngu bas, tunggu lrt, tunggu ets, tunggu open train. fuhhh, secara mental mahupun fizikal mesti kena all prepared ya. train ke padang besar, dalam 50baht. duit myr dalam 10hinggit. nak jimat, bayar dalam baht la. .
#triptohatyai #atookehatyai #hatyai #thailand
#trippakaiduitsendiri #hatyaijunction #hatyairailwaystation #bucketlistcompleted #shotinoppor9s #mobilephotography
#adobelightroom #snapseed
.
picture by @shahiradiba

Open Train Hatyai ✅ . gara gara nak merasa sangat naik open train hatyai ni, nahh. nice weyhh. feelin kuch kuch ho ta hey kejap. disebabkan kita orang dari joho nak ke utara, mahu makan satu hari. tunngu bas, tunggu lrt, tunggu ets, tunggu open train. fuhhh, secara mental mahupun fizikal mesti kena all prepared ya. train ke padang besar, dalam 50baht. duit myr dalam 10hinggit. nak jimat, bayar dalam baht la. . #triptohatyai #atookehatyai #hatyai #thailand #trippakaiduitsendiri #hatyaijunction #hatyairailwaystation #bucketlistcompleted #shotinoppor9s #mobilephotography #adobelightroom #snapseed. picture by @shahiradiba

Alhamdulillah, skali lagi dpat jejak ke sini, nice food, nice people but still hot2 sampai berlecak masing2 đŸ€ŁđŸ€Ł, tapi still kena chill n relax sbb in mood vacation, thank you guys💕💕.
P/s : sis x dpat nak mkan kerabu ayam dye mcm tahun lepas, kali nie kerabu ayam dye pkai celup tepung,hm still craving, crita nye kena buad sndiri laađŸ˜©
#4night3days
#triptohatyai
#nexttripsoon

Alhamdulillah, skali lagi dpat jejak ke sini, nice food, nice people but still hot2 sampai berlecak masing2 đŸ€ŁđŸ€Ł, tapi still kena chill n relax sbb in mood vacation, thank you guys💕💕. P/s : sis x dpat nak mkan kerabu ayam dye mcm tahun lepas, kali nie kerabu ayam dye pkai celup tepung,hm still craving, crita nye kena buad sndiri laađŸ˜© #4night3days #triptohatyai #nexttripsoon

Bus express sudah
Van siam sudah
Tuk tuk sudah
Train lama thai sudah
ETS sedang.....
.
Dengan harapan pelajar2 dapat merasai semua public transport...
.
#rombongansekolah
#triptohatyai
#Mei2019

Bus express sudah Van siam sudah Tuk tuk sudah Train lama thai sudah ETS sedang..... . Dengan harapan pelajar2 dapat merasai semua public transport... . #rombongansekolah #triptohatyai #Mei2019

TRIP BAJET TO HATYAI 💜 .
Teringin nak food hunting kat thailand?đŸ‡č🇭😍😍
.
Nak foodhunting ngn kawan kawan sebelum cuti sem đŸŠ‘đŸŠđŸ”đŸŸđŸ•đŸ„—đŸ„˜đŸđŸ„˜
.
Jom sertai kami pada :
📌 6 & 7 Julai 2019📌 2 Hari 1 Malam
.
Save the date !!! 😘😘
.
PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT :
🚌 Bas USIM - Hatyai - USIM
🏱 Penginapan
đŸšč Insurans Perjalanan Thailand
đŸ‘šđŸ»â€đŸ’Œ Tour Leader Malaysia
đŸ‘šđŸœâ€đŸ’Œ Tour Guide Thailand
📾Photographer provided
(Passport tidak disediakan)
.
Melawat tempat-tempat menarik seperti :
.
🕌Masjid Songkhla
🐘Chang Puak Camp
đŸ›¶Floating Market Khlong Hae
🌃Asean Night Bazaar
đŸŒčLee Garden Walking Street
.
Harga serendah RM250 sahaja untuk seorang
MURAH KE MURAH GAISSđŸ˜±đŸ˜±
.
Jika anda daftar secara berkumpulan(4 orang satu kumpulan) anda akan dapat diskaun RM20 untuk satu kumpulan đŸ˜±
ON X ON?!!
.
TEMPAT ADALAH TERHAD !!! .
đŸ€­TERBUKA UNTUK PELAJAR USIM & ORANG AWAMđŸ€­
.
Jangan lepaskan peluang ini !! 😉😉 Jika berminat nak tahu detail atau daftar boleh klik link di bio 😉
.
#MILLICENT
#SupportICEPS15
#triptohatyai
#hatyai #murah #tripmurah #friends #thailand #budget #tripbudget

TRIP BAJET TO HATYAI 💜 . Teringin nak food hunting kat thailand?đŸ‡č🇭😍😍 . Nak foodhunting ngn kawan kawan sebelum cuti sem đŸŠ‘đŸŠđŸ”đŸŸđŸ•đŸ„—đŸ„˜đŸđŸ„˜ . Jom sertai kami pada : 📌 6 & 7 Julai 2019📌 2 Hari 1 Malam . Save the date !!! 😘😘 . PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT : 🚌 Bas USIM - Hatyai - USIM 🏱 Penginapan đŸšč Insurans Perjalanan Thailand đŸ‘šđŸ»â€đŸ’Œ Tour Leader Malaysia đŸ‘šđŸœâ€đŸ’Œ Tour Guide Thailand 📾Photographer provided (Passport tidak disediakan) . Melawat tempat-tempat menarik seperti : . 🕌Masjid Songkhla 🐘Chang Puak Camp đŸ›¶Floating Market Khlong Hae 🌃Asean Night Bazaar đŸŒčLee Garden Walking Street . Harga serendah RM250 sahaja untuk seorang MURAH KE MURAH GAISSđŸ˜±đŸ˜± . Jika anda daftar secara berkumpulan(4 orang satu kumpulan) anda akan dapat diskaun RM20 untuk satu kumpulan đŸ˜± ON X ON?!! . TEMPAT ADALAH TERHAD !!! . đŸ€­TERBUKA UNTUK PELAJAR USIM & ORANG AWAMđŸ€­ . Jangan lepaskan peluang ini !! 😉😉 Jika berminat nak tahu detail atau daftar boleh klik link di bio 😉 . #MILLICENT #SupportICEPS15 #triptohatyai #hatyai #murah #tripmurah #friends #thailand #budget #tripbudget

Assalamualaikum dan Salam Sayang HAAKUSM
Sukacita dimaklumkan bahawa HAAKUSM akan menganjurkan Program Jaringan Mahasiswa Intelek USM seperti berikut :
Tarikh : 3-5 Mei 2019
Tempat : Hatyai, Thailand
Program ini melibatkan penyertaan daripada Majlis Tertinggi, Exco dan Pembantu Exco bagi sidang ini.
Jom semua anok beranok kita sama-sama mencipta kenangan di Hatyai ❀❀ #HAAKUSM
#TRIPTOHATYAI

Assalamualaikum dan Salam Sayang HAAKUSM Sukacita dimaklumkan bahawa HAAKUSM akan menganjurkan Program Jaringan Mahasiswa Intelek USM seperti berikut : Tarikh : 3-5 Mei 2019 Tempat : Hatyai, Thailand Program ini melibatkan penyertaan daripada Majlis Tertinggi, Exco dan Pembantu Exco bagi sidang ini. Jom semua anok beranok kita sama-sama mencipta kenangan di Hatyai ❀❀ #HAAKUSM #TRIPTOHATYAI

Gajah Perang. White Lion.
#TripToHatyai
#WalkWalkFindFood
#HoneyMoon
#BawakBabyBumJalan